Enthousiaste klanten aan het woord

Wat is er nu leuker dat onze klanten vertellen dat ze tevreden zijn over onze werkzaamheden. Lees ik graag als ik een baaldag heb…

KLIK HIER VOOR HET SCHRIJVEN VAN EEN REVIEW

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.
223 berichten.
Daniëlle Daniëlle uit Oostwold heeft geschreven op 13 maart 2021:
Wederom een geweldig resultaat en heel fijne service! Onze volledige vloer hebben nog niet zo heel lang geleden laten doen door Postmus. Door een kapotte stoelpoot zijn er helaas onlangs diepe krassen in de vloer gekomen. Postmus heeft deze schade naadloos hersteld! De vloer is weer als nieuw; niets meer van te zien. Dank hiervoor 🙂 Ook deze service was weer top! Wij zijn nog steeds tevreden!
Egbert Egbert uit Borgercompagnie heeft geschreven op 21 februari 2021:
Onze geoliede vloer was naar 18 jaar bijzonder vlekkerig geworden. Daarom is Martin langsgekomen voor advies. Dit omdat we i.v.m. onderhoud graag onze vloer wilden lakken, Dit was volgens Martin geen enkel probleem. In overleg hebben we voor de optie gekozen om nadat de vloer geschuurd was zelf te gaan lakken. De benodigde lak wordt bijgeleverd, dit bleek genoeg om de vloer van 3 laklagen te voorzien. Onderhoudsmiddel wordt eveneens bijgeleverd. Wij zijn bijzonder tevreden met het resultaat en kunnen daarom Postmus parket ook van harte aanbevelen.
Lammie Lammie uit Groningen heeft geschreven op 29 januari 2021:
De vloer ziet er weer als nieuw uit. De hele gang van zaken was plezierig en steeds volgens afspraak. We kunnen ons zeker vinden in alle eerder geposte positieve recensies.
Franca Spruyt Franca Spruyt uit Bad Nieuweschans heeft geschreven op 16 december 2020:
Vorige week de vloer laten schuren, en wat is hij mooi geworden!! Van heel geel eiken naar prachtig blank. Je ziet werkelijk niet dat er lak op zit, zo mat. Bijna geen stof te vinden. Vriendelijke mannen. Wat wil een mens nog meer. Jammer dat je geen foto’s kunt plaatsen.
Hedy Hedy heeft geschreven op 13 december 2020:
Wat werd ik enthousiast na een bezoekje aan de website en het Instagram account van Postmus Parket. Helaas viel onze woonplaats niet onder hun werkgebied... Na me suf gegoogled te hebben, klopte ik toch bij Martin aan... geen ander bedrijf wist me te raken en ik bleef steeds terugkomen bij Postmus Parket. Wat was ik blij toen Martin aangaf dat ze een uitzondering wilden maken. Onze vloeren zijn prachtig geworden; nog mooier dan ik had gehoopt! Wat een vakmanschap zeg! Nogmaals dikke dank!!
B. Brands B. Brands heeft geschreven op 13 december 2020:
In één woord vakwerk! Maken beloften op de site meer dan waar, de vloer is na renovatie mooier dan nieuw. Vakkundig advies, vriendelijk en bovenal zeer snel contact, vaklui met passie voor vloeren!
Liesbeth Perdok Liesbeth Perdok heeft geschreven op 27 november 2020:
Deze vakmensen hebben mij een bijzonder mooie vloer teruggegeven, waarvoor veel dank!
Robert van calker Robert van calker uit haren heeft geschreven op 23 september 2020:
kundig, snel en met het gewenste resultaat. Super gedaan
Francien Francien uit Wieringerwerf heeft geschreven op 24 juli 2020:
Via Whatsapp een berichtje gestuurd met de vraag of ze de Afsluiitdijk over wilde want zoveel goede berichten gelezen en gezien van hun service en af geleverde werken.Nou wij bofte want ze wilde de dijk wel over komen om onze vloer te doen . Zo blij met deze specialisten de vloer is prachtig geworden alsof we in een nieuw huis terecht zijn gekomen. Echt top werk, een junckersparketvloer waar wij eigenlijk afscheid van wilde nemen heeft nu een geheel andere look gekregen.
homan homan uit groningn heeft geschreven op 2 juni 2020:
hebben op 28 mei mijn vloer geschuurd en gelakt, het resultaat is mooi geworden. tijdens schuren geen last gehad van stof hadden en goede afzuiging waardoor het inruimen van de kamer snel verliep geen tijd nodig voor stof vrij maken, waren niet aanwezig bij de tweede keer aflakken, maar alees was goed afgewerkt netjes achter gelaten
Linda Wiersema - Tuil Linda Wiersema - Tuil uit Groningen heeft geschreven op 22 mei 2020:
Toen wij in onze huidige woning kwamen te wonen, was het tijd om ook iets aan onze vloer te doen. Het waren hardhouten planken, maar heel donker bruin geworden. Dit is natuurlijk door de jaren heen gebeurt. Eindelijk wou ik de vloer wit/grijs laten maken, maar er werd verteld dat dit helaas niet mogelijk was met de verschillende soorten planken die erin lagen. Uiteindelijk werd de vloer goed geschuurd en afgewerkt met een matte lak. Volgens Postmus Parket moest ik het even de tijd geven om aan de kleur te wennen (gewoon naturel ipv wit/grijs). Hij heeft gelijk, ik ben er nu echt super blij mee en het maakt onze woonkamer echt helemaal af! Nogmaals bedankt voor de goede service en tips. Echt een aanrader voor iedereen.
