Enthousiaste klanten aan het woord

Wie zegt dat wij zo goed zijn in ons vak? Klanten, die voor kwaliteit gaan! Lees hun verhalen dat doe ik ook als ik een keer mijn dag niet heb 😉

KLIK HIER VOOR HET SCHRIJVEN VAN EEN REVIEW

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.
213 berichten.
Linda Wiersema - Tuil Linda Wiersema - Tuil uit Groningen heeft geschreven op 22 mei 2020:
Toen wij in onze huidige woning kwamen te wonen, was het tijd om ook iets aan onze vloer te doen. Het waren hardhouten planken, maar heel donker bruin geworden. Dit is natuurlijk door de jaren heen gebeurt. Eindelijk wou ik de vloer wit/grijs laten maken, maar er werd verteld dat dit helaas niet mogelijk was met de verschillende soorten planken die erin lagen. Uiteindelijk werd de vloer goed geschuurd en afgewerkt met een matte lak. Volgens Postmus Parket moest ik het even de tijd geven om aan de kleur te wennen (gewoon naturel ipv wit/grijs). Hij heeft gelijk, ik ben er nu echt super blij mee en het maakt onze woonkamer echt helemaal af! Nogmaals bedankt voor de goede service en tips. Echt een aanrader voor iedereen.
Nijdam Nijdam uit Haren heeft geschreven op 20 mei 2020:
Na de keus te hebben gemaakt om onze grenen vloer te laten schuren en oliën kwamen we al snel op de site van Postmus terecht. De mooie site en positieve verhalen gaven vertrouwen. Al snel werd een afspraak gemaakt met Martin en nog dezelfde dag kregen we de offerte. Ook nog die zelfde dag een afspraak gemaakt en een aantal weken later werd onze vloer aangepakt. Het resultaat was prachtig, we zijn meer dan tevreden. De heren werken hard en werken als een geoliede machine. Al met al is Postmus parket een absolute aanrader. Danny Nijdam Haren
Mariëtte Mariëtte uit Groningen heeft geschreven op 19 april 2020:
Ik heb mijn Grenen vloer laten schuren en lakken door Posthumus. De vloer was echt uitgeleefd en heel donker geworden. Ik wist niet wat ik zag toen ze klaar waren. De vloer was weer als nieuw en mooi licht geworden. Ik ben ontzettend tevreden en kan Posthumus echt aanraden. Ook het contact verliep prettig.
kreleger kreleger uit scheemda heeft geschreven op 8 april 2020:
Wij twijfelden erg of onze vloer nog gedaan kon worden. Wij waren dan ook zeer verrast hoe mooi hij weer is. Boven verwachtingen, dus zeer tevreden. Ik kan het zeer aanraden om met deze mensen in zee te gaan. Echte vaklui
Ben Ben uit Holwierde heeft geschreven op 29 maart 2020:
Zojuist de vloer gereinigd met Lecol care/cleaner. Tjonge de vloer essen vloer springt er helemaal weer uit na droogtijd. Blijft een mooie parketvloer na jullie behandeling januari 2017.
Ewoud S. Ewoud S. uit Groningen heeft geschreven op 2 maart 2020:
Onze beukenhouten vloer was flink verkleurd door de zon. Als nieuwe bewoners hebben we besloten de vloer opnieuw te schuren en te lakken. De vloer ziet er weer als nieuw uit. Daarnaast zijn ook het monteren van de plinten vakkundig gedaan. We kunnen Postmus parket van harte aanbevelen!
Klaas en Hedwig de Jong Klaas en Hedwig de Jong uit Steenwijk heeft geschreven op 24 februari 2020:
Onze uitgewoonde eikenvloer zat in de donkere olie. Na schuren, whitewash en lakken is ie weer als nieuw. Wel een beetje dunner maar dat was te verwachten. Keurig gemonteerde nieuwe plinten rondom. We zijn er superblij mee! Prima contact met Postmus; ze doen wat ze zeggen en ze zeggen wat ze doen. Betrouwbaar, eerlijk en vaklui voor een faire prijs. Aanrader!
Mathijs Carolus en Laura Horlings Mathijs Carolus en Laura Horlings uit Groningen heeft geschreven op 30 januari 2020:
We hebben Martin in december benaderd en kregen al snel een duidelijke offerte in onze mailbox. De communicatie via Whatsapp was erg prettig en onze houten vloer heeft weer een moderne uitstraling. We kijken er erg naar uit om onze vloer straks in gebruik te nemen als onze nieuwe meubels er zijn. Heel erg bedankt! We zullen je zeker aanbevelen. Met vriendelijke groet, Mathijs Carolus en Laura Horlings
Rita Rita uit Emmeloord heeft geschreven op 29 januari 2020:
Snel , netjes en goed geregeld. Contact via Whatsapp. In de nieuwe woning een vloer met Robijn hout was echt aan een opknapbeurt toe. Deze toch mooi licht van kleur gekregen. Ik ben er blij mee.
Hetty Hetty uit Assen heeft geschreven op 18 januari 2020:
Zo blij met het resultaat!! En ook zo fijn dat het contact (voornamelijk via whatsapp) goed, duidelijk en snel verloopt. Ik kende het bedrijf niet. Zoekend op het net, kwam ik op de site van Martin terecht en deze sprak mij onmiddellijk aan. Ook deze is duidelijk, to the point en met vele goede reviews. Dit alles gaf mij het vertrouwen en dit is van alle kanten waargemaakt. Dank!!
Tineke Tineke uit Veendam heeft geschreven op 7 januari 2020:
