Eiken houten vloer schuren kleur oliën in Haren

” Geachte lezer, Per 3/11 zullen wij de sleutel ontvangen van ons nieuwe huis aan de Emmalaan in Haren. Wij willen hier 1/12 gaan wonen, nadat er ook geverfd en een aanpassing aan de badkamer zullen plaatsvinden. Er ligt een prachtige geoliede eiken vloer (subtiele whitewash) op de begane grond in woonkamer, keuken en gang (ik heb een foto van de afmetingen in de bijlage toegevoegd). Deze is echter wel toe aan onderhoud.Heeft u in november nog tijd voor onze vloer? En wat is de logistiek met andere werkzaamheden (verven) in huis? ”

Plan van aanpak

Ik heb een afspraak gemaakt met de nieuwe bewoners voor een vloerinspectie. Samen met de interieur adviseuse hebben we besloten om de eiken vloer te oliën met een subtiele kleur.

Houten vloer schuren

De eiken vloer is stofvrij geschuurd en rondom zijn er nieuwe platte plinten geplaatst.

pas maken van de plinten

Nieuwe platte plinten

Eiken vloer oliën

De eiken vloer is geolied met een projectolie die na 14 uur al weer licht belastbaar is. Daarnaast is er onderhoud geleverd om de vloer in conditie te houden.

Kun je niet kiezen? Lees dan mijn blog ”Wat is beter voor je houten vloer, parketlak of olie?”

Afspraak maken

Ik wil ook mijn eiken vloer laten oliën!

Maak nu een afspraak en ontdek de mogelijkheden
Afspraak maken
Erg tevreden met de service van Martin. Parket ziet er weer prachtig uit!
Rob de Vries
Rob de Vries
4. Oktober, 2023.
Wij zijn super tevreden met onze nieuwe vloer. Top bedrijf, werk snel, netjes, volgens afspraken. Zeer professioneel.
Marcin G
Marcin G
10. Maart, 2023.
Snelle en uitstekende service. Vloer geschuurd en opnieuw geolied. Vloer ziet er weer prachtig uit!
Daniel van Buren
Daniel van Buren
14. December, 2022.
Mijn 25 jaar oude eiken vloer laten schuren, white washen, en daarna mat laten lakken. Had ik 10 jaar eerder moeten doen. Resultaat is fantastisch. Compleet andere kamer
Hans van Dijk
Hans van Dijk
4. Juni, 2022.
Alleen al om deze mannen zou ik soms willen dat ik weer in Groningen woon. Want dan zou ik in hun werkgebied wonen. Nu niet. Maar dat weerhield Martin er niet van om vrijblijvend mij op zondagochtend over de app adviezen te geven bij aanschaf en behandeling van onze eiken vloer. Fantastisch! Ik ben er echt mee geholpen.
Nienke Blaauw
Nienke Blaauw
18. Juli, 2021.
Onze vloer is als nieuw! We zijn zeer tevreden over het resultaat én de plezierige communicatie.
Caroline Van der Werf
Caroline Van der Werf
15. Juni, 2021.
Hartelijk team dat weet van aanpakken. Snelle communicatie met als gevolg binnen no time een prachtige nieuwe vloer waar we komende jaren goed van gaan genieten!
Luc Smiers
Luc Smiers
5. December, 2019.
Afgelopen week is onze 20-jarige vloer onder handen genomen door Martin en zijn maat Katrinus. Door de informatie die op de website stond, hadden we het vertrouwen gekregen wat we nodig hadden voor het laten uitvoeren van deze klus. De vloer restaureren doe je immers maar één keer, dus wilden we iemand die weet waar hij mee bezig is. Het hele proces ging zoals vooraf afgesproken. Planning en uitvoering zijn perfect verlopen. Overlast was zeer gering, (alleen het uitruimen van de kamer) omdat er stofvrij werd gewerkt. Het uiteindelijk resultaat is werkelijk fantastisch. Wij hebben weer een nieuwe vloer! Mannen bedankt!! Met vriendelijke groet, Ruurd en Anita
A Scholtens
A Scholtens
15. Maart, 2019.
Postmus Parket heeft onze eikenhouten vloer geschuurd en geolied. De werkzaamheden zijn keurig uitgevoerd. In 1 dag hebben ze onze gehele vloer gerenoveerd. Wij zijn erg blij met het eindresultaat. Het contact via whatsapp was erg plezierig (Snel antwoorden op onze vragen) Opvallend, ze werken erg netjes en schoon. GEEN stof. Wij kunnen dit bedrijf dan ook van harte aanbevelen. Erik Loopman.
erik loopman
erik loopman
27. Maart, 2018.
Onze maple vloer van 17 jaar oud had zeker een opfrisbeurt nodig. Via internet veel adressen opgezocht en vergeleken. De uiteindelijke afspraak gemaakt met Martin.En daar hebben we geen spijt van gekregen. Onze vloer ziet er na twee dagen werk weer schitterend uit. We hadden niet verwacht dat de vloer weer zo mooi zou worden. Heel licht en egaal van kleur met een mooie matte afwerking. Al met al heel tevreden en we hopen natuurlijk dat we de vloer nog lang zo houden.
Bennie Nijenhuis
Bennie Nijenhuis
2. Oktober, 2017.

Leuk weetje over Haren

De Emmalaan in Haren is gewild! Er staan daar typische jaren 30-huizen met houten vloeren zoals visgraat vloeren maar ook mooie massieve houten vloeren. Dit huis had een massieve vloer welke in ere is hersteld!

eiken vloer oliën

Eiken vloer oliën