Klanten aan het woord

Klanten die een review plaatsen over de uitgevoerde werkzaamheden.  Lees onderstaand hun verhaal. Ook enthousiast geworden? Een afspraak is snel gemaakt!

Schrijf een review over de uitgevoerde werkzaamheden

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.
182 berichten.
Ellen Ellen uit Utrecht schreef op 17 maart 2019:
De heren van Postmus parket hebben fraai werk afgeleverd. Ze werken heel schoon en netjes. Alles volgens afspraak en het eindresultaat zit er keurig uit! We zijn blij met onze vernieuwde vloer.
Peter Peter uit Eenrum schreef op 1 maart 2019:
Martin en Katrinus hebben echt vakwerk geleverd. Onze vloer is perfect geschuurd en daarna in de lak gezet. En de vloer ziet er weer fantastisch uit, als nagelnieuw. En dat voor een keurige, realistische prijs. Ik heb de indruk dat er gebruik gemaakt wordt van de beste machines en materialen. Dat zie je en dat merk je ook: want er wordt inderdaad stofvrij gewerkt. Daarnaast zijn Martin en Katrinus ook nog eens echte vakmensen. Ze hebben heel veel verstand van hun werk, en net zo belangrijk: ze vinden hun vak ook nog eens ontzettend mooi en praten er met enthousiasme over. Communicatie over en weer gaat soepel via whatsapp. En voor advies achteraf is Martin altijd beschikbaar.
Niemeijer Niemeijer uit Hoogkerk schreef op 22 februari 2019:
Vriendelijk en vlot geholpen. per app goed en snel antwoord. Nette en vlotte werkers. Vloer is mooi geschuurd en gelakt. En voor een nette prijs. Zeker een aanrader
Arjen Arjen uit Hoogezand schreef op 17 februari 2019:
Onlangs kochten we onze huidige woning, voorzien van een eikenhouten vloer, die behoorlijk verwaarloosd was. In eerste instantie wilde ik zelf gaan schuren, maar wat speurwerk op internet bracht me op andere gedachten. Na een korte zoektocht kwam ik bij Martin uit. Via Whatsapp kreeg ik al snel een offerte. Dat contact ging soepel en snel, heel fijn als je nog druk bezig bent met de verhuizing. Aanvankelijk zou het op 25 januari plaatsvinden, maar ik kreeg een appje of de 23e ook mogelijk was. Top dat er ook met de klant meegedacht wordt! De klusdag zelf ben ik ook zeer over te spreken. Martin en Katrinus dronken een bakkie koffie mee en gingen daarna hun gang. Rond een uur of vier was de vloer volledig geschuurd en geolied. Wat een schitterend resultaat! Alsof er een nieuwe vloer gelegd is! Ook nadat de klus klaar is staat Martin nog klaar via Whatsapp om vragen te beantwoorden en in ons geval zelfs nog een onderhoudsset te leveren. Al met al meer dan dik tevreden en een dikke aanrader!
Jan en Gretha Voorintholt Jan en Gretha Voorintholt uit Gasselternijveen schreef op 9 januari 2019:
Na 22 jaar was onze vloer toe aan een opfrisbeurt. Via Google kwamen we terecht bij Postmus parket. Wat opviel was hun keurige website met veel info. Na het lezen van de reviews waren we helemaal om, en namen we via whatsApp contact op met Martin voor een advies en prijsopgave. Hij reageerde binnen een half uur. Vanaf dat moment ging alles heel snel. Onze 22 jaar oude donkerbruine gladde eiken vloer is inmiddels geschuurd, gedreveld, gevoegd, in de grey wash gezet en met een matte lak afgewerkt. En ziet eruit als nieuw. Topprestatie! Martin en z’n college zijn vakmensen. Daarnaast zijn het jongens die je graag over de vloer hebt. Vriendelijk, netjes en meedenkend. Nogmaals bedankt jongens!
Fam Kroon Fam Kroon uit Sappemeer schreef op 7 december 2018:
Goede en snelle communicatie. Snel antwoord op vragen, heel fijn! Betreft het behandelen van de vloer: goed vakmanschap, nette werkers. Heel blij met het resultaat!
Monique Leutscher Monique Leutscher uit Vries schreef op 29 november 2018:
Duidelijke informatie. Makkelijk contact. Afspraak is afspraak. En een fantastisch eindresultaat. Onze bijna 40 jaar oude gelakte gelige parketvloer is omgetoverd tot een prachtige levendige eikenvloer en afgewerkt met hele mooie plinten. Bedankt!!!
Amarins en Bart Amarins en Bart uit Dokkum schreef op 22 november 2018:
Via een wederzijdse LinkedIn connectie kwamen we op het spoor van Martin Postmus. We konden snel worden ingepland voor het schuren en oliën van onze visgraatvloer van notenhout. Snelle reacties, en ook op een makkelijke manier: bellen, sms’en, appen, alles kan. Over het resultaat zijn we erg tevreden; de vloer is nog nooit zo mooi geweest! En, ook niet onbelangrijk: erg netjes en schoon gewerkt. We hebben zelden een parketteur gezien die echt goed weet te voorkomen dat bij het schuren de plinten worden geraakt/beschadigd. Martin en zijn collega horen daar zeker bij. Aanrader!
Steve Steve uit Lemmer schreef op 19 november 2018:
Erg tevreden met de resultaat. Vloer Is weer als nieuw . Goede service en vakwerk.
Hans Hans uit Haren schreef op 19 november 2018:
Vorige week is de slecht onderhouden vloer geschuurd en geolied. De klus was snel geklaard en het resultaat is prachtig. Bovendien geen rotzooi of stof. Vakwerk.
Monique Monique uit Groningen schreef op 16 november 2018:
Goede en snelle service, makkelijk bereikbaar, snelle reacties op vragen /mails. Zeer klantvriendelijk. En het allerbelangrijkste natuurlijk: een heel mooie geschuurde en gelakte hard houten vloer.
Schoo Schoo uit Assen schreef op 2 november 2018:
Onze Junkers beukenvloer met V groef moest geheel worden gerenoveerd na 23 jaar. Martin Postmus is bij ons langs geweest en heeft ons aangegeven wat de mogelijkheden waren. Wij wilden graag een blanke lichte vloer hebben ( onze vloer was vergeeld) en dat was mogelijk. Na het ontvangen van de offerte hebben we Martin opdracht gegeven. Onlangs is de klus geklaard en het is naar volle tevredenheid uitgevoerd en zo kan de vloer weer jaren mee. Dus Postmus parket is zeker aan te bevelen.
Jorian Jorian uit Groningen schreef op 24 oktober 2018:
Zeer goed werk geleverd door Martin en zijn compagnon. Onze houten vloer is zeer vakkundig geschuurd en weer in de olie gezet en is er erg mooi van geworden! Ook de communicatie vooraf en achteraf met Martin is erg prettig, hij is goed bereikbaar en komt snel op evt. vragen terug.
Joke Kieboom Joke Kieboom uit Groningen schreef op 14 oktober 2018:
Snelle en goede service. Goed advies. Parketvloer is prachtig geworden. Geen last van stof gehad. Aanrader!
Cazemier Cazemier uit Groningen schreef op 30 september 2018:
Onze glanzend gelakte eikenhouten vloer was na 22 jaar behoorlijk verkleurd. Martin en zijn collega hebben de vloer geschuurd en voorzien van matte lak. Wij zijn heel tevreden met de werkwijze en erg blij met het resultaat! De vloer is als nieuw!
fam zur Lage fam zur Lage uit Broek (Friesland) schreef op 29 september 2018:
Postmus parket is ons aangeraden door onze aannemer. Door efficiënt en prettig e-mail contact waren offerte en afspraken snel gemaakt. Het schuren en lakken zijn geheel volgens afspraak en verwachting -stofvrij!!- uitgevoerd, met als resultaat een zo goed als nieuwe en vlekvrije vloer. Perfecte communicatie en -vakmanschap. Met als extra nazorg bij de factuur nog uitleg en tips over het onderhoud. Erg blij met deze mannen!
Jelger Jelger uit Groningen schreef op 13 september 2018:
Geen ingewikkelde offertes en nacalculaties. Gewoon contact via Whatsapp en doen wat er is afgesproken. Ging het overal maar zo gemakkelijk en goed.
Fam.Kleefman Fam.Kleefman uit Delfzijl schreef op 27 juli 2018:
Onze eikenhouten parketvloer is na 17 jaar prachtig gerenoveerd door Martin en zijn college. Wij zijn heel tevreden met resultaat!
Dennis Dennis uit Hoogezand schreef op 29 juni 2018:
Onze hele benedenetage opnieuw laten schuren en oliën door Postmus parket. Eindresultaat is prachtig! Communicatie liep perfect, reageert vaak binnen een uur. Kleine extra's gedaan zonder dit door te berekenen. Perfecte uitleg qua onderhoud. Ik kan iedereen Postmus parket aanraden om hun vloer weer te laten renoveren. Dankjewel Martin en collega!!
Hanne Hanne uit Utrecht schreef op 11 juni 2018:
Blij met het werk van de mannen van Postmus Parket. Het contact verliep soepel, altijd snel reactie, vooraf goed advies over de keuze voor de afwerking, goed verwachtingenmanagement dat sommige vlekken waarschijnlijk zichtbaar zouden blijven (wat uiteindelijk niet zo was), tijdens de klus kosteloos een paar extraatjes gedaan (dank!), en het eindresultaat is mooi geworden. Aanrader!
Lies Korte Lies Korte uit Huizen schreef op 9 juni 2018:
Vakmanschap en ondernemerschap gaan hand in hand. En voor een westerling is de Groningse nuchterheid een weldaad. Weinig woorden, gewoon doen wat afgesproken is. Afstemmen van wat de verwachtingen zijn en dat ten volle waarmaken. Dankjewel Martin.
