Mijn klanten 2017-08-27T08:01:01+00:00

Klanten aan het woord

Wij hebben je vloer geschuurd en afgewerkt hoe zou je ons beoordelen naar aanleiding van de werkzaamheden? Deze klanten lieten door ons, hun houten vloer schuren en afwerken. Lees hun ervaringen!
Ik zou het ook top vinden als je een review zou willen schrijven op mijn Google account!

Wil je ook een review schrijven op mijn Google bedrijfspagina?

Ik zou het ook top vinden als je een review zou willen schrijven op mijn Google account!

Schrijf een review op mijn Googleaccount

Schrijf een review over de uitgevoerde werkzaamheden

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.
145 berichten.
René René uit Groningen schreef op 21 september 2017:
Martin en Katrinus hebben onze verkleurde vloer aangepakt. Super resultaat! Mooi licht van kleur. Deze vakmensen kan ik echt aanraden! Dank!
Admin-antwoord door: Postmus
Graag gedaan Rene. Van oranje naar Scandinavisch licht. Veel plezier met je vloer! Groet Martin
Arnold Arnold uit Groningen schreef op 27 juli 2017:
Mijn buren lieten hun vloer schuren en opnieuw lakken.Zij waren zo tevreden dat ze me direct de naam van Postmus parket noemden. Ik was onder de indruk van het resultaat en kreeg ineens zin om ook mijn vloer te laten doen. Die vloer van massief eiken ligt er vanaf 1998 en daar is op geleefd mag ik wel zeggen. Om 8 uur s'ochtends kwamen ze met twee man sterk en om 4 uur s'middags was er een nieuwe vloer ontstaan. En helemaal zonder stof!! En het was ook nog heel gezellig. Echt een aanrader. Wat ben ik blij dat ik het niet zelf heb gedaan. Vaklui daar heb je wat aan.
Admin-antwoord door: Postmus
Graag gedaan Arnold! Het was gezellig. Dat die vloer weer mooi zou worden dat wisten wij natuurlijk al 😉 Leuk om te lezen dat ook jij tevreden bent evenals je buren! Groet, Martin
Marieke Marieke uit Amsterdam schreef op 26 juli 2017:
Net thuis van vakantie en weer valt mij op hoe prachtig mijn vloer is. Martin en collega hebben in april de vloer onderhanden genomen. Het is een blijft een genot erop te leven.
Admin-antwoord door: Postmus
Hallo Marieke,Dat vinden wij leuk om te lezen! Wij vonden het ook een mooi project om te doen en op een toplocatie, wat woon je daar mooi! Hartelijk dank voor je leuke reactie's en veel plezier met de vloer! Groet, Martin
Peter Peter uit Scheemda schreef op 23 juli 2017:
Onze (toch wel) doorleefde vloer laten schuren door Martin en Katrinus. Na een huisbezoek hadden we er alle vertrouwen in. En niet voor niets. Hard werkende vakmannen die afspraken nakomen en fluitend hun werk doen. Prachtige vloer opgeleverd gekregen, niet verwacht dat het weer zo mooi zou worden.
Admin-antwoord door: Postmus
We gaan fluitend weer door naar de volgende houten vloer die van jullie is een topvloer geworden met extra sterke lak! Groet, Martin en Katrinus
Ben Ben uit Holwierde schreef op 18 juli 2017:
Update van review van 12 januari 2017.De vloer is na 6 maanden nog helemaal top. Afwerking en uitstraling kan gewoon niet beter.
Admin-antwoord door: Postmus
Hallo Ben, Leuk dat je nogmaals reageert Goed te lezen dat de vloer er prachtig uitziet! Groet, Martin
Jaap Jaap uit Assen schreef op 16 juli 2017:
We hebben onze Junckers Parketvloer door de mannen van Postmus Parket laten schuren en lakken. De mannen werken hard en netjes met als resultaat een prachtige als nieuwe vloer. Het is een prachtige lichte matte vloer geworden, waar we mede door het goede advies, nog vele jaren plezier van hopen te hebben.
