Enthousiaste klanten aan het woord

Wie zegt dat wij zo goed zijn in ons vak? Klanten, die voor kwaliteit gaan! Lees hun verhalen dat doe ik ook als ik een keer mijn dag niet heb 😉

KLIK HIER VOOR HET SCHRIJVEN VAN EEN REVIEW

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.
201 berichten.
Peter Peter uit Eenrum schreef op 1 maart 2019:
Martin en Katrinus hebben echt vakwerk geleverd. Onze vloer is perfect geschuurd en daarna in de lak gezet. En de vloer ziet er weer fantastisch uit, als nagelnieuw. En dat voor een keurige, realistische prijs. Ik heb de indruk dat er gebruik gemaakt wordt van de beste machines en materialen. Dat zie je en dat merk je ook: want er wordt inderdaad stofvrij gewerkt. Daarnaast zijn Martin en Katrinus ook nog eens echte vakmensen. Ze hebben heel veel verstand van hun werk, en net zo belangrijk: ze vinden hun vak ook nog eens ontzettend mooi en praten er met enthousiasme over. Communicatie over en weer gaat soepel via whatsapp. En voor advies achteraf is Martin altijd beschikbaar.
Niemeijer Niemeijer uit Hoogkerk schreef op 22 februari 2019:
Vriendelijk en vlot geholpen. per app goed en snel antwoord. Nette en vlotte werkers. Vloer is mooi geschuurd en gelakt. En voor een nette prijs. Zeker een aanrader
Arjen Arjen uit Hoogezand schreef op 17 februari 2019:
Onlangs kochten we onze huidige woning, voorzien van een eikenhouten vloer, die behoorlijk verwaarloosd was. In eerste instantie wilde ik zelf gaan schuren, maar wat speurwerk op internet bracht me op andere gedachten. Na een korte zoektocht kwam ik bij Martin uit. Via Whatsapp kreeg ik al snel een offerte. Dat contact ging soepel en snel, heel fijn als je nog druk bezig bent met de verhuizing. Aanvankelijk zou het op 25 januari plaatsvinden, maar ik kreeg een appje of de 23e ook mogelijk was. Top dat er ook met de klant meegedacht wordt! De klusdag zelf ben ik ook zeer over te spreken. Martin en Katrinus dronken een bakkie koffie mee en gingen daarna hun gang. Rond een uur of vier was de vloer volledig geschuurd en geolied. Wat een schitterend resultaat! Alsof er een nieuwe vloer gelegd is! Ook nadat de klus klaar is staat Martin nog klaar via Whatsapp om vragen te beantwoorden en in ons geval zelfs nog een onderhoudsset te leveren. Al met al meer dan dik tevreden en een dikke aanrader!
Jan en Gretha Voorintholt Jan en Gretha Voorintholt uit Gasselternijveen schreef op 9 januari 2019:
Na 22 jaar was onze vloer toe aan een opfrisbeurt. Via Google kwamen we terecht bij Postmus parket. Wat opviel was hun keurige website met veel info. Na het lezen van de reviews waren we helemaal om, en namen we via whatsApp contact op met Martin voor een advies en prijsopgave. Hij reageerde binnen een half uur. Vanaf dat moment ging alles heel snel. Onze 22 jaar oude donkerbruine gladde eiken vloer is inmiddels geschuurd, gedreveld, gevoegd, in de grey wash gezet en met een matte lak afgewerkt. En ziet eruit als nieuw. Topprestatie! Martin en z’n college zijn vakmensen. Daarnaast zijn het jongens die je graag over de vloer hebt. Vriendelijk, netjes en meedenkend. Nogmaals bedankt jongens!
Fam Kroon Fam Kroon uit Sappemeer schreef op 7 december 2018:
Goede en snelle communicatie. Snel antwoord op vragen, heel fijn! Betreft het behandelen van de vloer: goed vakmanschap, nette werkers. Heel blij met het resultaat!
Monique Leutscher Monique Leutscher uit Vries schreef op 29 november 2018:
Duidelijke informatie. Makkelijk contact. Afspraak is afspraak. En een fantastisch eindresultaat. Onze bijna 40 jaar oude gelakte gelige parketvloer is omgetoverd tot een prachtige levendige eikenvloer en afgewerkt met hele mooie plinten. Bedankt!!!
Amarins en Bart Amarins en Bart uit Dokkum schreef op 22 november 2018:
Via een wederzijdse LinkedIn connectie kwamen we op het spoor van Martin Postmus. We konden snel worden ingepland voor het schuren en oliën van onze visgraatvloer van notenhout. Snelle reacties, en ook op een makkelijke manier: bellen, sms’en, appen, alles kan. Over het resultaat zijn we erg tevreden; de vloer is nog nooit zo mooi geweest! En, ook niet onbelangrijk: erg netjes en schoon gewerkt. We hebben zelden een parketteur gezien die echt goed weet te voorkomen dat bij het schuren de plinten worden geraakt/beschadigd. Martin en zijn collega horen daar zeker bij. Aanrader!
Steve Steve uit Lemmer schreef op 19 november 2018:
Erg tevreden met de resultaat. Vloer Is weer als nieuw . Goede service en vakwerk.
Hans Hans uit Haren schreef op 19 november 2018:
Vorige week is de slecht onderhouden vloer geschuurd en geolied. De klus was snel geklaard en het resultaat is prachtig. Bovendien geen rotzooi of stof. Vakwerk.
Monique Monique uit Groningen schreef op 16 november 2018:
