Goedkoop is vaak duurkoop

Je denkt, ja dat is een inkoppertje! Maar de laatste tijd krijg ik veel mensen die dit probleem hebben met een bedrijf die hun vloer hebben geschuurd en afgewerkt.  Deze klant vertelde mij het volgende:

“Via een kennis kreeg ik de naam door van een parketschuurder, we wilden onze 45 m2 eiken oranje verkleurde vloer  in een white wash uitstraling. Hij kwam in de avond even langs en overblufte ons door te zeggen, zaterdag gaan we de vloer doen staat al ingepland daarna contant betalen. Plinten doen we niet moet je zelf regelen. Aangezien we in de verhuisstress zaten gaven we maar akkoord. Lang verhaal kort, het is een groot drama geworden! Muren onder het stof, slecht geschuurd, vlekken in de vloer  en groeven niet schoon gefreesd. Nog erger we hebben € 810,00 betaald alles in een dag uitgevoerd, geen factuur / bon en ze komen niet terug.”

Een snelle rekensom leert dat deze klant € 18,00 p/m2 heeft betaald. Op zich geen probleem als de kwaliteit van de uitgevoerde werkzaamheden daar naar is. Gezien bovenstaand verhaal weet je nu hoe de vork in de steel zit dus je bent gewaarschuwd Goedkoop is vaak duurkoop!

Houten vloer schuren in Onderdendam

Eiken vloer door ons geolied

houten vloer

Houten vloer geschuurd geolied door een ander bedrijf

Als je voor € 18,00 p/m2 je vloer laat renoveren en soms zijn de bedragen nog lager, kun je verwachten dat de kwaliteit van het geleverde werk niet hoogstaand is! Inclusief alle problemen die er nog bij komen. Dus denk even goed na!Betaal je €4,00 meer dan  krijg je bij mij een kwaliteits vloer, zodat je zonder alle sores en stress lekker je woonkamer kunt inrichten. Bekijk de alle foto’s en zie het verschil, dat lijkt mij genoeg…

Grenen vloer geschuurd geolied door ons

Grenen vloer door ons geschuurd geolied

Grenen vloer geschuurd white wash olie gezet door een ander bedrijf

Grenen vloer geschuurd white wash olie gezet door een ander bedrijf

Eiken vloer white wash

Eiken vloer white wash

eiken vloer in de White wash

eiken vloer in de white wash schuursporen vlekkerig

We zullen deze lijst verder uitbreiden, zodat je duidelijke het verschil kunt zien in prijs / kwaliteit verhouding. Als die vloerrenovatie al meteen mislukt hoe wil je dan al die jaren op zo’n vloer leven?

”Onze eiken vloer in woonkamer en hal ziet er weer mooi uit, veel lichter, mooie matte afwerking. ze werken netjes volgens afspraak, geven advies vooraf wat ons heeft doen besluiten om toch de lak afwerking te kiezen ipv een white wash die we in gedachten hadden”

Sylvia, Gieten

Ik maak liever een afspraak met een betrouwbaar bedrijf

Afspraak maken met Postmus parket