Mijn vloer laten schuren door Postmus. Prachtig geworden! Ben super tevreden over de aanpak en service . Via whatsapp snel contact en antwoord op vragen. Heren werken snel en schoon. Zeker een vertrouwd adres dat ik ieder aan kan raden. Mijn 28 jaar oude vloer is weer als nieuw!
Hylko en Wilma Hylko en Wilma uit De Wilgen heeft geschreven op 21 december 2019:
Onze Junckers beuken scheepsdekvloer en beuken trap waren twintig jaar oud en goed onderhouden. Toch na zo veel jaar met een gezin er op: geel en vlekkerig. Enige jaren geleden lieten we een deel schuren en opnieuw in de olie zetten; geen goed resultaat. Dus twijfel over hoe verder. We waren zo over dat we een nieuwe vloer wilden. Via internet de heren Postmus over de vloer. Die twijfelden niet. Er kwamen twee vakmensen met hele goede apparatuur. Ze zeiden "goedemorgen" en gingen vijf dagen aan het werk. De lak is prachtig mat en gelijkmatig van tint. De vloer is nog nooit zo mooi geweest. En we hebben dus een heel duurzame oplossing; dat is ook wat waard.
Menno en Yvonne de Haan Menno en Yvonne de Haan uit Uithuizen heeft geschreven op 12 november 2019:
Wij zijn heel erg tevreden! Ze waren echt stipt op tijd, heel vriendelijk en super netjes. De vloer is geschuurd en daarna in de grey wash gezet. Het resultaat is echt fantastisch!
Aly en Herman van Beek Aly en Herman van Beek uit Groningen heeft geschreven op 2 november 2019:
Onze oude eiken vloer vonden we te donker. De heren van Postumus pakket hebben de vloer geschuurd en in lichte olie gezet. Het resultaat is een prachtige lichte vloer, die mooi is afgewerkt. Echt vakwerk geleverd. We zijn er heel blij mee. Dank jullie wel. Ook voor de goede service t.a.v. samen kleur testen en onderhoudtips na afloop. Helemaal top.
Sterkenburgh Sterkenburgh heeft geschreven op 18 oktober 2019:
Goed advies en uitstekend werk geleverd. Echt een aanrader!
Arjan en Heleen Arjan en Heleen uit Wehe-den Hoorn heeft geschreven op 13 oktober 2019:
Werkelijk fantastisch werk hebben Martin en Katrinus afgeleverd bij ons : echte vakmensen, werken hard en volgens gemaakte afspraken en zijn bovendien aardige kerels. De oude versleten eiken vloer die we aantroffen bij aankoop, is prachtig opgeknapt. Absolute aanrader!
Hilda Hilda uit Groningen heeft geschreven op 5 oktober 2019:
Erg blij met het resultaat; vloer geschuurd en geolied. Lijkt weer als nieuw.
Mary en Frans van Gent Mary en Frans van Gent uit Anna Paulowna heeft geschreven op 5 oktober 2019:
Maandag 30 september 2019 is onze vloer geschuurd. Hij ligt pas 3 jaar maar de whitewash laag was erg vervuild. Het advies van Martin was de vloer schuren en dan lakken met een matte slijtvaste lak. We hebben twee hondjes dus ik vond het best wel spannend om dat te doen. Dinsdag is de vloer gelakt en onze vloer is weer als nieuw. We zijn er super blij mee. Martin en Katrinus zijn echt vakmensen en werken heel secuur en netjes. Martin dank je wel!!
Henriette Meijee Henriette Meijee uit Tynaarlo heeft geschreven op 29 september 2019:
Wij zijn zeer tevreden over onze geschuurde en geoliede vloer. Onze Juncker pakket vloer ziet er weer als nieuw uit!! Martin en Katrinus zijn rustige mannen die lekker hun eigen gang gaan, je hoeft niet thuis te blijven, komen vertrouwd over, voelt gewoon goed. Echt een aanrader!!
J. Galema J. Galema uit Groningen heeft geschreven op 24 september 2019:
Wij zijn tevreden met de werkzaamheden die Postmus Parket heeft uitgevoerd. Onze eikenvloer van 11 jaar oud had wel een opfrisbeurt nodig. Het schuren en oliën heeft ervoor gezorgd dat de 'houtlook' weer is hersteld.
Contact opnemen

Wanneer staat jou review erbij?

Klant ”Na 18 jaar was mijn eiken vloer die ooit in de was was gezet wel toe aan een opknapbeurt. Inmiddels was hij oranje verkleurd en zat hij vol vlekken. ‘Als dat maar goed komt’, dacht ik. Nou het is goed gekomen. Ik heb werkelijk een prachtige licht eiken vloer terug. Hij is in een blanke matte lak gezet en ziet er zeer natuurlijk uit. Ik ben er echt heel blij mee en de vakmannen Martin en Katrinus kan ik van harte aanbevelen. Ze werken super netjes en alles wat er op de site beloofd wordt, wordt waargemaakt. Hulde!

Contact opnemen
Plaats een review op mijn Google account

Een review achterlaten op mijn Google pagina

Waarom je mening telt?

Het is mijn doel om mijn bezoekers zo goed mogelijke te informeren over de verschillende producten en mogelijkheden. De ervaring leert dat onpartijdige en eerlijke reactie van andere klanten uiteindelijk van groot belang zijn voor toekomstige klanten. Vandaar dat ik je mening vraag. Ik hoop van harte dat je een paar minuten wilt nemen om een review te schrijven.

Plaats een review op mijn Google account