Project omschrijving

Eiken houten vloer lichter maken, met een super matte parketlak

Of de vloer ook lichter kon qua kleur? Deze klant uit Sappemeer nam contact met mij op. ”We gaan de woonkamer aanpakken en we zijn wel klaar met onze donkere vloer, kan dat ook anders?

De aanbouw die achter was gerealiseerd bracht minder lichtinval in de woonkamer. Om dit te compenseren was mijn advies om de vloer licht te houden. Nadat alle wanden waren aangepakt door de stukadoor, werd het tijd dat wij een metamorfose gingen uitvoeren.

We zijn wel klaar met die donkere vloer

”We zijn wel klaar met die donkere vloer!”

We zijn wel klaar met die donkere vloer

Groeven zijn gefreesd, starten met schuren.

Houten vloer schuren

De houten vloer werd stofvrij geschuurd waarbij ook de v-groeven werden schoon gefreesd. Andere kleur betekend ook nieuwe platte plinten. Wij hebben alles van a-z geregeld. Klant kon gewoon gaan werken en daarna de woonkamer weer inrichten! Hoe relaxed wil je het hebben 🙂

Afspraak maken

Mijn eiken vloer moet ook lichter worden

Laat nu ook je vloer schuren en afwerken met deze lak en ontdekt de super matte uitstraling!
Afspraak maken
Eiken houten vloer lichter maken

Houten vloeren schuren

Eiken houten vloer lichter maken

Houten vloer schuren

Het eindresultaat. Kijk en geniet!

Nu je dit hebt gezien en denkt ”dit wil ik ook”, dan kan ik je daarmee helpen. Neem contact op en ik zorg dat jij deze lak krijgt op je vloer. Het is een sterke projectlak,  super mat en onderhoudsvriendelijk! Kortom laat je verrassen!

Meer over deze parketlak

“We zijn zeer tevreden over het resultaat van het schuren en mat lakken van onze eiken parketvloer. Van een donkere look naar een mooie natuurgetrouwe kleur en ook zonder glans! Erg mooi geworden; samen met de nieuw strak gestucte witte wanden een complete opfrisbeurt. Vakmanschap loont!”