Enthousiaste klanten aan het woord

Wat is er nu leuker dat onze klanten vertellen dat ze tevreden zijn over onze werkzaamheden. Lees ik graag als ik een baaldag heb…

KLIK HIER VOOR HET SCHRIJVEN VAN EEN REVIEW

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.
230 berichten.
Niko Niko uit Groningen heeft geschreven op 19 oktober 2021
het is even wat werk alles uit de kamer maar dan krijg je ook wat boven verwachting mooi geworden alle oneffenheden / vlekken en deukjes niets meer van te zien en ook nog zonder dat er overal stof van het schuren ongelofelijk dus je de vloer wil laten doen is er wat ons betreft maar een bedrijf die het goed kan Fa. postmusparket een aanrader
Benny Scholt Lubberink Benny Scholt Lubberink uit Weerselo heeft geschreven op 11 oktober 2021
Wat een vakwerk door de Postmus mannen die met het schuren en lakken onze 18 jaar oude vloer een compleet nieuwe aanblik en uitstraling hebben gegeven. Ze hebben de klus die ze hebben willen overnemen van onze lokale parketteur die door ‘n blessure verhinderd was, netjes en schoon, zonder stof in 2 dagen uitgevoerd. Absoluut een aanrader!
Jolanda en Michiel Jolanda en Michiel uit Groningen heeft geschreven op 8 oktober 2021
Onze 22 jaar geoliede eiken vloer met v-groef is volledig geschuurd. Daarna met matte lak behandeld. Het resultaat is boven verwachting. Echt prachtig geworden. Lijkt een compleet nieuwe vloer en het is veel lichter in de kamer. Wat een vakmannen. Professioneel en snel. In 2 dagen was het klaar. Ook gebruikten ze een schuurmachine met goede stofafzuiging en weinig tot geen stof in huis. Fantastisch. Een aanrader.
Kasper en Johanna Kasper en Johanna uit Groningen heeft geschreven op 4 oktober 2021
We zijn erg blij met onze vloer, de oude vergeelde essen vloer is weer als nieuw. Uitstekende service en advies. Het team heeft met zorg gewerkt en na de werkzaamheden was alles netjes achtergelaten. Ga zo door!
Marian Hisken Marian Hisken uit Groningen heeft geschreven op 31 mei 2021
Vandaag is onze bijna 20 jaar oude vloer gerenoveerd er was in die 20 jaar nog nooit een schuurmachine over gegaan ! We hebben besloten om de vloer nog ouder te laten maken met een mooie kleurolie : “antiquity” de kleur past bij de nwe keuken met een “ouderwets” aanrechtblad v graniet . Alle grote vlekken van onze destijds oude dementerende teckel zijn verdwenen ! De kleurolie op de staal is minder mooi dan in het echt ! En ook fijn geen besmettelijke kleur dus superhandig met 2 vrolijke border collies . We zijn zeer tevreden , topprestatie ! 👍Dank je wel Erik & Marian Hisken
Janneke Janneke uit Leeuwarden heeft geschreven op 23 mei 2021
Martin en Katrinus hebben vakwerk geleverd. Mijn eiken parketvloer is weer prachtig geworden. Ook ben ik zeer zeer te spreken over de zorgvuldige afhandeling.
Audy & Janine Audy & Janine uit Groningen heeft geschreven op 30 april 2021
We hebben net een woning gekocht waar een kambala visgraatvloer in lag. We vonden de vloer prachtig, al moest ie wel even ‘opgefrist’ worden. Katrinus en Martin hebben dit voor ons gedaan en ze hebben topwerk geleverd! Ze hebben de vloer geschuurd en geolied. De vloer is nog mooier geworden dan dat wij hadden verwacht! We zijn zeer tevreden over de vlotte communicatie, heldere offerte en het fantastische resultaat! Dank Postmus Parket!
Daniëlle Daniëlle uit Oostwold heeft geschreven op 13 maart 2021
Wederom een geweldig resultaat en heel fijne service! Onze volledige vloer hebben nog niet zo heel lang geleden laten doen door Postmus. Door een kapotte stoelpoot zijn er helaas onlangs diepe krassen in de vloer gekomen. Postmus heeft deze schade naadloos hersteld! De vloer is weer als nieuw; niets meer van te zien. Dank hiervoor 🙂 Ook deze service was weer top! Wij zijn nog steeds tevreden!
Egbert Egbert uit Borgercompagnie heeft geschreven op 21 februari 2021
Onze geoliede vloer was naar 18 jaar bijzonder vlekkerig geworden. Daarom is Martin langsgekomen voor advies. Dit omdat we i.v.m. onderhoud graag onze vloer wilden lakken, Dit was volgens Martin geen enkel probleem. In overleg hebben we voor de optie gekozen om nadat de vloer geschuurd was zelf te gaan lakken. De benodigde lak wordt bijgeleverd, dit bleek genoeg om de vloer van 3 laklagen te voorzien. Onderhoudsmiddel wordt eveneens bijgeleverd. Wij zijn bijzonder tevreden met het resultaat en kunnen daarom Postmus parket ook van harte aanbevelen.
Lammie Lammie uit Groningen heeft geschreven op 29 januari 2021
De vloer ziet er weer als nieuw uit. De hele gang van zaken was plezierig en steeds volgens afspraak. We kunnen ons zeker vinden in alle eerder geposte positieve recensies.
Franca Spruyt Franca Spruyt uit Bad Nieuweschans heeft geschreven op 16 december 2020
Vorige week de vloer laten schuren, en wat is hij mooi geworden!! Van heel geel eiken naar prachtig blank. Je ziet werkelijk niet dat er lak op zit, zo mat. Bijna geen stof te vinden. Vriendelijke mannen. Wat wil een mens nog meer. Jammer dat je geen foto’s kunt plaatsen.
