Al meer dan 270 enthousiaste klanten aan het woord!

Ik heb veel vloeren gerenoveerd waarbij klanten met enthousiasme een review schreven. Ook heb ik een filmpje toegestuurd gekregen over het eindresultaat.

Het is genieten nu, deze vloer ziet er als nieuw en strak uit en ligt al 35 jaar in mijn huis. Naast het vakmanschap, de efficiënte en klantvriendelijke benadering is de aantrekkelijke prijs ook zeker een aspect dat ik wil benadrukken.

Eiken vloer schuren in wijk Reitdiep in GroningenNienke van der Plas uit Groningen

Woensdag 25 januari al iets voor 0.8.00 uur op de stoep. De vloer van 17 jaar oud heeft een metamorfose ondergaan. Wat een prachtig eindresultaat is het geworden! Precies volgens afspraak is alles verlopen. Groetjes Petra Sijbolt

Parket schuren GroningenPetra Sijbolts uit Winsum

Voor onze verhuizing besloten we de 4 jaar oude houten vloer toch nog te laten schuren en oliën. Met veel geluk had Postmus nog een dag op korte termijn beschikbaar. Snelle reacties en de afspraken zijn nagekomen. We kozen voor een lichtere kleur en we waren enorm verrast over het resultaat. De mannen hebben ontzettend netjes gewerkt en nagenoeg stofvrij!

Visgraat vloer gelakt met speciale lakHildemarie uit Eelderwolde

Ook onze vloer heeft een ware metamorfose ondergaan door dhr. Postmus. Erg vakkundig, en professioneel!! Komt afspraken stipt na en erg aangenaam in de omgang. Zéér aanbevelenswaardig…………….bij deze!

Houten vloer schurenMijnheer uit Bedum

Schrijf een review over de uitgevoerde werkzaamheden.

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.
271 berichten.
J J uit - schreef op 30 mei 2024
Enorm blij met de houten vloer die Martin voor ons heeft geschuurd en in de olie heeft gezet! De vloer was lange tijd niet goed bijgehouden, maar nu ziet de vloer er weer uit als nieuw. Martin is goed bereikbaar en ook voor nazorg van de vloer kan ik bij hem terecht.
Gijs Gijs uit Eelde schreef op 24 mei 2024
Martin de vloertovenaar! Onze donkere en alles opzuigende parketvloer is weer als nieuw. Licht, mooie uitstraling, en alle vlekken er weer zo er af te boenen. En het mooie is dat het relatief weinig werk was voor ons. Stofvrij werken is ook stofvrij werken. Martin is duidelijk, snel en vriendelijk. Ik zou niet langer twijfelen over de vloer maar de renovatie gewoon doen!
Ria Ria uit Veendam schreef op 23 mei 2024
In het verleden is onze vloer ook door Martin Postmus geschuurd en geolied. Vanwege de goede ervaringen van toen weer voor hem gekozen. Nu de parketvloer afgewerkt met een ultra matte laklaag. De vloer is als nieuw! Martin heeft weer laten zien dat hij zeer vakkundig en professioneel werkt. We zijn erg blij met het resultaat
Laura Laura uit Emmen schreef op 27 april 2024
Wij hadden twijfels. Houten vloer vervangen door pvc? Wat zijn we blij dat we dat niet gedaan hebben. Na het vakkundig schuren en opnieuw oliën door Martin Postmus is onze vloer zo mooi geworden. Een warme natuurlijke uitstraling. We zijn er erg blij mee. Afspraken keurig nagekomen en huis keurig achter gelaten. Bedankt.
Carmen Koopmans Carmen Koopmans uit Assen schreef op 26 april 2024
Onze vloer, van 20 jaar oud, heeft een metamorfose ondergaan. Wat is de vloer prachtig geworden. Na een ‘oranje’ kleurige vloer is de vloer nu blank. We zijn er super blij mee. Dhr. Postmus is absoluut prettig en aangenaam in omgang. Komt op afgesproken tijd en beantwoord vragen nadien. Al met al, wij zijn zeer tevreden.
Lukas en Anneke Lukas en Anneke uit Stedum schreef op 26 maart 2024
Keurig werk geleverd, komt afspraken na en legt een prachtig resultaat op de vloer. De vloer is weer als nieuw.
Martijn Martijn schreef op 2 maart 2024
Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat van onze eikenhouten vloer! Martin heeft de vloer perfect opgeknapt (geschuurd en gelakt). Ook verliep de communicatie erg soepel. Nogmaals bedankt en wat ons betreft ben je absoluut 'een aanrader'.
Familie de Haan Familie de Haan uit Groningen schreef op 18 februari 2024
Van te voren heeft Martin onze oude houten vloer geïnspecteerd en ons voorzien van advies. De vloer is vervolgens geschuurd en in de olie gezet. Het resultaat is prachtig!
Wim en Hinke Brendeke Wim en Hinke Brendeke uit Boornbergum schreef op 8 februari 2024
Voor de tweede keer in 15 jaar heeft Martin Postmus onze eiken vloer geschuurd en gelakt. Kieren en naden zijn weggewerkt en de vloer ziet er weer fantastisch uit. We zijn zeer tevreden over de professionaliteit van Martin. De lak die hij gebruikt is van hoge kwaliteit en zorgt voor een natuurlijke uitstraling.
Familie Bos Familie Bos uit Uithuizen schreef op 6 februari 2024
Een week geleden is onze combivloer geschuurd en geolied nadat we zelf eerst een poging hadden gedaan..wat helaas niet succesvol was.. Maar nu ziet het er weer uit als nieuw en wij zijn heel tevreden !! Een tip : begin er niet zelf aan..laat het de specialist doen !!
Plaats een review op mijn Google account

