Houten vloer lakken 2017-08-22T06:25:25+00:00

Houten vloer lakken, geef  je vloer een sterk pantser

Houten vloer lakken, omdat je weinig onderhoud aan je vloer wilt doen? Dat komt goed uit, ik werk met sterke en slijtvaste lakken, zodat je niet dagelijks je vloer hoeft te onderhouden!Oak lacquered

Contact opnemen

Ik wil mijn houten vloer laten schuren en lakken.

Neem contact op voor een afspraak. Ik maak graag kennis met je vloer!
Contact opnemen

Parketlak

Om een sterke basis voor je vloer te creëren, kun je kiezen voor 3 lagen parketlak. 2 lagen kan ook hangt af hoe zwaar de vloer belast wordt. En dat alles voor een scherpe prijs.

De laatste laklaag moet 24 uur drogen, voordat je de ruimte weer kunt betreden. Alle houtsoorten zijn geschikt om te lakken, in het bijzonder, maple, beuken, essen en grenen vloeren.

Houten vloer schuren Groningen

Ik wil dat mijn houten vloer licht blijft, qua uitstraling!

Sommige houtsoorten zoals beuken en maple vergelen in de loop der jaren onder invloed van (zon)licht. Ik kan een lak toepassen, die er voor zorgt, dat je vloer een helderde lichte uitstraling behoudt. Het verkleuren zal dan veel langzamer gaan!<a data-flickr-embed=”true” href=”https://www.flickr.com/photos/postmusparket/36310892760/in/dateposted-public/” title=”Voor &amp; Na beuken vloer”><img src=”https://farm5.staticflickr.com/4427/36310892760_eb3a9081b8_b.jpg” width=”1024″ height=”378″ alt=”Voor &amp; Na beuken vloer”></a><script async src=”//embedr.flickr.com/assets/client-code.js” charset=”utf-8″></script>

Voordelen van parketvloer lakken

  • Makkelijk in onderhoud.
  • Goede bescherming.
  • Verschillende glansgraden.
  • Strakke parketvloer.

 

Ultra matte lacquer

Klant referentie

Vakmanschap is meesterschap! Onze Junckers parketvloer is na 23 jaar geschuurd en opnieuw gelakt. De vloer is als nieuw en mooi van kleur. We zijn heel erg blij met het resultaat. Ook het maken van afspraken en de onderlinge communicatie verliep heel erg plezierig. Martin, bedankt!
M en G Heerlien, Groningen