Houten vloer schuren in een Penthouse in Assen

Houten vloer schuren in Assen dat was de opdracht. In een mooi penthouse lag een afzelia parketvloer. De woning had meer dan 7 jaar leeg gestaan en daardoor was de parketvloer verkleurd en uitgebleekt. De oplossing, vloer stofvrij schuren daarna afwerken met parketolie

Verkleuring

Donkere houtsoorten zoals deze vloer in Assen, hebben de neiging om heel licht te worden vooral daar, waar zonlicht rechtstreeks op de parketvloer komt. Ook zien we vaak een ‘postzegeleffect’ als je het vloerkleed eraf haalt. Dit soort zaken evenals krassen butsen en slijtage schuur je eruit. Ook de lastige hoekjes worden aangepakt, voor elk vloerprobleem hebben wij een machine met uitstekende schuurresultaten. Kortom deze vloer is weer in ere hersteld.

Afspraak maken

Ik wil nu ook mijn houten vloer aanpakken

Woon je in Assen en omgeving? Maar nu een afspraak
Afspraak maken

afzelia vloer geolied

Stofvrij schuren

Houten en parketvloeren worden stofvrij geschuurd. We werken schoon en netjes want als wij al niet netjes werken komt dat dan wel goed met je vloer? Met meer dan 30 jaar ervaring kun daarvan op aan!

Parket schuren Assen, waarom zou je dat door Postmus parket laten doen?

Down-to-earth advies van een echte vakman. Alles wordt goed, snel en gestroomlijnd geregeld. 24/7 per mail bereikbaar en telefonisch op werkdagen van 9:00 tot 18:00 uur.

Met WhatsApp kun je snel je vraag en nu komt het, foto’s van je vloer meesturen. Zo kan ik direct beoordelen wat een vloerrenovatie gaat kosten. Ook kun je afspraken met mij regelen.

Altijd snel reactie op je (aan)vraag! Meestal binnen 12 uur.

Ik kom (zonder voorrijkosten) vooraf je vloer inspecteren in mijn werkgebied. Dat kun je verwachten van een vakman – zekerheid voor alles!

Meer dan 22 jaar praktijkervaring ben je verzekerd van een topvloer, beloofd!

Mijn werkgebied beslaat de 3 noordelijke provincies waaronder Assen natuurlijk 🙂