Houten vloer lichter maken

Deze lak staat voor de nieuwste generatie hout- en parketafwerking en combineert de kracht plus het onderhoudsgemak van een watergedragen lak met de uitstraling van een olievloer.

Klant vertelt

” Onze geel-oranje verkleurde eiken vloer is prachtig gerenoveerd door Postmus parket. De ultieme test was een verjaardag met 30 gasten over de vloer. geen centje pijn, de vloer heeft zich uitstekend gehouden en zag er na stofzuigen en dweilen met Lecol weer super uit!”

Johan en Netty Joure

Natuurlijke structuur en optiek zoals bij onbehandelde houten vloeren

De nieuwste generatie oppervlaktebescherming op waterbasis voor parket en houten vloeren. Voor een bijzonder hoge belasting. De natuurlijke uitstraling en structuur van onbehandeld hout blijft behouden*. De vrijwel onzichtbare laag is door het gebruik van hoogwaardige grondstoffen extreem krasbestendig. Elastisch, uitstekende chemicaliën- en slijtweerstand. Houten vloer afgewerkt met Lobadur

  • Let op, de lak zal niet verkleuren, het hout daaronder verkleurd e.e.a.is wel afhankelijk van de hoeveelheid (zon)licht. Ook vloeren waarbij de verkleuring vaak door olie en was heel diep in de houtvezel zit verborgen, zal er ook niet uitgeschuurd kunnen worden.  Zie ik dan geen verschil met een standaard lak? Ja dat zie je overduidelijk. Wat ik aangeef is dat alles wat van hout is kan verkleuren.

De eigenschappen van deze lak

De afwerking geeft je houten vloer  een mooie matte en natuurlijke uitstraling. Ik kan je deze lak aanbevelen voor de houtsoorten: eiken, beuken, maple, essen, grenen enz. Het is niet geschikt voor donkere houtsoorten.

Wij kunnen je vloer voorzien van een ultra matte parketlak

Wij kunnen je vloer voorzien van een ultra matte parketlak

De Voordelen van deze lak

  • 2 lagen is voldoende, volopbouw zonder grondlak
  • Een sterke 2 komponentenlak
  • Verhoogd de anti-slip werking
  • Niet opboenen
  • Uitstekende chemicalïen bestendigheid
  • Vergelijkbaar eenvoudig te reinigen zoals bij gelakte oppervlakken

Houten vloer lichter maken

Contact

Kun jij mijn houten vloer ook lichter krijgen?

Ben wel klaar met die verkleurde jaren 90 vloer!
Contact

Bekijk ook dit project