Enthousiaste klanten aan het woord

Wat is er nu leuker dat onze klanten vertellen dat ze tevreden zijn over onze werkzaamheden. Lees ik graag als ik een baaldag heb…

klantreview

EEN REVIEW SCHRIJVEN

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.
234 berichten.
Sandra van Aubel Sandra van Aubel uit Groningen heeft geschreven op 15 januari 2022
Vrijdag 14 januari is de geoliede parketvloer van 20 jaar oud opnieuw geschuurd en geolied. Het resultaat is prachtig! compliment Het werk is snel en heel schoon uitgevoerd en het maken van afspraken verliep fijn. Snelle reacties op vragen in aanloop naar de uitvoering van deze klus, kortom: dit bedrijf is aan te bevelen.compliment!
André en Tiny André en Tiny uit Roden heeft geschreven op 1 december 2021
We baalden al langer van onze gele gladde vloer (gelakt maple). Na een weekje vakantie kwamen we thuis en zagen we het eindresultaat. Een hele mooie lichte en matte vloer. Zijn er superblij mee.
Irma Oud Irma Oud uit Groningen heeft geschreven op 19 november 2021
Het is alweer even geleden dat de mannen van Postmus parket mijn woonkamervloer hebben geschuurd. Maar nog elke dag geniet ik van het fantastische eindresultaat! De afgelopen tijd heb ik mijn woonkamer opnieuw gedecoreerd en ingericht, want als ik één nadeel zou moeten noemen van het laten schuren, is het dat al het andere in de kamer oud en versleten lijkt bij zo'n prachtige vloer, die er als nieuw uitziet. 😉 Ik had hoogglanzend dieporanje verkleurd gestoomd beuken parket en nu een lichte matte naturelle vloer met een fluwelen uitstraling. Al met al dus supertevreden, had het veel eerder moeten doen. Mocht je nog twijfelen, niet doen, het resultaat wordt prachtig! Nogmaals bedankt mannen!!
Han Han uit Vries heeft geschreven op 29 oktober 2021
Postmus gevonden op internet. Mooie site met duidelijke taal. foto’s gemaild met vloeroppervlakte en direct een offerte. Deze week was het zover. De mannen hebben prima werk geleverd. Vloer weer als nieuw. We zijn er heel blij mee.
Niko Niko uit Groningen heeft geschreven op 19 oktober 2021
het is even wat werk alles uit de kamer maar dan krijg je ook wat boven verwachting mooi geworden alle oneffenheden / vlekken en deukjes niets meer van te zien en ook nog zonder dat er overal stof van het schuren ongelofelijk dus je de vloer wil laten doen is er wat ons betreft maar een bedrijf die het goed kan Fa. postmusparket een aanrader
Benny Scholt Lubberink Benny Scholt Lubberink uit Weerselo heeft geschreven op 11 oktober 2021
Wat een vakwerk door de Postmus mannen die met het schuren en lakken onze 18 jaar oude vloer een compleet nieuwe aanblik en uitstraling hebben gegeven. Ze hebben de klus die ze hebben willen overnemen van onze lokale parketteur die door ‘n blessure verhinderd was, netjes en schoon, zonder stof in 2 dagen uitgevoerd. Absoluut een aanrader!
Jolanda en Michiel Jolanda en Michiel uit Groningen heeft geschreven op 8 oktober 2021
Onze 22 jaar geoliede eiken vloer met v-groef is volledig geschuurd. Daarna met matte lak behandeld. Het resultaat is boven verwachting. Echt prachtig geworden. Lijkt een compleet nieuwe vloer en het is veel lichter in de kamer. Wat een vakmannen. Professioneel en snel. In 2 dagen was het klaar. Ook gebruikten ze een schuurmachine met goede stofafzuiging en weinig tot geen stof in huis. Fantastisch. Een aanrader.
Kasper en Johanna Kasper en Johanna uit Groningen heeft geschreven op 4 oktober 2021
We zijn erg blij met onze vloer, de oude vergeelde essen vloer is weer als nieuw. Uitstekende service en advies. Het team heeft met zorg gewerkt en na de werkzaamheden was alles netjes achtergelaten. Ga zo door!
Marian Hisken Marian Hisken uit Groningen heeft geschreven op 31 mei 2021
Vandaag is onze bijna 20 jaar oude vloer gerenoveerd er was in die 20 jaar nog nooit een schuurmachine over gegaan ! We hebben besloten om de vloer nog ouder te laten maken met een mooie kleurolie : “antiquity” de kleur past bij de nwe keuken met een “ouderwets” aanrechtblad v graniet . Alle grote vlekken van onze destijds oude dementerende teckel zijn verdwenen ! De kleurolie op de staal is minder mooi dan in het echt ! En ook fijn geen besmettelijke kleur dus superhandig met 2 vrolijke border collies . We zijn zeer tevreden , topprestatie ! 👍Dank je wel Erik & Marian Hisken
Janneke Janneke uit Leeuwarden heeft geschreven op 23 mei 2021
Martin en Katrinus hebben vakwerk geleverd. Mijn eiken parketvloer is weer prachtig geworden. Ook ben ik zeer zeer te spreken over de zorgvuldige afhandeling.
Audy & Janine Audy & Janine uit Groningen heeft geschreven op 30 april 2021
