Houten vloer lakken, geef je vloer een sterk pantser!

Houten vloer lakken, omdat je weinig aan onderhoud wilt doen? Dat komt goed uit! De parketlakken die ik toepas kunnen wel tegen een stootje en daar heb jij op langer termijn profijt van. Sta jij onder tijdsdruk in verband met en verhuizing? Ook daar heb ik een speciale lak voor, die al na 12 uur droging, belastbaar is. (De reguliere lakken moeten 24 uur uitharden)

Klant vertelt

“Vorige week is onze eiken vloer geschuurd en gelakt. Wij zijn uitermate verrast door het resultaat. De oude, enigszins afgeragde vloer ziet er weer uit als nieuw, met nieuwe plintjes en een prachtige lichte kleur, precies zoals we gevraagd hadden. Onze complimenten voor het werk, de service, het contact en het nakomen van afspraken. Bijzonder is dat, in tegenstelling tot wat je zou verwachten, de klus vrijwel zonder stof in huis is geklaard!”

Tabe Jorritsma, Saskia Mackenbach

Vloer afwerken met een speciale lichte lak

Vloer afwerken met een speciale lichte lak

Contact opnemen

Weinig onderhoud, dat spreekt mij aan!

Klant. ”Onze 22 jaar oude vloer is weer als nieuw. De vloer had grijze slijtplekken. Postmus parket heeft de vloer geschuurd, de groeven geschuurd, nieuwe plinten geplaatst en gelakt. Echt super mooi geworden en dit alles in anderhalve dag!!! Het lijkt alsof we een nieuwe vloer hebben gekregen. Super bedankt. Wij kunnen weer heel wat jaren vooruit?

Contact opnemen

Parketlak

Meest gestelde vragen

  • glimt de laklaag? Nee ik gebruik altijd matte parketlakken
  • hoe lang moet de laklaag drogen als jij de vloer hebt afgelakt? Ca 24 uur na de laatste laag
  • kun je de laklaag nat afnemen? Ja dat kan, nooit te nat
  • zijn diepe krassen bij te werken? Nee, dat is niet mogelijk
  • hoe lang gaat de laklaag mee? Bij onderhoud ca 7-10 jaar
  • kun je alle houtsoorten lakken? Ja bijna alle houtsoorten. Sommige tropisch soorten niet, zoals Iroko
Houten vloer laten lakken

Mijn collega is aan het lakken. Rechts op de foto kun je zien hoe mat de vloer opdroogt

Ik wil dat mijn houten vloer licht blijft qua uitstraling!

Sommige houtsoorten zoals beuken en maple vergelen in de loop der jaren onder invloed van (zon)licht. Ik kan een lak toepassen, die er voor zorgt, dat je vloer een helderde lichte uitstraling behoudt. Het verkleuren zal dan veel langzamer gaan!Voor & Na beuken vloer

Voordelen van parketvloer lakken

  • makkelijk in onderhoud
  • goede bescherming
  • verschillende glansgraden.
  • strakke parketvloer

Milieu

De lakken die ik toepas, zijn milieuvriendelijk dus geen nare geurtjes in je woning! Dat betekent dat de producten, beter zijn voor jouw gezin, je huisdieren en je binnenklimaat.

Klant referentie

Martin en Katrinus hebben echt vakwerk geleverd. Onze vloer is perfect geschuurd en daarna in de lak gezet. En de vloer ziet er weer fantastisch uit, als nagelnieuw. En dat voor een keurige, realistische prijs. Ik heb de indruk dat er gebruik gemaakt wordt van de beste machines en materialen. Dat zie je en dat merk je ook: want er wordt inderdaad stofvrij gewerkt. Daarnaast zijn Martin en Katrinus ook nog eens echte vakmensen. Ze hebben heel veel verstand van hun werk, en net zo belangrijk: ze vinden hun vak ook nog eens ontzettend mooi en praten er met enthousiasme over. Communicatie over en weer gaat soepel via whatsapp. En voor advies achteraf is Martin altijd beschikbaar.

Peter, Eenrum