Klanten aan het woord

Klanten die een review plaatsen over de uitgevoerde werkzaamheden.  Lees onderstaand hun verhaal. Ook enthousiast geworden? Een afspraak is snel gemaakt!

KLIK HIER VOOR HET SCHRIJVEN VAN EEN REVIEW

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.
198 berichten.
Arjan en Heleen Arjan en Heleen uit Wehe-den Hoorn schreef op 13 oktober 2019:
Werkelijk fantastisch werk hebben Martin en Katrinus afgeleverd bij ons : echte vakmensen, werken hard en volgens gemaakte afspraken en zijn bovendien aardige kerels. De oude versleten eiken vloer die we aantroffen bij aankoop, is prachtig opgeknapt. Absolute aanrader!
Hilda Hilda uit Groningen schreef op 5 oktober 2019:
Erg blij met het resultaat; vloer geschuurd en geolied. Lijkt weer als nieuw.
Mary en Frans van Gent Mary en Frans van Gent uit Anna Paulowna schreef op 5 oktober 2019:
Maandag 30 september 2019 is onze vloer geschuurd. Hij ligt pas 3 jaar maar de whitewash laag was erg vervuild. Het advies van Martin was de vloer schuren en dan lakken met een matte slijtvaste lak. We hebben twee hondjes dus ik vond het best wel spannend om dat te doen. Dinsdag is de vloer gelakt en onze vloer is weer als nieuw. We zijn er super blij mee. Martin en Katrinus zijn echt vakmensen en werken heel secuur en netjes. Martin dank je wel!!
Henriette Meijee Henriette Meijee uit Tynaarlo schreef op 29 september 2019:
Wij zijn zeer tevreden over onze geschuurde en geoliede vloer. Onze Juncker pakket vloer ziet er weer als nieuw uit!! Martin en Katrinus zijn rustige mannen die lekker hun eigen gang gaan, je hoeft niet thuis te blijven, komen vertrouwd over, voelt gewoon goed. Echt een aanrader!!
J. Galema J. Galema uit Groningen schreef op 24 september 2019:
Wij zijn tevreden met de werkzaamheden die Postmus Parket heeft uitgevoerd. Onze eikenvloer van 11 jaar oud had wel een opfrisbeurt nodig. Het schuren en oliën heeft ervoor gezorgd dat de 'houtlook' weer is hersteld.
Pater Pater uit Roden schreef op 10 september 2019:
Zeer tevreden over onze nieuwe vloer. Een nieuwe kleur, frisse uitstraling en niets meer te zien van de krassen, deuken en slijtageplekken die de vloer in de loop der jaren had gekregen. Vriendelijk personeel, netjes werkend en meedenkend met de klant. Top!
Rick Nieters Rick Nieters uit Oostwold schreef op 10 september 2019:
Wat een resultaat! Martin en Katrinus zijn 2 dagen aan de slag geweest en we hebben er een prachtige nieuwe vloer voor terug! Duidelijk en makkelijke communicatie via Whatsapp, afspraken worden keurig nagekomen. Plinten ook meteen meegenomen zodat alles mooi in dezelfde tint/kleur is. Wij waren blij verrast met het eindresultaat. Absolute aanrader. Vakmensen, no-nonse, harde werkers. TOP!
fam. Langhout fam. Langhout uit Groningen schreef op 12 augustus 2019:
Onze basralokus vloer ziet er weer top uit. De kleurschakeringen van het hout zijn weer mooi zichtbaar. Bij het schuren van de vloer door Postmus parket was er geen stof te zien. Erg fijn is dat ze werken met een duidelijke planning (geen vertragingen) en dat de communicatie soepel verloopt. We zijn zeer tevreden. Super bedankt.
Grianne Grianne uit Foxhol schreef op 26 juni 2019:
Onze 22 jaar oude vloer is weer als nieuw. De vloer had grijze slijtplekken. Postmus parket heeft de vloer geschuurd, de groeven geschuurd, nieuwe plinten geplaatst en gelakt. Echt super mooi geworden en dit alles in anderhalve dag!!! Het lijkt alsof we een nieuwe vloer hebben gekregen. Super bedankt. Wij kunnen weer heel wat jaren vooruit👍
Jan Peter Jan Peter uit Veenhuizen schreef op 13 juni 2019:
Perfect!!! In één woord !!! Vakmensen , de oude eiken vloer was niet om aan te zien bij aankoop van het huis. Nu weer als nieuw!!! Helemaal top.
Patricia Sickman Patricia Sickman uit Hardenberg schreef op 28 mei 2019:
Super tevreden over Postmus Parket! Onze eiken vloer flink aan een opknapbeurt nodig. Hij was op meerdere plekken verkleurd en beschadigd door hond en te nat gedweild. Martin en collega hebben de vloer geschuurd en in de white wash olie gezet. Een dag later een matte transparante lak erover en het resultaat is prachtig! De vloer is als nieuw! De mannen weten wat ze doen, en werken heel netjes. Heel erg bedankt mannen!
Fam.Schuiling Fam.Schuiling uit Vries schreef op 25 mei 2019:
Postmus Parket is een echte aanrader. Wij hebben een afspraak gemaakt wanneer en hoe onze Juncker Parketvloer geschuurd en gelakt zou worden. Op de afgesproken dag en tijd stond Katrinus bij ons voor de deur. hij heeft onze vloer weer als nieuw gemaakt en stof vrij was ook stof vrij. Wij zijn zeer tevreden over hun werk. Bedankt Be en Annie Schuiling Vries.
Pia en Henk Pia en Henk uit Delfzijl schreef op 19 april 2019:
