Klanten aan het woord

Klanten die een review plaatsen over de uitgevoerde werkzaamheden.  Lees onderstaand hun verhaal. Ook enthousiast geworden? Een afspraak is snel gemaakt!

KLIK HIER VOOR HET SCHRIJVEN VAN EEN REVIEW

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.
189 berichten.
Jan Peter Jan Peter uit Veenhuizen schreef op 13 juni 2019:
Perfect!!! In één woord !!! Vakmensen , de oude eiken vloer was niet om aan te zien bij aankoop van het huis. Nu weer als nieuw!!! Helemaal top.
Patricia Sickman Patricia Sickman uit Hardenberg schreef op 28 mei 2019:
Super tevreden over Postmus Parket! Onze eiken vloer flink aan een opknapbeurt nodig. Hij was op meerdere plekken verkleurd en beschadigd door hond en te nat gedweild. Martin en collega hebben de vloer geschuurd en in de white wash olie gezet. Een dag later een matte transparante lak erover en het resultaat is prachtig! De vloer is als nieuw! De mannen weten wat ze doen, en werken heel netjes. Heel erg bedankt mannen!
Fam.Schuiling Fam.Schuiling uit Vries schreef op 25 mei 2019:
Postmus Parket is een echte aanrader. Wij hebben een afspraak gemaakt wanneer en hoe onze Juncker Parketvloer geschuurd en gelakt zou worden. Op de afgesproken dag en tijd stond Catrinus bij ons voor de deur. hij heeft onze vloer weer als nieuw gemaakt en stof vrij was ook stof vrij. Wij zijn zeer tevreden over hun werk. Bedankt Be en Annie Schuiling Vries.
Pia en Henk Pia en Henk uit Delfzijl schreef op 19 april 2019:
Onze 34 jaar oude parketvloer van gerookt eiken was aan een update toe. Op internet gezocht naar een parket schuurder, er zijn heel veel aanbieders maar al heel snel kwam ik op de website van Martin Postmus terecht. De presentatie en de uitleg, alsmede de lovende reviews op de website spraken ons enorm aan! Al snel hadden wij via contact met Martin, wij stuurden wat gegevens over onze vloer op en al heel snel hadden wij een advies en een offerte. Ook dat sprak ons heel erg aan, dus er werd een afspraak gemaakt voor de renovatie van onze vloer. De afgesproken datum naderde snel en Pia werd toch enig zins ongerust en zenuwachtig, hoe zal alles gaan en hoe zou onze vloer worden? Afgelopen woensdag en donderdag hebben Martin en Katrinus onze vloer gerenoveerd. Het zijn snelle en zeer nette vakkundige werkers die hun vak perfect verstaan. Alles wat op de website wordt beloofd wordt ook waar gemaakt. Het resultaat is werkelijk waar verbluffend mooi en wij zijn uitermate tevreden over het resultaat. Onze vloer is weer als nieuw! Martin en Katrinus wat ons betreft bedankt en HULDE !!!!!
Matthijs de Boer Matthijs de Boer uit HAREN schreef op 14 april 2019:
Martin heeft ons uit de brand geholpen door op zeer korte termijn ruimte te maken om onze eiken vloer te schuren en te oliën. Wij zijn erg blij met zijn snelle hulp en het resultaat is verbluffend. De vloer is als nieuw en kan weer jaren mee! Kortom... top!
Karin Karin uit Kropswolde schreef op 13 april 2019:
Onze beuken Junckersvloer is weer als nieuw! Geschuurd en gelakt. We zijn erg tevreden over het resultaat. Duidelijke afspraken, goede informatie. Kortom een aanrader.
Lineke Lineke schreef op 3 april 2019:
Na 18 jaar was mijn eiken vloer die ooit in de was was gezet wel toe aan een opknapbeurt. Inmiddels was hij oranje verkleurd en zat hij vol vlekken. 'Als dat maar goed komt', dacht ik. Nou het is goed gekomen. Ik heb werkelijk een prachtige licht eiken vloer terug. Hij is in een blanke matte lak gezet en ziet er zeer natuurlijk uit. Ik ben er echt heel blij mee en de vakmannen Martin en Katrinus kan ik van harte aanbevelen. Ze werken super netjes en alles wat er op de site beloofd wordt, wordt waargemaakt. Hulde!
Ellen Ellen uit Utrecht schreef op 17 maart 2019:
De heren van Postmus parket hebben fraai werk afgeleverd. Ze werken heel schoon en netjes. Alles volgens afspraak en het eindresultaat zit er keurig uit! We zijn blij met onze vernieuwde vloer.
Peter Peter uit Eenrum schreef op 1 maart 2019:
Martin en Katrinus hebben echt vakwerk geleverd. Onze vloer is perfect geschuurd en daarna in de lak gezet. En de vloer ziet er weer fantastisch uit, als nagelnieuw. En dat voor een keurige, realistische prijs. Ik heb de indruk dat er gebruik gemaakt wordt van de beste machines en materialen. Dat zie je en dat merk je ook: want er wordt inderdaad stofvrij gewerkt. Daarnaast zijn Martin en Katrinus ook nog eens echte vakmensen. Ze hebben heel veel verstand van hun werk, en net zo belangrijk: ze vinden hun vak ook nog eens ontzettend mooi en praten er met enthousiasme over. Communicatie over en weer gaat soepel via whatsapp. En voor advies achteraf is Martin altijd beschikbaar.
Niemeijer Niemeijer uit Hoogkerk schreef op 22 februari 2019:
