Mijn klanten 2017-11-19T13:52:27+00:00

Klanten aan het woord

Wij hebben je vloer geschuurd en afgewerkt hoe zou je ons beoordelen naar aanleiding van de werkzaamheden? Deze klanten lieten door ons, hun houten vloer schuren en afwerken. Lees hun ervaringen!

Schrijf een review over de uitgevoerde werkzaamheden

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.
149 berichten.
Robert-Jan Robert-Jan uit Groningen schreef op 14 november 2017:
Martin reageert erg snel. Afspraak gemaakt. Geeft direct vertrouwen. Wat een vakmensen. Martin en Katrinus hebben van onze uitgeleefde vloer weer een mooie vloer gemaakt! Super tevreden. En natuurlijk aan te bevelen. Vakwerk!
Nijenhuis Nijenhuis uit Delfzijl schreef op 25 oktober 2017:
Onze maple vloer van 17 jaar oud had zeker een opfrisbeurt nodig. Via internet veel adressen opgezocht en vergeleken. De uiteindelijke afspraak gemaakt met Martin.En daar hebben we geen spijt van gekregen. Onze vloer ziet er na twee dagen werk weer schitterend uit. We hadden niet verwacht dat de vloer weer zo mooi zou worden. Heel licht en egaal van kleur met een mooie matte afwerking. Al met al heel tevreden en we hopen natuurlijk dat we de vloer nog lang zo houden.
Johan en Netty Johan en Netty uit Joure schreef op 14 oktober 2017:
Onze geel-oranje verkleurde eiken vloer is prachtig gerenoveerd door Postmus parket. De ultieme test was een verjaardag met 30 gasten over de vloer. geen centje pijn, de vloer heeft zich uitstekend gehouden en zag er na stofzuigen en dweilen met Lecol weer super uit!
Jeanette en Wim Jeanette en Wim uit Assen schreef op 3 oktober 2017:
Nadat we onze vloer zelf niet meer goed kregen, toch maar professionele hulp ingeroepen, die we via via aangeraden kregen. Martin en zijn collega zijn harde en schone werkers, die je graag over de vloer krijgt. Het resultaat is perfect geworden, er ligt een nieuwe vloer ! Hadden we 10 jaar eerder moeten doen. Mannen super bedankt ! Groet Wim en Jeanette.
Admin-antwoord door: Postmus
Graag gedaan Wim en Jeanette! Zo zie je maar, 10 jaar tegen een vloer aankijken die je niet bevalt. Komen wij, is je vloerprobleem in 1 dag opgelost. Veel woonplezier! Groet Martin
René René uit Groningen schreef op 21 september 2017:
Martin en Katrinus hebben onze verkleurde vloer aangepakt. Super resultaat! Mooi licht van kleur. Deze vakmensen kan ik echt aanraden! Dank!
Admin-antwoord door: Postmus
Graag gedaan Rene. Van oranje naar Scandinavisch licht. Veel plezier met je vloer! Groet Martin
Arnold Arnold uit Groningen schreef op 27 juli 2017:
Mijn buren lieten hun vloer schuren en opnieuw lakken.Zij waren zo tevreden dat ze me direct de naam van Postmus parket noemden. Ik was onder de indruk van het resultaat en kreeg ineens zin om ook mijn vloer te laten doen. Die vloer van massief eiken ligt er vanaf 1998 en daar is op geleefd mag ik wel zeggen. Om 8 uur s'ochtends kwamen ze met twee man sterk en om 4 uur s'middags was er een nieuwe vloer ontstaan. En helemaal zonder stof!! En het was ook nog heel gezellig. Echt een aanrader. Wat ben ik blij dat ik het niet zelf heb gedaan. Vaklui daar heb je wat aan.
Admin-antwoord door: Postmus
Graag gedaan Arnold! Het was gezellig. Dat die vloer weer mooi zou worden dat wisten wij natuurlijk al 😉 Leuk om te lezen dat ook jij tevreden bent evenals je buren! Groet, Martin
Marieke Marieke uit Amsterdam schreef op 26 juli 2017:
Net thuis van vakantie en weer valt mij op hoe prachtig mijn vloer is. Martin en collega hebben in april de vloer onderhanden genomen. Het is een blijft een genot erop te leven.
Admin-antwoord door: Postmus
Hallo Marieke,Dat vinden wij leuk om te lezen! Wij vonden het ook een mooi project om te doen en op een toplocatie, wat woon je daar mooi! Hartelijk dank voor je leuke reactie's en veel plezier met de vloer! Groet, Martin
Peter Peter uit Scheemda schreef op 23 juli 2017:
Onze (toch wel) doorleefde vloer laten schuren door Martin en Katrinus. Na een huisbezoek hadden we er alle vertrouwen in. En niet voor niets. Hard werkende vakmannen die afspraken nakomen en fluitend hun werk doen. Prachtige vloer opgeleverd gekregen, niet verwacht dat het weer zo mooi zou worden.
Admin-antwoord door: Postmus
We gaan fluitend weer door naar de volgende houten vloer die van jullie is een topvloer geworden met extra sterke lak! Groet, Martin en Katrinus
Ben Ben uit Holwierde schreef op 18 juli 2017:
Update van review van 12 januari 2017.De vloer is na 6 maanden nog helemaal top. Afwerking en uitstraling kan gewoon niet beter.
Admin-antwoord door: Postmus
