Eiken houten vloer schuren kleur oliën in Haren

” Geachte lezer, Per 3/11 zullen wij de sleutel ontvangen van ons nieuwe huis aan de Emmalaan in Haren. Wij willen hier 1/12 gaan wonen, nadat er ook geverfd en een aanpassing aan de badkamer zullen plaatsvinden. Er ligt een prachtige geoliede eiken vloer (subtiele whitewash) op de begane grond in woonkamer, keuken en gang (ik heb een foto van de afmetingen in de bijlage toegevoegd). Deze is echter wel toe aan onderhoud.Heeft u in november nog tijd voor onze vloer? En wat is de logistiek met andere werkzaamheden (verven) in huis? ”

Plan van aanpak

We hebben een afspraak gemaakt met de nieuwe bewoners voor een vloerinspectie. Samen met de interieur adviseuse hebben we samen besloten om de eiken vloer te oliën met een subtiele kleur.

Houten vloer schuren

De eiken vloer is stofvrij geschuurd, de groeven zijn gefreesd en rondom zijn er nieuwe platte plinten geplaatst. De plinten zijn zuiver pas gemaakt tegen de architraven. Dat zijn details die het verschil maken.

pas maken van de plinten

Pas maken van de plinten

Eiken vloer oliën

De eiken vloer is geolied met een projectolie die na 14 uur al weer belastbaar is. Daarnaast is er onderhoud geleverd om de vloer in conditie te houden.

Kun je niet kiezen? Lees dan mijn blog ”Wat is beter voor je houten vloer, parketlak of olie?”

Afspraak maken

Ik wil ook mijn eiken vloer laten oliën!

Maak nu een afspraak en ontdek de mogelijkheden
Afspraak maken

Leuk weetje over Haren

De Emmalaan in Haren is gewild! Er staan daar typische jaren 30-huizen met houten vloeren zoals visgraat vloeren maar ook mooie massieve  houten vloeren. Dit huis had een massieve vloer welke door ons in ere is hersteld!

eiken vloer oliën

Eiken vloer oliën