Al meer dan 260 enthousiaste klanten aan het woord!

Heel veel vloeren gerenoveerd waarbij klanten met enthousiasme een review schreven, maar ook een filmpje toestuurde over mijn werkzaamheden.

Het is genieten nu, deze vloer ziet er als nieuw en strak uit en ligt al 35 jaar in mijn huis. Naast het vakmanschap, de efficiënte en klantvriendelijke benadering is de aantrekkelijke prijs ook zeker een aspect dat ik wil benadrukken.

Eiken vloer schuren in wijk Reitdiep in GroningenNienke van der Plas uit Groningen

Ook onze vloer heeft een ware metamorfose ondergaan door dhr. Postmus. Erg vakkundig, en professioneel!! Komt afspraken stipt na en erg aangenaam in de omgang. Zéér aanbevelenswaardig…………….bij deze!

Houten vloer schurenMijnheer uit Bedum

Woensdag 25 januari al iets voor 0.8.00 uur op de stoep. De vloer van 17 jaar oud heeft een metamorfose ondergaan. Wat een prachtig eindresultaat is het geworden! Precies volgens afspraak is alles verlopen. Groetjes Petra Sijbolt

Parket schuren GroningenPetra Sijbolts uit Winsum

Voor onze verhuizing besloten we de 4 jaar oude houten vloer toch nog te laten schuren en oliën. Met veel geluk had Postmus nog een dag op korte termijn beschikbaar. Snelle reacties en de afspraken zijn nagekomen. We kozen voor een lichtere kleur en we waren enorm verrast over het resultaat. De mannen hebben ontzettend netjes gewerkt en nagenoeg stofvrij!

Visgraat vloer gelakt met speciale lakHildemarie uit Eelderwolde

Schrijf een review over de uitgevoerde werkzaamheden.

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.
265 berichten.
Arjen Arjen uit Peize schreef op 13 september 2023
De vloer is enorm opgeknapt van het schuren en oliën! En het schuren gaf nauwelijks stof. De website is erg informatief. Zeker aan te raden.
M. M. uit Roden schreef op 16 augustus 2023
Onze eiken parketvloer was duidelijk aan een grondige opknapbeurt toe. We wonen nu al vier jaar in ons huis en de vorige eigenaar kon zich ook niets van een renovatie herinneren. De toplaag was dof en je kan duidelijk zien waar we altijd lopen en het vloerkleed lag. Tijd voor actie! Na kort speurwerk via Google kwam ik in contact met Martin en omdat hij via Whatsapp goed te bereiken is, een scherpe prijs biedt én hij overduidelijk een vakman is, was een afspraak snel gemaakt. Op de afgesproken dag is hij begonnen aan de klus in ons huis en na 5 dagen van schuren, lakken en drogen liepen we op sokken over onze 'nieuwe' parketvloer. De vloer was weer vlak, egaal van kleur en voorzien van een extra harde tweecomponenten lak. De lak is ons geadviseerd voor de duurzaamheid omdat we ook huisdieren hebben. Onze meubels staan inmiddels weer op hun vertrouwde plek en tòch lijkt het alsof we in een nieuw huis wonen!
Ineke Hoogeveen Ineke Hoogeveen uit Haren schreef op 22 juli 2023
Mijn vloer ziet er weer fantastisch uit, ben zeer tevreden. Martin is een man die doet wat hij belooft en zeer plezierig in de omgang.
A Folkerts A Folkerts uit Groningen schreef op 11 juli 2023
Onze vloer is weer als nieuw. Zeer tevreden over het resultaat. Top bedrijf, komt afspraken goed na, reageert direct en prettig contact. Aanrader!!!!
Kroon Kroon uit Appingedam schreef op 23 juni 2023
Nu heerlijk genieten van onze mooie vloer.Zijn er echt heel erg blij mee. Postmus is echt een aanrader . Reageert altijd super snel. Wij zijn zeer tevreden
Henny boekaar Henny boekaar uit Groningen schreef op 15 juni 2023
Dhr Postmus heeft mij vloer geschuurd en gelakt.heel netjes geworden en uitstekend afgewerkt.Heel prettige man en goed met overleg.Je kunt er goed terecht En heel tevreden ben ik .
Marianne en Wim Marianne en Wim uit Drachten schreef op 26 mei 2023
Een vriendin raadde ons Martin Postmus aan voor het schuren en oliën van onze eikenhouten vloer. Ze heeft geen woord teveel gezegd. In amper 2 dagen hebben wij weer een prachtig uitziende vloer. Een ware metamorfose. Wij zijn zeer tevreden. Daarnaast is Martin erg stipt en komt zijn afspraken na. Wij kunnen Martin met een gerust hart aan te bevelen.
Gea Gea uit Groningen schreef op 3 maart 2023
Onze vloer ziet er weer uit als nieuw! Ook heeft Martin een deel van de lelijk geworden plinten vervangen. Sympathieke man. We zijn erg tevreden en raden Postmus Parket van harte aan.
Petra Petra uit Winsum schreef op 27 januari 2023
Woensdag 25 januari al iets voor 0.8.00 uur op de stoep. De vloer van 17 jaar oud heeft een metamorfose ondergaan. Wat een prachtig eindresultaat is het geworden! Precies volgens afspraak is alles verlopen. Groetjes Petra Sijbolts
Hildemarie Hildemarie uit Eelderwolde schreef op 24 januari 2023
Voor onze verhuizing besloten we de 4 jaar oude houten vloer toch nog te laten schuren en oliën. Met veel geluk had Postmus nog een dag op korte termijn beschikbaar. Snelle reacties en de afspraken zijn nagekomen. We kozen voor een lichtere kleur en we waren enorm verrast over het resultaat. De mannen hebben ontzettend netjes gewerkt en nagenoeg stofvrij!
Plaats een review op mijn Google account

