Parket schuren 2017-11-22T19:26:58+00:00

Houten vloer laten schuren?

”Ik heb dan net alles geverfd en gesausd en als jij dan komt te schuren zit alles zeker onder het stof en kan ik opnieuw beginnen? Zal ik die werkzaamheden dan maar na het schuren doen? Vrienden van ons lieten het ook doen, alles onder het stof!”

Wat ben ik blij dat ik je nu kan helpen, want ik schuur je houten vloer stofvrij. Dat scheelt schoonmaken en je kunt met een gerust hart vooraf gaan verven en sausen! Wist je dat ik vloeren sinds 2010 stofvrij schuur? Laat je dus niet meer afschrikken hierdoor, want je hebt nu een vakman gevonden met bijna 21 jaar ervaring!

Voor / na

Houten vloer schuren

Voor / na

Voordelen

  • speciaal keramisch houten vloer schuren voor een nog betere eindresultaat!
  • jij hoeft niet je boekenkasten, keukens e.d. afplakken met plastic – tijdsbesparing dus.
  • geen fijnstof door het hele huis, dus een schone lucht.
  • gunstig voor mensen met een allergie.
  • en mooiere schuurresultaat dus ook een mooiere afwerking met lak of olie!
Afspraak maken

Zelf je vloer schuren?

”Was het wel verstandig om zelf het parket te schuren?”

”Derk en ik staan allebei naar beneden te kijken en ik vraag me af wat ik moet antwoorden. Parket schuren is een wezenlijk onderdeel van wat ik al meer dan 21 jaar doe. Dit is ook niet de eerste keer dat ik naast een wanhopige ‘zelfschuurder’ sta. Helaas gebeurt dat regelmatig. Kun je een vloer ook zelf schuren?

Lees verder…

Wel / niet zelf schuren

Wij hebben bij diverse bedrijven gevraagd of de groeven ook schoon konden, het antwoord was steeds hetzelfde,” nee daar hebben we niets voor…”

V-groeven schoonmaken?

Je hebt een vloer met vellingkant (V-groef) die worden vaak vuil. Gelukkig heb ik voor het schoonmaken hiervan, een oplossing. Een speciale machine zorgt ervoor dat de groeven netjes worden schoon gefreesd, zodat jou vloer er weer beter uitziet!

Als ik dit niet laat doen wat zie je dan?

  • vuil hoopt zich op in de vellingkanten en die blijven zwart.
  • vieze vellingkanten steken af op een geschuurde plankenvloer.
  • bij het kleuroliën van de vloer, moeten de vellingkanten worden schoon gefreesd om kleurverschil te voorkomen. (Zie je het voor je? White wash vloer met zwarte naden)

Stofvrij houten vloer schuren