Een review achterlaten op mijn Google pagina

Waarom je mening telt?

Het is mijn doel om mijn bezoekers zo goed mogelijke te informeren over de verschillende producten en mogelijkheden. De ervaring leert dat onpartijdige en eerlijke reactie van andere klanten uiteindelijk van groot belang zijn voor toekomstige klanten. Vandaar dat ik je mening vraag. Ik hoop van harte dat je een paar minuten wilt nemen om een review te schrijven.

Geweldig Martin! Makkelijk afspraken mee te maken en geweldig resultaat.
S. Erik Loopman
S. Erik Loopman
22. April, 2024.
Erg tevreden met de service en het advies van Martin! Onze houten vloer is volledig geschuurd en gelakt en ziet er weer super uit.
Brenda Mathijssen
Brenda Mathijssen
10. April, 2024.
Snel en kundig advies gekregen van Martin op onze vragen over vloerrenovatie. Duidelijk een vakman met klantgerichte mindset!
Sydney Brouwer
Sydney Brouwer
23. Februari, 2024.
Martin heeft onze houten Jatoba vloer volledig geschuurd en gelakt en daar zijn we hem erg dankbaar voor! Het is ontzettend mooi geworden. Resultaat boven verwachting, alles was strak, netjes en brandschoon. Absolute aanrader, Martin is een vakman. Groet, Ruurd & Lisa
Groepsaccommodatie Orvelter Hof
Groepsaccommodatie Orvelter Hof
18. December, 2023.
Erg tevreden met de service van Martin. Parket ziet er weer prachtig uit!
Rob de Vries
Rob de Vries
4. Oktober, 2023.
Wij zijn super tevreden met onze nieuwe vloer. Top bedrijf, werk snel, netjes, volgens afspraken. Zeer professioneel.
Marcin G
Marcin G
10. Maart, 2023.
Snelle en uitstekende service. Vloer geschuurd en opnieuw geolied. Vloer ziet er weer prachtig uit!
Daniel van Buren
Daniel van Buren
14. December, 2022.
Mijn 25 jaar oude eiken vloer laten schuren, white washen, en daarna mat laten lakken. Had ik 10 jaar eerder moeten doen. Resultaat is fantastisch. Compleet andere kamer
Hans van Dijk
Hans van Dijk
4. Juni, 2022.
Alleen al om deze mannen zou ik soms willen dat ik weer in Groningen woon. Want dan zou ik in hun werkgebied wonen. Nu niet. Maar dat weerhield Martin er niet van om vrijblijvend mij op zondagochtend over de app adviezen te geven bij aanschaf en behandeling van onze eiken vloer. Fantastisch! Ik ben er echt mee geholpen.
Nienke Blaauw
Nienke Blaauw
18. Juli, 2021.
Onze vloer is als nieuw! We zijn zeer tevreden over het resultaat én de plezierige communicatie.
Caroline Van der Werf
Caroline Van der Werf
15. Juni, 2021.
Plaats een review op mijn Google account