Contact 2017-11-19T13:52:27+00:00

Afspraak maken met Postmus parket uit Groningen

Martin Postmus

Martin Postmus

Mijn werk en vloerinspectie gebieden zijn, de provincies Groningen, Friesland en Drenthe. Woon je verder, dan kan ik onder bepaalde voorwaarden je vloer ook renoveren. Die voorwaarden hebben betrekking op reiskosten en soms ook verblijfkosten. Stel je woont in Alkmaar, Blaricum of Zwolle? Stuur dan eerst wat foto’s van de vloer dat kan via mail of WhatsApp 0638250503 dan krijg je een richtofferte.

” Ik laat je woonwens in vervulling gaan, beloofd! ,,

Mijn vloer moet gerenoveerd worden!

CONTACT OPNEMEM MET POSTMUS PARKET UIT GRONINGEN
  • Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png.
    Je kunt 1 afbeelding van je vloer meesturen.

    Nog 1 klik verwijderd van een mooie vloer, spannend!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat gebeurt er nadat je op verzenden hebt gedrukt?

Je krijgt via je mailadres een bevestiging van je aanvraag. Niet ontvangen? Check dan je spambox. Ik neem daarna contact op via de mail. Vaak binnen 1 werkdag en soms sneller.

Al meer dan 100 tevreden klanten!

”Afgelopen week heeft Martin samen met zijn collega de 12 jaar oude eikenhouten vloer op onze gehele benedenverdieping gerenoveerd, in totaal 90 m2! De oorspronkelijk white wash geoliede vloer was grauw geworden en zat vol vlekken. Op advies van Martin is de vloer nu afgewerkt met een zeer matte lak. De vloer is weer prachtig licht van kleur en qua onderhoud gaan we er zeker op vooruit. De vloerinspectie en advies vooraf, de duidelijke planning en de prima kwaliteit van het geleverde werk, over alles zijn wij zeer tevreden! “
Peter Room, Groningen