We hebben net een woning gekocht waar een kambala visgraatvloer in lag. We vonden de vloer prachtig, al moest ie wel even ‘opgefrist’ worden. Katrinus en Martin hebben dit voor ons gedaan en ze hebben topwerk geleverd! Ze hebben de vloer geschuurd en geolied. De vloer is nog mooier geworden dan dat wij hadden verwacht! We zijn zeer tevreden over de vlotte communicatie, heldere offerte en het fantastische resultaat! Dank Postmus Parket!
Daniëlle Daniëlle uit Oostwold heeft geschreven op 13 maart 2021
Wederom een geweldig resultaat en heel fijne service! Onze volledige vloer hebben nog niet zo heel lang geleden laten doen door Postmus. Door een kapotte stoelpoot zijn er helaas onlangs diepe krassen in de vloer gekomen. Postmus heeft deze schade naadloos hersteld! De vloer is weer als nieuw; niets meer van te zien. Dank hiervoor 🙂 Ook deze service was weer top! Wij zijn nog steeds tevreden!
Egbert Egbert uit Borgercompagnie heeft geschreven op 21 februari 2021
Onze geoliede vloer was naar 18 jaar bijzonder vlekkerig geworden. Daarom is Martin langsgekomen voor advies. Dit omdat we i.v.m. onderhoud graag onze vloer wilden lakken, Dit was volgens Martin geen enkel probleem. In overleg hebben we voor de optie gekozen om nadat de vloer geschuurd was zelf te gaan lakken. De benodigde lak wordt bijgeleverd, dit bleek genoeg om de vloer van 3 laklagen te voorzien. Onderhoudsmiddel wordt eveneens bijgeleverd. Wij zijn bijzonder tevreden met het resultaat en kunnen daarom Postmus parket ook van harte aanbevelen.
Lammie Lammie uit Groningen heeft geschreven op 29 januari 2021
De vloer ziet er weer als nieuw uit. De hele gang van zaken was plezierig en steeds volgens afspraak. We kunnen ons zeker vinden in alle eerder geposte positieve recensies.
Franca Spruyt Franca Spruyt uit Bad Nieuweschans heeft geschreven op 16 december 2020
Vorige week de vloer laten schuren, en wat is hij mooi geworden!! Van heel geel eiken naar prachtig blank. Je ziet werkelijk niet dat er lak op zit, zo mat. Bijna geen stof te vinden. Vriendelijke mannen. Wat wil een mens nog meer. Jammer dat je geen foto’s kunt plaatsen.
Hedy Hedy heeft geschreven op 13 december 2020
Wat werd ik enthousiast na een bezoekje aan de website en het Instagram account van Postmus Parket. Helaas viel onze woonplaats niet onder hun werkgebied... Na me suf gegoogled te hebben, klopte ik toch bij Martin aan... geen ander bedrijf wist me te raken en ik bleef steeds terugkomen bij Postmus Parket. Wat was ik blij toen Martin aangaf dat ze een uitzondering wilden maken. Onze vloeren zijn prachtig geworden; nog mooier dan ik had gehoopt! Wat een vakmanschap zeg! Nogmaals dikke dank!!
B. Brands B. Brands heeft geschreven op 13 december 2020
In één woord vakwerk! Maken beloften op de site meer dan waar, de vloer is na renovatie mooier dan nieuw. Vakkundig advies, vriendelijk en bovenal zeer snel contact, vaklui met passie voor vloeren!
Liesbeth Perdok Liesbeth Perdok heeft geschreven op 27 november 2020
Deze vakmensen hebben mij een bijzonder mooie vloer teruggegeven, waarvoor veel dank!
Robert van calker Robert van calker uit haren heeft geschreven op 23 september 2020
kundig, snel en met het gewenste resultaat. Super gedaan
Francien Francien uit Wieringerwerf heeft geschreven op 24 juli 2020
Via Whatsapp een berichtje gestuurd met de vraag of ze de Afsluiitdijk over wilde want zoveel goede berichten gelezen en gezien van hun service en af geleverde werken.Nou wij bofte want ze wilde de dijk wel over komen om onze vloer te doen . Zo blij met deze specialisten de vloer is prachtig geworden alsof we in een nieuw huis terecht zijn gekomen. Echt top werk, een junckersparketvloer waar wij eigenlijk afscheid van wilde nemen heeft nu een geheel andere look gekregen.
Contact opnemen

Wanneer staat jou review erbij?

Klant ”Na 18 jaar was mijn eiken vloer die ooit in de was was gezet wel toe aan een opknapbeurt. Inmiddels was hij oranje verkleurd en zat hij vol vlekken. ‘Als dat maar goed komt’, dacht ik. Nou het is goed gekomen. Ik heb werkelijk een prachtige licht eiken vloer terug. Hij is in een blanke matte lak gezet en ziet er zeer natuurlijk uit. Ik ben er echt heel blij mee en de vakmannen Martin en Katrinus kan ik van harte aanbevelen. Ze werken super netjes en alles wat er op de site beloofd wordt, wordt waargemaakt. Hulde!

Contact opnemen
Plaats een review op mijn Google account

Een review achterlaten op mijn Google pagina

Waarom je mening telt?

Het is mijn doel om mijn bezoekers zo goed mogelijke te informeren over de verschillende producten en mogelijkheden. De ervaring leert dat onpartijdige en eerlijke reactie van andere klanten uiteindelijk van groot belang zijn voor toekomstige klanten. Vandaar dat ik je mening vraag. Ik hoop van harte dat je een paar minuten wilt nemen om een review te schrijven.

Plaats een review op mijn Google account