Vriendelijk en vlot geholpen. per app goed en snel antwoord. Nette en vlotte werkers. Vloer is mooi geschuurd en gelakt. En voor een nette prijs. Zeker een aanrader
Arjen Arjen uit Hoogezand schreef op 17 februari 2019:
Onlangs kochten we onze huidige woning, voorzien van een eikenhouten vloer, die behoorlijk verwaarloosd was. In eerste instantie wilde ik zelf gaan schuren, maar wat speurwerk op internet bracht me op andere gedachten. Na een korte zoektocht kwam ik bij Martin uit. Via Whatsapp kreeg ik al snel een offerte. Dat contact ging soepel en snel, heel fijn als je nog druk bezig bent met de verhuizing. Aanvankelijk zou het op 25 januari plaatsvinden, maar ik kreeg een appje of de 23e ook mogelijk was. Top dat er ook met de klant meegedacht wordt! De klusdag zelf ben ik ook zeer over te spreken. Martin en Katrinus dronken een bakkie koffie mee en gingen daarna hun gang. Rond een uur of vier was de vloer volledig geschuurd en geolied. Wat een schitterend resultaat! Alsof er een nieuwe vloer gelegd is! Ook nadat de klus klaar is staat Martin nog klaar via Whatsapp om vragen te beantwoorden en in ons geval zelfs nog een onderhoudsset te leveren. Al met al meer dan dik tevreden en een dikke aanrader!
Jan en Gretha Voorintholt Jan en Gretha Voorintholt uit Gasselternijveen schreef op 9 januari 2019:
Na 22 jaar was onze vloer toe aan een opfrisbeurt. Via Google kwamen we terecht bij Postmus parket. Wat opviel was hun keurige website met veel info. Na het lezen van de reviews waren we helemaal om, en namen we via whatsApp contact op met Martin voor een advies en prijsopgave. Hij reageerde binnen een half uur. Vanaf dat moment ging alles heel snel. Onze 22 jaar oude donkerbruine gladde eiken vloer is inmiddels geschuurd, gedreveld, gevoegd, in de grey wash gezet en met een matte lak afgewerkt. En ziet eruit als nieuw. Topprestatie! Martin en z’n college zijn vakmensen. Daarnaast zijn het jongens die je graag over de vloer hebt. Vriendelijk, netjes en meedenkend. Nogmaals bedankt jongens!
Fam Kroon Fam Kroon uit Sappemeer schreef op 7 december 2018:
Goede en snelle communicatie. Snel antwoord op vragen, heel fijn! Betreft het behandelen van de vloer: goed vakmanschap, nette werkers. Heel blij met het resultaat!
Monique Leutscher Monique Leutscher uit Vries schreef op 29 november 2018:
Duidelijke informatie. Makkelijk contact. Afspraak is afspraak. En een fantastisch eindresultaat. Onze bijna 40 jaar oude gelakte gelige parketvloer is omgetoverd tot een prachtige levendige eikenvloer en afgewerkt met hele mooie plinten. Bedankt!!!
Amarins en Bart Amarins en Bart uit Dokkum schreef op 22 november 2018:
Via een wederzijdse LinkedIn connectie kwamen we op het spoor van Martin Postmus. We konden snel worden ingepland voor het schuren en oliën van onze visgraatvloer van notenhout. Snelle reacties, en ook op een makkelijke manier: bellen, sms’en, appen, alles kan. Over het resultaat zijn we erg tevreden; de vloer is nog nooit zo mooi geweest! En, ook niet onbelangrijk: erg netjes en schoon gewerkt. We hebben zelden een parketteur gezien die echt goed weet te voorkomen dat bij het schuren de plinten worden geraakt/beschadigd. Martin en zijn collega horen daar zeker bij. Aanrader!
Steve Steve uit Lemmer schreef op 19 november 2018:
Erg tevreden met de resultaat. Vloer Is weer als nieuw . Goede service en vakwerk.
Hans Hans uit Haren schreef op 19 november 2018:
Vorige week is de slecht onderhouden vloer geschuurd en geolied. De klus was snel geklaard en het resultaat is prachtig. Bovendien geen rotzooi of stof. Vakwerk.
Monique Monique uit Groningen schreef op 16 november 2018:
Goede en snelle service, makkelijk bereikbaar, snelle reacties op vragen /mails. Zeer klantvriendelijk. En het allerbelangrijkste natuurlijk: een heel mooie geschuurde en gelakte hard houten vloer.
Schoo Schoo uit Assen schreef op 2 november 2018:
Onze Junkers beukenvloer met V groef moest geheel worden gerenoveerd na 23 jaar. Martin Postmus is bij ons langs geweest en heeft ons aangegeven wat de mogelijkheden waren. Wij wilden graag een blanke lichte vloer hebben ( onze vloer was vergeeld) en dat was mogelijk. Na het ontvangen van de offerte hebben we Martin opdracht gegeven. Onlangs is de klus geklaard en het is naar volle tevredenheid uitgevoerd en zo kan de vloer weer jaren mee. Dus Postmus parket is zeker aan te bevelen.
Jorian Jorian uit Groningen schreef op 24 oktober 2018:
Zeer goed werk geleverd door Martin en zijn compagnon. Onze houten vloer is zeer vakkundig geschuurd en weer in de olie gezet en is er erg mooi van geworden! Ook de communicatie vooraf en achteraf met Martin is erg prettig, hij is goed bereikbaar en komt snel op evt. vragen terug.
Contact opnemen

Ook enthousiast geworden net als onze klanten?

Maak een afspraak en laat die vloer niet verder versloffen!
Contact opnemen