Admin-antwoord door: Postmus
Dat is een mooie metamorfose geworden, van een oranje verkleurde Junckers vloer, naar een strakke lichte vloer! Veel woongenot ! Groet, Martin
Moerman Moerman uit Zuidwolde schreef op 14 juli 2017:
Na vijf jaar intensief gebruik van onze parketvloer was de vloer weer toe aan een opknapbeurt. Dat is door dhr. Postmus en collega heel goed gedaan, onze vloer weer als nieuw. Op een loopvlak zat een grotere beschadiging, dat hebben ze ook goed verholpen. Vakmensen, ik kan ze iedereen aanraden.
Admin-antwoord door: Postmus
Hallo Marco, Bedankt voor je complimenten, mooie subtiele kleur geworden! Veel plezier met de vloer Groet, Martin
Wim en Jannie Wim en Jannie uit Hoogkerk schreef op 11 juli 2017:
Onze parket vloer in ons nieuwe huis laten schuren en lakken door Postmus parket. We zijn zeer tevreden over het resultaat! Als nieuw! De mensen komen sympathiek en vakkundig over.
Admin-antwoord door: Postmus
Hallo Wim en Jannie, Super geworden mooi licht qua uitstraling en mooi mat. Groet, Martin
A.Afman A.Afman uit Bierum schreef op 8 juli 2017:
Heel erg blij met onze geschuurde en gelakte vloer, de vloer lijkt als nieuw, Mooi mat en licht. Vakmannen, geven goed advies.
Admin-antwoord door: Postmus
Van oranje Junckers naar modern licht en matte vloer! Topvloer weer! Groet, Martin
Sylvia Sylvia uit Gieten schreef op 23 juni 2017:
Onze eiken vloer in woonkamer en hal ziet er weer mooi uit, veel lichter, mooie matte afwerking. ze werken netjes volgens afspraak, geven advies vooraf wat ons heeft doen besluiten om toch de lak afwerking te kiezen ipv een white wash die we in gedachten hadden
Admin-antwoord door: Postmus
Hallo Sylvia, Gelukkig heb je voor ons gekozen en mijn advies opgevolgd! 🙂 Veel plezier ermee! Groet, Martin
Marieke Maneschijn Marieke Maneschijn uit Adorp schreef op 16 juni 2017:
Wat is het mooi geworden! Veel lichter en mat. Ook keurig afgewerkt met de nieuwe plinten.Ik geniet er iedere dag van.
Admin-antwoord door: Postmus
Hallo Marieke, Mooi die eiken vloer met onze speciale blekende lak. Topvloer geworden! Veel woonplezier! Groet, Martin
John Dijkman John Dijkman uit Appingedam schreef op 15 juni 2017:
Prima bedrijf en hardwerkende mannen. Onze keukenvloer is na 22 jaar weer als nieuw. Nu onze gang en kamer nog.
Admin-antwoord door: Postmus
Hallo John, Super vloer geworden en vervolg opdracht gekregen voor de hal. Dat wordt ook mooi! Groet, Martin
Bea Braker Bea Braker uit Assen schreef op 7 juni 2017:
Wat een top bedrijf!! Helemaal blij mee zal het dan ook andere mensen aanraden!! Nogmaals bedankt van een zeer tevreden klant!
Admin-antwoord door: Postmus
Hallo Bea, Topvloer weer, goed te lezen dat je er blij mee bent daar doen we het voor! Veel woonplezier! Groet, Martin
Carlijn Janssen Carlijn Janssen uit Hilversum schreef op 5 juni 2017:
Onze vloer ziet er prachtig uit! We zijn erg blij met het resultaat. Zeker een aanrader!
Admin-antwoord door: Postmus
Hallo Carlijn, Prachtig geworden! Lekker licht en modern. Opvallend dat geen enkel parketbedrijf in Hilversum je vloer wilde inspecteren, dan doen wij dat toch 😉 Veel plezier ermee! Groet, Martin
Pascal Pascal uit Groningen schreef op 23 mei 2017:
De eiken houten vloer in ons nieuwe huis kon wel een onderhoudsbeurt gebruiken. Martin en Katrinus hebben een oude bruine vloer omgetoverd naar een moderne grijze topvloer. Echt vakwerk, netjes en alles volgens afspraak. Ook wij zijn dik tevreden dus!