Nijdam Nijdam uit Haren heeft geschreven op 20 mei 2020:
Na de keus te hebben gemaakt om onze grenen vloer te laten schuren en oliën kwamen we al snel op de site van Postmus terecht. De mooie site en positieve verhalen gaven vertrouwen. Al snel werd een afspraak gemaakt met Martin en nog dezelfde dag kregen we de offerte. Ook nog die zelfde dag een afspraak gemaakt en een aantal weken later werd onze vloer aangepakt. Het resultaat was prachtig, we zijn meer dan tevreden. De heren werken hard en werken als een geoliede machine. Al met al is Postmus parket een absolute aanrader. Danny Nijdam Haren
Mariëtte Mariëtte uit Groningen heeft geschreven op 19 april 2020:
Ik heb mijn Grenen vloer laten schuren en lakken door Posthumus. De vloer was echt uitgeleefd en heel donker geworden. Ik wist niet wat ik zag toen ze klaar waren. De vloer was weer als nieuw en mooi licht geworden. Ik ben ontzettend tevreden en kan Posthumus echt aanraden. Ook het contact verliep prettig.
kreleger kreleger uit scheemda heeft geschreven op 8 april 2020:
Wij twijfelden erg of onze vloer nog gedaan kon worden. Wij waren dan ook zeer verrast hoe mooi hij weer is. Boven verwachtingen, dus zeer tevreden. Ik kan het zeer aanraden om met deze mensen in zee te gaan. Echte vaklui
Ben Ben uit Holwierde heeft geschreven op 29 maart 2020:
Zojuist de vloer gereinigd met Lecol care/cleaner. Tjonge de vloer essen vloer springt er helemaal weer uit na droogtijd. Blijft een mooie parketvloer na jullie behandeling januari 2017.
Ewoud S. Ewoud S. uit Groningen heeft geschreven op 2 maart 2020:
Onze beukenhouten vloer was flink verkleurd door de zon. Als nieuwe bewoners hebben we besloten de vloer opnieuw te schuren en te lakken. De vloer ziet er weer als nieuw uit. Daarnaast zijn ook het monteren van de plinten vakkundig gedaan. We kunnen Postmus parket van harte aanbevelen!
Klaas en Hedwig de Jong Klaas en Hedwig de Jong uit Steenwijk heeft geschreven op 24 februari 2020:
Onze uitgewoonde eikenvloer zat in de donkere olie. Na schuren, whitewash en lakken is ie weer als nieuw. Wel een beetje dunner maar dat was te verwachten. Keurig gemonteerde nieuwe plinten rondom. We zijn er superblij mee! Prima contact met Postmus; ze doen wat ze zeggen en ze zeggen wat ze doen. Betrouwbaar, eerlijk en vaklui voor een faire prijs. Aanrader!
Mathijs Carolus en Laura Horlings Mathijs Carolus en Laura Horlings uit Groningen heeft geschreven op 30 januari 2020:
We hebben Martin in december benaderd en kregen al snel een duidelijke offerte in onze mailbox. De communicatie via Whatsapp was erg prettig en onze houten vloer heeft weer een moderne uitstraling. We kijken er erg naar uit om onze vloer straks in gebruik te nemen als onze nieuwe meubels er zijn. Heel erg bedankt! We zullen je zeker aanbevelen. Met vriendelijke groet, Mathijs Carolus en Laura Horlings
Rita Rita uit Emmeloord heeft geschreven op 29 januari 2020:
Snel , netjes en goed geregeld. Contact via Whatsapp. In de nieuwe woning een vloer met Robijn hout was echt aan een opknapbeurt toe. Deze toch mooi licht van kleur gekregen. Ik ben er blij mee.
Hetty Hetty uit Assen heeft geschreven op 18 januari 2020:
Zo blij met het resultaat!! En ook zo fijn dat het contact (voornamelijk via whatsapp) goed, duidelijk en snel verloopt. Ik kende het bedrijf niet. Zoekend op het net, kwam ik op de site van Martin terecht en deze sprak mij onmiddellijk aan. Ook deze is duidelijk, to the point en met vele goede reviews. Dit alles gaf mij het vertrouwen en dit is van alle kanten waargemaakt. Dank!!
Contact opnemen

Wanneer staat jou review erbij?

Klant ”Na 18 jaar was mijn eiken vloer die ooit in de was was gezet wel toe aan een opknapbeurt. Inmiddels was hij oranje verkleurd en zat hij vol vlekken. ‘Als dat maar goed komt’, dacht ik. Nou het is goed gekomen. Ik heb werkelijk een prachtige licht eiken vloer terug. Hij is in een blanke matte lak gezet en ziet er zeer natuurlijk uit. Ik ben er echt heel blij mee en de vakmannen Martin en Katrinus kan ik van harte aanbevelen. Ze werken super netjes en alles wat er op de site beloofd wordt, wordt waargemaakt. Hulde!

Contact opnemen
Plaats een review op mijn Google account

Een review achterlaten op mijn Google pagina

Waarom je mening telt?

Het is mijn doel om mijn bezoekers zo goed mogelijke te informeren over de verschillende producten en mogelijkheden. De ervaring leert dat onpartijdige en eerlijke reactie van andere klanten uiteindelijk van groot belang zijn voor toekomstige klanten. Vandaar dat ik je mening vraag. Ik hoop van harte dat je een paar minuten wilt nemen om een review te schrijven.

Plaats een review op mijn Google account