Marcel Wellen Marcel Wellen uit Eext schreef op 7 juni 2018:
We zijn heel erg tevreden over het resultaat van het stofvrij schuren en oliën van onze eiken houten vloer. Goede fijne communicatie en afspraak snel gemaakt. Daarbij kregen we deskundig advies over de te gebruiken onderhoudsproducten om de vloer lang mooi te houden. Bedankt!
John Dijkman John Dijkman uit Appingedam schreef op 14 mei 2018:
De heren van Postmus parket hebben onze vloeren van de keuken, de gang en de kamer in etappes keurig geschuurd en daarna van een nieuw kleurtje voorzien. De vloeren lagen er al twintig jaar in en zijn nu weer als nieuw. Aangezien zij de klussen hebben geklaard, terwijl wij op vakantie waren hebben we er geen overlast van gehad. Prima werk en dit bedrijf is zeer aan te raden voor klussen aan de vloer.
Marjon Schuurman Marjon Schuurman uit Sappemeer schreef op 6 mei 2018:
Op het internet gezocht naar een vakkundig en betrouwbaar bedrijf om onze eikenhouten vloer na 13 jaar eens te laten schuren. Zo kwamen we bij Postmus Parket terecht. De communicatie met Martin ging perfect, een snelle reactie op ons e-mail verzoek en correct in het afhandelen van onze afspraken. Onze vloer is vakkundig door Martin en Katrinus geschuurd en opnieuw in de matte lak gezet. Wij zijn erg blij met het resultaat!
Martin in 't Hol Martin in 't Hol uit Almere schreef op 1 mei 2018:
Via het internet zijn we uiteindelijk bij Postmus uitgekomen. Hun internet site was duidelijk en liet al veel tevreden klanten zien. Het contact via e-mail was helder en getuigde van vakkennis hetgeen onze aangetaste Marple vloer zeker nodig had. Postmus parket maakte waar wat zij beloven en hebben in korte tijd onze vloer weer als nieuw opgeleverd. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat.
Evert Halmingh Evert Halmingh uit Eelde schreef op 19 maart 2018:
Ons ruim dertig jaar oude Junckerparket hebben we moeten laten schuren en oliën vanwege wateroverlast in juli vorig jaar. Kwam ik uit bij Postmus Parket: na hun inspectie volgde heel snel een offerte en hun advies gaf mij direkt vertrouwen. Het resultaat is geweldig en we zijn dus erg gelukkig met het resultaat en hun werkwijze (geen overlast!) Enige kritiek puntje: ik prefereer een gesprekje één á twee weken vantevoren (zoals geopperd) over hoe en wat (i.v.m. reserveren van overnachtingen), i.p.v. tien minuten voor werkbegin! Afgezien hiervan: dit adres is een aanrader!!
Peter & Eva Peter & Eva schreef op 14 maart 2018:
Via bekenden bij Postmus parket terecht gekomen. Snelle reactie bij vragen op Whatsapp en een scherpere offerte dan twee andere concullega's. Ze hebben hun werk goed gedaan bij een vloer die door de vorige bewoners nooit onderhouden was, op de initiële whitewash behandeling na. Tot onze vreugde hebben ze ook een paar vlekken eruit gekregen, terwijl ze vooraf hadden aangegeven dat dit misschien niet zou lukken. Kortom, wij zijn erg tevreden!
Gerard en Tiny vd Velde. Gerard en Tiny vd Velde. uit Leek. schreef op 9 maart 2018:
Via internet terecht gekomen bij Postmusparket om onze houten vloer te laten schuren en olien. Op het internet stonden goede recensies. Wij kunnen dat nu onderschrijven. Vanaf het eerste contact verliep alles uiterst plezierig. Goed advies en een goede begeleiding met het maken van een kleurkeuze van de olie. Kortom, de mensen van Postmusparket hebben perfect werk geleverd. Wij zijn uiterst tevreden met het resultaat.
roelofs roelofs uit groningen schreef op 3 maart 2018:
Via een kennis kwamen we terecht bij Postmus Parket. Hier hebben we absoluut geen spijt van gehad. Het contact was erg aangenaam en positief. Onze vloer heeft een ware metamorfose ondergaan dankzij het vakwerk van Martin en Katrinus. Tot in de puntjes afgewerkt. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat.
Yvonne Yvonne uit Bergen schreef op 24 februari 2018:
Onze eikenhouten vloer is na 20 jaar door Martin en zijn collega onder handen genomen en nu hebben wij een prachtig nieuwe vloer ! Van een donkerbruingele oppervlakte naar een hele lichte vloer, in de olie gezet en van glanzend naar mat. Wat een enorm verschil en dat in amper 2 dagen ! Het contact met Martin verliep zeer prettig en snel via whattsapp en eenmaal in huis gingen ze hard aan de slag. Koffiepauze in hun eigen busje en verder alleen het geluid van de machines en absoluut geen stof. Als we hadden geweten dat deze klus zo snel geklaard was geweest met helemaal geen overlast, hadden we Martin veel eerder gevraagd. We hebben nog nooit zo’n mooie vloer gehad, afgewerkt tot in de meest lastige hoekjes. Geweldig bedankt, Martin !
Marion en Hemmo Marion en Hemmo uit Groningen schreef op 15 februari 2018:
Ons vergeelde en glanzende Junckerparket heeft een ware metamorfose ondergaan ! Dankzij Martin en Katrinus ziet het er weer heel modern uit . Heel netjes en snel gedaan , dus veel dank voor jullie inzet !
Martin Martin uit Haren schreef op 9 december 2017:
Na vele offertes kwamen we de site van Postmus tegen. Deze gaf veel vertrouwen . Dat vertrouwen hebben ze waargemaakt. De vloer ziet er weer fantastisch uit tegen een scherpe prijs. We zijn erg blij met het resultaat en ook dat we Postmus deze klus hebben laten doen.
Henk Henk uit APPINGEDAM schreef op 27 november 2017:
We waren een beetje zat van onze geel-bruine glanzende Eiken vloer. Door de mannen van Postmus Parket is deze prima geschuurd en voorzien van een matte licht grijze laag. Zelfs de lastige plekken zoals onder de radiator omkleding hebben ze de laag aangebracht. Wij zijn dik tevreden over het resultaat.
Robert-Jan Robert-Jan uit Groningen schreef op 14 november 2017:
Martin reageert erg snel. Afspraak gemaakt. Geeft direct vertrouwen. Wat een vakmensen. Martin en Katrinus hebben van onze uitgeleefde vloer weer een mooie vloer gemaakt! Super tevreden. En natuurlijk aan te bevelen. Vakwerk!
Nijenhuis Nijenhuis uit Delfzijl schreef op 25 oktober 2017:
Onze maple vloer van 17 jaar oud had zeker een opfrisbeurt nodig. Via internet veel adressen opgezocht en vergeleken. De uiteindelijke afspraak gemaakt met Martin.En daar hebben we geen spijt van gekregen. Onze vloer ziet er na twee dagen werk weer schitterend uit. We hadden niet verwacht dat de vloer weer zo mooi zou worden. Heel licht en egaal van kleur met een mooie matte afwerking. Al met al heel tevreden en we hopen natuurlijk dat we de vloer nog lang zo houden.
Johan en Netty Johan en Netty uit Joure schreef op 14 oktober 2017:
Onze geel-oranje verkleurde eiken vloer is prachtig gerenoveerd door Postmus parket. De ultieme test was een verjaardag met 30 gasten over de vloer. geen centje pijn, de vloer heeft zich uitstekend gehouden en zag er na stofzuigen en dweilen met Lecol weer super uit!
Jeanette en Wim Jeanette en Wim uit Assen schreef op 3 oktober 2017:
Nadat we onze vloer zelf niet meer goed kregen, toch maar professionele hulp ingeroepen, die we via via aangeraden kregen. Martin en zijn collega zijn harde en schone werkers, die je graag over de vloer krijgt. Het resultaat is perfect geworden, er ligt een nieuwe vloer ! Hadden we 10 jaar eerder moeten doen. Mannen super bedankt ! Groet Wim en Jeanette.
René René uit Groningen schreef op 21 september 2017:
Martin en Katrinus hebben onze verkleurde vloer aangepakt. Super resultaat! Mooi licht van kleur. Deze vakmensen kan ik echt aanraden! Dank!
Arnold Arnold uit Groningen schreef op 27 juli 2017:
Mijn buren lieten hun vloer schuren en opnieuw lakken.Zij waren zo tevreden dat ze me direct de naam van Postmus parket noemden. Ik was onder de indruk van het resultaat en kreeg ineens zin om ook mijn vloer te laten doen. Die vloer van massief eiken ligt er vanaf 1998 en daar is op geleefd mag ik wel zeggen. Om 8 uur s'ochtends kwamen ze met twee man sterk en om 4 uur s'middags was er een nieuwe vloer ontstaan. En helemaal zonder stof!! En het was ook nog heel gezellig. Echt een aanrader. Wat ben ik blij dat ik het niet zelf heb gedaan. Vaklui daar heb je wat aan.
Marieke Marieke uit Amsterdam schreef op 26 juli 2017:
Net thuis van vakantie en weer valt mij op hoe prachtig mijn vloer is. Martin en collega hebben in april de vloer onderhanden genomen. Het is een blijft een genot erop te leven.
Peter Peter uit Scheemda schreef op 23 juli 2017:
Onze (toch wel) doorleefde vloer laten schuren door Martin en Katrinus. Na een huisbezoek hadden we er alle vertrouwen in. En niet voor niets. Hard werkende vakmannen die afspraken nakomen en fluitend hun werk doen. Prachtige vloer opgeleverd gekregen, niet verwacht dat het weer zo mooi zou worden.
Ben Ben uit Holwierde schreef op 18 juli 2017:
Update van review van 12 januari 2017. De vloer is na 6 maanden nog helemaal top. Afwerking en uitstraling kan gewoon niet beter.
Jaap Jaap uit Assen schreef op 16 juli 2017:
We hebben onze Junckers Parketvloer door de mannen van Postmus Parket laten schuren en lakken. De mannen werken hard en netjes met als resultaat een prachtige als nieuwe vloer. Het is een prachtige lichte matte vloer geworden, waar we mede door het goede advies, nog vele jaren plezier van hopen te hebben.
