Mijn wens is een ultra matte gelakte vloer.

Nee, de parketlakken van tegenwoordig glimmen niet meer! Van mat tot ultra matte uitstraling is mogelijk. Lees deze klantcase en bekijk zeker de video!

Mijn klant had deze woning gekocht in Zuidlaren, waarin een eiken vloer lag met een white wash afwerking, althans wat daar nog  zichtbaar van was. De vloer,  in al die jaren niet onderhouden zag er grijs uit ipv wit. De wens was om de olielaag te verwijderen en de vloer af te werken met een ultra matte lak.

Het eindresultaat, kijk hoe ultramat de vloer is geworden!

Bereken je beste prijs

Twee kolommen
Verticaal
Horizontaal
Schuren ultra matte lak
Samenvatting keuze
Naam Totaal
"{{getWooProductName}}" is toegevoegd aan je winkelwagen
Your service request has been completed!
We have sent your request information to your email.
Issued on: {{ $store.getters.getIssuedOn }}
Betaalmethode: {{ $store.getters.getPaymentType }}
{{ item.title }}: {{ item.value }}

Je kunt globaal de prijs uitrekenen voor je vloerrenovatie. De prijzen zijn richtprijzen uitgaande van een redelijke vlakke vloer met normale slijtage en op de begane grond, vanaf 35m2 vloeroppervlakte.

Ik wil een ultra matte vloer en ik maak nu een afspraak

Verbluffende uitstraling

Laat nu ook je vloer schuren en afwerken met deze lak! Meestal in anderhalf dag een complete metamorfose en dat stofvrij uitgevoerd!
Ik wil een ultra matte vloer en ik maak nu een afspraak
Wij zijn super tevreden met onze nieuwe vloer. Top bedrijf, werk snel, netjes, volgens afspraken. Zeer professioneel.
Marcin G
Marcin G
10. Maart, 2023.
Snelle en uitstekende service. Vloer geschuurd en opnieuw geolied. Vloer ziet er weer prachtig uit!
Daniel van Buren
Daniel van Buren
14. December, 2022.
Mijn 25 jaar oude eiken vloer laten schuren, white washen, en daarna mat laten lakken. Had ik 10 jaar eerder moeten doen. Resultaat is fantastisch. Compleet andere kamer
Hans van Dijk
Hans van Dijk
4. Juni, 2022.
Onze rustieke gerookte abdij planken vloer is na 15 jaar intensief gebruik weer als nieuw na de vakkundige renovatie door Postmus parket. Grondige inspectie en aanwijzingen vooraf, realistische prijs en probleemloze en punctuele uitvoering. Wij zijn zéér tevreden en blij met het resultaat. Gunstig neveneffect: je kamer is ook weer eens echt opgeruimd.
Ruud Dekkers
Ruud Dekkers
30. Mei, 2022.
Alleen al om deze mannen zou ik soms willen dat ik weer in Groningen woon. Want dan zou ik in hun werkgebied wonen. Nu niet. Maar dat weerhield Martin er niet van om vrijblijvend mij op zondagochtend over de app adviezen te geven bij aanschaf en behandeling van onze eiken vloer. Fantastisch! Ik ben er echt mee geholpen.
Nienke Blaauw
Nienke Blaauw
18. Juli, 2021.
Onze vloer is als nieuw! We zijn zeer tevreden over het resultaat én de plezierige communicatie.
Caroline Van der Werf
Caroline Van der Werf
15. Juni, 2021.
Hartelijk team dat weet van aanpakken. Snelle communicatie met als gevolg binnen no time een prachtige nieuwe vloer waar we komende jaren goed van gaan genieten!
Luc Smiers
Luc Smiers
5. December, 2019.
Afgelopen week is onze 20-jarige vloer onder handen genomen door Martin en zijn maat Katrinus. Door de informatie die op de website stond, hadden we het vertrouwen gekregen wat we nodig hadden voor het laten uitvoeren van deze klus. De vloer restaureren doe je immers maar één keer, dus wilden we iemand die weet waar hij mee bezig is. Het hele proces ging zoals vooraf afgesproken. Planning en uitvoering zijn perfect verlopen. Overlast was zeer gering, (alleen het uitruimen van de kamer) omdat er stofvrij werd gewerkt. Het uiteindelijk resultaat is werkelijk fantastisch. Wij hebben weer een nieuwe vloer! Mannen bedankt!! Met vriendelijke groet, Ruurd en Anita
A Scholtens
A Scholtens
15. Maart, 2019.
Postmus Parket heeft onze eikenhouten vloer geschuurd en geolied. De werkzaamheden zijn keurig uitgevoerd. In 1 dag hebben ze onze gehele vloer gerenoveerd. Wij zijn erg blij met het eindresultaat. Het contact via whatsapp was erg plezierig (Snel antwoorden op onze vragen) Opvallend, ze werken erg netjes en schoon. GEEN stof. Wij kunnen dit bedrijf dan ook van harte aanbevelen. Erik Loopman.
erik loopman
erik loopman
27. Maart, 2018.
Onze maple vloer van 17 jaar oud had zeker een opfrisbeurt nodig. Via internet veel adressen opgezocht en vergeleken. De uiteindelijke afspraak gemaakt met Martin.En daar hebben we geen spijt van gekregen. Onze vloer ziet er na twee dagen werk weer schitterend uit. We hadden niet verwacht dat de vloer weer zo mooi zou worden. Heel licht en egaal van kleur met een mooie matte afwerking. Al met al heel tevreden en we hopen natuurlijk dat we de vloer nog lang zo houden.
Bennie Nijenhuis
Bennie Nijenhuis
2. Oktober, 2017.

De unieke eigenschappen van deze lak

  • de unieke oppervlaktestructuur zorgt voor een zacht, natuurlijk gevoel
  • een plezier om op te lopen
  • hoge slipweerstand waardoor deze lak ideaal is voor gezinnen met kinderen en/of huisdieren
  • je krijgt dus een mooie robuuste houten vloer!
  • veel gemakkelijker te onderhouden dan een olie afgewerkte vloer!
  • het is een 2 componenten projectmatige parketlak

Op de offertepagina kun je aanklikken of je deze lak toegepast wilt hebben!

De prijs is een richtprijs alleen geldig v.a. 35m2 uitgaande van een redelijke vlakke vloer met normale slijtage op de begane grond.