Afspraak maken met Postmus parket uit Groningen

Postmus parket

”Leuk dat je er bent! Wil jij een vloer die er net even mooier uitziet dan wat je had verwacht? Wij zorgen ervoor dat jij een duurzame vloer krijgt, waar je lang van kunt genieten. Wij zijn gevestigd in de stad Groningen en zijn al ruim 23 jaar specialisten in parket schuren, oliën / lakken.”

Ons werkgebied, provincie Groningen, Friesland, Drenthe

Ik zie je bericht graag tegemoet, groet Martin Postmus

Prijsopgave aanvragen

Je kunt eenvoudig een aanvraag doen voor de kosten van een houten vloerrenovatie. Wij staan erom bekend dat je op werkdagen, altijd snel een reactie krijgt. Ook in het weekend krijg je een antwoord.

Wij hanteren geen m2 prijzen maar een totaalprijs.

De kwaliteit en de huidige staat van de vloer bepaald hoeveel de complete renovatie gaat kosten. Daar heb je als klant veel meer aan. Het vergelijken van m2 prijzen bij verschillende bedrijven geeft nooit een reëel beeld wat ze exact gaan doen! Ervaring leert dat je vaak veel duurder uit bent of dat bepaalde handelingen niet worden uitgevoerd, waardoor je vloer er niet heel mooi uitziet. Wij starten altijd vanaf 35m2 vloeroppervlak. Er wordt een toeslag berekend, bij bovenmatige slijtage, vervorming of vernageling van de te bewerken vloer. De prijzen zijn inclusief BTW exclusief parkeerkosten indien van toepassing.

Tip! Misschien vind je het makkelijker om via WhatsApp informatie aan te vragen en/of foto’s mee te sturen van je vloer. Natuurlijk kan dat 🙂 Mijn nummer om je bericht te sturen 06.382.50.503 Vermeld daarbij ook je woonplaats s.v.p.

Mijn vloer moet gerenoveerd worden!

CONTACT OPNEMEN MET POSTMUS PARKET UIT GRONINGEN
  • Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png.
    Je kunt 1 afbeelding van je vloer meesturen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

”Alles wat op de website wordt beloofd wordt ook waar gemaakt. Het resultaat is werkelijk waar verbluffend mooi en wij zijn uitermate tevreden over het resultaat”…

Hoe gaat het verder als ik op verzenden heb gedrukt?

Je krijgt via je mailadres een bevestiging van je aanvraag. Ik neem daarna contact op via de mail. Vaak binnen 1 werkdag en soms sneller.

Niet ontvangen

Martin ik heb nog geen antwoord van je ontvangen?
Email leidt soms een eigen leven. Mijn antwoordmail komt terecht in je spambox. Controleer die box even voor de zekerheid, zijn we allemaal weer blij!  Vooral Gmail en Hotmail willen mijn mail soms als spam (reclame) aanmerken.

Privacyverklaring

Je heb je gegevens achtergelaten via deze aanvraag. Ik gebruik deze gegevens om contact met je op te nemen.
Lees ook mijn privacyverklaring

Al meer dan 190 tevreden klanten