Enthousiaste klanten aan het woord

Wie zegt dat wij zo goed zijn in ons vak? Klanten, die voor kwaliteit gaan! Lees hun verhalen dat doe ik ook als ik een keer mijn dag niet heb 😉

KLIK HIER VOOR HET SCHRIJVEN VAN EEN REVIEW

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.
209 berichten.
Ben Ben uit Holwierde schreef op 29 maart 2020:
Zojuist de vloer gereinigd met Lecol care/cleaner. Tjonge de vloer essen vloer springt er helemaal weer uit na droogtijd. Blijft een mooie parketvloer na jullie behandeling januari 2017.
Ewoud S. Ewoud S. uit Groningen schreef op 2 maart 2020:
Onze beukenhouten vloer was flink verkleurd door de zon. Als nieuwe bewoners hebben we besloten de vloer opnieuw te schuren en te lakken. De vloer ziet er weer als nieuw uit. Daarnaast zijn ook het monteren van de plinten vakkundig gedaan. We kunnen Postmus parket van harte aanbevelen!
Klaas en Hedwig de Jong Klaas en Hedwig de Jong uit Steenwijk schreef op 24 februari 2020:
Onze uitgewoonde eikenvloer zat in de donkere olie. Na schuren, whitewash en lakken is ie weer als nieuw. Wel een beetje dunner maar dat was te verwachten. Keurig gemonteerde nieuwe plinten rondom. We zijn er superblij mee! Prima contact met Postmus; ze doen wat ze zeggen en ze zeggen wat ze doen. Betrouwbaar, eerlijk en vaklui voor een faire prijs. Aanrader!
Mathijs Carolus en Laura Horlings Mathijs Carolus en Laura Horlings uit Groningen schreef op 30 januari 2020:
We hebben Martin in december benaderd en kregen al snel een duidelijke offerte in onze mailbox. De communicatie via Whatsapp was erg prettig en onze houten vloer heeft weer een moderne uitstraling. We kijken er erg naar uit om onze vloer straks in gebruik te nemen als onze nieuwe meubels er zijn. Heel erg bedankt! We zullen je zeker aanbevelen. Met vriendelijke groet, Mathijs Carolus en Laura Horlings
Rita Rita uit Emmeloord schreef op 29 januari 2020:
Snel , netjes en goed geregeld. Contact via Whatsapp. In de nieuwe woning een vloer met Robijn hout was echt aan een opknapbeurt toe. Deze toch mooi licht van kleur gekregen. Ik ben er blij mee.
Hetty Hetty uit Assen schreef op 18 januari 2020:
Zo blij met het resultaat!! En ook zo fijn dat het contact (voornamelijk via whatsapp) goed, duidelijk en snel verloopt. Ik kende het bedrijf niet. Zoekend op het net, kwam ik op de site van Martin terecht en deze sprak mij onmiddellijk aan. Ook deze is duidelijk, to the point en met vele goede reviews. Dit alles gaf mij het vertrouwen en dit is van alle kanten waargemaakt. Dank!!
Tineke Tineke uit Veendam schreef op 7 januari 2020:
Mijn vloer laten schuren door Postmus. Prachtig geworden! Ben super tevreden over de aanpak en service . Via whatsapp snel contact en antwoord op vragen. Heren werken snel en schoon. Zeker een vertrouwd adres dat ik ieder aan kan raden. Mijn 28 jaar oude vloer is weer als nieuw!
Hylko en Wilma Hylko en Wilma uit De Wilgen schreef op 21 december 2019:
Onze Junckers beuken scheepsdekvloer en beuken trap waren twintig jaar oud en goed onderhouden. Toch na zo veel jaar met een gezin er op: geel en vlekkerig. Enige jaren geleden lieten we een deel schuren en opnieuw in de olie zetten; geen goed resultaat. Dus twijfel over hoe verder. We waren zo over dat we een nieuwe vloer wilden. Via internet de heren Postmus over de vloer. Die twijfelden niet. Er kwamen twee vakmensen met hele goede apparatuur. Ze zeiden "goedemorgen" en gingen vijf dagen aan het werk. De lak is prachtig mat en gelijkmatig van tint. De vloer is nog nooit zo mooi geweest. En we hebben dus een heel duurzame oplossing; dat is ook wat waard.
Menno en Yvonne de Haan Menno en Yvonne de Haan uit Uithuizen schreef op 12 november 2019:
Wij zijn heel erg tevreden! Ze waren echt stipt op tijd, heel vriendelijk en super netjes. De vloer is geschuurd en daarna in de grey wash gezet. Het resultaat is echt fantastisch!
Aly en Herman van Beek Aly en Herman van Beek uit Groningen schreef op 2 november 2019:
Onze oude eiken vloer vonden we te donker. De heren van Postumus pakket hebben de vloer geschuurd en in lichte olie gezet. Het resultaat is een prachtige lichte vloer, die mooi is afgewerkt. Echt vakwerk geleverd. We zijn er heel blij mee. Dank jullie wel. Ook voor de goede service t.a.v. samen kleur testen en onderhoudtips na afloop. Helemaal top.
Sterkenburgh Sterkenburgh schreef op 18 oktober 2019:
