Als jij mijn houten vloer komt schuren, hoe zit het dan met stof?

Parket schuren en stof misschien het eerste waar je aan denkt! Relax, even kort door de bocht, dat probleem is er niet, althans bij ons! Alles wordt netjes opgevangen in stofzakken in gesloten systemen!  Kun jij daarna snel weer inrichten, tenzij je de grote voorjaarsschoonmaak wilt doen natuurlijk, daarmee kan ik je niet helpen  😉

Houten vloer schuren, hoe klanten dat ervaren

Onlangs kochten we onze huidige woning, voorzien van een eikenhouten vloer, die behoorlijk verwaarloosd was. In eerste instantie wilde ik zelf gaan schuren, maar wat speurwerk op internet bracht me op andere gedachten. Na een korte zoektocht kwam ik bij Martin uit. Via Whatsapp kreeg ik al snel een offerte. Dat contact ging soepel en snel, heel fijn als je nog druk bezig bent met de verhuizing. Aanvankelijk zou het op 25 januari plaatsvinden, maar ik kreeg een appje of de 23e ook mogelijk was. Top dat er ook met de klant meegedacht wordt! De klusdag zelf ben ik ook zeer over te spreken. Martin en Katrinus dronken een bakkie koffie mee en gingen daarna hun gang. Rond een uur of vier was de vloer volledig geschuurd en geolied. Wat een schitterend resultaat! Alsof er een nieuwe vloer gelegd is! Ook nadat de klus klaar is staat Martin nog klaar via Whatsapp om vragen te beantwoorden en in ons geval zelfs nog een onderhoudsset te leveren. Al met al meer dan dik tevreden en een dikke aanrader!

Arjen, Hoogezand

Meest gestelde vragen

  • komt er veel stof vrij met schuren? Nee ik werk schoon en stofvrij
  • moet ik bijv keuken en boekenkasten afplakken met plastic? Nee, niet nodig
  • moet ik voor de werkzaamheden aan, verven sausen? Ja wel verstandig
  • moet ik de vloer vooraf dweilen? Nee alleen even stofzuigen

Nog meer vragen? Lees dan mij meest gestelde vragen pagina

Voordelen stofvrij schuren

  • geen fijnstof door het hele huis, dus een schone lucht
  • gunstig voor mensen met een allergie
  • een mooiere schuurresultaat dus ook een mooiere afwerking met lak of olie!
  • geen grote schoonmaak noodzakelijk als we klaar zijn
Ik wil de voordelen van stofvrij schuren ervaren!

Zelf je vloer schuren?

”Was het wel verstandig om zelf het parket te schuren?”

”Derk en ik staan allebei naar beneden te kijken en ik vraag me af wat ik moet antwoorden. Parket schuren is een wezenlijk onderdeel van wat ik al meer dan 21 jaar doe. Dit is ook niet de eerste keer dat ik naast een wanhopige ‘zelfschuurder’ sta. Helaas gebeurt dat regelmatig. Kun je een vloer ook zelf schuren?

Lees verder het verhaal wel of niet zelf parket schuren