Ultra matte parketlak.

De parketlakken van tegenwoordig glimmen niet meer! Van mat, extra mat tot ultra matte uitstraling is mogelijk. Carmen uit Assen liet haar vloer schuren en afwerken met deze lak bekijk zeker de onderstaande video.

Afspraak maken voor schuren lakken met ultra matte lak

Ik wil ook een ultra matte gelakte vloer
Ik wil ook een ultra matte gelakte vloer

Onze vloer, van 20 jaar oud, heeft een metamorfose ondergaan. Wat is de vloer prachtig geworden. Na een ‘oranje’ kleurige vloer is de vloer nu blank. We zijn er super blij mee.
Dhr. Postmus is absoluut prettig en aangenaam in omgang. Komt op afgesproken tijd en beantwoord vragen nadien.
Al met al, wij zijn zeer tevreden.

Carmen, uit Assen

Verschil in glans als er licht op de vloer schijnt

Van 15% naar heel weinig 4% reflectie

Hoe ontstaan de meeste schades?

De meeste schades aan vloeren ontstaan door stoelpoten, vaak bij de eettafel. De oorzaak is meestal geen vilt zodat de harde kunststof doppen als het ware in de lak drukken en zo strepen in de lak ontstaan. Dit kun je verhelpen met dikke vilt onder schuivend meubilair. Vilt ook regelmatig controleren en/of vervangen!

Nog meer voorbeelden van ultra matte parketlak met 4% lichtreflectie

Beuken Junckers parket schuren & ultra matte lak video

Belangrijk om te weten

  • Weekmakers die worden aangetroffen in materialen zoals ondertapijten, meubelpoten, wieltjes en lijmen die voor bevestiging worden gebruikt, kunnen leiden tot verweking en verkleuring. Blootstelling aan haarkleurmiddelen of rubber autobanden, fietsbanden en kinderwagenbanden kan leiden tot permanente, onomkeerbare verkleuring van het oppervlak. Gebruik bescherming of vermijd dit contact volledig.
  • Gemorst materiaal moet onmiddellijk worden verwijderd. Onbedoeld morsen kan cosmetische vlekken veroorzaken of het oppervlak beschadigen. Houd er rekening mee dat parketlakken zijn ontworpen om een afgesloten oppervlak te creëren dat bestand is tegen slijtage, strepen en morsen etc., dat geen enkel aangebracht afwerkingssysteem fysieke schade aan het hout kan voorkomen of de vloer kan “uitharden”. Deuken en krassen in het hout kunnen worden veroorzaakt door meubels, gevallen voorwerpen, nagels van huisdieren etc. Er moet te allen tijde maatregelen worden genomen om de kans hierop te verkleinen.