Parket schuren, hoe gaat dat in zijn werk?

Hoe klanten dat ervaren en hoe jullie dat kunnen zien

Martin en Katrinus hebben echt vakwerk geleverd. Onze vloer is perfect geschuurd en daarna in de lak gezet. En de vloer ziet er weer fantastisch uit, als nagelnieuw. En dat voor een keurige, realistische prijs. Ik heb de indruk dat er gebruik gemaakt wordt van de beste machines en materialen. Dat zie je en dat merk je ook: want er wordt inderdaad stofvrij gewerkt. Daarnaast zijn Martin en Katrinus ook nog eens echte vakmensen. Ze hebben heel veel verstand van hun werk, en net zo belangrijk: ze vinden hun vak ook nog eens ontzettend mooi en praten er met enthousiasme over. Communicatie over en weer gaat soepel via whatsapp. En voor advies achteraf is Martin altijd beschikbaar.

Peter, Eenrum

”Eindelijke een bedrijf die duidelijk laat zien hoe een vloer wordt geschuurd. We dachten altijd dat alles onder het stof zou komen te zitten. Nu ik dit zie valt dit reuze mee!”

”De vloer restaureren doe je immers maar één keer, dus wilden we iemand die weet waar hij mee bezig is. Het hele proces ging zoals vooraf afgesproken. Planning en uitvoering zijn perfect verlopen. Overlast was zeer gering, (alleen het uitruimen van de kamer) omdat er stofvrij werd gewerkt. Het uiteindelijk resultaat is werkelijk fantastisch.”

Houten vloer laten lakken

Mijn collega is aan het lakken. Rechts op de foto kun je zien hoe mat de vloer opdroogt

Houten vloeren schuren en afwerken. Een overzicht van video’s en foto’s van vloeren die ik in de afgelopen jaren heb geschuurd.

Nu je dit ziet denk je, ”dit kan ik zelf ook!”  Voordat je dat hieraan begint, lees dan nog even mijn blog over ‘ WEL OF NIET ZELF PARKET SCHUREN?

Ik ga nu die afspraak maken

Overtuigd?

Het invullen van de aanvraag duurt maar een minuut, als je snel kunt typen 😉

Je vloer in één dag gerenoveerd, iets waar je misschien jaren tegenaan keek!

Ik ga nu die afspraak maken

Noten visgraat

Zelf parket schuren?

Eiken vloer oliën & lakken

Eiken vloer lichter maken

Waarom je vloer lakken?

Junckersparket

Matthijs zijn vloer

Help, mijn vloer is verkleurd!

Visgraat vloer in Lelystad

Merbau vloer Amsterdam

Waarom Postmus parket?

Down-to-earth advies van een echte vakman. Alles wordt goed, snel en gestroomlijnd geregeld. 24/7 per mail bereikbaar en telefonisch op werkdagen tot 17:00 uur.

Altijd snel reactie op je (aan)vraag! Meestal binnen 12 uur.

Met meer dan 23 jaar praktijkervaring, ben je verzekerd van een topvloer, beloofd!

Ik kom (zonder voorrijkosten) vooraf je vloer inspecteren in mijn werkgebied. Dat kun je verwachten van een vakman – zekerheid voor alles!

Mijn werkgebied beslaat de 3 noordelijke provincies.