Zelf houten vloer schuren, is dat een optie?

Zelf houten vloer schuren was dat wel verstandig? Deze klant belde mij in paniek op. ” Ik heb een huis gekocht in Groningen en ben zelf begonnen de vloer te schuren, alleen dat lukt niet.  Heb jij nog tijd om dit voor mij te doen?” Zelf je houten vloer schuren kan onherstelbare  schade toebrengen, dus laat het over aan een vakman!

Houten vloer schuren

Als je de vloer door ons laat schuren wordt dit stofvrij uitgevoerd en je krijgt een strakke mooie vloer. En dat alles in één dag. Dan wil jij toch geen gedoe meer hebben zoals deze klant?

Eiken vloer laten schuren grey wash

De wens van de klant was, of de vloer ook een grijze tint kon krijgen. Natuurlijk! Wij gebruiken een sterke projectolie ook in de kleur grijs. Deze olie is al weer na 14 uur beloopbaar in tegenstelling tot reguliere parket oliën waarbij de droogtijd ca 36 uur is.

Misschien weet je het nog niet welke afwerking je wilt, lees dan mijn blog  ”Wat is beter voor je houten vloer, parketlak of olie?”

Afspraak maken

Ik wil ook mijn eiken vloer laten kleuren!

Maak nu een afspraak en ontdek de mogelijkheden
Afspraak maken

Misschien heb je nog vragen?

Het kan zijn dat je nog vragen hebt over schuren en kleuren van je houten vloer. Vragen van mijn klanten heb ik op mijn meest gestelde vragen pagina gezet. Maar je kunt altijd een mail sturen, mijn intentie is om jouw te helpen!

Ik wil meer vloeren zien!

Ik maak regelmatig foto's van vloeren die wij renoveren.

Kijk snel om nog meer te zien!
Ik wil meer vloeren zien!