Een review achterlaten op mijn Google pagina

Waarom je mening telt?

Het is mijn doel om mijn bezoekers zo goed mogelijke te informeren over de verschillende producten en mogelijkheden. De ervaring leert dat onpartijdige en eerlijke reactie van andere klanten uiteindelijk van groot belang zijn voor toekomstige klanten. Vandaar dat ik je mening vraag. Ik hoop van harte dat je een paar minuten wilt nemen om een review te schrijven.

Snel en kundig advies gekregen van Martin op onze vragen over vloerrenovatie. Duidelijk een vakman met klantgerichte mindset!
Sydney Brouwer
Sydney Brouwer
23. Februari, 2024.
Martin heeft onze houten Jatoba vloer volledig geschuurd en gelakt en daar zijn we hem erg dankbaar voor! Het is ontzettend mooi geworden. Resultaat boven verwachting, alles was strak, netjes en brandschoon. Absolute aanrader, Martin is een vakman. Groet, Ruurd & Lisa
Groepsaccommodatie Orvelter Hof
Groepsaccommodatie Orvelter Hof
18. December, 2023.
Erg tevreden met de service van Martin. Parket ziet er weer prachtig uit!
Rob de Vries
Rob de Vries
4. Oktober, 2023.
Wij zijn super tevreden met onze nieuwe vloer. Top bedrijf, werk snel, netjes, volgens afspraken. Zeer professioneel.
Marcin G
Marcin G
10. Maart, 2023.
Snelle en uitstekende service. Vloer geschuurd en opnieuw geolied. Vloer ziet er weer prachtig uit!
Daniel van Buren
Daniel van Buren
14. December, 2022.
Mijn 25 jaar oude eiken vloer laten schuren, white washen, en daarna mat laten lakken. Had ik 10 jaar eerder moeten doen. Resultaat is fantastisch. Compleet andere kamer
Hans van Dijk
Hans van Dijk
4. Juni, 2022.
Alleen al om deze mannen zou ik soms willen dat ik weer in Groningen woon. Want dan zou ik in hun werkgebied wonen. Nu niet. Maar dat weerhield Martin er niet van om vrijblijvend mij op zondagochtend over de app adviezen te geven bij aanschaf en behandeling van onze eiken vloer. Fantastisch! Ik ben er echt mee geholpen.
Nienke Blaauw
Nienke Blaauw
18. Juli, 2021.
Onze vloer is als nieuw! We zijn zeer tevreden over het resultaat én de plezierige communicatie.
Caroline Van der Werf
Caroline Van der Werf
15. Juni, 2021.
Hartelijk team dat weet van aanpakken. Snelle communicatie met als gevolg binnen no time een prachtige nieuwe vloer waar we komende jaren goed van gaan genieten!
Luc Smiers
Luc Smiers
5. December, 2019.
Afgelopen week is onze 20-jarige vloer onder handen genomen door Martin en zijn maat Katrinus. Door de informatie die op de website stond, hadden we het vertrouwen gekregen wat we nodig hadden voor het laten uitvoeren van deze klus. De vloer restaureren doe je immers maar één keer, dus wilden we iemand die weet waar hij mee bezig is. Het hele proces ging zoals vooraf afgesproken. Planning en uitvoering zijn perfect verlopen. Overlast was zeer gering, (alleen het uitruimen van de kamer) omdat er stofvrij werd gewerkt. Het uiteindelijk resultaat is werkelijk fantastisch. Wij hebben weer een nieuwe vloer! Mannen bedankt!! Met vriendelijke groet, Ruurd en Anita
A Scholtens
A Scholtens
15. Maart, 2019.
Plaats een review op mijn Google account