Moerman Moerman uit Zuidwolde schreef op 14 juli 2017:
Na vijf jaar intensief gebruik van onze parketvloer was de vloer weer toe aan een opknapbeurt. Dat is door dhr. Postmus en collega heel goed gedaan, onze vloer weer als nieuw. Op een loopvlak zat een grotere beschadiging, dat hebben ze ook goed verholpen. Vakmensen, ik kan ze iedereen aanraden.
Wim en Jannie Wim en Jannie uit Hoogkerk schreef op 11 juli 2017:
Onze parket vloer in ons nieuwe huis laten schuren en lakken door Postmus parket. We zijn zeer tevreden over het resultaat! Als nieuw! De mensen komen sympathiek en vakkundig over.
A.Afman A.Afman uit Bierum schreef op 8 juli 2017:
Heel erg blij met onze geschuurde en gelakte vloer, de vloer lijkt als nieuw, Mooi mat en licht. Vakmannen, geven goed advies.
Sylvia Sylvia uit Gieten schreef op 23 juni 2017:
Onze eiken vloer in woonkamer en hal ziet er weer mooi uit, veel lichter, mooie matte afwerking. ze werken netjes volgens afspraak, geven advies vooraf wat ons heeft doen besluiten om toch de lak afwerking te kiezen ipv een white wash die we in gedachten hadden
Marieke Maneschijn Marieke Maneschijn uit Adorp schreef op 16 juni 2017:
Wat is het mooi geworden! Veel lichter en mat. Ook keurig afgewerkt met de nieuwe plinten.Ik geniet er iedere dag van.
John Dijkman John Dijkman uit Appingedam schreef op 15 juni 2017:
Prima bedrijf en hardwerkende mannen. Onze keukenvloer is na 22 jaar weer als nieuw. Nu onze gang en kamer nog.
Bea Braker Bea Braker uit Assen schreef op 7 juni 2017:
Wat een top bedrijf!! Helemaal blij mee zal het dan ook andere mensen aanraden!! Nogmaals bedankt van een zeer tevreden klant!
Carlijn Janssen Carlijn Janssen uit Hilversum schreef op 5 juni 2017:
Onze vloer ziet er prachtig uit! We zijn erg blij met het resultaat. Zeker een aanrader!
Pascal Pascal uit Groningen schreef op 23 mei 2017:
De eiken houten vloer in ons nieuwe huis kon wel een onderhoudsbeurt gebruiken. Martin en Katrinus hebben een oude bruine vloer omgetoverd naar een moderne grijze topvloer. Echt vakwerk, netjes en alles volgens afspraak. Ook wij zijn dik tevreden dus!
Jan en Marike Jan en Marike uit Groningen schreef op 21 april 2017:
Zoek niet verder: Postmus Parket (Martin en Katrinus) is zeer deskundig, zorgvuldig, snel, realistisch, vriendelijk. We wisten niet (meer) hoe mooi onze vloer was.
Marieke - Amsterdam Marieke - Amsterdam uit Amsterdam schreef op 10 april 2017:
Martin en z'n collega hadden uit Rotterdam kunnen komen: "geen woorden, maar daden". Na 15 jaar ziet mijn afzelia vloer er mooier uit dan ooit. Prachtig. Het was fijn thuiskomen: geen stofboel maar heerlijk schoon. Ik verheug me op de volgende keer.....over 15 jaar. Dank jullie!
Govert van der Linden Govert van der Linden uit Amsterdam schreef op 8 april 2017:
Top! Bij thuiskomst op dag 1 waren een aantal machines, een half gesneden bruin en een pak hagelslag het bewijs dat er in mijn appartement wordt gewerkt. De hele vloer was al geschuurd. Bij thuiskomst op dag 2 lag de vloer er schitterend bij, ronkend in de olie. Op dag 3 mocht ik er slechts naar kijken. Op dag 4 heb ik de kamer heringericht, een aantal spullen weggegooid en ik geniet nu van een huis dat als nieuw aanvoelt. Naast het vakmanschap, de efficiente en klantvriendelijke benadering is de aantrekkelijke prijs ook zeker een aspect dat ik wil benadrukken. De reiskosten naar Amsterdam zijn niet niks maar dan nog is de totaalprijs een stuk aangenamer dan de vergelijkende offertes die ik bij Amsterdamse leveranciers heb opgevraagd. Kortom: van harte aanbevolen!
Tryntsje de jong rienstra Tryntsje de jong rienstra uit Nieuwe Mirdum schreef op 15 maart 2017:
Wat hebben wij weer een prachtige vloer gekregen!Echte vakmannen en ook nog eens super vriendelijk..zeer tevreden!!zal het zeker aanbevelen bij vrienden en kenissen een dikke10
Max en Lineke Oolders Max en Lineke Oolders uit Roden schreef op 7 maart 2017:
Martin en collega zijn echte vakmensen. Onze 22 jarige eiken wasvloer hebben zij in 2 dagen omgetoverd in een prachtige olievloer terwijl wij op vakantie zijn gegaan. Hun vakmanschap is duidelijk naar voren gekomen. We troffen een heel mooie vloer bij thuiskomst aan en alles was keurig opgeruimd . Niks dan lof. We kregen een Bona spraymop met reinigingsvloeistof gratis en binnenkort zelfs een onderhoudsvloeistof en een beschermer van Martin Wij bevelen ze zeker aan bij familie en vrienden.
Bennie en Ellen Bennie en Ellen uit Hoogkerk schreef op 1 maart 2017:
Onze junckers vloer opnieuw geschuurd en gelakt. Vakmanschap! Top bedankt Martin en collega.
Titia en Geert Titia en Geert schreef op 24 februari 2017:
Wij zijn heel erg tevreden over het schuren en in de olie zetten van onze Guatambu vloer.Een andere parketbedrijf had ons verteld dat het heel moeilijk zou worden om de vloer op te knappen, teveel spijkertjes enz. Hun advies was om een nieuwe vloer te kopen. Wat zijn wij blij dat wij Martin Postmus en zijn collega gevraagd hebben om de vloer op te knappen.De vloer is weer als nieuw. Geert en Titia ,Zwolle
Henk Henk schreef op 10 februari 2017:
We zijn zeer tevreden over het resultaat van het schuren en mat lakken van onze eiken parketvloer. Van white wash look naar een mooie natuurgetrouwe kleur en ook zonder glans! Erg mooi geworden; samen met de nieuw strak gestucte witte wanden een complete opfrisbeurt. Vakmanschap loont!
Tanja Tanja schreef op 13 januari 2017:
Onze eiken vloer laten schuren, behandeld met kleurolie en laten aflakken. Van ouderwets bruin en vergeeld naar modern grijs eiken. Zeer tevreden over het resultaat! Complimenten voor Martin en zijn collega!
Ben Ben schreef op 12 januari 2017:
Onze essenvloer laten schuren en lakken. We hadden ons ingesteld op het kleuren van onze vloer maar door de vakkundige kennis van Postmus Parket is dit toch afgeraden. De vloer is nu helemaal perfect geworden. Bedankt Martin & Katrinus. Wij zullen jullie aanraden.
Sjoukje Sjoukje schreef op 7 januari 2017:
Deze week hebben Martin en zijn collega mijn 25 jaar oude grenen vloer geschuurd en gelakt. Prachtig is het juiste woord toen ik de vloer zag. Achteraf had ik Martin al een paar jaar eerder moeten vragen om het te doen. Alle complimenten voor hun. En ook het netjes werken is zeker een pluim waard. BEDANKT.
F.Plat-Bosma F.Plat-Bosma schreef op 20 december 2016:
Vorige week mijn eiken scheepsdekvloer laten schuren en in de olie laten zetten door Martin en zijn collega. De v groeven zijn gerepareerd en hun vakmanschap is bewezen. Het is genieten nu, deze vloer ziet er als nieuw en strak uit en ligt al 35 jaar in mijn huis. Ik kan je deze mannen dus aanbevelen.
Eugene & Karin Eugene & Karin schreef op 11 december 2016:
In ons nieuwe huis lag een houten vloer die enorm versleten was, ook had deze een white wash in het verleden gehad. Martin heeft deze vloer weer in originele staat hersteld en het eindresultaat is geweldig. Het lijkt weer als een nieuwe vloer met een mooie matte uitstraling zoals wij die besproken hadden. Prima werk!
Dicky IJbema Dicky IJbema schreef op 9 december 2016:
De vloer van mijn woonkamer is geweldig opgeknapt. Omdat het parket zeer dun bleek adviseerde Martin mij om de vloer met olie te bewerken in plaats van lak. Dit betekende voor Martin dat hij minder inkomsten kreeg en voor mij dat ik dus goedkoper uit was. Zeer zorgvuldig en snel gewerkt. Zonder stof en overlast.
Ruurd en Anita Ruurd en Anita schreef op 4 december 2016:
Afgelopen week is onze 20-jarige vloer onder handen genomen door Martin en zijn maat Catharinus. Door de informatie die op de website stond, hadden we het vertrouwen gekregen wat we nodig hadden voor het laten uitvoeren van deze klus. De vloer restaureren doe je immers maar één keer, dus wilden we iemand die weet waar hij mee bezig is. Het hele proces ging zoals vooraf afgesproken. Planning en uitvoering zijn perfect verlopen. Overlast was zeer gering, (alleen het uitruimen van de kamer) omdat er stofvrij werd gewerkt. Het uiteindelijk resultaat is werkelijk fantastisch. Wij hebben weer een nieuwe vloer! Mannen bedankt!! Met vriendelijke groet, Ruurd en Anita
Richard & Esther Richard & Esther schreef op 21 november 2016:
Wij hebben een fantastisch huis gekocht, maar helaas lag de eikenvloer en belabberd bij. De looppaden waren bijvoorbeeld duidelijk te zien. Martin glimlachte slechts en heeft zich, samen met zijn collega, anderhalve dag uitgeleefd. Wat een fantastisch resultaat! De vloer is mooier geworden dan we ons konden voorstellen en kan door de goede adviezen nog jaren mee. Postmus Parket, nogmaals hartelijk dank!