Admin-antwoord door: Postmus
Hallo Pascal, heel graag gedaan en mooi geworden inderdaad! Veel plezier ermee! Groet, Martin
Jan en Marike Jan en Marike uit Groningen schreef op 21 april 2017:
Zoek niet verder: Postmus Parket (Martin en Katrinus) is zeer deskundig, zorgvuldig, snel, realistisch, vriendelijk. We wisten niet (meer) hoe mooi onze vloer was.
Admin-antwoord door: Postmus
Hallo Jan en Marike, Dat was een hele metamorfose, van oranje verkleurd naar modern licht! Ook namens Katrinus bedankt voor je bijdrage! Groet, Martin
Marieke - Amsterdam Marieke - Amsterdam uit Amsterdam schreef op 10 april 2017:
Martin en z'n collega hadden uit Rotterdam kunnen komen: "geen woorden, maar daden". Na 15 jaar ziet mijn afzelia vloer er mooier uit dan ooit. Prachtig. Het was fijn thuiskomen: geen stofboel maar heerlijk schoon. Ik verheug me op de volgende keer.....over 15 jaar. Dank jullie!
Admin-antwoord door: Postmus
Hallo Marieke, Bedankt voor je mooie woorden wat woon je daar mooi! Tot een volgende keer, ik zie er naar uit! Groet, Martin
Govert van der Linden Govert van der Linden uit Amsterdam schreef op 8 april 2017:
Top! Bij thuiskomst op dag 1 waren een aantal machines, een half gesneden bruin en een pak hagelslag het bewijs dat er in mijn appartement wordt gewerkt. De hele vloer was al geschuurd. Bij thuiskomst op dag 2 lag de vloer er schitterend bij, ronkend in de olie. Op dag 3 mocht ik er slechts naar kijken. Op dag 4 heb ik de kamer heringericht, een aantal spullen weggegooid en ik geniet nu van een huis dat als nieuw aanvoelt.Naast het vakmanschap, de efficiente en klantvriendelijke benadering is de aantrekkelijke prijs ook zeker een aspect dat ik wil benadrukken. De reiskosten naar Amsterdam zijn niet niks maar dan nog is de totaalprijs een stuk aangenamer dan de vergelijkende offertes die ik bij Amsterdamse leveranciers heb opgevraagd.Kortom: van harte aanbevolen!
Admin-antwoord door: Postmus
Heerlijk die klantbeleving! Zo zie je maar, ook al komen wij van ver, kwaliteit / prijs kent geen grenzen. Ook een leuk geschreven review top! Groet, Martin
Tryntsje de jong rienstra Tryntsje de jong rienstra uit Nieuwe Mirdum schreef op 15 maart 2017:
Wat hebben wij weer een prachtige vloer gekregen!Echte vakmannen en ook nog eens super vriendelijk..zeer tevreden!!zal het zeker aanbevelen bij vrienden en kenissen een dikke10
Admin-antwoord door: Postmus
Hallo Tryntsje, Dat is een mooi 'rapport' cijfer Hartelijk dank ook namens Katrinus!
Max en Lineke Oolders Max en Lineke Oolders uit Roden schreef op 7 maart 2017:
Martin en collega zijn echte vakmensen. Onze 22 jarige eiken wasvloer hebben zij in 2 dagen omgetoverd in een prachtige olievloer terwijl wij op vakantie zijn gegaan. Hun vakmanschap is duidelijk naar voren gekomen. We troffen een heel mooie vloer bij thuiskomst aan en alles was keurig opgeruimd . Niks dan lof. We kregen een Bona spraymop met reinigingsvloeistof gratis en binnenkort zelfs een onderhoudsvloeistof en een beschermer van Martin Wij bevelen ze zeker aan bij familie en vrienden.
Admin-antwoord door: Postmus
Dat is leuk om te lezen. Zo makkelijk kan het, lekker op vakantie gaan en thuis komen op een nieuwe vloer! Veel woonplezier! Groet, Martin

Contact opnemen

Ik wil mijn houten laten schuren.

Zullen we afspreken? Ik maak graag kennis met je vloer!
Contact opnemen