Al meer dan 260 enthousiaste klanten aan het woord!

Heel veel vloeren gerenoveerd waarbij klanten met enthousiasme een review schreven, maar ook een filmpje toestuurde over mijn werkzaamheden.

Ook onze vloer heeft een ware metamorfose ondergaan door dhr. Postmus. Erg vakkundig, en professioneel!! Komt afspraken stipt na en erg aangenaam in de omgang. Zéér aanbevelenswaardig…………….bij deze!

Houten vloer schurenMijnheer uit Bedum

Woensdag 25 januari al iets voor 0.8.00 uur op de stoep. De vloer van 17 jaar oud heeft een metamorfose ondergaan. Wat een prachtig eindresultaat is het geworden! Precies volgens afspraak is alles verlopen. Groetjes Petra Sijbolt

Parket schuren GroningenPetra Sijbolts uit Winsum

Het is genieten nu, deze vloer ziet er als nieuw en strak uit en ligt al 35 jaar in mijn huis. Naast het vakmanschap, de efficiënte en klantvriendelijke benadering is de aantrekkelijke prijs ook zeker een aspect dat ik wil benadrukken.

Eiken vloer schuren in wijk Reitdiep in GroningenNienke van der Plas uit Groningen

Voor onze verhuizing besloten we de 4 jaar oude houten vloer toch nog te laten schuren en oliën. Met veel geluk had Postmus nog een dag op korte termijn beschikbaar. Snelle reacties en de afspraken zijn nagekomen. We kozen voor een lichtere kleur en we waren enorm verrast over het resultaat. De mannen hebben ontzettend netjes gewerkt en nagenoeg stofvrij!

Visgraat vloer gelakt met speciale lakHildemarie uit Eelderwolde

Schrijf een review over de uitgevoerde werkzaamheden.

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.
265 berichten.
Martijn Martijn schreef op 2 maart 2024
Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat van onze eikenhouten vloer! Martin heeft de vloer perfect opgeknapt (geschuurd en gelakt). Ook verliep de communicatie erg soepel. Nogmaals bedankt en wat ons betreft ben je absoluut 'een aanrader'.
Familie de Haan Familie de Haan uit Groningen schreef op 18 februari 2024
Van te voren heeft Martin onze oude houten vloer geïnspecteerd en ons voorzien van advies. De vloer is vervolgens geschuurd en in de olie gezet. Het resultaat is prachtig!
Wim en Hinke Brendeke Wim en Hinke Brendeke uit Boornbergum schreef op 8 februari 2024
Voor de tweede keer in 15 jaar heeft Martin Postmus onze eiken vloer geschuurd en gelakt. Kieren en naden zijn weggewerkt en de vloer ziet er weer fantastisch uit. We zijn zeer tevreden over de professionaliteit van Martin. De lak die hij gebruikt is van hoge kwaliteit en zorgt voor een natuurlijke uitstraling.
Familie Bos Familie Bos uit Uithuizen schreef op 6 februari 2024
Een week geleden is onze combivloer geschuurd en geolied nadat we zelf eerst een poging hadden gedaan..wat helaas niet succesvol was.. Maar nu ziet het er weer uit als nieuw en wij zijn heel tevreden !! Een tip : begin er niet zelf aan..laat het de specialist doen !!
Luuk Schuur Luuk Schuur uit Groningen schreef op 13 december 2023
Wat een prachtig resultaat, om 7.15 stond Martin voor de deur en hij werkte de hele dag super hard want hij zat zo lekker in zijn ritme. De volgende dag zag ik pas echt goed het resultaat…echt top…huiskamer ook super netjes achter gelaten! We gaan zo weer inrichten..wij zijn echt heel tevreden…communicatie liep ook soepel..erg fijn! Martin nogmaals dank!
Kaylee de Jonge Kaylee de Jonge uit Groningen schreef op 6 december 2023
Wij zijn super blij met onze geschuurde en behandelde Frans eikenhouten vloer! Naast dat de vloer er super uitziet is de communicatie met Martin ook soepel verlopen. Dikke aanrader dus!
Jan en Ans Barends Jan en Ans Barends uit Zuidlaren schreef op 15 november 2023
Vorige week onze 33 jaar oude beuken parketvloer laten schuren en lakken door Martin Postmus. En het resultaat overtrof onze verwachting. De vloer ziet er prachtig uit, als nieuw! Martin is een echte vakman, werkt heel netjes en met prima apparatuur. Er lag zelfs nergens stof! De gordijnen en schilderijen konden nota bene blijven hangen. Daarnaast is hij goed bereikbaar, houdt zich aan de afspraken en is prettig in de omgang. Kortom wij zijn enthousiast over deze vakman!
Janneke Polman Janneke Polman uit Zuidlaren schreef op 8 november 2023
Onze vloer is nog nooit zo mooi geweest. De hele kamer knapt ervan op. We hadden alles afgeplakt maar dat was niet nodig!! Martin reageert ook snel via de app en komt zijn afspraken na. Vakman!!
R. Leemkuil R. Leemkuil uit Groningen schreef op 7 november 2023
De eikenhouten vloer in ons nieuwe huis was erg verwaarloosd, maar na schuren en lakken door Dhr. Postmus ziet de vloer er weer als nieuw uit! Wij zijn ontzettend blij met het eindresultaat. Vakman!
Ben Tuil Ben Tuil uit Holwierde schreef op 4 november 2023
Wederom weer een grondige schoonmaakbeurt uitgevoerd op onze massief essen vloer. Lecol haalt het mooie weer uit de geschuurde vloer ondanks dat het alweer een tijdje is geleden nogmaals deze review.
Plaats een review op mijn Google account

