Junckers parket 2017-11-19T13:52:57+00:00

Project Description

Junckers parket vloeren

Wat is Junckers parket?

Junckers parket zijn massieve vloerdelen die uit samengestelde stroken bestaan. De stroken zijn haaks verlijmd zodat de jaarringen van het hout niet evenwijdig lopen, dit om werking (het uitzetten en krimpen van de vloer) te minimaliseren. De vloeren worden op metalen clips gelegd. In gewone mensentaal, het is een kwalitatief goede houten vloer die zijn waarde behoudt!

Junkersparket schuren

Junckers parketonderhoud

Ik heb ontzettend veel Junckers parket geschuurd en gelakt. Je vraagt je misschien af, niet afgewerkt met parketolie?

Beuken moet je niet oliën

Beuken vloeren zijn vrij harde houtsoorten die slecht (kleur) olie opnemen. Hierdoor krijg je vloer een vlekkerige uitstraling! Daarom moet je beuken vloeren lakken, je krijgt dan een strakke en makkelijk te onderhouden vloer. Geloof me, met meer dan 19 jaar ervaring weet ik waarover ik praat. Overigens kun je eiken vloeren prima oliën!

Junckers beuken parket

Toplaag Junckers

Je hebt met Junckers een massieve vloer waarvan de toplaag 8 mm is. Ruim voldoende om de vloer ca 5 keer te schuren! Hoe slecht die vloer er na jaren er ook uitziet, ik bezorg je weer een mooie Junckers vloer door deze te schuren en af te werken  en dat tegen aantrekkelijke prijzen

“De vloer is naar onze mening mooier dan direct na het het leggen”

Laat mij je Junckers parket schuren en afwerken, waarom?

  • bijna 20 jaar ervaring met Junckers parket schuren
  • v-groef kan ik behandelen om kleurverschil te voorkomen
  • stofvrij schuren
  • custom made afwerking in lakken
Contact opnemen

Ik wil mijn Junckers parket laten schuren.

Zullen we afspreken? Ik maak graag kennis met je vloer!
Contact opnemen

Junckers parket geschuurd afgewerkt met extra matte parketlak

Help mijn beukenvloer is verkleurd!

Junckers beuken parket vloeren kunnen in de loop der jaren, verkleuren naar oranje / geel. Meest gestelde vraag dan ook, kun je dit herstellen? Natuurlijk kan ik dat! Ik schuur de verkleuring uit je vloer en pas een lak toe die dat in de toekomst minimaliseert. Speciale effecten creëer je met deze parketlak

junckersbeuk

Wat zeggen klanten over hun geschuurde Junckers vloer?

Martin Postmus en collega hebben mijn meer dan 30 jaren oude Junckers vloer met beschadigingen en kale plekken, geschuurd en gelakt. Vandaag kwam mijn schilder langs en vroeg of ik een nieuwe vloer had laten leggen? Ik ben bijzonder tevreden met mijn nieuwe vloer en kan de Fa. Postmus Parket van harte aanbevelen.”
Johanna Westerhoff, Paterswolde
“Na 17 jaar was vertoonde onze massieve Junckers vloer donkere slijplekken en was deze toe aan groot onderhoud. Ook waren we klaar met het intensieve onderhoud dat de olielaag met zich meebracht. Martin heeft hier een geweldige klus geklaard in 2 dagen. De vloer heeft op zijn advies 3 lagen matte lak gekregen en heeft nu weer de uitstraling van een behandeling olie, met de voordelen van lak. De vloer is naar onze mening mooier dan direct na het het leggen. De houtstructuur komt prachtig uit en de originele warme kleur van het rood amerikaans eiken is weer terug.
Het was even een klus met leegruimen en kamperen op de bovenverdieping, maar mede door het vakmanschap van Martin was dit de moeite meer dan waard!
Van harte aanbevolen! “
Dhr. R.Popken, Bovensmilde
Beste Martin, Vakmanschap is meesterschap! Onze Junckers parketvloer is na 23 jaar geschuurd en opnieuw gelakt. De vloer is als nieuw en mooi van kleur. We zijn heel erg blij met het resultaat. Ook het maken van afspraken en de onderlinge communicatie verliep heel erg plezierig. Martin, bedankt!”
Fam Heelien , Niekerk

Kortom maak een afspraak, dan leg ik je alles uit in je eigen thuissituatie!