Privacyverklaring2018-05-30T05:05:03+00:00

Privacyverklaring Postmus parket Groningen

Wij renoveren vloeren. Vloeren liggen vaak in huizen. In huizen wonen mensen. Dus verwerken we ook persoonsgegevens, zodat we weten waar we die vloer nou moeten komen renoveren en om een factuur te kunnen sturen.

Dat was het korte verhaal. Het lange verhaal staat hieronder.

Beetje stoffig, dat wel. Maar ja, juristen werken nu eenmaal niet zo stofvrij als wij dat doen en specialistisch werk, zoals juridische documenten of het renoveren van vloeren, kun je nu eenmaal beter uitbesteden.

Over ons
Postmus Parket

Groningen
KvK 02085493
Contactpersoon Martin Postmus
E-mailadres info@postmusparket

Telefoon/Whatsapp 06 38250503

Persoonsgegevens
We verwerken dus persoonsgegevens, maar alleen als dat nodig is voor een mooie vloer. Deze heb je dus zelf aan ons verstrekt bij het opvragen van een offerte, het invullen van een contactformulier of het downloaden van een van onze gratis producten.

Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Adres (waar de vloer woont)

Doeleinden
We doen alles voor een mooie vloer. Wat we ook doen, ons doel is om stofvrij, professioneel vloeren te renoveren. Moeilijker kunnen we het wel maken, maar dat is het gewoon niet.

Vloerrenovatie

Voor het renoveren van de vloer, moeten we natuurlijk weten voor wie we dit doen en om welke vloer het gaat. Anders wordt het lastig renoveren. Deze gegevens verwerken we dus zolang we in overleg zijn over de renovatie, we de renovatie aan het uitvoeren zijn en in elk geval nog tot een jaar na de renovatie, zodat we vragen over de renovatie en het onderhoud van de vloer gemakkelijk kunnen beantwoorden.

Contact

Je mag altijd contact opnemen met ons. Bijvoorbeeld als je vragen hebt over het schoonmaken en onderhouden van je vloer of wanneer je vragen hebt nog voor je een offerte opvraagt. Als je via het contactformulier contact opneemt worden je gegevens automatisch binnen 14 dagen van onze servers verwijderd en bewaren we de correspondentie een jaar na ons laatste contactmoment, zodat we gemakkelijk je vorige vragen nog terug kunnen vinden en je zo beter van dienst kunnen zijn.

Offertes

Wij geven graag een offerte op maat via e-mail of Whatsapp. Accepteer je de offerte, dan bewaren we deze 8 jaar voor onze administratieplicht (Bedankt he, Belastingdienst). Wijs je onze offerte af? Even goede vrienden, we verwijderen je gegevens binnen een week uit onze systemen.

Facturatie

Als je ons een opdracht hebt gegeven, dan verwerken we de gegevens die noodzakelijk zijn voor de uitvoering van die opdracht. Dat zijn in elk geval je naam en e-mailadres en overige gegevens die noodzakelijk zijn om een correcte factuur te kunnen versturen. Bij betaling zullen we bovendien te zien krijgen van welke rekening dit komt en wie de rekeninghouder is. We bewaren offertes, facturen en betaalgegevens 8 jaar.

Downloads

Download je informatie van onze website? Dan hebben we daar je naam en e-mailadres voor nodig. Doen we verder niets geks mee. We gaan je niet lastigvallen. We bewaren je gegevens tot een jaar na de download en anonimiseren het daarna voor onze statistieken. We willen namelijk wel nog graag weten hoeveel mensen iets gedownload hebben en hoeveel klanten we eraan over hebben gehouden.

Recensies

We vertellen het de wereld graag wanneer je tevreden bent over onze dienstverlening. Met jouw toestemming publiceren we je recensie, met je naam en eventueel met je foto en woonplaats op onze website.

Doorgifte
Ontvangers van persoonsgegevens

We delen jouw gegevens met de volgende derden, waaronder onze verwerkers:

Hosting van onze website
Facturatiesoftware en onze boekhouder

We maken alleen maar gebruik van Nederlandse dienstverleners, dus maak je geen zorgen, je gegevens worden niet met bedrijven in het buitenland gedeeld.

