Houten vloer parketolie 2017-08-01T18:53:55+00:00

Parketolie toepassen op je houten vloer

Houten vloer kleuren

Misschien ben je toe aan een andere (kleur) uitstraling? Dat alles kan met parketolie.

Het voordeel van parketolie is, dat je je vloer een andere look kunt geven. Ik heb zo’n 40 kleuren en er zit altijd wel een kleur bij die past bij jouw vloer en inrichting.Je kunt niet alle houtsoorten kleuren. Houtsoorten, zoals eiken vloeren, kun je in een kleurolie zetten! En houtsoorten zoals beuken, maple, essen en donkere houtsoorten niet Je vraagt je af waarom het niet bij die andere houtsoorten kan? Ik weet uit ervaring dat het er niet mooier op wordt. Je houten vloer wordt dan erg vlekkerig – niet doen dus!

Ik maak met kleurolie een proefstukje op je eigen vloer. Dus geen verassingen achteraf!

Eiken vloer afgewerkt met ligt grey

Voordelen parketolie

  • Plaatselijk bij te werken.
  • Veel kleurvariaties.
  • Zeer mooi op eiken vloeren.
  • Matte uitstraling.
  • Voordelig.
Contact opnemen

Ik wil mijn houten vloer laten schuren.

Neem contact op voor een afspraak. Ik maak graag kennis met je vloer!
Contact opnemen

Klant referentie

April 2010 heeft de Firma Postmus Parket mijn vloer geschuurd en geolied.Vloer zag er weer als nieuw uit. Ik was zeer tevreden met de werkwijze van deze firma. Door een ongelukje in 2012 kreeg ik een kras in mijn olielaag. Jammer van de vloer. De heer Postmus kwam kijken en stelde voor de vloer te polijsten en van een nieuwe olielaag te voorzien. Het resultaat is verbluffend. De vloer is weer als nieuw. Het voordeel hiervan is dat de vloer niet geschuurd hoefde te worden. Heel fijn dus dat de heer Postmus met het juiste voorstel komt, zodat je niet voor kosten komt te staan die niet nodig zijn. PS: Wat ook fijn is, is dat de bereikbaarheid van de heer Postmus zowel telefonisch als per mail uitstekend is.
Albert