Passie voor houten vloeren, vakmanschap en enthousiaste klantvriendelijkheid… x 2!

In 2004 ben ik gestart met Postmus parket. In de loop der jaren kreeg ik het steeds drukker. Een paar jaar geleden stond ik voor een keuze: Ga ik vaker “nee” zeggen of tegemoetkomen aan de toenemende vraag? Ik koos voor het laatste en ging op zoek naar mijn evenknie qua vakmanschap en bevlogenheid.

Toeval bestaat niet, zeggen ze weleens…

Want precies op dat cruciale moment kwam ik Katrinus van der Velde weer tegen. Lang geleden hadden we al eens prettig samengewerkt – dat kon ik me nog goed herinneren. In de tussenliggende periode had hij net als ik gekozen voor het ondernemerschap en zich continu doorontwikkeld.

Ook bij hem spatte de passie ervan af en allebei wisten we precies wat de laatste stand van zaken op technisch gebied was. Hij liet me zien welk machines en materialen hij gebruikte en samen gingen we een aantal van de vloeren die hij gerenoveerd had bekijken. Die zagen er net zo strak uit als ‘mijn’ houten vloeren en we hadden duidelijk hetzelfde oog voor detail.

Kortom: Bingo!

We besloten onze jarenlange ervaring en diepgevoeld enthousiasme voor het vloerenvak en klanten helpen te bundelen. Aanvankelijk voorzichtig, zodat we konden ervaren of ‘de klik’ ook concreet doorvertaald werd naar solide samenwerken op ieder type houten vloer. Inmiddels vormen we al sinds 2012 een ijzersterk team, dus dat zegt genoeg!

Een paar voorbeelden van vloerrenovatieprojecten die we samen uitgevoerd hebben:

Wij focussen op klantbeleving en maken daarmee het verschil

“Dat klinkt mooi hoor, maar wat houdt die klantbeleving dan in?” vraag jij nu terecht. Wat ons betreft is het iets heel concreets. Zelf vat ik het altijd zo samen:

Vertrouwen en betrouwbaarheid uitstralen, ongekend vakkundig je werk doen zodat je klant achteroverslaat van het resultaat en als bonus een verrassing achterlaten. Dat kan van alles zijn, bijvoorbeeld een gratis onderhoudspakket, een vloerwisser of iets extra’s doen. Wat bij dit alles een onmisbaar fundament is: Te allen tijde je afspraken nakomen!

Nu denk jij als lezer misschien: Maar dat is toch logisch, als je een bedrijf hebt? Ja, dat zou inderdaad logisch moeten zijn. Toch hoor ik helaas vaak andere verhalen. Over jongens die snel geld willen verdienen over de rug van de klant… De vloerproblemen die zij veroorzaken, moeten wij regelmatig verhelpen. Dus we weten precies hoe hun werkwijze eruit ziet…

Voor ons is er maar één optie: Werken als een klantvriendelijke en geoliede schuurmachine 🙂

Wij doen alles om jou die perfecte vloer te bezorgen – álles! Geloof me, wij kunnen bijna iedere houten vloer renoveren. Daarvoor hebben we de beste schuurmachines en al het benodigde vakmanschap in huis. Maar we durven ook “nee” te zeggen, als wij inschatten dat een vloerrenovatie niet het gewenste resultaat zal opleveren.

Nog een paar voorbeelden van door ons uitgevoerde vloerrenovatieprojecten:

Steeds meer aanvragen uit heel Nederland

Katrinus en ik werken voornamelijk in Groningen, Friesland en Drenthe. Door hoe we bekend staan en dankzij de kracht van de Social Media kanalen die ik gebruik, krijgen we echter steeds meer aanvragen uit de rest van Nederland.

Deze klanten nemen heel bewust contact op. Ze snappen dat de afstand tussen hen en ons reis- en verblijfkosten met zich meebrengt, maar willen er 100% zeker van zijn dat hun houten vloer vakkundig wordt aangepakt, op een klantvriendelijke manier. Dát is wat ze bij ons zien en voelen.

We hebben inmiddels zó veel tevreden klanten. Daar zijn we hartstikke trots op. Maar wat ons betreft ben je slechts zo goed als je laatste succes. Kortom, je moet het iedere keer weer waarmaken. En dat is precies wat wij iedere dag met veel liefde doen!

Kan jouw houten vloer een opknapbeurt gebruiken? Neem contact op en laat je verrassen!

Maak nu snel die afspraak
Ik kan je helpen aan een perfect geschuurde en afgewerkte houten vloer
Maak nu snel die afspraak