Goede en snelle service, makkelijk bereikbaar, snelle reacties op vragen /mails. Zeer klantvriendelijk. En het allerbelangrijkste natuurlijk: een heel mooie geschuurde en gelakte hard houten vloer.
Schoo Schoo uit Assen schreef op 2 november 2018:
Onze Junkers beukenvloer met V groef moest geheel worden gerenoveerd na 23 jaar. Martin Postmus is bij ons langs geweest en heeft ons aangegeven wat de mogelijkheden waren. Wij wilden graag een blanke lichte vloer hebben ( onze vloer was vergeeld) en dat was mogelijk. Na het ontvangen van de offerte hebben we Martin opdracht gegeven. Onlangs is de klus geklaard en het is naar volle tevredenheid uitgevoerd en zo kan de vloer weer jaren mee. Dus Postmus parket is zeker aan te bevelen.
Jorian Jorian uit Groningen schreef op 24 oktober 2018:
Zeer goed werk geleverd door Martin en zijn compagnon. Onze houten vloer is zeer vakkundig geschuurd en weer in de olie gezet en is er erg mooi van geworden! Ook de communicatie vooraf en achteraf met Martin is erg prettig, hij is goed bereikbaar en komt snel op evt. vragen terug.
Joke Kieboom Joke Kieboom uit Groningen schreef op 14 oktober 2018:
Snelle en goede service. Goed advies. Parketvloer is prachtig geworden. Geen last van stof gehad. Aanrader!
Cazemier Cazemier uit Groningen schreef op 30 september 2018:
Onze glanzend gelakte eikenhouten vloer was na 22 jaar behoorlijk verkleurd. Martin en zijn collega hebben de vloer geschuurd en voorzien van matte lak. Wij zijn heel tevreden met de werkwijze en erg blij met het resultaat! De vloer is als nieuw!
fam zur Lage fam zur Lage uit Broek (Friesland) schreef op 29 september 2018:
Postmus parket is ons aangeraden door onze aannemer. Door efficiënt en prettig e-mail contact waren offerte en afspraken snel gemaakt. Het schuren en lakken zijn geheel volgens afspraak en verwachting -stofvrij!!- uitgevoerd, met als resultaat een zo goed als nieuwe en vlekvrije vloer. Perfecte communicatie en -vakmanschap. Met als extra nazorg bij de factuur nog uitleg en tips over het onderhoud. Erg blij met deze mannen!
Jelger Jelger uit Groningen schreef op 13 september 2018:
Geen ingewikkelde offertes en nacalculaties. Gewoon contact via Whatsapp en doen wat er is afgesproken. Ging het overal maar zo gemakkelijk en goed.
Fam.Kleefman Fam.Kleefman uit Delfzijl schreef op 27 juli 2018:
Onze eikenhouten parketvloer is na 17 jaar prachtig gerenoveerd door Martin en zijn college. Wij zijn heel tevreden met resultaat!
Dennis Dennis uit Hoogezand schreef op 29 juni 2018:
Onze hele benedenetage opnieuw laten schuren en oliën door Postmus parket. Eindresultaat is prachtig! Communicatie liep perfect, reageert vaak binnen een uur. Kleine extra's gedaan zonder dit door te berekenen. Perfecte uitleg qua onderhoud. Ik kan iedereen Postmus parket aanraden om hun vloer weer te laten renoveren. Dankjewel Martin en collega!!
Hanne Hanne uit Utrecht schreef op 11 juni 2018:
Blij met het werk van de mannen van Postmus Parket. Het contact verliep soepel, altijd snel reactie, vooraf goed advies over de keuze voor de afwerking, goed verwachtingenmanagement dat sommige vlekken waarschijnlijk zichtbaar zouden blijven (wat uiteindelijk niet zo was), tijdens de klus kosteloos een paar extraatjes gedaan (dank!), en het eindresultaat is mooi geworden. Aanrader!
Lies Korte Lies Korte uit Huizen schreef op 9 juni 2018:
Vakmanschap en ondernemerschap gaan hand in hand. En voor een westerling is de Groningse nuchterheid een weldaad. Weinig woorden, gewoon doen wat afgesproken is. Afstemmen van wat de verwachtingen zijn en dat ten volle waarmaken. Dankjewel Martin.
Contact opnemen

Wanneer staat jou review erbij?

Klant ”Na 18 jaar was mijn eiken vloer die ooit in de was was gezet wel toe aan een opknapbeurt. Inmiddels was hij oranje verkleurd en zat hij vol vlekken. ‘Als dat maar goed komt’, dacht ik. Nou het is goed gekomen. Ik heb werkelijk een prachtige licht eiken vloer terug. Hij is in een blanke matte lak gezet en ziet er zeer natuurlijk uit. Ik ben er echt heel blij mee en de vakmannen Martin en Katrinus kan ik van harte aanbevelen. Ze werken super netjes en alles wat er op de site beloofd wordt, wordt waargemaakt. Hulde!

Contact opnemen
Plaats een review op mijn Google account

Een review achterlaten op mijn Google pagina

Waarom je mening telt?

Het is mijn doel om mijn bezoekers zo goed mogelijke te informeren over de verschillende producten en mogelijkheden. De ervaring leert dat onpartijdige en eerlijke reactie van andere klanten uiteindelijk van groot belang zijn voor toekomstige klanten. Vandaar dat ik je mening vraag. Ik hoop van harte dat je een paar minuten wilt nemen om een review te schrijven.

Plaats een review op mijn Google account