Klanten aan het woord

Klanten die een review plaatsen over de uitgevoerde werkzaamheden.  Lees onderstaand hun verhaal. Ook enthousiast geworden? Een afspraak is snel gemaakt!

KLIK HIER VOOR HET SCHRIJVEN VAN EEN REVIEW

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.
193 berichten.
Fam.Hoeboer Fam.Hoeboer schreef op 7 september 2014:
Onze lichteiken parketvloer is conform de gemaakte afspraken geschuurd en gelakt. Het resultaat was verbluffend:het was niet van een nieuwe vloer te onderscheiden. Ook de verleende service was prima en werd er ook onderhoud flacons en de informatie hierover afgeleverd. Echt een aanrader dus. Fam.Hoeboer Groningen
Franke Franke schreef op 3 september 2014:
Op 1 september jl., is ons 40 jaar oude juncker beuken parketvloer door de Heer Postmus geschuurd en gelakt, Met een geweldig resultaat, waardoor wij weer jaren plezier van onze vloer zullen hebben. Dhr. Postmus is een vakman die goed werk levert en zijn afspraken nakomt. Tevens is zijn communicatie naar de klant zeer goed en correct. Wij raden de dhr. Postmus aan voor iedereen die zijn vloer wil renoveren. Hartelijk dank, Fam. Franke Bedum.
F. Woltring en M. Borgman F. Woltring en M. Borgman schreef op 2 september 2014:
Wij hebben sedert 20 jaar een beukenhouten parketvloer van Junckers. Destijds is bij het leggen de vloer verkeerd behandeld geweest (het bedrijf legde dit merk vloer voor het eerst) met een olie of impregneermiddel. Martin en collega moesten dan ook in tweemaal zoveel gangen schuren als gebruikelijk, voordat de donkerbruine kleur helemaal was verdwenen. Ik heb zeven vuilniszakken vol schuursel naar de vuilstort gebracht (van een vloer van nog geen 40 vierkande meter oppervlakte). Er zullen dus wel de nodige millimeters verdwenen zijn (maar dat kan deze 2 cm dikke vloer wel hebben...). Het resultaat is erg fraai: prachtig glad gelakt hout, en onze beide kamers zijn véél lichter geworden.
Joost Bosma Joost Bosma schreef op 30 augustus 2014:
Eiken vloer gerenoveerd. Is als nieuw. Zeer tevreden. Ze denken met je mee, leveren goede service, maar ook bereikbaarheid is dik in orde. Overall erg professioneel. De vloer is hun visitekaartje en dat ziet er (weer) top uit! Bedankt!
Familie Duursema Familie Duursema schreef op 7 juli 2014:
Vakwerk! Onze vloer is als weer als nieuw, dankzij de mannen van Posthumus. Fijne mensen, uitstekende service, zeer aan te bevelen.
A.H. Frik - de Vries A.H. Frik - de Vries schreef op 12 juni 2014:
Wij zijn zeer tevreden met het resultaat van onze parketvloer.Voordien zag het parket er niet uit nog geen 2 jaar geleden hebben wij de vloer zelf geschuurd maar met een zeer tegenvallend resultaat. Dus dan maar een vakman inhuren. via een advertentie op Postmusparket gestuit. We hadden een zeer snelle reactie. Hij beloofde mij dat als wij zijn advies opvolgden wij weer jarenlang plezier van onze Junckers parketvloer zouden hebben. Hij gaf ook een heel helder advies.Geen olie o.i.d. maar weer lakken. Toen dacht ik nouja daar zit ik niet op te wachten. maar het verschil met vroeger is dat het nu niet glimt en dat het er weer als nieuw uitziet.Geweldig.!!!
George van der Weij George van der Weij schreef op 10 juni 2014:
Postmus parket heeft bij ons de vloer gerenoveerd. Schuren en opnieuw in de olie gezet. Het resultaat is geweldig. De vloer is nog nooit zo mooi geweest!! Bedankt voor het fantastische werk. Groet, George
A.J.Friederich A.J.Friederich schreef op 24 mei 2014:
De eerste parketvloer waarbij de rommel na afloop is opgeruimd. Het grootste voordeel was dat ik twee dagen lekker niet hoefde te werken omdat de vloer moest opdrogen en inharden, Nadeel was dan weer dat ik daarna weer harder moest werken om de achterstand in te halen. De vloer ligt er weer strak bij en kan weer een aantal jaren als kantoorvloer mee! De rekensom voor de spam was wel lastig. Bedankt Martin
Jan Peter Jan Peter schreef op 22 mei 2014:
Martin en zijn college overtreffen de verwachting, de beuken vloer ziet er weer als nieuw uit, mooi vlak geschuurd en ook nog eens stofvrij!!! Met een goede olie behandeld , resultaat is geweldig !!!! Absolute aanrader !!! Jan-Peter en Ria
