Afspraak maken met Postmus parket uit Groningen

Postmus parket

”Leuk dat je er bent! Wil jij een vloer die er net even mooier uitziet dan wat je had verwacht? Wij zorgen ervoor dat jij een duurzame vloer krijgt, waar je lang van kunt genieten. Wij zijn gevestigd in de stad Groningen en zijn al ruim 23 jaar specialisten in parket schuren, oliën / lakken.”

Ons werkgebied, provincie Groningen, Friesland, Drenthe

Ik zie je bericht graag tegemoet, groet Martin Postmus

Prijsopgave aanvragen

Je kunt eenvoudig een aanvraag doen voor de kosten van een houten vloerrenovatie. Wij staan erom bekend dat je op werkdagen, altijd snel een reactie krijgt. Ook in het weekend krijg je een antwoord. De prijzen die wij hanteren, zijn vanaf prijzen per m2 en van toepassing op vloeren vanaf 35m2 Er wordt een toeslag berekend, bij bovenmatige slijtage, vervorming of vernageling van de te bewerken vloer. De prijzen zijn inclusief BTW exclusief parkeerkosten indien van toepassing.

Tip! Misschien vind je het makkelijker om via WhatsApp informatie aan te vragen en/of foto’s mee te sturen van je vloer. Natuurlijk kan dat 🙂 Mijn nummer om je bericht te sturen 06.382.50.503 Vermeld daarbij ook je woonplaats s.v.p.

vakantiesluiting

Vakantiesluiting 31 juli t/m 26 augustus

Mijn vloer moet gerenoveerd worden!

CONTACT OPNEMEN MET POSTMUS PARKET UIT GRONINGEN
  • Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png.
    Je kunt 1 afbeelding van je vloer meesturen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

”Alles wat op de website wordt beloofd wordt ook waar gemaakt. Het resultaat is werkelijk waar verbluffend mooi en wij zijn uitermate tevreden over het resultaat”…

Wat gebeurt er nadat je op verzenden hebt gedrukt?

Je krijgt via je mailadres een bevestiging van je aanvraag. Niet ontvangen? Ik neem daarna contact op via de mail. Vaak binnen 1 werkdag en soms sneller.

Martin ik heb nog geen antwoord van je ontvangen?

Email leidt soms een eigen leven. Mijn antwoordmail komt terecht in je spambox. Controleer die box even voor de zekerheid, zijn we allemaal weer blij! 🙂  Vooral Gmail en Hotmail willen mijn mail soms als spam (reclame) aanmerken. 🙁

Privacyverklaring

Je heb je gegevens achtergelaten via deze aanvraag. Ik gebruik deze gegevens om contact met je op te nemen.
Lees ook mijn privacyverklaring

Al meer dan 190 tevreden klanten die een review achterlieten op de website!

Na 18 jaar was mijn eiken vloer die ooit in de was was gezet wel toe aan een opknapbeurt. Inmiddels was hij oranje verkleurd en zat hij vol vlekken. ‘Als dat maar goed komt’, dacht ik. Nou het is goed gekomen. Ik heb werkelijk een prachtige licht eiken vloer terug. Hij is in een blanke matte lak gezet en ziet er zeer natuurlijk uit. Ik ben er echt heel blij mee en de vakmannen Martin en Katrinus kan ik van harte aanbevelen. Ze werken super netjes en alles wat er op de site beloofd wordt, wordt waargemaakt. Hulde!
Lineke, Haren Gn

Super tevreden over Postmus Parket! Onze eiken vloer flink aan een opknapbeurt nodig. Hij was op meerdere plekken verkleurd en beschadigd door hond en te nat gedweild. Martin en collega hebben de vloer geschuurd en in de white wash olie gezet. Een dag later een matte transparante lak erover en het resultaat is prachtig! De vloer is als nieuw! De mannen weten wat ze doen, en werken heel netjes. Heel erg bedankt mannen!

Partica, Hardenberg

Onze 22 jaar oude vloer is weer als nieuw. De vloer had grijze slijtplekken. Postmus parket heeft de vloer geschuurd, de groeven geschuurd, nieuwe plinten geplaatst en gelakt. Echt super mooi geworden en dit alles in anderhalve dag!!! Het lijkt alsof we een nieuwe vloer hebben gekregen. Super bedankt. Wij kunnen weer heel wat jaren vooruit👍

Grianne, Foxhol