Bovendien zorgen we voor een goede beveiliging, zodat je net gerenoveerde, glanzend van de lak, of rustgevend mat van de olie, niet gestolen kan worden door jaloerse mensen.

Jouw rechten
We informeren je graag over de rechten die jij hebt en de invloed die je kunt uitoefenen op de verwerking van jouw persoonsgegevens.

Wil je een van deze rechten uitoefenen, neem dan contact op per e-mail via info@postmusparket

Inzage, rectificatie en wissing

Je hebt het recht om te weten welke persoonsgegevens we van je verwerken en je mag vervolgens verzoeken deze te laten rectificeren of te wissen.

Beperking van de verwerking

Je hebt het recht ons te verzoeken de verwerking van jouw persoonsgegevens te beperken, bijvoorbeeld, wanneer de gegevens niet meer juist zijn, de verwerking onrechtmatig is, we jouw persoonsgegevens niet meer nodig hebben of in afwachting van een beslissing op het bezwaar dat je gemaakt hebt tegen de verwerking.

Recht op bezwaar

Je hebt het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens. Maak je bezwaar tegen het gebruik van persoonsgegevens ten behoeve van direct marketing, dan zullen we jouw persoonsgegevens daar niet meer voor inzetten.

Gegevensoverdraagbaarheid

Je hebt het recht jouw persoonsgegevens van ons in een gestructureerde, gangbare en machinaal leesbare vorm te ontvangen, zodat je deze aan een andere partij kunt overdragen, wanneer je ons toestemming had gegeven om jouw gegevens te verwerken en wanneer de verwerking geautomatiseerd is gedaan.

Toestemming intrekken

Hebben we je gegevens voor een bepaald doel verkregen op basis van jouw toestemming, dan mag je deze toestemming te allen tijde intrekken. Het intrekken van de toestemming doet geen afbreuk aan de rechtmatigheid van de verwerking vóór de intrekking.

Klachten

Heb je klachten over hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan? Je hebt het recht je klachten in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Cookies
We gebruiken alleen cookies om te weten hoe je onze website gebruikt, zodat we nog beter informatie kunnen delen. O ja, en cookies van Pinterest, zodat je de foto’s van onze prachtige vloeren kunt delen!

Een cookie is een klein bestandje dat door onze website wordt meegestuurd en door jouw browser op randapparatuur wordt geplaatst. De informatie die in de cookie is opgeslagen kan naar onze website teruggestuurd worden, wanneer je de website opnieuw bezoekt. Meer informatie over cookies kun je vinden op de website van ConsuWijzer: [http://www.consuwijzer.nl/telecom-post/internet/privacy/uitleg-cookies].

Social media

Natuurlijk wil je contact met ons houden op social media. En je wil anderen over ons vertellen, omdat je zo uitermate tevreden over ons bent. Dat is in elk geval ons streven! Daarom staan er social media buttons op onze website.

Google Analytics
Omdat we graag willen weten hoe onze bezoekers de website gebruiken, zodat we het gebruik van de website kunnen optimaliseren, gebruiken wij Google Analytics. Via deze website worden er daarom analytische cookies van Google geplaatst.

Uitschakelen en verwijderen

Wil je de cookies uitschakelen of verwijderen? Dit kun je doen via je browserinstellingen. Gebruik eventueel de help-functie van je browser om te achterhalen hoe je dit kunt doen.

Links

Op onze website zal je links naar externe websites aantreffen. Door op een link te klikken ga je naar een website buiten deze website. Het kan zijn dat deze externe websites gebruik maken van cookies. Graag verwijzen wij hiervoor naar de cookie- of privacyverklaring van de betreffende website.

Wijzigingen
Het kan zijn dat we onze privacyverklaring moeten wijzigen, bijvoorbeeld omdat we een andere werkwijze zijn gaan hanteren. We zullen de nieuwe privacyverklaring altijd op onze website publiceren. Als de wijzigingen direct op jou van toepassing zijn, zullen we de wijzigingen ook direct met jou communiceren.

Copyright

Deze verklaring is speciaal voor mij opgesteld, daar heb ik voor betaald. Als je denkt, ik maak hier een copy van, dan ben je strafbaar. Alle teksten en foto’s zijn op deze website zijn van mij, dat zul je begrijpen. Met een duur woord heet dat, intellectuele eigendomsrechten. Ga ze dan niet kopiëren!