Contact 2018-02-17T08:59:28+00:00

Afspraak maken met Postmus parket uit Groningen

Even een aandachtspuntje

Ik werk met een planning, hou daar rekening mee met je aanvraag. Een vloer renoveren binnen 2 week is bijvoorbeeld niet mogelijk. Als je al zeker weet dat ik je vloer moet renoveren geef dit dan in je aanvraag door, dan kijken we samen naar een datum die past! Ik ben gevestigd in Groningen en mijn werkgebied zijn de drie noordelijke provincies.

Mijn vloer moet gerenoveerd worden!

CONTACT OPNEMEM MET POSTMUS PARKET UIT GRONINGEN
  • Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png.
    Je kunt 1 afbeelding van je vloer meesturen.
    Je aanvraag wordt naar Postmus parket in Groningen gestuurd
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

”We hadden best wel hoge verwachtingen maar die zijn nog overtroffen,,

Wat gebeurt er nadat je op verzenden hebt gedrukt?

Je krijgt via je mailadres een bevestiging van je aanvraag. Niet ontvangen? Check dan je spambox. Ik neem daarna contact op via de mail. Vaak binnen 1 werkdag en soms sneller.

Al meer dan 150 tevreden klanten!

Na vele offertes kwamen we de site van Postmus tegen. Deze gaf veel vertrouwen . Dat vertrouwen hebben ze waargemaakt. De vloer ziet er weer fantastisch uit tegen een scherpe prijs. We zijn erg blij met het resultaat en ook dat we Postmus deze klus hebben laten doen.

Martin, Haren Gn

Erc-Tersteeg

Martin is een klant van Bona en is al vanaf het begin een Bona Gecertificeerd Vakman. En Martin is niet alleen een Bona Gecertificeerd Vakman maar een vakman puur sang. Kwaliteit en gezond werken staan boven aan het lijst naast tevreden klanten bij Martin. Daarnaast is hij altijd de eerste die nieuwe dingen wil toepassen om zijn klanten het beste van het beste te bieden. De wijze waarop hij zijn bedrijf en de ambacht parket renovatie profileert op internet is van ongekende waarde voor het vak!

Eric Tersteeg, area manager Bona Benelux & Uk, Bona Benelux

Nadat we onze vloer zelf niet meer goed kregen, toch maar professionele hulp ingeroepen, die we via via aangeraden kregen. Martin en zijn collega zijn harde en schone werkers, die je graag over de vloer krijgt. Het resultaat is perfect geworden, er ligt een nieuwe vloer ! Hadden we 10 jaar eerder moeten doen. Mannen super bedankt !

Wim en Jeanette., Assen