Pieter Dijkhuis Pieter Dijkhuis schreef op 11 april 2014:
Snel, flexibel en op het juiste moment accuraat. Dat is hoe ik de dienstverlening van Postmus Parket kan omschrijven. Kortom een zeer tevreden klant met een mooie nieuwe vloer.
Anne Kroese Anne Kroese schreef op 22 maart 2014:
Postmus Parket heeft werkelijk een wonder verricht in onze woonkamer, het lijkt alsof we een gloednieuwe vloer hebben gekocht. We hebben direct nieuwe plinten gekregen die er keurig in liggen. Bedankt!
JJ Slob JJ Slob schreef op 24 februari 2014:
Onze vloer is door Postmus Parket opnieuw geschuurd en gelakt, met een geweldig resultaat. We zijn er zeer tevreden over, de vloer ziet er weer als nieuw uit! Als het weer nodig is komen wij zeker weer bij dit bedrijf terug!
Philip McCann Philip McCann schreef op 20 februari 2014:
Postmus Parket did a wonderful job on our wooden floors. Beautifully finished. They helped to transform our new house into a home. Philip
Robin Brouwer Robin Brouwer schreef op 11 februari 2014:
Hoi Martin, Ik heb een huis gekocht in Groningen en heb hulp nodig voor het onderhoud van de houten vloer (~27 m2). Ik weet niet meteen wat voor huot het is. Zou je beschikbaar zijn voor eerste inspectie/ quote in de week van 24 Februarie? Ik zou de klus graag voor 5 Maart geklaard hebben, weet niet of je daar ook tijd voor zou hebben? Met vriendelijke groet, Robin Brouwer
Rommy Rommy schreef op 9 februari 2014:
Heldere afspraken, korte communicatielijnen Maar vooral: een man met passie voor zijn vak, levert een goed resultaat. Onze glanzende (gelige)beuken parketvloer van 20 jaar oud is weer licht en mooi mat gelakt. Wij zijn er erg tevreden over!
Viktor Viktor schreef op 29 januari 2014:
Martin Postmus is snel en goed bereikbaar via email en telefoon, geeft helder advies en levert vakwerk, precies volgens afspraak. Onze Jatoba vloer ziet er weer geweldig uit! Een aanrader dus.
Bona Bona schreef op 15 januari 2014:
Wij als Bona van bona.com bevelen ook Postmus Parket aan. Martin Postmus werkt al jaren als ervaren vakman én hij heeft in 2013 het Bona Gecertificeerd Vakmanschap behaald. Nogmaals gefeliciteerd hiermee, je was een waardige leerling 🙂 Als je een vakman zoekt voor je vloer, dan ben je bij Postmus Parket aan het juiste adres.
I. Hoeber I. Hoeber schreef op 14 januari 2014:
Onze 13 jaar oude gele en glimmende beuken lamelparketvloer is weer prachtig licht en mat geworden. Ook zijn alle beschadigingen eruit gegaan, kortom een vloer die nu nog mooier is dan toen hij nieuw was. Alles is keurig volgens afspraak verlopen. Hendrik-Jan en Ineke
Theo en Diana v.d. Lageweg Theo en Diana v.d. Lageweg schreef op 31 december 2013:
Hallo Martin. Bedankt voor het prachtig restaureren van de Junkers beuken parket vloer in ons nieuwe huis. De oude vloer was glanzend en door de jaren erg geel geworden. Op advies van Martin is de vloer geschuurd en daarna in de matte blanke lak gezet. We hebben een nieuwe strakke vloer terug gekregen (mooie matte blank houten vloer, het gele is er helemaal uit!), terwijl de vloer al 23 jaar oud is. We zijn zeer tevreden en bevelen Postmus Parket van harte aan! Groeten Theo en Diana
Bulstra Bulstra schreef op 22 december 2013:
Mijn eikenlamel parketvloer van meer dan 30 jaar oud was zwaar versleten. Martin heeft de vloer zorgvuldig geschuurd, hier en daar creatief gerepareerd en voorzien van een prachtige, warme olielaag. Volledig stofvrij geschuurd, had er geen omkijken naar. Om er maar eens een cliché tegenaan te gooien: ik heb gewoon een nieuwe frisse vloer!! Top!
Contact opnemen

Ook enthousiast geworden net als onze klanten?

Maak een afspraak en laat die vloer niet verder versloffen!
Contact opnemen
Plaats een review op mijn Google account

Een review achterlaten op mijn Google pagina

Waarom je mening telt?

Het is mijn doel om mijn bezoekers zo goed mogelijke te informeren over de verschillende producten en mogelijkheden. De ervaring leert dat onpartijdige en eerlijke reactie van andere klanten uiteindelijk van groot belang zijn voor toekomstige klanten. Vandaar dat ik je mening vraag. Ik hoop van harte dat je een paar minuten wilt nemen om een review te schrijven.

Plaats een review op mijn Google account