Enthousiaste klanten aan het woord

Wat is er nu leuker dat onze klanten vertellen dat ze tevreden zijn over onze werkzaamheden. Lees ik graag als ik een baaldag heb…

klantreview

EEN REVIEW SCHRIJVEN

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.
240 berichten.
tineke hemmes tineke hemmes uit uithuizen heeft geschreven op 24 maart 2022
Donderdag 17 maart is onze vloer geschuurd en in de olie gezet en het resultaat is prachtig. Alles verliep soepel en we zijn zeer tevreden over het resultaat De complimenten Tineke Hemmes
Simona Simona heeft geschreven op 22 maart 2022
Op maandag 21 maart heeft postmus parket onze eikenhouten vloer geschuurd en geolied en we zijn heel erg tevreden met het resultaat!! Alles verliep zo soepel en professioneel. Van het contact via de email tot het schuren en de tips en adviezen die we kregen. Ik zou dit bedrijf aan iedereen aanraden! Vakwerk.
Ruud Ruud uit Drachten heeft geschreven op 13 maart 2022
Op 7 maart zijn de mannen van Postmus parket begonnen om onze rustieke eiken vloer te schuren en bleken. Op 9 maart was de klus geklaard en hebben we nu een veel lichtere en strak gelakte en volledig vlakke vloer terug. Prachtig resultaat. Bovendien er prettig geregeld allemaal. Als je twijfelt om je vloer aan te laten pakken, het eindresultaat is meer dan de moeite waard. Daarnaast een goede prijs/kwaliteit verhouding en prettig omgang. Serieus aan te raden dit bedrijf.
Wouter en Samira Wouter en Samira heeft geschreven op 2 maart 2022
Vandaag is onze oranje eikenhouten vloer geschuurd en geolied. Een behoorlijke klus, want de planken van de vloer waren aardig ongelijk. Ondanks dat hebben de mannen van Postmus parket echt topwerk geleverd. Super resultaat, echt aan te raden! Wij zijn erg tevreden 🙂
Sander Sander uit Eelde heeft geschreven op 10 februari 2022
Ze hebben onze vergeelde en gesleten eiken parketvloer weer als nieuw gemaakt. Snel, vakkundig en voor een redelijke prijs. Elke euro waard wat ons betreft.
Laura Laura uit Sellingen heeft geschreven op 2 februari 2022
Afgelopen week is mijn vloer geschuurd en gelakt door Postmus Parket. Het is erg mooi geworden. Bedankt!
Sandra van Aubel Sandra van Aubel uit Groningen heeft geschreven op 15 januari 2022
Vrijdag 14 januari is de geoliede parketvloer van 20 jaar oud opnieuw geschuurd en geolied. Het resultaat is prachtig! compliment Het werk is snel en heel schoon uitgevoerd en het maken van afspraken verliep fijn. Snelle reacties op vragen in aanloop naar de uitvoering van deze klus, kortom: dit bedrijf is aan te bevelen.compliment!
André en Tiny André en Tiny uit Roden heeft geschreven op 1 december 2021
We baalden al langer van onze gele gladde vloer (gelakt maple). Na een weekje vakantie kwamen we thuis en zagen we het eindresultaat. Een hele mooie lichte en matte vloer. Zijn er superblij mee.
Irma Oud Irma Oud uit Groningen heeft geschreven op 19 november 2021
Het is alweer even geleden dat de mannen van Postmus parket mijn woonkamervloer hebben geschuurd. Maar nog elke dag geniet ik van het fantastische eindresultaat! De afgelopen tijd heb ik mijn woonkamer opnieuw gedecoreerd en ingericht, want als ik één nadeel zou moeten noemen van het laten schuren, is het dat al het andere in de kamer oud en versleten lijkt bij zo'n prachtige vloer, die er als nieuw uitziet. 😉 Ik had hoogglanzend dieporanje verkleurd gestoomd beuken parket en nu een lichte matte naturelle vloer met een fluwelen uitstraling. Al met al dus supertevreden, had het veel eerder moeten doen. Mocht je nog twijfelen, niet doen, het resultaat wordt prachtig! Nogmaals bedankt mannen!!
Han Han uit Vries heeft geschreven op 29 oktober 2021
Postmus gevonden op internet. Mooie site met duidelijke taal. foto’s gemaild met vloeroppervlakte en direct een offerte. Deze week was het zover. De mannen hebben prima werk geleverd. Vloer weer als nieuw. We zijn er heel blij mee.
Niko Niko uit Groningen heeft geschreven op 19 oktober 2021
het is even wat werk alles uit de kamer maar dan krijg je ook wat boven verwachting mooi geworden alle oneffenheden / vlekken en deukjes niets meer van te zien en ook nog zonder dat er overal stof van het schuren ongelofelijk dus je de vloer wil laten doen is er wat ons betreft maar een bedrijf die het goed kan Fa. postmusparket een aanrader
Benny Scholt Lubberink Benny Scholt Lubberink uit Weerselo heeft geschreven op 11 oktober 2021
Wat een vakwerk door de Postmus mannen die met het schuren en lakken onze 18 jaar oude vloer een compleet nieuwe aanblik en uitstraling hebben gegeven. Ze hebben de klus die ze hebben willen overnemen van onze lokale parketteur die door ‘n blessure verhinderd was, netjes en schoon, zonder stof in 2 dagen uitgevoerd. Absoluut een aanrader!