Onze 34 jaar oude parketvloer van gerookt eiken was aan een update toe. Op internet gezocht naar een parket schuurder, er zijn heel veel aanbieders maar al heel snel kwam ik op de website van Martin Postmus terecht. De presentatie en de uitleg, alsmede de lovende reviews op de website spraken ons enorm aan! Al snel hadden wij via contact met Martin, wij stuurden wat gegevens over onze vloer op en al heel snel hadden wij een advies en een offerte. Ook dat sprak ons heel erg aan, dus er werd een afspraak gemaakt voor de renovatie van onze vloer. De afgesproken datum naderde snel en Pia werd toch enig zins ongerust en zenuwachtig, hoe zal alles gaan en hoe zou onze vloer worden? Afgelopen woensdag en donderdag hebben Martin en Katrinus onze vloer gerenoveerd. Het zijn snelle en zeer nette vakkundige werkers die hun vak perfect verstaan. Alles wat op de website wordt beloofd wordt ook waar gemaakt. Het resultaat is werkelijk waar verbluffend mooi en wij zijn uitermate tevreden over het resultaat. Onze vloer is weer als nieuw! Martin en Katrinus wat ons betreft bedankt en HULDE !!!!!
Matthijs de Boer Matthijs de Boer uit HAREN schreef op 14 april 2019:
Martin heeft ons uit de brand geholpen door op zeer korte termijn ruimte te maken om onze eiken vloer te schuren en te oliën. Wij zijn erg blij met zijn snelle hulp en het resultaat is verbluffend. De vloer is als nieuw en kan weer jaren mee! Kortom... top!
Karin Karin uit Kropswolde schreef op 13 april 2019:
Onze beuken Junckersvloer is weer als nieuw! Geschuurd en gelakt. We zijn erg tevreden over het resultaat. Duidelijke afspraken, goede informatie. Kortom een aanrader.
Lineke Lineke schreef op 3 april 2019:
Na 18 jaar was mijn eiken vloer die ooit in de was was gezet wel toe aan een opknapbeurt. Inmiddels was hij oranje verkleurd en zat hij vol vlekken. 'Als dat maar goed komt', dacht ik. Nou het is goed gekomen. Ik heb werkelijk een prachtige licht eiken vloer terug. Hij is in een blanke matte lak gezet en ziet er zeer natuurlijk uit. Ik ben er echt heel blij mee en de vakmannen Martin en Katrinus kan ik van harte aanbevelen. Ze werken super netjes en alles wat er op de site beloofd wordt, wordt waargemaakt. Hulde!
Ellen Ellen uit Utrecht schreef op 17 maart 2019:
De heren van Postmus parket hebben fraai werk afgeleverd. Ze werken heel schoon en netjes. Alles volgens afspraak en het eindresultaat zit er keurig uit! We zijn blij met onze vernieuwde vloer.
Peter Peter uit Eenrum schreef op 1 maart 2019:
Martin en Katrinus hebben echt vakwerk geleverd. Onze vloer is perfect geschuurd en daarna in de lak gezet. En de vloer ziet er weer fantastisch uit, als nagelnieuw. En dat voor een keurige, realistische prijs. Ik heb de indruk dat er gebruik gemaakt wordt van de beste machines en materialen. Dat zie je en dat merk je ook: want er wordt inderdaad stofvrij gewerkt. Daarnaast zijn Martin en Katrinus ook nog eens echte vakmensen. Ze hebben heel veel verstand van hun werk, en net zo belangrijk: ze vinden hun vak ook nog eens ontzettend mooi en praten er met enthousiasme over. Communicatie over en weer gaat soepel via whatsapp. En voor advies achteraf is Martin altijd beschikbaar.
Niemeijer Niemeijer uit Hoogkerk schreef op 22 februari 2019:
Vriendelijk en vlot geholpen. per app goed en snel antwoord. Nette en vlotte werkers. Vloer is mooi geschuurd en gelakt. En voor een nette prijs. Zeker een aanrader
Arjen Arjen uit Hoogezand schreef op 17 februari 2019:
Onlangs kochten we onze huidige woning, voorzien van een eikenhouten vloer, die behoorlijk verwaarloosd was. In eerste instantie wilde ik zelf gaan schuren, maar wat speurwerk op internet bracht me op andere gedachten. Na een korte zoektocht kwam ik bij Martin uit. Via Whatsapp kreeg ik al snel een offerte. Dat contact ging soepel en snel, heel fijn als je nog druk bezig bent met de verhuizing. Aanvankelijk zou het op 25 januari plaatsvinden, maar ik kreeg een appje of de 23e ook mogelijk was. Top dat er ook met de klant meegedacht wordt! De klusdag zelf ben ik ook zeer over te spreken. Martin en Katrinus dronken een bakkie koffie mee en gingen daarna hun gang. Rond een uur of vier was de vloer volledig geschuurd en geolied. Wat een schitterend resultaat! Alsof er een nieuwe vloer gelegd is! Ook nadat de klus klaar is staat Martin nog klaar via Whatsapp om vragen te beantwoorden en in ons geval zelfs nog een onderhoudsset te leveren. Al met al meer dan dik tevreden en een dikke aanrader!
Contact opnemen

Ook enthousiast geworden net als onze klanten?

Maak een afspraak en laat die vloer niet verder versloffen!
Contact opnemen
Plaats een review op mijn Google account

Een review achterlaten op mijn Google pagina

Waarom je mening telt?

Het is mijn doel om mijn bezoekers zo goed mogelijke te informeren over de verschillende producten en mogelijkheden. De ervaring leert dat onpartijdige en eerlijke reactie van andere klanten uiteindelijk van groot belang zijn voor toekomstige klanten. Vandaar dat ik je mening vraag. Ik hoop van harte dat je een paar minuten wilt nemen om een review te schrijven.

Plaats een review op mijn Google account