Wilma Wilma schreef op 20 november 2016:
Twee mannen uit Groningen veroorzaken een metamorfose in mijn woonkamer. Een 25 jaar oude Junkers vloer weer als nieuw. Met als enige overlast even wat uurtjes niet in de woning mogen omdat de lak moet drogen dat had ik er maar al te graag voor over. Top mannen bedankt voor mijn nieuwe vloer ben er helemaal happy mee zo mooi. Koog aan de Zaan
Arnold en Mirjam van den Broek Arnold en Mirjam van den Broek schreef op 11 oktober 2016:
Hoi Martin, Door een communicatiefout tussen mijn man en ik heb jij van ons nooit een berichtje gehad hoe blij wij met de vloer zijn. Sorry hiervoor. Geweldig is de vloer geworden en allemaal zo netjes!!! Nogmaals bedankt!!!! Wij zijn zeer zeer tevreden.
Gerard Gerard schreef op 22 september 2016:
Beste Martin Postmus. ''We zijn erg blij met het resultaat, het lijkt alsof we een compleet nieuwe vloer hebben! De vloer is lichter geworden dan we hadden verwacht maar we zijn er al helemaal aan gewend. En we hebben zeker geen spijt van de matte lak. De vloer spiegelt niet maar heeft wel een mooie glans! Nogmaals hartelijke dank!!''
Tabe Jorritsma Saskia Mackenbach Tabe Jorritsma Saskia Mackenbach schreef op 20 september 2016:
"Vorige week is onze eiken vloer geschuurd en gelakt. Wij zijn uitermate verrast door het resultaat. De oude, enigszins afgeragde vloer ziet er weer uit als nieuw, met nieuwe plintjes en een prachtige lichte kleur, precies zoals we gevraagd hadden. Onze complimenten voor het werk, de service, het contact en het nakomen van afspraken. Bijzonder is dat, in tegenstelling tot wat je zou verwachten, de klus vrijwel zonder stof in huis is geklaard!"
Marlon en Nick Marlon en Nick schreef op 1 augustus 2016:
Vorige week is de vloer in onze nieuwe woning geschuurd en in de olie gezet. Het resultaat is perfect. Ook de service, het nakomen van de afspraken en het meedenken over de juiste behandeling was erg prettig.
Mattie Stam Mattie Stam uit Mattie Stam schreef op 19 juli 2016:
Anderhalf jaar geleden hebben wij de oude vloer in ons nieuwe huis laten renoveren door Martin en zijn kompaan. De planning was strak, tussen leeg maken van het huis, schilderen en verhuizen in, maar het was allemaal soepel in te passen (wel ruim van te voren afgesproken). Vanaf dat de heren begonnen met het werk, ben ik niet meer ter plaatse geweest. Het was min of meer een surprise-party, toen we het resultaat gingen bekijken en wat voor een surprise!!! De vloer was van donker/vuil essen, opgeschuurd tot helder, licht essen. Een mooie mat-lak erover en alle plinten vervangen (deze lagen er schots en scheef in en sloten niet aan op muren en vloer). Prachtig in een woord. Nu na anderhalf jaar, bestel ik voor het eerst het onderhoudsmateriaal, dat ik bij aflevering van de vloer erbij kreeg geleverd. Nooit meer ander spul erop. Dus een heel tevreden klant, ook na geruime tijd, na de renovatie. Bedankt Martin en co
Sylvia Gul Sylvia Gul schreef op 12 juli 2016:
Onze verkeerd behandelde Junckers vloer, hij is 10 geleden na een verbouwing geschuurd en in de was gezet, is nu weer als nieuw. Martin en zijn collega hebben vakwerk geleverd. Geschuurd en in de matte lak is het weer een plaatje. Nu 2 verjaardagsfeestjes verder is hij nog steeds erg mooi. Een aanrader om deze mensen je vloer te laten behandelen. Wij twijfelden om een geheel nieuwe vloer te nemen maar zijn blij dat we hier voor gekozen hebben.
Bob Dam Bob Dam schreef op 5 juni 2016:
Wat een vakman! Eerlijk advies,geweldig uitgevoerd en een resultaat waar we zeer blij mee zijn. We kunnen iedereen Martin aanbevelen. Prijs kwaliteit verhouding top!
Familie Brinkhuis Familie Brinkhuis schreef op 30 mei 2016:
Zwolle, mei 2016 Martin en zijn collega hebben onze vergeelde beukenhouten Junckers parketvloer helemaal blank geschuurd. Daarna behandeld met een matte lak. Het is werkelijk prachtig geworden. Vakwerk! We zijn er heel blij mee. Bedankt! Familie Brinkhuis
Geke Timmerman Geke Timmerman schreef op 16 maart 2016:
Onze 20 jaar afgeleefde beuken parket vloer (+ waterschade na breuk riool) is weer als nieuw! Nooit gedacht dat schuren en lakken zo\'n prachtige nieuwe look zou geven. Wat ben ik blij dat ik niet voor een geheel nieuwe vloer heb gekozen. Ons parket kan er weer 20 jaar tegenaan. Vakmanschap, Martin en collega. Klasse! Verder duidelijk in afspraken en adviezen. Harde werkers!
Robbert Robbert schreef op 25 februari 2016:
\'s Ochtends mijn sleutels afgegeven, \'s middags de sleutel terug gevonden, vergezeld met een ge-wel-dige vloer. Supermooi resultaat en zeer tevreden. Het zegt genoeg dat ik zelfs een berichtje in het gastenboek plaats haha 🙂
Martine Los Martine Los schreef op 22 februari 2016:
Het resultaat is super! De vloer is prachtig geworden. Het contact met Martin was heel fijn en het huis is heel netjes achter gelaten, geen stof of andere troep. Wij zijn enorm blij met onze vloer, nogmaals bedankt!
Peter Room Peter Room schreef op 8 februari 2016:
Afgelopen week heeft Martin samen met zijn collega de 12 jaar oude eikenhouten vloer op onze gehele benedenverdieping gerenoveerd, in totaal 90 m2! De oorspronkelijk white wash geoliede vloer was grauw geworden en zat vol vlekken. Op advies van Martin is de vloer nu afgewerkt met een zeer matte lak. De vloer is weer prachtig licht van kleur en qua onderhoud gaan we er zeker op vooruit. De vloerinspectie en advies vooraf, de duidelijke planning en de prima kwaliteit van het geleverde werk, over alles zijn wij zeer tevreden!
Willem Huisman Willem Huisman schreef op 29 januari 2016:
Afgelopen dagen de houten vloer door Martin en een collega geschuurd en daarna in de Skyltlak gezet en daarna afgelakt met duomat parketlak. Het is alsof er een nieuwe vloer ligt!!! Vakmensen, prettig in de omgang, harde werkers en afspraak is afspraak. Ten zeerste aanbevolen!!
Klaas Koffeman Klaas Koffeman schreef op 18 januari 2016:
Onze eikenvloer is opnieuw geschuurd en geolied (5% wit). Fantastisch resultaat! Zeer vakkundig en snel uitgevoerd met de juiste gereedschappen!
Rolf Jans en Herma Nieuwenhuis Rolf Jans en Herma Nieuwenhuis schreef op 4 januari 2016:
Het is inmiddels alweer een paar maanden geleden, maar wij zijn nog steeds zeer tevreden over het resultaat en de manier waarop het werk is uitgevoerd. Knap zoals ons 20 jaar oude essenhouten parket in praktisch nieuwe staat is teruggebracht.
Hendrik-Jan Pleysier Hendrik-Jan Pleysier schreef op 10 december 2015:
Onze redelijk lelijke gele eikenparket vloer is omgetoverd tot een mooie eiken vloer welke in de greywas olie is gezet.Onze eiken parket vloer ziet er weer als nieuw uit dankzij Martinen collega. Kan niet anders zeggen een aanrader!
Piet en Cora Wijma Piet en Cora Wijma schreef op 5 december 2015:
In anderhalve dag van een mishandelde naar een prachtige behandelde maple vloer. Complimenten Martin. We hadden best wel hoge verwachtingen maar die zijn nog overtroffen. Bedankt.
Fam. Voerman Fam. Voerman schreef op 25 november 2015:
Onze oude eiken vloer is door Martin Postmus geschuurd en geolied. Resultaat is geweldig, de vloer ziet er als nieuw uit! Martin is een vakman die zijn afspraken nakomt en helder advies geeft. We kunnen iedereen dit bedrijf aanbevelen.
Rinke Rinke schreef op 11 november 2015:
Mijn eikenhouten vloer is prachtig geworden! Van versleten whitewash naar een strak gelakte vloer. Erg tevreden, ook over de communicatie vooraf en tijdens het werk.
Fam. Scheepers Fam. Scheepers schreef op 4 november 2015:
Martin en zijn collega hebben onze Junckers beuken parketvloer na 17 jaar onder handen genomen en het resultaat is verbluffend. De oranje kleur en grijze vlekken zijn verdwenen en de vloer ligt er nog mooier bij dan in het begin. De nieuwe plinten maken het geheel af. De communicatie verliep steeds uitermate plezierig. Mijn complimenten voor het gedegen vakwerk dat geleverd is.
Willemijn Willemijn schreef op 23 september 2015:
Onze merbau vloer is keurig gerepareerd en vlot en netjes geschuurd en gelakt. Zeer betrouwbaar en netjes contact met de mannen. Afspraken perfect nagekomen. Zeker een aanrader!
Schwertman Schwertman schreef op 28 augustus 2015:
Oude gelakte vloer helemaal geschuurd en voorzien van een White Wash Olie, rondom met plinten afgewerkt. Resultaat is zeer mooi geworden!
