Junckers parket eiken  schuren in Onderdendam

Houten vloer schuren in Onderdendam was de aanvraag via Whatsapp.

”Goedemiddag,

Ik had eerder vandaag al geprobeerd te bellen maar zag dat ik ook een Whatsapp kon sturen, dus bij deze 🙂

Wij hebben een huis gekocht in Onderdendam (bij Bedum), waar een eikenhouten vloer in ligt, voorzien van hardwax olie. Deze vloer moet geschuurd worden en daarna opnieuw in de olie. Graag zouden wij een grijzige kleur willen als dit kan (soort greywash). Ook moeten er nieuwe plintjes langs de vloer, in dezelfde kleur als de vloer.
Het gaat om de vloer in de woonkamer, gang en evt. keuken. Totaal ong 45-50m2.

Bij voorkeur zouden wij de vloer zo snel mogelijk na volgende week behandeld zien, dit ivm stukadoren. Graag zouden wij willen weten of u ons kunt helpen met onze vloer”

Met vriendelijke groet,
Margot

Offerte via Whatsapp

Door gebruik te maken van Whatsapp, hadden we snel contact over en weer. Klant stuurde een paar foto’s mee zodat ik op basis daarvan een richtofferte opstelde. Binnen een uur wisten ze al, wat de houten vloerrenovatie zou gaan kosten! Offerte was akkoord waarna ik de vloer heb geïnspecteerd en alles hebben doorgesproken.

Eiken vloer schuren en kleurolie aanbrengen

Ik heb deze houten vloer ( Junckers parket ) stofvrij geschuurd, nieuwe platte plinten geplaatst en geolied met een kleurolie. Niet de grijze kleur, dit paste niet bij de inrichting en kleur van de muren. Je vraagt je misschien af hoe weet ik welke kleur ik moet kiezen? Dat gaat heel makkelijk, ik heb bij een vloerinspectie voorbeeldplanken mee,  je weet dan zeker dat de kleur bij je interieur past.

Afspraak maken

Ik wil ook mijn vloer laten renoveren!

Maak nu een afspraak en ontdek de mogelijkheden
Afspraak maken
Snel en kundig advies gekregen van Martin op onze vragen over vloerrenovatie. Duidelijk een vakman met klantgerichte mindset!
Sydney Brouwer
Sydney Brouwer
23. Februari, 2024.
Martin heeft onze houten Jatoba vloer volledig geschuurd en gelakt en daar zijn we hem erg dankbaar voor! Het is ontzettend mooi geworden. Resultaat boven verwachting, alles was strak, netjes en brandschoon. Absolute aanrader, Martin is een vakman. Groet, Ruurd & Lisa
Groepsaccommodatie Orvelter Hof
Groepsaccommodatie Orvelter Hof
18. December, 2023.
Erg tevreden met de service van Martin. Parket ziet er weer prachtig uit!
Rob de Vries
Rob de Vries
4. Oktober, 2023.
Wij zijn super tevreden met onze nieuwe vloer. Top bedrijf, werk snel, netjes, volgens afspraken. Zeer professioneel.
Marcin G
Marcin G
10. Maart, 2023.
Snelle en uitstekende service. Vloer geschuurd en opnieuw geolied. Vloer ziet er weer prachtig uit!
Daniel van Buren
Daniel van Buren
14. December, 2022.
Mijn 25 jaar oude eiken vloer laten schuren, white washen, en daarna mat laten lakken. Had ik 10 jaar eerder moeten doen. Resultaat is fantastisch. Compleet andere kamer
Hans van Dijk
Hans van Dijk
4. Juni, 2022.
Alleen al om deze mannen zou ik soms willen dat ik weer in Groningen woon. Want dan zou ik in hun werkgebied wonen. Nu niet. Maar dat weerhield Martin er niet van om vrijblijvend mij op zondagochtend over de app adviezen te geven bij aanschaf en behandeling van onze eiken vloer. Fantastisch! Ik ben er echt mee geholpen.
Nienke Blaauw
Nienke Blaauw
18. Juli, 2021.
Onze vloer is als nieuw! We zijn zeer tevreden over het resultaat én de plezierige communicatie.
Caroline Van der Werf
Caroline Van der Werf
15. Juni, 2021.
Hartelijk team dat weet van aanpakken. Snelle communicatie met als gevolg binnen no time een prachtige nieuwe vloer waar we komende jaren goed van gaan genieten!
Luc Smiers
Luc Smiers
5. December, 2019.
Afgelopen week is onze 20-jarige vloer onder handen genomen door Martin en zijn maat Katrinus. Door de informatie die op de website stond, hadden we het vertrouwen gekregen wat we nodig hadden voor het laten uitvoeren van deze klus. De vloer restaureren doe je immers maar één keer, dus wilden we iemand die weet waar hij mee bezig is. Het hele proces ging zoals vooraf afgesproken. Planning en uitvoering zijn perfect verlopen. Overlast was zeer gering, (alleen het uitruimen van de kamer) omdat er stofvrij werd gewerkt. Het uiteindelijk resultaat is werkelijk fantastisch. Wij hebben weer een nieuwe vloer! Mannen bedankt!! Met vriendelijke groet, Ruurd en Anita
A Scholtens
A Scholtens
15. Maart, 2019.

Houten vloer schuren in één dag is soms mogelijk

Soms is het mogelijk om je vloer in één dag te schuren en te oliën. Een en ander hangt af wat ik moet doen. Jouw voordeel weinig overlast, zodat je relatief snel je woonkamer weer kunt inrichten. Ik gebruik een speciale projectmatige parketolie, zodat de vloer na 14 uur al weer licht belastbaar is!

Bekijk ook deze vloer

Eiken houten vloer in de grey wash?

Ook dat kan! Bekijk deze vloer.
Bekijk ook deze vloer