Hallo Ben, Leuk dat je nogmaals reageert Goed te lezen dat de vloer er prachtig uitziet! Groet, Martin
Jaap Jaap uit Assen schreef op 16 juli 2017:
We hebben onze Junckers Parketvloer door de mannen van Postmus Parket laten schuren en lakken. De mannen werken hard en netjes met als resultaat een prachtige als nieuwe vloer. Het is een prachtige lichte matte vloer geworden, waar we mede door het goede advies, nog vele jaren plezier van hopen te hebben.
Admin-antwoord door: Postmus
Dat is een mooie metamorfose geworden, van een oranje verkleurde Junckers vloer, naar een strakke lichte vloer! Veel woongenot ! Groet, Martin
Moerman Moerman uit Zuidwolde schreef op 14 juli 2017:
Na vijf jaar intensief gebruik van onze parketvloer was de vloer weer toe aan een opknapbeurt. Dat is door dhr. Postmus en collega heel goed gedaan, onze vloer weer als nieuw. Op een loopvlak zat een grotere beschadiging, dat hebben ze ook goed verholpen. Vakmensen, ik kan ze iedereen aanraden.
Admin-antwoord door: Postmus
Hallo Marco, Bedankt voor je complimenten, mooie subtiele kleur geworden! Veel plezier met de vloer Groet, Martin
Wim en Jannie Wim en Jannie uit Hoogkerk schreef op 11 juli 2017:
Onze parket vloer in ons nieuwe huis laten schuren en lakken door Postmus parket. We zijn zeer tevreden over het resultaat! Als nieuw! De mensen komen sympathiek en vakkundig over.
Admin-antwoord door: Postmus
Hallo Wim en Jannie, Super geworden mooi licht qua uitstraling en mooi mat. Groet, Martin
A.Afman A.Afman uit Bierum schreef op 8 juli 2017:
Heel erg blij met onze geschuurde en gelakte vloer, de vloer lijkt als nieuw, Mooi mat en licht. Vakmannen, geven goed advies.
Admin-antwoord door: Postmus
Van oranje Junckers naar modern licht en matte vloer! Topvloer weer! Groet, Martin
Sylvia Sylvia uit Gieten schreef op 23 juni 2017:
Onze eiken vloer in woonkamer en hal ziet er weer mooi uit, veel lichter, mooie matte afwerking. ze werken netjes volgens afspraak, geven advies vooraf wat ons heeft doen besluiten om toch de lak afwerking te kiezen ipv een white wash die we in gedachten hadden
Admin-antwoord door: Postmus
Hallo Sylvia, Gelukkig heb je voor ons gekozen en mijn advies opgevolgd! 🙂 Veel plezier ermee! Groet, Martin
Marieke Maneschijn Marieke Maneschijn uit Adorp schreef op 16 juni 2017:
Wat is het mooi geworden! Veel lichter en mat. Ook keurig afgewerkt met de nieuwe plinten.Ik geniet er iedere dag van.
Admin-antwoord door: Postmus
Hallo Marieke, Mooi die eiken vloer met onze speciale blekende lak. Topvloer geworden! Veel woonplezier! Groet, Martin
John Dijkman John Dijkman uit Appingedam schreef op 15 juni 2017:
Prima bedrijf en hardwerkende mannen. Onze keukenvloer is na 22 jaar weer als nieuw. Nu onze gang en kamer nog.
Admin-antwoord door: Postmus
Hallo John, Super vloer geworden en vervolg opdracht gekregen voor de hal. Dat wordt ook mooi! Groet, Martin
Bea Braker Bea Braker uit Assen schreef op 7 juni 2017:
Wat een top bedrijf!! Helemaal blij mee zal het dan ook andere mensen aanraden!! Nogmaals bedankt van een zeer tevreden klant!
Admin-antwoord door: Postmus
Hallo Bea, Topvloer weer, goed te lezen dat je er blij mee bent daar doen we het voor! Veel woonplezier! Groet, Martin
Carlijn Janssen Carlijn Janssen uit Hilversum schreef op 5 juni 2017:
Onze vloer ziet er prachtig uit! We zijn erg blij met het resultaat. Zeker een aanrader!
Admin-antwoord door: Postmus
Hallo Carlijn, Prachtig geworden! Lekker licht en modern. Opvallend dat geen enkel parketbedrijf in Hilversum je vloer wilde inspecteren, dan doen wij dat toch 😉 Veel plezier ermee! Groet, Martin
Pascal Pascal uit Groningen schreef op 23 mei 2017:
De eiken houten vloer in ons nieuwe huis kon wel een onderhoudsbeurt gebruiken. Martin en Katrinus hebben een oude bruine vloer omgetoverd naar een moderne grijze topvloer. Echt vakwerk, netjes en alles volgens afspraak. Ook wij zijn dik tevreden dus!
Admin-antwoord door: Postmus
Hallo Pascal, heel graag gedaan en mooi geworden inderdaad! Veel plezier ermee! Groet, Martin
Jan en Marike Jan en Marike uit Groningen schreef op 21 april 2017:
Zoek niet verder: Postmus Parket (Martin en Katrinus) is zeer deskundig, zorgvuldig, snel, realistisch, vriendelijk. We wisten niet (meer) hoe mooi onze vloer was.
Admin-antwoord door: Postmus
Hallo Jan en Marike, Dat was een hele metamorfose, van oranje verkleurd naar modern licht! Ook namens Katrinus bedankt voor je bijdrage! Groet, Martin
Contact opnemen

Ik wil mijn houten laten schuren.

Zullen we afspreken? Ik maak graag kennis met je vloer!
Contact opnemen