Timens Timens schreef op 27 augustus 2015:
Op een prettige manier, met respect voor onze spullen hebben Martin en collega onze vloer van een smoezelige bodembedekking veranderd in een zacht glanzende prachtige parketvloer. Mooier nog dan toen deze er voor het eerst in gelegd is. Gerenoveerd met veel vakmanschap en liefde voor het product. Dank.
J.J. Wallinga J.J. Wallinga schreef op 4 augustus 2015:
Twee weken geleden is onze parketvloer (die we eigenlijk al hadden afgeschreven!) door Martin en collega geschuurd en opnieuw in de lak gezet en deze ziet er weer uit als nieuw. Wij zijn zeer tevreden over de werkwijze en ons viel vooral op hoe rustig en zorgvuldig men te werk ging. Er was nauwelijks stof of rommel in huis,wat ook zeer prettig was. Verder kregen we advies over hoe nu met onze \'nieuwe vloer\' om te gaan. We zullen deze aanwijzingen zeker opvolgen.
André en Henny Berends André en Henny Berends schreef op 19 juni 2015:
Vloer als nieuw, vakwerk!!! Zeer tevreden.
Annemarie Gort Annemarie Gort schreef op 1 juni 2015:
Mijn grenen vloer is weer als nieuw! Postmus levert echt vakwerk! Mijn complimenten!
Fam. Oosting Fam. Oosting schreef op 26 mei 2015:
Onze 12 jaar oude geoliede vloer was nodig aan renovatie toe. De vloer is geschuurd en vervolgens behandeld met 2 lagen Skylt lak en 1 laag uiterst matte lak (DUO Matt). Het resultaat is naar onze mening fantastisch. Het is een ander huis geworden. Martin en collega hebben het werk op een keurige manier gedaan. Gaven goed advies en kwamen de gemaakte afspraken na. Goede website, helder, vakkundig, snel. Postmus Parket is een aanrader.
Fam. van den Akker Fam. van den Akker schreef op 8 mei 2015:
Martin en collega hebben ervoor gezorgd dat onze 17 jaar oude vloer er weer als nieuw uitziet! Wij zijn super tevreden en Postmus parket is een echte aanrader. Willy en Helene
Carin Carin schreef op 10 maart 2015:
Tijdens onze vakantie hebben we onze parketvloer in de woonkamer en keuken laten schuren en lakken. Dat hadden we eerder moeten laten doen, de vloer is weer als nieuw! Wij zijn zeer tevreden over Martin Postmus: - Goede indruk via de website, duidelijk verhaal hoe het schuren en lakken in zijn werk gaat. - Snelle service: vlot teruggebeld nadat ik via de website contact opnam, er werd op korte termijn een afspraak gemaakt voor een vloerinspectie. - Bij de vloerinspectie kreeg ik een eerlijk verhaal; geen garanties dat de (forse) slijtageplekken helemaal verholpen konden worden. - Na afloop ziet de vloer er weer supermooi, als nieuw, uit. Zelfs de flinke slijtage en donkere plekken in de keuken zijn weer helemaal hersteld. Een aanbeveling!
Rene Popken Rene Popken schreef op 19 februari 2015:
Na 17 jaar was vertoonde onze massieve Junckers vloer donkere slijplekken en was deze toe aan groot onderhoud. Ook waren we klaar met het intensieve onderhoud dat de olielaag met zich meebracht. Martin heeft hier een geweldige klus geklaard in 2 dagen. De vloer heeft op zijn advies 3 lagen matte lak gekregen en heeft nu weer de uitstraling van een behandeling olie, met de voordelen van lak. De vloer is naar onze mening mooier dan direct na het het leggen. De houtstructuur komt prachtig uit en de originele warme kleur van het rood amerikaans eiken is weer terug. Het was even een klus met leegruimen en kamperen op de bovenverdieping, maar mede door het vakmanschap van Martin was dit de moeite meer dan waard! Van harte aanbevolen!
H. Dijkstra H. Dijkstra schreef op 2 februari 2015:
Onze houten vloer met visgraat is door Martin perfect geschuurd en in de olie gezet. Hij is eerst langs geweest voor een nauwkeurige inspectie van de vloer en gaf uitvoerig advies. De werkzaamheden zelf zijn een week later in één dag voltooid. De vloer heeft zijn oude glans weer terug. Een echte aanrader!
Robert Bongers Robert Bongers schreef op 5 januari 2015:
Martin en zijn collega werkten efficiënt en netjes (stofvrij). De eikenhouten vloer is erg mooi geworden. De waslaag eraf en nu in de olie. We hadden dit dus jaren eerder moeten doen. Het lijkt er ook op dat het onderhoud vanaf nu veel eenvoudiger en sneller zal worden. Een echte aanrader dus!
ValkemaWolters ValkemaWolters schreef op 2 januari 2015:
Vlak voor de Kerst heeft Martin en collega onze beschadigde geoliede eikenvloer omgetoverd in een nieuwe gelakte vloer. Fantastisch werk geleverd: niet zo\'n supergladde glimmende lakvloer, maar een bescheiden glanslaag, in de sfeer van een geoliede vloer. Na jaren van lichte ergernis, kunnen we weer trots zijn op onze mooie vloer. En, stofvrij schuren is echt stofvrij. Een aanrader! Karin en Romi
Mieke Hageman Mieke Hageman schreef op 6 december 2014:
Onze eiken parketvloer ziet er weer als nieuw uit, nadat Martin Postmus de vloer heeft geschuurd en in de olie gezet.Echt vakmanschap! Prima ervaring, een echte aanrader!
Maarten Maarten schreef op 3 december 2014:
Martin Postmus en collega hebben een hele prima klus uitgevoerd. Het schuren en lakken van een dertig jaar oude eikenhouten parketvloer. Het resultaat: schitterend! De grijze schuurplekken bij de tafel en aanrecht zijn weg en de vloer ziet eruit als nieuw. Het \"Huzaren stukje\" (gretig aangepakte uitdaging voor Martin) was het aanvullen van een gedeelte waar geen vloer lag na het wegbreken van een stenen plateau. Hier hebben ze op maat gezaagde eikenhouten plankjes in hetzelfde formaat als de originele vloer aangebracht. Dat stuk meerwerk hebben ze gedaan voor een nette prijs met hoge kwaliteit! Kortom: absolute aanrader en zal bij een volgende vloer-bewerking zeker bij Postmus terug komen!
marco ter harmsel marco ter harmsel schreef op 3 november 2014:
Postmus parket heeft afgelopen week mijn Junckers beuken parketvloer geschuurd en gelakt. Samen met de verbouwingen in de woning is het resultaat helemaal top, Ook de samenwerking verliep prima. Ik kan Postmus parket dan ook van harte aanbevelen! Marco.
E de Groot E de Groot schreef op 3 november 2014:
Postmus Parket heeft onze Kambala parketvloer geschuurd en gelakt, de vloer is weer als nieuw! De samenwerking hebben wij ervaren als prettig en zeer correct! Wij raden Postmus Parket van harte aan. Martin, bedankt en goede zaken verder.
Johanna Westerhoff Johanna Westerhoff schreef op 27 oktober 2014:
Paterswolde, 27 Oktober 2014 Martin Postmus, en collega hebben mijn meer dan 30 jaren oude Junckers vloer met beschadigingen en kale plekken, geschuurd en gelakt.(zie ook de foto\'s op Facebook van Postmus Parket) Vandaag kwam mijn schilder langs en vroeg of ik een nieuwe vloer had laten leggen? Ik ben bijzonder tevreden met mijn nieuwe vloer, en kan de Fa. Postmus Parket van harte aanbevelen.
Hilde gerlofs Hilde gerlofs schreef op 4 oktober 2014:
Martin en zijn medewerker hebben ongeveer 75m2vloeren bij ons geschuurd en gelakt. Is prachtig geworden. Hard gewerkt, steeds snel gereageerd en aan de afspraken gehouden. Wij zijn heel tevreden!
Fam Schuldink Fam Schuldink schreef op 13 september 2014:
Onze 20 jaar oude eikenvloer met slijtplekken, is door Martin Postmus en medewerker geweldig gerenoveerd. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat. de vloer was gelakt en is in overleg met Martin Postmus nu geolied met een vergrijsde kleur. De tijd moet leren hoe de vloer zich gaat houden, maar wij hebben er alle vertrouwen in. Kortom wij zijn dik tevreden en bevelen de firma Postmus van harte bij iedereen aan.
Fam.Hoeboer Fam.Hoeboer schreef op 7 september 2014:
Onze lichteiken parketvloer is conform de gemaakte afspraken geschuurd en gelakt. Het resultaat was verbluffend:het was niet van een nieuwe vloer te onderscheiden. Ook de verleende service was prima en werd er ook onderhoud flacons en de informatie hierover afgeleverd. Echt een aanrader dus. Fam.Hoeboer Groningen
Franke Franke schreef op 3 september 2014:
Op 1 september jl., is ons 40 jaar oude juncker beuken parketvloer door de Heer Postmus geschuurd en gelakt, Met een geweldig resultaat, waardoor wij weer jaren plezier van onze vloer zullen hebben. Dhr. Postmus is een vakman die goed werk levert en zijn afspraken nakomt. Tevens is zijn communicatie naar de klant zeer goed en correct. Wij raden de dhr. Postmus aan voor iedereen die zijn vloer wil renoveren. Hartelijk dank, Fam. Franke Bedum.
F. Woltring en M. Borgman F. Woltring en M. Borgman schreef op 2 september 2014:
Wij hebben sedert 20 jaar een beukenhouten parketvloer van Junckers. Destijds is bij het leggen de vloer verkeerd behandeld geweest (het bedrijf legde dit merk vloer voor het eerst) met een olie of impregneermiddel. Martin en collega moesten dan ook in tweemaal zoveel gangen schuren als gebruikelijk, voordat de donkerbruine kleur helemaal was verdwenen. Ik heb zeven vuilniszakken vol schuursel naar de vuilstort gebracht (van een vloer van nog geen 40 vierkande meter oppervlakte). Er zullen dus wel de nodige millimeters verdwenen zijn (maar dat kan deze 2 cm dikke vloer wel hebben...). Het resultaat is erg fraai: prachtig glad gelakt hout, en onze beide kamers zijn véél lichter geworden.
