Zelf houten vloer schuren, is dat een optie?

Zelf houten vloer schuren was dat wel verstandig? Deze klant belde mij in paniek op. ” Ik heb een huis gekocht in Groningen en ben zelf begonnen de vloer te schuren, alleen dat lukt niet.  Heb jij nog tijd om dit voor mij te doen?” Zelf je houten vloer schuren kan onherstelbare  schade toebrengen, dus laat het over aan een vakman!

Houten vloer schuren

Als je de vloer door mij laat schuren wordt dit stofvrij uitgevoerd en je krijgt een strakke mooie vloer. En dat alles in één dag. Dan wil jij toch geen gedoe meer hebben zoals deze klant?

Eiken vloer laten schuren grey wash

De wens van de klant was, of de vloer ook een grijze tint kon krijgen. Natuurlijk! Ik gebruik een sterke projectolie ook in de kleur grijs. Deze olie is al weer na 14 uur beloopbaar in tegenstelling tot reguliere parket oliën waarbij de droogtijd ca 36 uur is.

Misschien weet je het nog niet welke afwerking je wilt, lees dan mijn blog  ”Wat is beter voor je houten vloer, parketlak of olie?”

Afspraak maken

Ik wil ook mijn eiken vloer laten kleuren!

Maak nu een afspraak en ontdek de mogelijkheden
Afspraak maken
Snel en kundig advies gekregen van Martin op onze vragen over vloerrenovatie. Duidelijk een vakman met klantgerichte mindset!
Sydney Brouwer
Sydney Brouwer
23. Februari, 2024.
Martin heeft onze houten Jatoba vloer volledig geschuurd en gelakt en daar zijn we hem erg dankbaar voor! Het is ontzettend mooi geworden. Resultaat boven verwachting, alles was strak, netjes en brandschoon. Absolute aanrader, Martin is een vakman. Groet, Ruurd & Lisa
Groepsaccommodatie Orvelter Hof
Groepsaccommodatie Orvelter Hof
18. December, 2023.
Erg tevreden met de service van Martin. Parket ziet er weer prachtig uit!
Rob de Vries
Rob de Vries
4. Oktober, 2023.
Wij zijn super tevreden met onze nieuwe vloer. Top bedrijf, werk snel, netjes, volgens afspraken. Zeer professioneel.
Marcin G
Marcin G
10. Maart, 2023.
Snelle en uitstekende service. Vloer geschuurd en opnieuw geolied. Vloer ziet er weer prachtig uit!
Daniel van Buren
Daniel van Buren
14. December, 2022.
Mijn 25 jaar oude eiken vloer laten schuren, white washen, en daarna mat laten lakken. Had ik 10 jaar eerder moeten doen. Resultaat is fantastisch. Compleet andere kamer
Hans van Dijk
Hans van Dijk
4. Juni, 2022.
Alleen al om deze mannen zou ik soms willen dat ik weer in Groningen woon. Want dan zou ik in hun werkgebied wonen. Nu niet. Maar dat weerhield Martin er niet van om vrijblijvend mij op zondagochtend over de app adviezen te geven bij aanschaf en behandeling van onze eiken vloer. Fantastisch! Ik ben er echt mee geholpen.
Nienke Blaauw
Nienke Blaauw
18. Juli, 2021.
Onze vloer is als nieuw! We zijn zeer tevreden over het resultaat én de plezierige communicatie.
Caroline Van der Werf
Caroline Van der Werf
15. Juni, 2021.
Hartelijk team dat weet van aanpakken. Snelle communicatie met als gevolg binnen no time een prachtige nieuwe vloer waar we komende jaren goed van gaan genieten!
Luc Smiers
Luc Smiers
5. December, 2019.
Afgelopen week is onze 20-jarige vloer onder handen genomen door Martin en zijn maat Katrinus. Door de informatie die op de website stond, hadden we het vertrouwen gekregen wat we nodig hadden voor het laten uitvoeren van deze klus. De vloer restaureren doe je immers maar één keer, dus wilden we iemand die weet waar hij mee bezig is. Het hele proces ging zoals vooraf afgesproken. Planning en uitvoering zijn perfect verlopen. Overlast was zeer gering, (alleen het uitruimen van de kamer) omdat er stofvrij werd gewerkt. Het uiteindelijk resultaat is werkelijk fantastisch. Wij hebben weer een nieuwe vloer! Mannen bedankt!! Met vriendelijke groet, Ruurd en Anita
A Scholtens
A Scholtens
15. Maart, 2019.

Misschien heb je nog vragen?

Het kan zijn dat je nog vragen hebt over schuren en kleuren van je houten vloer. Vragen van mijn klanten heb ik op mijn meest gestelde vragen pagina gezet. Maar je kunt altijd een mail sturen, mijn intentie is om jouw te helpen!

Ik wil meer vloeren zien!

Ik maak regelmatig foto's van vloeren die wij renoveren.

Kijk snel om nog meer te zien!
Ik wil meer vloeren zien!