Parket schuren, hoe gaat dat in zijn werk?

”Eindelijke een bedrijf die duidelijk laat zien hoe een vloer wordt geschuurd. We dachten altijd dat alles onder het stof zou komen te zitten. Nu ik dit zie valt dit reuze mee!”

”De vloer restaureren doe je immers maar één keer, dus wilden we iemand die weet waar hij mee bezig is. Het hele proces ging zoals vooraf afgesproken. Planning en uitvoering zijn perfect verlopen. Overlast was zeer gering, (alleen het uitruimen van de kamer) omdat er stofvrij werd gewerkt. Het uiteindelijk resultaat is werkelijk fantastisch.”

Houten vloer schuren, zo doe ik dat

Wie ben ik

Houten vloeren schuren en afwerken. Een overzicht van video’s en foto’s van vloeren die ik in de afgelopen jaren heb geschuurd.

Nu je dit ziet denk je, ”dit kan ik zelf ook!”  Voordat je dat hieraan begint, lees dan nog even mijn blog over ‘ WEL OF NIET ZELF PARKET SCHUREN?

Ik ga nu die afspraak maken

Overtuigd? Laat je vloer niet verder versloffen

Maak nu die afspraak voor een houten vloerrenovatie
Ik ga nu die afspraak maken

Waarom Postmus parket?

Down-to-earth advies van een echte vakman. Alles wordt goed, snel en gestroomlijnd geregeld. 24/7 per mail bereikbaar en telefonisch op werkdagen tot 18:00 uur.

Altijd snel reactie op je (aan)vraag! Meestal binnen 12 uur.

Ik kom (zonder voorrijkosten) vooraf je vloer inspecteren in mijn werkgebied. Dat kun je verwachten van een vakman – zekerheid voor alles!

Dankzij bijna meer dan 23 jaar praktijkervaring ben je verzekerd van een topvloer, beloofd!

Mijn werkgebied beslaat de 3 noordelijke provincies.