Joost Bosma Joost Bosma schreef op 30 augustus 2014:
Eiken vloer gerenoveerd. Is als nieuw. Zeer tevreden. Ze denken met je mee, leveren goede service, maar ook bereikbaarheid is dik in orde. Overall erg professioneel. De vloer is hun visitekaartje en dat ziet er (weer) top uit! Bedankt!
Familie Duursema Familie Duursema schreef op 7 juli 2014:
Vakwerk! Onze vloer is als weer als nieuw, dankzij de mannen van Posthumus. Fijne mensen, uitstekende service, zeer aan te bevelen.
A.H. Frik - de Vries A.H. Frik - de Vries schreef op 12 juni 2014:
Wij zijn zeer tevreden met het resultaat van onze parketvloer.Voordien zag het parket er niet uit nog geen 2 jaar geleden hebben wij de vloer zelf geschuurd maar met een zeer tegenvallend resultaat. Dus dan maar een vakman inhuren. via een advertentie op Postmusparket gestuit. We hadden een zeer snelle reactie. Hij beloofde mij dat als wij zijn advies opvolgden wij weer jarenlang plezier van onze Junckers parketvloer zouden hebben. Hij gaf ook een heel helder advies.Geen olie o.i.d. maar weer lakken. Toen dacht ik nouja daar zit ik niet op te wachten. maar het verschil met vroeger is dat het nu niet glimt en dat het er weer als nieuw uitziet.Geweldig.!!!
George van der Weij George van der Weij schreef op 10 juni 2014:
Postmus parket heeft bij ons de vloer gerenoveerd. Schuren en opnieuw in de olie gezet. Het resultaat is geweldig. De vloer is nog nooit zo mooi geweest!! Bedankt voor het fantastische werk. Groet, George
A.J.Friederich A.J.Friederich schreef op 24 mei 2014:
De eerste parketvloer waarbij de rommel na afloop is opgeruimd. Het grootste voordeel was dat ik twee dagen lekker niet hoefde te werken omdat de vloer moest opdrogen en inharden, Nadeel was dan weer dat ik daarna weer harder moest werken om de achterstand in te halen. De vloer ligt er weer strak bij en kan weer een aantal jaren als kantoorvloer mee! De rekensom voor de spam was wel lastig. Bedankt Martin
Jan Peter Jan Peter schreef op 22 mei 2014:
Martin en zijn college overtreffen de verwachting, de beuken vloer ziet er weer als nieuw uit, mooi vlak geschuurd en ook nog eens stofvrij!!! Met een goede olie behandeld , resultaat is geweldig !!!! Absolute aanrader !!! Jan-Peter en Ria
Pieter Dijkhuis Pieter Dijkhuis schreef op 11 april 2014:
Snel, flexibel en op het juiste moment accuraat. Dat is hoe ik de dienstverlening van Postmus Parket kan omschrijven. Kortom een zeer tevreden klant met een mooie nieuwe vloer.
Anne Kroese Anne Kroese schreef op 22 maart 2014:
Postmus Parket heeft werkelijk een wonder verricht in onze woonkamer, het lijkt alsof we een gloednieuwe vloer hebben gekocht. We hebben direct nieuwe plinten gekregen die er keurig in liggen. Bedankt!
JJ Slob JJ Slob schreef op 24 februari 2014:
Onze vloer is door Postmus Parket opnieuw geschuurd en gelakt, met een geweldig resultaat. We zijn er zeer tevreden over, de vloer ziet er weer als nieuw uit! Als het weer nodig is komen wij zeker weer bij dit bedrijf terug!
Philip McCann Philip McCann schreef op 20 februari 2014:
Postmus Parket did a wonderful job on our wooden floors. Beautifully finished. They helped to transform our new house into a home. Philip
Robin Brouwer Robin Brouwer schreef op 11 februari 2014:
Hoi Martin, Ik heb een huis gekocht in Groningen en heb hulp nodig voor het onderhoud van de houten vloer (~27 m2). Ik weet niet meteen wat voor huot het is. Zou je beschikbaar zijn voor eerste inspectie/ quote in de week van 24 Februarie? Ik zou de klus graag voor 5 Maart geklaard hebben, weet niet of je daar ook tijd voor zou hebben? Met vriendelijke groet, Robin Brouwer
Rommy Rommy schreef op 9 februari 2014:
Heldere afspraken, korte communicatielijnen Maar vooral: een man met passie voor zijn vak, levert een goed resultaat. Onze glanzende (gelige)beuken parketvloer van 20 jaar oud is weer licht en mooi mat gelakt. Wij zijn er erg tevreden over!
Viktor Viktor schreef op 29 januari 2014:
Martin Postmus is snel en goed bereikbaar via email en telefoon, geeft helder advies en levert vakwerk, precies volgens afspraak. Onze Jatoba vloer ziet er weer geweldig uit! Een aanrader dus.
Bona Bona schreef op 15 januari 2014:
Wij als Bona van bona.com bevelen ook Postmus Parket aan. Martin Postmus werkt al jaren als ervaren vakman én hij heeft in 2013 het Bona Gecertificeerd Vakmanschap behaald. Nogmaals gefeliciteerd hiermee, je was een waardige leerling 🙂 Als je een vakman zoekt voor je vloer, dan ben je bij Postmus Parket aan het juiste adres.
I. Hoeber I. Hoeber schreef op 14 januari 2014:
Onze 13 jaar oude gele en glimmende beuken lamelparketvloer is weer prachtig licht en mat geworden. Ook zijn alle beschadigingen eruit gegaan, kortom een vloer die nu nog mooier is dan toen hij nieuw was. Alles is keurig volgens afspraak verlopen. Hendrik-Jan en Ineke
Theo en Diana v.d. Lageweg Theo en Diana v.d. Lageweg schreef op 31 december 2013:
Hallo Martin. Bedankt voor het prachtig restaureren van de Junkers beuken parket vloer in ons nieuwe huis. De oude vloer was glanzend en door de jaren erg geel geworden. Op advies van Martin is de vloer geschuurd en daarna in de matte blanke lak gezet. We hebben een nieuwe strakke vloer terug gekregen (mooie matte blank houten vloer, het gele is er helemaal uit!), terwijl de vloer al 23 jaar oud is. We zijn zeer tevreden en bevelen Postmus Parket van harte aan! Groeten Theo en Diana
Bulstra Bulstra schreef op 22 december 2013:
Mijn eikenlamel parketvloer van meer dan 30 jaar oud was zwaar versleten. Martin heeft de vloer zorgvuldig geschuurd, hier en daar creatief gerepareerd en voorzien van een prachtige, warme olielaag. Volledig stofvrij geschuurd, had er geen omkijken naar. Om er maar eens een cliché tegenaan te gooien: ik heb gewoon een nieuwe frisse vloer!! Top!
John Coutinho John Coutinho schreef op 5 oktober 2013:
Wij als collega\'s uit het zuiden des lands. Kunnen Martin postmus van harte aanbevelen.Mijn ervaring is dat Martin er alles aan zal doen om uw vloer weer als nieuw te maken.Een vloer van Martin Postmus betekend een renovatie met 200% tevredenheid garantie. met vriendelijke groet John Coutinho
Jeanine Stevens Jeanine Stevens schreef op 16 september 2013:
Na 26 jaar was de grenenhouten vloer van de spreekkamer toe aan een opfrisbeurt. En zonder stof en met een vrolijk humeur en vanzelfsprekend vakmanschap heeft Martin gedaan wat we tevoren hadden afgesproken. geen stofje te zien na het schuren en een vloer als nieuw.Een tevreden klant en we gaan voor de volgende vloer! Bedankt Martin.Jeanine
M en G Heerlien M en G Heerlien schreef op 16 juli 2013:
Beste Martin, Vakmanschap is meesterschap! Onze Junckers parketvloer is in mei jl. na 23 jaar geschuurd en opnieuw gelakt. De vloer is als nieuw en mooi van kleur. We zijn heel erg blij met het resultaat. Ook het maken van afspraken en de onderlinge communicatie verliep heel erg plezierig. Martin, bedankt!
M.Oosterhuis M.Oosterhuis schreef op 13 juli 2013:
Mijn ervaring met Postmus Parket? Een absolute aanrader: vakman, passie voor zijn vak, duidelijk in afspraken, schrijft Kwaliteit met een hoofdletter K.
Mw.Noorman Mw.Noorman schreef op 23 juni 2013:
Beste Martin, Ik ben heel blij met mijn vloer! Afgelopen vrijdag 21 juni was het renoveren van mijn vloer klaar. Ik had een 13 jaar oude beukenhouten lamelparketvloer waarvan de houdbaarheidsdatum al lang voorbij leek te zijn. Jjj en je collega bleken enthousiaste vakmannen en ook erg klantvriendelijk. De vloer is geschuurd en opnieuw gelakt. Het resultaat is geweldig. De vloer is weer als nieuw; vlekkeloos, helemaal glad, strak in de lak en weer op kleur. Ik heb geen stof gezien. Ook aan de afwerking (plinten) is veel zorg besteed. Kortom: ik beveel het bedrijf van harte aan. Hartelijke groet van mw. Noorman
Ivo Bosma Ivo Bosma schreef op 20 juni 2013:
Martin heeft - samen met zijn collega Melle - onze vloer gerenoveerd. Martin is niet alleen een vakman, maar hij neemt ook de tijd voor advies, meedenken en beantwoorden van vragen die je hebt. Het resultaat is erg mooi geworden, en de reacties van familie en vrienden zijn alleen maar positief! Ik durf Martin daarom met een gerust hart aan te raden, Ivo Bosma
Frans & Ruth Frans & Ruth schreef op 16 juni 2013:
Martin, Hartstikke bedankt voor het prachtige staaltje vakwerk dat je met onze Jatoba-vloer hebt verricht, wij zijn er blij mee!! Het is ons duidelijk dat je vooral liefde/passie voor je werk hebt! En niet te vergeten gezellig gezelschap bent! Veel succes verder!