Jolanda en Michiel Jolanda en Michiel uit Groningen heeft geschreven op 8 oktober 2021
Onze 22 jaar geoliede eiken vloer met v-groef is volledig geschuurd. Daarna met matte lak behandeld. Het resultaat is boven verwachting. Echt prachtig geworden. Lijkt een compleet nieuwe vloer en het is veel lichter in de kamer. Wat een vakmannen. Professioneel en snel. In 2 dagen was het klaar. Ook gebruikten ze een schuurmachine met goede stofafzuiging en weinig tot geen stof in huis. Fantastisch. Een aanrader.
Kasper en Johanna Kasper en Johanna uit Groningen heeft geschreven op 4 oktober 2021
We zijn erg blij met onze vloer, de oude vergeelde essen vloer is weer als nieuw. Uitstekende service en advies. Het team heeft met zorg gewerkt en na de werkzaamheden was alles netjes achtergelaten. Ga zo door!
Marian Hisken Marian Hisken uit Groningen heeft geschreven op 31 mei 2021
Vandaag is onze bijna 20 jaar oude vloer gerenoveerd er was in die 20 jaar nog nooit een schuurmachine over gegaan ! We hebben besloten om de vloer nog ouder te laten maken met een mooie kleurolie : “antiquity” de kleur past bij de nwe keuken met een “ouderwets” aanrechtblad v graniet . Alle grote vlekken van onze destijds oude dementerende teckel zijn verdwenen ! De kleurolie op de staal is minder mooi dan in het echt ! En ook fijn geen besmettelijke kleur dus superhandig met 2 vrolijke border collies . We zijn zeer tevreden , topprestatie ! 👍Dank je wel Erik & Marian Hisken
Janneke Janneke uit Leeuwarden heeft geschreven op 23 mei 2021
Martin en Katrinus hebben vakwerk geleverd. Mijn eiken parketvloer is weer prachtig geworden. Ook ben ik zeer zeer te spreken over de zorgvuldige afhandeling.
Audy & Janine Audy & Janine uit Groningen heeft geschreven op 30 april 2021
We hebben net een woning gekocht waar een kambala visgraatvloer in lag. We vonden de vloer prachtig, al moest ie wel even ‘opgefrist’ worden. Katrinus en Martin hebben dit voor ons gedaan en ze hebben topwerk geleverd! Ze hebben de vloer geschuurd en geolied. De vloer is nog mooier geworden dan dat wij hadden verwacht! We zijn zeer tevreden over de vlotte communicatie, heldere offerte en het fantastische resultaat! Dank Postmus Parket!
Daniëlle Daniëlle uit Oostwold heeft geschreven op 13 maart 2021
Wederom een geweldig resultaat en heel fijne service! Onze volledige vloer hebben nog niet zo heel lang geleden laten doen door Postmus. Door een kapotte stoelpoot zijn er helaas onlangs diepe krassen in de vloer gekomen. Postmus heeft deze schade naadloos hersteld! De vloer is weer als nieuw; niets meer van te zien. Dank hiervoor 🙂 Ook deze service was weer top! Wij zijn nog steeds tevreden!
Egbert Egbert uit Borgercompagnie heeft geschreven op 21 februari 2021
Onze geoliede vloer was naar 18 jaar bijzonder vlekkerig geworden. Daarom is Martin langsgekomen voor advies. Dit omdat we i.v.m. onderhoud graag onze vloer wilden lakken, Dit was volgens Martin geen enkel probleem. In overleg hebben we voor de optie gekozen om nadat de vloer geschuurd was zelf te gaan lakken. De benodigde lak wordt bijgeleverd, dit bleek genoeg om de vloer van 3 laklagen te voorzien. Onderhoudsmiddel wordt eveneens bijgeleverd. Wij zijn bijzonder tevreden met het resultaat en kunnen daarom Postmus parket ook van harte aanbevelen.
Lammie Lammie uit Groningen heeft geschreven op 29 januari 2021
De vloer ziet er weer als nieuw uit. De hele gang van zaken was plezierig en steeds volgens afspraak. We kunnen ons zeker vinden in alle eerder geposte positieve recensies.
Contact opnemen

Wanneer staat jou review erbij?

Klant ”Na 18 jaar was mijn eiken vloer die ooit in de was was gezet wel toe aan een opknapbeurt. Inmiddels was hij oranje verkleurd en zat hij vol vlekken. ‘Als dat maar goed komt’, dacht ik. Nou het is goed gekomen. Ik heb werkelijk een prachtige licht eiken vloer terug. Hij is in een blanke matte lak gezet en ziet er zeer natuurlijk uit. Ik ben er echt heel blij mee en de vakmannen Martin en Katrinus kan ik van harte aanbevelen. Ze werken super netjes en alles wat er op de site beloofd wordt, wordt waargemaakt. Hulde!

Contact opnemen
Plaats een review op mijn Google account

Een review achterlaten op mijn Google pagina

Waarom je mening telt?

Het is mijn doel om mijn bezoekers zo goed mogelijke te informeren over de verschillende producten en mogelijkheden. De ervaring leert dat onpartijdige en eerlijke reactie van andere klanten uiteindelijk van groot belang zijn voor toekomstige klanten. Vandaar dat ik je mening vraag. Ik hoop van harte dat je een paar minuten wilt nemen om een review te schrijven.

Plaats een review op mijn Google account