Goed advies en uitstekend werk geleverd. Echt een aanrader!
Arjan en Heleen Arjan en Heleen uit Wehe-den Hoorn schreef op 13 oktober 2019:
Werkelijk fantastisch werk hebben Martin en Katrinus afgeleverd bij ons : echte vakmensen, werken hard en volgens gemaakte afspraken en zijn bovendien aardige kerels. De oude versleten eiken vloer die we aantroffen bij aankoop, is prachtig opgeknapt. Absolute aanrader!
Hilda Hilda uit Groningen schreef op 5 oktober 2019:
Erg blij met het resultaat; vloer geschuurd en geolied. Lijkt weer als nieuw.
Mary en Frans van Gent Mary en Frans van Gent uit Anna Paulowna schreef op 5 oktober 2019:
Maandag 30 september 2019 is onze vloer geschuurd. Hij ligt pas 3 jaar maar de whitewash laag was erg vervuild. Het advies van Martin was de vloer schuren en dan lakken met een matte slijtvaste lak. We hebben twee hondjes dus ik vond het best wel spannend om dat te doen. Dinsdag is de vloer gelakt en onze vloer is weer als nieuw. We zijn er super blij mee. Martin en Katrinus zijn echt vakmensen en werken heel secuur en netjes. Martin dank je wel!!
Henriette Meijee Henriette Meijee uit Tynaarlo schreef op 29 september 2019:
Wij zijn zeer tevreden over onze geschuurde en geoliede vloer. Onze Juncker pakket vloer ziet er weer als nieuw uit!! Martin en Katrinus zijn rustige mannen die lekker hun eigen gang gaan, je hoeft niet thuis te blijven, komen vertrouwd over, voelt gewoon goed. Echt een aanrader!!
J. Galema J. Galema uit Groningen schreef op 24 september 2019:
Wij zijn tevreden met de werkzaamheden die Postmus Parket heeft uitgevoerd. Onze eikenvloer van 11 jaar oud had wel een opfrisbeurt nodig. Het schuren en oliën heeft ervoor gezorgd dat de 'houtlook' weer is hersteld.
Pater Pater uit Roden schreef op 10 september 2019:
Zeer tevreden over onze nieuwe vloer. Een nieuwe kleur, frisse uitstraling en niets meer te zien van de krassen, deuken en slijtageplekken die de vloer in de loop der jaren had gekregen. Vriendelijk personeel, netjes werkend en meedenkend met de klant. Top!
Rick Nieters Rick Nieters uit Oostwold schreef op 10 september 2019:
Wat een resultaat! Martin en Katrinus zijn 2 dagen aan de slag geweest en we hebben er een prachtige nieuwe vloer voor terug! Duidelijk en makkelijke communicatie via Whatsapp, afspraken worden keurig nagekomen. Plinten ook meteen meegenomen zodat alles mooi in dezelfde tint/kleur is. Wij waren blij verrast met het eindresultaat. Absolute aanrader. Vakmensen, no-nonse, harde werkers. TOP!
fam. Langhout fam. Langhout uit Groningen schreef op 12 augustus 2019:
Onze basralokus vloer ziet er weer top uit. De kleurschakeringen van het hout zijn weer mooi zichtbaar. Bij het schuren van de vloer door Postmus parket was er geen stof te zien. Erg fijn is dat ze werken met een duidelijke planning (geen vertragingen) en dat de communicatie soepel verloopt. We zijn zeer tevreden. Super bedankt.
Grianne Grianne uit Foxhol schreef op 26 juni 2019:
Onze 22 jaar oude vloer is weer als nieuw. De vloer had grijze slijtplekken. Postmus parket heeft de vloer geschuurd, de groeven geschuurd, nieuwe plinten geplaatst en gelakt. Echt super mooi geworden en dit alles in anderhalve dag!!! Het lijkt alsof we een nieuwe vloer hebben gekregen. Super bedankt. Wij kunnen weer heel wat jaren vooruit?
Contact opnemen

Wanneer staat jou review erbij?

Klant ”Na 18 jaar was mijn eiken vloer die ooit in de was was gezet wel toe aan een opknapbeurt. Inmiddels was hij oranje verkleurd en zat hij vol vlekken. ‘Als dat maar goed komt’, dacht ik. Nou het is goed gekomen. Ik heb werkelijk een prachtige licht eiken vloer terug. Hij is in een blanke matte lak gezet en ziet er zeer natuurlijk uit. Ik ben er echt heel blij mee en de vakmannen Martin en Katrinus kan ik van harte aanbevelen. Ze werken super netjes en alles wat er op de site beloofd wordt, wordt waargemaakt. Hulde!

Contact opnemen
Plaats een review op mijn Google account

Een review achterlaten op mijn Google pagina

Waarom je mening telt?

Het is mijn doel om mijn bezoekers zo goed mogelijke te informeren over de verschillende producten en mogelijkheden. De ervaring leert dat onpartijdige en eerlijke reactie van andere klanten uiteindelijk van groot belang zijn voor toekomstige klanten. Vandaar dat ik je mening vraag. Ik hoop van harte dat je een paar minuten wilt nemen om een review te schrijven.

Plaats een review op mijn Google account