Mijn wens is een ultra matte sterke gelakte vloer.

Nee, de parketlakken van tegenwoordig glimmen niet meer! Van zijdemat, mat tot ultra matte uitstraling is mogelijk. Lees deze klantcase en bekijk zeker de video!

Mijn klant had deze woning gekocht in Zuidlaren, waarin een eiken vloer lag met een white wash afwerking, althans wat daar nog  zichtbaar van was. De vloer,  in al die jaren niet onderhouden zag er grijs uit ipv wit. De wens was om de olielaag te verwijderen en de vloer af te werken met een ultra matte sterke 2k projectlak.

Het eindresultaat, kijk hoe ultramat de vloer is geworden!

Afspraak maken voor schuren lakken met ultra matte lak

Ik wil ook een ultra matte gelakte vloer
Ik wil ook een ultra matte gelakte vloer

Beuken Junckers parket schuren & ultra matte lak video

Belangrijk om te weten

  • Weekmakers die worden aangetroffen in materialen zoals ondertapijten, meubelpoten, wieltjes en lijmen die voor bevestiging worden gebruikt, kunnen leiden tot verweking en verkleuring. Blootstelling aan haarkleurmiddelen of rubber autobanden, fietsbanden en kinderwagenbanden kan leiden tot permanente, onomkeerbare verkleuring van het oppervlak. Gebruik bescherming of vermijd dit contact volledig.
  • Gemorst materiaal moet onmiddellijk worden verwijderd. Onbedoeld morsen kan cosmetische vlekken veroorzaken of het oppervlak beschadigen. Houd er rekening mee dat parketlakken zijn ontworpen om een afgesloten oppervlak te creëren dat bestand is tegen slijtage, strepen en morsen etc., dat geen enkel aangebracht afwerkingssysteem fysieke schade aan het hout kan voorkomen of de vloer kan “uitharden”. Deuken en krassen in het hout kunnen worden veroorzaakt door meubels, gevallen voorwerpen, nagels van huisdieren etc. Er moet te allen tijde maatregelen worden genomen om de kans hierop te verkleinen.