Eiken houten vloer schuren kleur oliën in Haren

” Geachte lezer, Per 3/11 zullen wij de sleutel ontvangen van ons nieuwe huis aan de Emmalaan in Haren. Wij willen hier 1/12 gaan wonen, nadat er ook geverfd en een aanpassing aan de badkamer zullen plaatsvinden. Er ligt een prachtige geoliede eiken vloer (subtiele whitewash) op de begane grond in woonkamer, keuken en gang (ik heb een foto van de afmetingen in de bijlage toegevoegd). Deze is echter wel toe aan onderhoud.Heeft u in november nog tijd voor onze vloer? En wat is de logistiek met andere werkzaamheden (verven) in huis? ”

Plan van aanpak

Het is qua logistiek aan te bevelen wanneer de vloer als laatste aan de beurt komt. Eerst verven / sausen en dan de vloer. Waarom? Zo wordt de net gerenoveerde vloer niet beschadigd en je hoeft de vloer ook niet af te dekken zodat de afwerklaag kan doorharden.

Ik heb een afspraak gemaakt met de nieuwe bewoners voor een vloerinspectie. Samen hebben we besloten om de eiken vloer te oliën met een subtiele  lichte kleur.

Afspraak maken

Ik wil ook mijn eiken vloer laten oliën!

Maak nu een afspraak en ontdek de mogelijkheden
Afspraak maken

Eiken vloer oliën

De eiken vloer is geolied met een projectolie die na 14 uur al weer licht belastbaar is. Daarnaast is er onderhoud geleverd om de vloer in conditie te houden. Kun je niet kiezen? Lees dan mijn blog ”Wat is beter voor je houten vloer, parketlak of olie?”

Bekijk de onderstaande film hoe het is geworden

Voorbeelden van kleuren waaruit je kunt kiezen

Klanten vertellen op Google review

Geweldig Martin! Makkelijk afspraken mee te maken en geweldig resultaat.
S. Erik Loopman
S. Erik Loopman
22. April, 2024.
Erg tevreden met de service en het advies van Martin! Onze houten vloer is volledig geschuurd en gelakt en ziet er weer super uit.
Brenda Mathijssen
Brenda Mathijssen
10. April, 2024.
Snel en kundig advies gekregen van Martin op onze vragen over vloerrenovatie. Duidelijk een vakman met klantgerichte mindset!
Sydney Brouwer
Sydney Brouwer
23. Februari, 2024.
Martin heeft onze houten Jatoba vloer volledig geschuurd en gelakt en daar zijn we hem erg dankbaar voor! Het is ontzettend mooi geworden. Resultaat boven verwachting, alles was strak, netjes en brandschoon. Absolute aanrader, Martin is een vakman. Groet, Ruurd & Lisa
Groepsaccommodatie Orvelter Hof
Groepsaccommodatie Orvelter Hof
18. December, 2023.
Erg tevreden met de service van Martin. Parket ziet er weer prachtig uit!
Rob de Vries
Rob de Vries
4. Oktober, 2023.
Wij zijn super tevreden met onze nieuwe vloer. Top bedrijf, werk snel, netjes, volgens afspraken. Zeer professioneel.
Marcin G
Marcin G
10. Maart, 2023.
Snelle en uitstekende service. Vloer geschuurd en opnieuw geolied. Vloer ziet er weer prachtig uit!
Daniel van Buren
Daniel van Buren
14. December, 2022.
Mijn 25 jaar oude eiken vloer laten schuren, white washen, en daarna mat laten lakken. Had ik 10 jaar eerder moeten doen. Resultaat is fantastisch. Compleet andere kamer
Hans van Dijk
Hans van Dijk
4. Juni, 2022.
Alleen al om deze mannen zou ik soms willen dat ik weer in Groningen woon. Want dan zou ik in hun werkgebied wonen. Nu niet. Maar dat weerhield Martin er niet van om vrijblijvend mij op zondagochtend over de app adviezen te geven bij aanschaf en behandeling van onze eiken vloer. Fantastisch! Ik ben er echt mee geholpen.
Nienke Blaauw
Nienke Blaauw
18. Juli, 2021.
Onze vloer is als nieuw! We zijn zeer tevreden over het resultaat én de plezierige communicatie.
Caroline Van der Werf
Caroline Van der Werf
15. Juni, 2021.