Hedy Hedy heeft geschreven op 13 december 2020
Wat werd ik enthousiast na een bezoekje aan de website en het Instagram account van Postmus Parket. Helaas viel onze woonplaats niet onder hun werkgebied... Na me suf gegoogled te hebben, klopte ik toch bij Martin aan... geen ander bedrijf wist me te raken en ik bleef steeds terugkomen bij Postmus Parket. Wat was ik blij toen Martin aangaf dat ze een uitzondering wilden maken. Onze vloeren zijn prachtig geworden; nog mooier dan ik had gehoopt! Wat een vakmanschap zeg! Nogmaals dikke dank!!
B. Brands B. Brands heeft geschreven op 13 december 2020
In één woord vakwerk! Maken beloften op de site meer dan waar, de vloer is na renovatie mooier dan nieuw. Vakkundig advies, vriendelijk en bovenal zeer snel contact, vaklui met passie voor vloeren!
Liesbeth Perdok Liesbeth Perdok heeft geschreven op 27 november 2020
Deze vakmensen hebben mij een bijzonder mooie vloer teruggegeven, waarvoor veel dank!
Robert van calker Robert van calker uit haren heeft geschreven op 23 september 2020
kundig, snel en met het gewenste resultaat. Super gedaan
Francien Francien uit Wieringerwerf heeft geschreven op 24 juli 2020
Via Whatsapp een berichtje gestuurd met de vraag of ze de Afsluiitdijk over wilde want zoveel goede berichten gelezen en gezien van hun service en af geleverde werken.Nou wij bofte want ze wilde de dijk wel over komen om onze vloer te doen . Zo blij met deze specialisten de vloer is prachtig geworden alsof we in een nieuw huis terecht zijn gekomen. Echt top werk, een junckersparketvloer waar wij eigenlijk afscheid van wilde nemen heeft nu een geheel andere look gekregen.
homan homan uit groningn heeft geschreven op 2 juni 2020
hebben op 28 mei mijn vloer geschuurd en gelakt, het resultaat is mooi geworden. tijdens schuren geen last gehad van stof hadden en goede afzuiging waardoor het inruimen van de kamer snel verliep geen tijd nodig voor stof vrij maken, waren niet aanwezig bij de tweede keer aflakken, maar alees was goed afgewerkt netjes achter gelaten
Linda Wiersema - Tuil Linda Wiersema - Tuil uit Groningen heeft geschreven op 22 mei 2020
Toen wij in onze huidige woning kwamen te wonen, was het tijd om ook iets aan onze vloer te doen. Het waren hardhouten planken, maar heel donker bruin geworden. Dit is natuurlijk door de jaren heen gebeurt. Eindelijk wou ik de vloer wit/grijs laten maken, maar er werd verteld dat dit helaas niet mogelijk was met de verschillende soorten planken die erin lagen. Uiteindelijk werd de vloer goed geschuurd en afgewerkt met een matte lak. Volgens Postmus Parket moest ik het even de tijd geven om aan de kleur te wennen (gewoon naturel ipv wit/grijs). Hij heeft gelijk, ik ben er nu echt super blij mee en het maakt onze woonkamer echt helemaal af! Nogmaals bedankt voor de goede service en tips. Echt een aanrader voor iedereen.
Nijdam Nijdam uit Haren heeft geschreven op 20 mei 2020
Na de keus te hebben gemaakt om onze grenen vloer te laten schuren en oliën kwamen we al snel op de site van Postmus terecht. De mooie site en positieve verhalen gaven vertrouwen. Al snel werd een afspraak gemaakt met Martin en nog dezelfde dag kregen we de offerte. Ook nog die zelfde dag een afspraak gemaakt en een aantal weken later werd onze vloer aangepakt. Het resultaat was prachtig, we zijn meer dan tevreden. De heren werken hard en werken als een geoliede machine. Al met al is Postmus parket een absolute aanrader. Danny Nijdam Haren
Mariëtte Mariëtte uit Groningen heeft geschreven op 19 april 2020
Ik heb mijn Grenen vloer laten schuren en lakken door Posthumus. De vloer was echt uitgeleefd en heel donker geworden. Ik wist niet wat ik zag toen ze klaar waren. De vloer was weer als nieuw en mooi licht geworden. Ik ben ontzettend tevreden en kan Posthumus echt aanraden. Ook het contact verliep prettig.
Contact opnemen

Wanneer staat jou review erbij?

Klant ”Na 18 jaar was mijn eiken vloer die ooit in de was was gezet wel toe aan een opknapbeurt. Inmiddels was hij oranje verkleurd en zat hij vol vlekken. ‘Als dat maar goed komt’, dacht ik. Nou het is goed gekomen. Ik heb werkelijk een prachtige licht eiken vloer terug. Hij is in een blanke matte lak gezet en ziet er zeer natuurlijk uit. Ik ben er echt heel blij mee en de vakmannen Martin en Katrinus kan ik van harte aanbevelen. Ze werken super netjes en alles wat er op de site beloofd wordt, wordt waargemaakt. Hulde!

Contact opnemen
Plaats een review op mijn Google account

Een review achterlaten op mijn Google pagina

Waarom je mening telt?

Het is mijn doel om mijn bezoekers zo goed mogelijke te informeren over de verschillende producten en mogelijkheden. De ervaring leert dat onpartijdige en eerlijke reactie van andere klanten uiteindelijk van groot belang zijn voor toekomstige klanten. Vandaar dat ik je mening vraag. Ik hoop van harte dat je een paar minuten wilt nemen om een review te schrijven.

Plaats een review op mijn Google account