Harry Schipper Harry Schipper schreef op 19 mei 2013:
Vorig jaar in September heeft Martin bij ons de vloer opnieuw geschuurd en in de olie gezet. De vloer ziet er weer als nieuw uit, en we genieten er elke dag van. We zijn zeer tevreden Gisteren een mailtje gestuurd voor aanvraag van een nieuw onderhoudsmiddel/schoonmaakmiddel, en vanmorgen al een mailtje terug. Echt Top, niet alleen de vloer schuren/olien maar ook na een jaar een goed advies geven over onderhoud, en hoe we hier aan kunnen komen. Martin voor ons ben je een groot vakman Fam Schipper Assen
Herman-Jan Bodewes Herman-Jan Bodewes schreef op 17 mei 2013:
Via Internet Postmus Parket geselecteerd voor het schuren en lakken van mijn vloer. Het resultaat mag er zijn. Ik ben weer de gelukkige bezitter van een schitterende vloer. Dankzij Postmus (+collega). Een gedegen vakman die waarmaakt wat ie zegt. Ik kan hem iedereen aanbevelen. Top!
Tent Tent schreef op 2 mei 2013:
Snelle service en deskundig advies, met een prachtig resultaat. Onze vloer is weer als nieuw. Bedankt!
Fam Dijk Fam Dijk schreef op 12 april 2013:
Je hebt lieden die een vloer voor je schuren en lakken en je hebt dhr. Postmus. Wat een vakman! Werkt zeer netjes, komt zijn afspraken na, en is ook nog plezierig in de omgang. Kan (en zal) hem bij een ieder aanbevelen. Nog bedankt voor de prachtige vloer.
Fam klein Goldewijk Fam klein Goldewijk schreef op 28 februari 2013:
Superstrak, goed in de lak! Met merkbare zorg en aandacht is onze houten eiken vloer weer als nieuw geworden. En dat terwijl wij op vakantie waren, dus dat is heerlijk thuiskomen. Een aan te raden vakman, die bovendien alles keurig opruimt en achterlaat. Bedankt, Martin!
bea en dicky bea en dicky schreef op 13 februari 2013:
We genieten nog dagelijks van onze mooi gerenoveerde maple vloer die nu ruim 6 maanden geleden, heel professioneel door Martin Postumus is aangepakt. Meerdere malen schuren en lakken en na een week is je vloer weer als nieuw. Hij is een betrouwbare werker, prettig in de omgang, houdt zich goed aan de afspraken en is goed en makkelijk bereikbaar. We bevelen dit bedrijf van harte aan.
Albert Albert schreef op 1 februari 2013:
April 2010 heeft de Firma Postmus Parket mijn vloer geschuurd en geolied.Vloer zag er weer als nieuw uit. Ik was zeer tevreden met de werkwijze van deze firma.Door een ongelukje in 2012 kreeg ik een kras in mijn olie laag.Jammer van de vloer.De heer Postmus is wezen kijken en kwam met het voorstel om de vloer niet te gaan schuren maar hem te gaan polijsten en van een nieuwe olielaag te voorzien.Afgelopen januari heeft hij deze werkzaamheden uitgevoerd. Het resultaat was verbluffend. De vloer is weer als nieuw. Het voordeel hiervan is dat de vloer niet geschuurd hoefde te worden. Het fijne hiervan is dat de heer Postmus met het juiste voorstel komt zodat je niet voor kosten komt te staan die niet nodig zijn. (b:v. vloerschuren).PS: Wat fijn is dat de bereikbaarheid van de heer Postmus zowel telefonisch als mail uitstekend is.
rob van dam rob van dam schreef op 5 januari 2013:
die oude parketvloer vol krassen en verfsputters; we hadden er een hard hoofd in. Maar hij is als nieuw. We zijn super blij en tevreden.
Van Veld Van Veld schreef op 2 oktober 2012:
Hartelijk dank voor prima overleg, afstemming en service. Het resultaat is perfect. Wat is het fijn dat er nog echte vakmensen zijn!!
Geraldine Geraldine schreef op 23 september 2012:
Geweldige snelle en heldere communicatie, prima voorlichting, heel professioneel allemaal! En vooral: een heel plezierige en aardige vakman! Resultaat: een vloer die niet van nieuw te onderscheiden is! Ik kan Martin bij iedereen aanbevelen!
Gerda en Allie Gerda en Allie schreef op 16 september 2012:
U heeft onze parketvloer in mei kompleet behandeld en zijn zeer tevreden over het resultaat waarbij ook opgemerkt kan worden dat wij over uw aanpak en afwerking zeer tevreden zijn. Onze dank hiervoor
Steven en Lien Smid Steven en Lien Smid schreef op 29 juli 2012:
Hallo Martin, Wat zijn wij blij met onze rustieke Frans eiken vloer zoals jij deze hebt gerenoveerd. Jij hebt de lat hoog liggen wat betreft het eindresultaat, klasse. Een leuke vakantie toegewenst in de Dordogne.
Draaijer Draaijer schreef op 13 mei 2012:
Weer een volledige nieuwe houten vloer dankzij Postmus Parket. De professionele communicatie en onderlinge afstemming verdient zeker een pluim. Daardoor is het resultaat precies geworden zoals verwacht. Super. Dank je wel.
roelien en Willem Appelscha roelien en Willem Appelscha schreef op 13 mei 2012:
Onze Junckersvloer was na 14 jaar sterk vergeeld en de lak was erg beschadigd. Martin is eerst bij ons langs geweest om de vloer te bekijken en heeft zijn werkwijze duidelijk uitgelegd. Wij kregen hier direct al een goed gevoel bij. Hij is duidelijk, vriendelijk en correct. Ons gevoel dat er vertrouwen was is ook duidelijk weer te zien in onze vloer. We hebben het idee dat we weer een splinternieuwe vloer hebben. Alle beschadigingen zijn er uit en de vloer is prachtig van kleur. De plinten en de houten vensterbanken zijn weer als nieuw In één woord TOP!!!! Martin bedankt !!
Harry Harry schreef op 7 mei 2012:
Onze rustiek-eiken tapisvloer was nodig aan een opknapbeurt toe. Ook wilden we graag de waslaag vervangen door olie. De vloer ziet er nu weer uit als nieuw!! Licht, mooi van kleur, egaal. Strak vloertje. We zijn dan ook zeer tevreden over het resultaat en over de werkzaamheden van de heer Posthumes. Hij werkt erg netjes en efficient. Zeker aan te bevelen. Bedankt Martin.
Annie Annie schreef op 23 april 2012:
De afgelopen week is onze parketvloer geschuurd en gelakt. Van tevoren was het al bekeken en hadden we een duidelijke offerte gekregen. Alles is heel goed verlopen , netjes gewerkt ( inderdaad geen stof !) en we zijn dus ook erg tevreden !!
Sieta van Pelt Sieta van Pelt schreef op 20 april 2012:
Bij schoonmoeder, schoonzus en nu ook bij ons zelf een prachtige laminaatvloer superstrak gelegd. Alles keurig opgeruimd en afgewerkt. Maar ook niet te vergeten een hele snelle service. Wij konden met een gerust hart alles uit handen geven en hoefden alleen maar te beslissen wat voor een kleur er op de grond kwam. Heel fijn en heel vertrouwd. Martin bedankt!
Yolanda Alting Yolanda Alting schreef op 18 april 2012:
Ik ben heel erg tevreden over het schuren en lakken van mijn massieve esdoornvloer. Afspraken zijn goed nagekomen , adviezen duidelijk en goed. Kortom Postmus parket is een betrouwbaar bedrijf waar je prima mee in zee kunt gaan.
Arjen en Marjn Arjen en Marjn schreef op 6 april 2012:
Onze beukenvloer ziet er weer uit als nieuw. We zijn goed geadviseerd, de uitvoering van het werk verliep helemaal volgens afspraak. Een aanrader om met Postmus parket te werken.
Sikko en Rina de Vries Sikko en Rina de Vries schreef op 6 april 2012:
Voor de tweede keer, en voor de tweede keer weer super. Eerste keer houten vloer, nu een laminaatvloer, en ook nu weer ZEER tevreden. Hard en goed werkend bedrijf. Goed contact, en goeie afspraken. Vakwerk. Mocht er een derde keer komen, dan weer Postmus Parket!!! Sikko en Rina de Vries
Jan Jan schreef op 8 januari 2012:
In november hebben we onze 11 jaar oude Junckers beuken parketvloer door de heer Postmus laten schuren. De vloer is prachtig egaal en mooi licht van tint geworden, precies zoals we bedoelden. De werkzaamheden werden door dhr Postmus met zorg uitgevoerd, tijdens het polijsten zie al glans in het dan nog ongelakte hout ontstaan. Het werk wordt nagenoeg geheel stofvrij uitgevoerd. We zijn dan ook zeer tevreden over het resultaat. Gieten, Jan en Gonny
Jan en Lysbert. Jan en Lysbert. schreef op 27 september 2011:
Onze oude beuken parket vloer ziet er weer als nieuw uit! Goede afspraak zoals het hoort en vakkundig geschuurd en gelakt. En geen stof in het huis! Wij bevelen dhr Postmus zeker aan. Hartelijk nogmaals. Jan en Lysbert.
Rita Oving Rita Oving schreef op 26 september 2011:
Beste heer Postmus, Wij zijn zeker zeer/uiterst tevreden over het door u geleverde werk. Heel bijzonder ook dat het geheel stofvrij is gebeurd. Wij zijn net 2 weken op vakantie geweest, de keuken wordt woensdag a.s. verder afgemonteerd en begin 2012 hopen we de schilder het af te kunnen laten maken. En voorzichtigheid geboden zodat de vloer niet beschadigd wordt. De stootborden van het trapje naar de eetkamer laten we zwart verven. Lijkt ons heel mooi en passend. Was alles maar zo correct, perfect en met uitstekend resultaat verlopen als uw werk.Een hele goede voortzetting van uw werkzaamheden gewenst. Zodra de onderhoudsfles leeg begint te raken hoort u weer van ons.