Een review achterlaten op mijn Google pagina

Waarom je mening telt?

Het is mijn doel om mijn bezoekers zo goed mogelijke te informeren over de verschillende producten en mogelijkheden. De ervaring leert dat onpartijdige en eerlijke reactie van andere klanten uiteindelijk van groot belang zijn voor toekomstige klanten. Vandaar dat ik je mening vraag. Ik hoop van harte dat je een paar minuten wilt nemen om een review te schrijven.

Snel en kundig advies gekregen van Martin op onze vragen over vloerrenovatie. Duidelijk een vakman met klantgerichte mindset!
Sydney Brouwer
Sydney Brouwer
23. Februari, 2024.
Martin heeft onze houten Jatoba vloer volledig geschuurd en gelakt en daar zijn we hem erg dankbaar voor! Het is ontzettend mooi geworden. Resultaat boven verwachting, alles was strak, netjes en brandschoon. Absolute aanrader, Martin is een vakman. Groet, Ruurd & Lisa
Groepsaccommodatie Orvelter Hof
Groepsaccommodatie Orvelter Hof
18. December, 2023.
Erg tevreden met de service van Martin. Parket ziet er weer prachtig uit!
Rob de Vries
Rob de Vries
4. Oktober, 2023.
Wij zijn super tevreden met onze nieuwe vloer. Top bedrijf, werk snel, netjes, volgens afspraken. Zeer professioneel.
Marcin G
Marcin G
10. Maart, 2023.
Snelle en uitstekende service. Vloer geschuurd en opnieuw geolied. Vloer ziet er weer prachtig uit!
Daniel van Buren
Daniel van Buren
14. December, 2022.
Mijn 25 jaar oude eiken vloer laten schuren, white washen, en daarna mat laten lakken. Had ik 10 jaar eerder moeten doen. Resultaat is fantastisch. Compleet andere kamer
Hans van Dijk
Hans van Dijk
4. Juni, 2022.
Alleen al om deze mannen zou ik soms willen dat ik weer in Groningen woon. Want dan zou ik in hun werkgebied wonen. Nu niet. Maar dat weerhield Martin er niet van om vrijblijvend mij op zondagochtend over de app adviezen te geven bij aanschaf en behandeling van onze eiken vloer. Fantastisch! Ik ben er echt mee geholpen.
Nienke Blaauw
Nienke Blaauw
18. Juli, 2021.
Onze vloer is als nieuw! We zijn zeer tevreden over het resultaat én de plezierige communicatie.
Caroline Van der Werf
Caroline Van der Werf
15. Juni, 2021.
Hartelijk team dat weet van aanpakken. Snelle communicatie met als gevolg binnen no time een prachtige nieuwe vloer waar we komende jaren goed van gaan genieten!
Luc Smiers
Luc Smiers
5. December, 2019.
Afgelopen week is onze 20-jarige vloer onder handen genomen door Martin en zijn maat Katrinus. Door de informatie die op de website stond, hadden we het vertrouwen gekregen wat we nodig hadden voor het laten uitvoeren van deze klus. De vloer restaureren doe je immers maar één keer, dus wilden we iemand die weet waar hij mee bezig is. Het hele proces ging zoals vooraf afgesproken. Planning en uitvoering zijn perfect verlopen. Overlast was zeer gering, (alleen het uitruimen van de kamer) omdat er stofvrij werd gewerkt. Het uiteindelijk resultaat is werkelijk fantastisch. Wij hebben weer een nieuwe vloer! Mannen bedankt!! Met vriendelijke groet, Ruurd en Anita
A Scholtens
A Scholtens
15. Maart, 2019.
Plaats een review op mijn Google account