Afspraak maken met Postmus parket uit Groningen

Postmus parket

”Leuk dat je er bent! Wil jij een vloer die er net even mooier uitziet dan wat je had verwacht? Wij zorgen ervoor dat jij een duurzame vloer krijgt, waar je lang van kunt genieten. Wij zijn gevestigd in de stad Groningen en zijn al ruim 23 jaar specialisten in parket schuren, oliën / lakken. Ons werkgebied, provincie Groningen, Friesland, Drenthe”  *

*Woon je niet in ons werkgebied, vraag dan even naar de voorwaarden.

Ik zie je bericht graag tegemoet, groet Martin Postmus

Prijsopgave aanvragen

Je kunt eenvoudig een aanvraag doen voor de kosten van een houten vloerrenovatie. Wij staan erom bekend dat je op werkdagen, altijd snel een reactie krijgt. Ook in het weekend krijg je een antwoord. De prijzen die wij hanteren, zijn vanaf prijzen per m2 en van toepassing op vloeren vanaf 35m2 Er wordt een toeslag berekend, bij bovenmatige slijtage, vervorming of vernageling van de te bewerken vloer. De prijzen zijn inclusief BTW exclusief parkeerkosten indien van toepassing.

Tip! Misschien vind je het makkelijker om via WhatsApp informatie aan te vragen en/of foto’s mee te sturen van je vloer. Natuurlijk kan dat 🙂 Mijn nummer om je bericht te sturen 06.382.50.503 Vermeld daarbij ook je woonplaats s.v.p.

Handig om te weten ”Wij zijn niet de goedkoopste mede hierdoor kunnen geen renovatiewerken meer aannemen voor de maanden april, mei en juni omdat die zijn volgepland! In juli is er beperkt nog ruimte, maak snel nog een afspraak

Mijn vloer moet gerenoveerd worden!

CONTACT OPNEMEN MET POSTMUS PARKET UIT GRONINGEN
  • Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png.
    Je kunt 1 afbeelding van je vloer meesturen.
    Je aanvraag wordt naar Postmus parket in Groningen gestuurd
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat gebeurt er nadat je op verzenden hebt gedrukt?

Je krijgt via je mailadres een bevestiging van je aanvraag. Niet ontvangen? Check dan je spambox. Ik neem daarna contact op via de mail. Vaak binnen 1 werkdag en soms sneller.

Privacyverklaring

Je heb je gegevens achtergelaten via deze aanvraag. Ik gebruik deze gegevens om contact met je op te nemen.
Lees ook mijn privacyverklaring

Al meer dan 180 tevreden klanten!

Na vele offertes kwamen we de site van Postmus tegen. Deze gaf veel vertrouwen . Dat vertrouwen hebben ze waargemaakt. De vloer ziet er weer fantastisch uit tegen een scherpe prijs. We zijn erg blij met het resultaat en ook dat we Postmus deze klus hebben laten doen.

Martin, Haren Gn

Erc-Tersteeg

Martin is een klant van Bona en is al vanaf het begin een Bona Gecertificeerd Vakman. En Martin is niet alleen een Bona Gecertificeerd Vakman maar een vakman puur sang. Kwaliteit en gezond werken staan boven aan het lijst naast tevreden klanten bij Martin. Daarnaast is hij altijd de eerste die nieuwe dingen wil toepassen om zijn klanten het beste van het beste te bieden. De wijze waarop hij zijn bedrijf en de ambacht parket renovatie profileert op internet is van ongekende waarde voor het vak!

Eric Tersteeg, area manager Bona Benelux & Uk, Bona Benelux

Nadat we onze vloer zelf niet meer goed kregen, toch maar professionele hulp ingeroepen, die we via via aangeraden kregen. Martin en zijn collega zijn harde en schone werkers, die je graag over de vloer krijgt. Het resultaat is perfect geworden, er ligt een nieuwe vloer ! Hadden we 10 jaar eerder moeten doen. Mannen super bedankt !

Wim en Jeanette., Assen