Bert Bert schreef op 3 september 2011:
Onze vloer, oud amerikaans grenen met brede planken ligt al 16 jaar in onze kamer en was toe aan een opknapbeurt. Ik ben zo blij dat we via internet bij Postmus terecht zijn gekomen. wat een vakwerk! keurig schoon alles geschuurd en gelakt, de vloer is weer helemaal als nieuw. goed advies gehad. Kan iedereen aanraden om door hem de vloer te laten doen,zodra kamer ingericht is komt er een foto. Dank je wel voor de vloer, ben er erg blij mee. groetjes bert en petri.
Fam. Arnold Winkel Fam. Arnold Winkel schreef op 28 augustus 2011:
Onze parketvloer (eiken, lamelparket, gelakt) is bijna 30 jaar oud en moest echt heel nodig gerenoveerd worden.Martin en Albert hebben de vloer geschuurd en in 2k-olie gezet.Het resultaat: er ligt gewoon een nieuwe vloer, je kent \'m niet terug.Dat er nog zo\'n mooie vloer tevoorschijn zou komen hadden we niet verwacht.De renovatie gebeurt inderdaad helemaal stofvrij: een prima modern machinepark.Tot slot instructie gehad hoe we de vloer nu moeten onderhouden.Wij zijn tevreden en kunnen deze firma zeker aanbevelen.
jenny jenny schreef op 25 augustus 2011:
Na 17 jaar heeft onze beuken parketvloer een opknapbeurt gekregen, geschuurd en mat gelakt. We hebben weer een nieuwe vloeren, we zijn ontzettend tevreden met het resultaat!
jan en grietje hadderingh jan en grietje hadderingh schreef op 20 augustus 2011:
Onze gelakte lamel parketvloer hebben we 13 jaar in gebruik.Tijd voor een opknap beurt. We hebben nu een geoliede vloer ,is natuurlijk eerst gescheurd.Hij ziet er weer als nieuw uit.Perfect.En inderdaad schuren stofvrij.Wij zijn heel tevreden over Postmus Parket ,afspraken na komen goed uitleg over onderhoud,enz.Een aanrader
Fam. Bertram Fam. Bertram schreef op 16 augustus 2011:
Onze gelakte lamel parket vloer is opnieuw door Postmus Parket geschuurd en in de olie gezet. Vooraf door Martin gewaarschuwd dat er een risico aanzat omdat de vloer al eerder door vorige eigenaar niet zo vakkundig afgewerkt was. We wisten dus duidelijk waar we aan toe waren. Maar....alles is goed verlopen en de vloer ziet er weer prachig uit!Alles netjes volgens afspraak en inderdaad stofvrij. Een aanrader!
Jan-Peter Kusters Jan-Peter Kusters schreef op 16 juli 2011:
Of het mooi geworden is die oude geoliede beuken vloer???? ECHT ALS NIEUW, ongelofelijk mooi geworden, helemaal TOP !!! Reuze bedankt!! Groet, Jan-Peter en Ria
fam Feitsma fam Feitsma schreef op 11 juli 2011:
Onze vloeren zijn door Postmus Parket opnieuw geschuurd en gelakt, met een geweldig resultaat. We zijn er zeer tevreden over, de vloer ziet er weer als nieuw uit! De afspraken worden goed nagekomen en vragen via de mail worden snel beantwoord. Als het weer nodig is komen wij zeker weer bij dit bedrijf terug!
fam Hoornveld fam Hoornveld schreef op 28 mei 2011:
Onze parketvloer heeft een grondige opknapbeurt gekregen en het resultaat is fantastisch. Hij ligt er weer pracvhtig bij! En werkelijk stofvrij!Werkelijk een aanrader!
jaap en willemien vd heide jaap en willemien vd heide schreef op 4 april 2011:
Bedankt voor een prachtig resultaat. Ons eiken parketvloer is weer als nieuw !!
Femke Femke schreef op 2 februari 2011:
Er lag in mijn nieuwe huis op zich een mooie merbauvloer. Alleen was deze nog nooit opgeschuurd en waren er nog al wat slijtageplekken. Mijn verhuisplanning was nog al strak (binnen een week over), maar Martin heeft dit allemaal zo weten in te passen dat de vloer op tijd droog en overloopbaar was voor de verhuizing eind van die week. De vloer ziet er weer als nieuw uit en ik ben erg blij met het resultaat.
Fam de Vries Fam de Vries schreef op 23 januari 2011:
Ook onze vloer is geschuurd en geolied door Postmus parket. Het eindresultaat was super. Alsof er een nieuwe vloer is gelegd. Wat een verschil. Wij zijn zeer tevreden. Dank voor de samenwerking. Bij een eventuele volgende keer weten we bij wie we moeten zijn.
jaap en thea jaap en thea schreef op 21 oktober 2010:
Hoi Martin, Wat heb jij prachtig werk geleverd. We zijn heel blij met jou advies en genieten elke dag van onze nu helemaal nieuwe vloer. Grote klasse en we hopen dat het jouw ook verder heel goed mag gaan, want dat verdien je.
geke kremer geke kremer schreef op 27 september 2010:
een betrouwbaar bedrijf, dat is onze ervaring, met postmusparket. het komt hoe dan ook in orde, gemaakte afspraken worden nagekomen. de vloer ziet er uit als nieuw, geen stof, geen rommel. ga gerust in zee met dit bedrijf. geke kremer
Wiekens Wiekens schreef op 26 september 2010:
De houten vloer die we hadden overgenomen van de vorige bewoners was zeker niet onze smaak (geel en in hoogglans). Martin is op korte termijn langs geweest en heeft ons van advies op maat voorzien. Uiteindelijk hebben we gekozen voor schuren en skyltlak, zodat de vloer een lichte en natuurlijke (matte) kleur kreeg. Het resultaat is geweldig! Iedereen die langskomt herkent de vloer niet meer terug en is er enthousiast over. Vakwerk!!
heleen en robert heleen en robert schreef op 20 september 2010:
Wat een super goede service. Even contact leggen met martin, sleutel afgeven en vier dagen laten ziet je vloer er als nieuw uit!! Geen rotzooi of stof. Communicatie via de mail of telefoon, altijd snel reactie. Wij zijn erg blij met onze \"nieuwe\"vloer.
Harald Jan Harald Jan schreef op 30 juli 2010:
Martin is zeer goed bereikbaar. Vraag gesteld via e-mail en dezelfde dag al antwoord. Zo hoort het met een reactiemogelijkheid op een website. Prijstechnisch goed en achteraf kwalitatief super. Ondanks dat wij een type vloer hebben (eikenmozaiek, waarbij niet alle latjes even dik waren) die Martin nog niet eerder had bewerkt is het resultaat schitterend. De vloer is overal superglad geworden. Ook alle lastige hoekjes (en dat waren er veel) zijn perfect afgewerkt. Als we er weer aan toe zijn weten we waar we moeten zijn!
Bart Bart schreef op 28 mei 2010:
Onze vloer laten schuren en in de olie laten zetten door Postmus. Perfect resultaat. No-nonsens werkmentaliteit en iemand die zich aan de afspraken houdt. Aanrader.
Anton Reitsema Anton Reitsema schreef op 11 mei 2010:
Wij zijn vanaf ons vakantie adres zeer nieuwsgierig naar huis vertrokken. Direct na aankomst hebben wij de vloer gedetailleerd bekeken. Wij zijn zeer tevreden over het uiteindelijke resultaat en de nieuwe uitstraling dat het met zich meebrengt. Het zeer prettige bijkomstigheid is het stofvrij opleveren van de woning. Aan alle kanten zijn wij gewaarschuwd voor veel stof in het huis als gevolg van het schuren. Wij hebben geen schuurstof aangetroffen. Hartelijk dank. Wij kunnen dhr Postmus van harte aanbevelen.
Carla Ensing Carla Ensing schreef op 3 mei 2010:
Hallo Allen na een jaar ziet mijn vloer er nog als nieuw uit!! Wij zijn nog steeds zeer tevreden. Het onderhoudsmiddel is zo zuinig in gebruik dat het nog steeds niet op is. Maar binnenkort zal ik een nieuwe fles bij je bestellen Je hoort van me met vriendelijke groet Carla Ensing
Trip Trip schreef op 2 mei 2010:
We hebben vorig jaar onze vloer laten schuren en olien door Postmus. We zijn zeer tevreden over het geleverde werk en we hebben Postmus aanbevolen bij kennissen/vrienden. Mocht het nodig zijn komen we zeker bij u terug.
Mijnheer Mijnheer schreef op 23 januari 2010:
Ook onze vloer heeft een ware metamorfose ondergaan door dhr. Postmus. Erg vakkundig, en professioneel!! Komt afspraken stipt na en erg aangenaam in de omgang. Zéér aanbevelenswaardig................bij deze!
Spijk Spijk schreef op 6 januari 2010:
Onze vloer is geschuurd en geolied door de heer Postmus en het resultaat is verbluffend; er is zeer goed werk geleverd en wij zullen hem dan ook zeker aanbevelen bij anderen; nogmaals onze hartelijke dank
Jaap en Maria Jaap en Maria schreef op 15 september 2009:
Nou nou....jullie zijn tovernaars... Van een 12 jaar oude houtenvloer... veel visite..hond..kinderen..enz... naar een haast spik spinter nieuwe vloer ....GEWELDIG... Ik heb fotos genomen..dat men het verschil kan zien..!! Een hele dikke pluim van Jaap en mij..!! Jullie zijn profs....onze grote dank...!!
Contact opnemen

Ik wil mijn houten laten schuren.

Zullen we afspreken? Ik maak graag kennis met je vloer!
Contact opnemen