Klanten aan het woord

Klanten die een review plaatsen over de uitgevoerde werkzaamheden.  Lees onderstaand hun verhaal. Ook enthousiast geworden? Een afspraak is snel gemaakt!

KLIK HIER VOOR HET SCHRIJVEN VAN EEN REVIEW

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.
189 berichten.
Familie Duursema Familie Duursema schreef op 7 juli 2014:
Vakwerk! Onze vloer is als weer als nieuw, dankzij de mannen van Posthumus. Fijne mensen, uitstekende service, zeer aan te bevelen.
A.H. Frik - de Vries A.H. Frik - de Vries schreef op 12 juni 2014:
Wij zijn zeer tevreden met het resultaat van onze parketvloer.Voordien zag het parket er niet uit nog geen 2 jaar geleden hebben wij de vloer zelf geschuurd maar met een zeer tegenvallend resultaat. Dus dan maar een vakman inhuren. via een advertentie op Postmusparket gestuit. We hadden een zeer snelle reactie. Hij beloofde mij dat als wij zijn advies opvolgden wij weer jarenlang plezier van onze Junckers parketvloer zouden hebben. Hij gaf ook een heel helder advies.Geen olie o.i.d. maar weer lakken. Toen dacht ik nouja daar zit ik niet op te wachten. maar het verschil met vroeger is dat het nu niet glimt en dat het er weer als nieuw uitziet.Geweldig.!!!
George van der Weij George van der Weij schreef op 10 juni 2014:
Postmus parket heeft bij ons de vloer gerenoveerd. Schuren en opnieuw in de olie gezet. Het resultaat is geweldig. De vloer is nog nooit zo mooi geweest!! Bedankt voor het fantastische werk. Groet, George
A.J.Friederich A.J.Friederich schreef op 24 mei 2014:
De eerste parketvloer waarbij de rommel na afloop is opgeruimd. Het grootste voordeel was dat ik twee dagen lekker niet hoefde te werken omdat de vloer moest opdrogen en inharden, Nadeel was dan weer dat ik daarna weer harder moest werken om de achterstand in te halen. De vloer ligt er weer strak bij en kan weer een aantal jaren als kantoorvloer mee! De rekensom voor de spam was wel lastig. Bedankt Martin
Jan Peter Jan Peter schreef op 22 mei 2014:
Martin en zijn college overtreffen de verwachting, de beuken vloer ziet er weer als nieuw uit, mooi vlak geschuurd en ook nog eens stofvrij!!! Met een goede olie behandeld , resultaat is geweldig !!!! Absolute aanrader !!! Jan-Peter en Ria
Pieter Dijkhuis Pieter Dijkhuis schreef op 11 april 2014:
Snel, flexibel en op het juiste moment accuraat. Dat is hoe ik de dienstverlening van Postmus Parket kan omschrijven. Kortom een zeer tevreden klant met een mooie nieuwe vloer.
Anne Kroese Anne Kroese schreef op 22 maart 2014:
Postmus Parket heeft werkelijk een wonder verricht in onze woonkamer, het lijkt alsof we een gloednieuwe vloer hebben gekocht. We hebben direct nieuwe plinten gekregen die er keurig in liggen. Bedankt!
JJ Slob JJ Slob schreef op 24 februari 2014:
Onze vloer is door Postmus Parket opnieuw geschuurd en gelakt, met een geweldig resultaat. We zijn er zeer tevreden over, de vloer ziet er weer als nieuw uit! Als het weer nodig is komen wij zeker weer bij dit bedrijf terug!
Philip McCann Philip McCann schreef op 20 februari 2014:
Postmus Parket did a wonderful job on our wooden floors. Beautifully finished. They helped to transform our new house into a home. Philip
Robin Brouwer Robin Brouwer schreef op 11 februari 2014:
Hoi Martin, Ik heb een huis gekocht in Groningen en heb hulp nodig voor het onderhoud van de houten vloer (~27 m2). Ik weet niet meteen wat voor huot het is. Zou je beschikbaar zijn voor eerste inspectie/ quote in de week van 24 Februarie? Ik zou de klus graag voor 5 Maart geklaard hebben, weet niet of je daar ook tijd voor zou hebben? Met vriendelijke groet, Robin Brouwer
Rommy Rommy schreef op 9 februari 2014:
Heldere afspraken, korte communicatielijnen Maar vooral: een man met passie voor zijn vak, levert een goed resultaat. Onze glanzende (gelige)beuken parketvloer van 20 jaar oud is weer licht en mooi mat gelakt. Wij zijn er erg tevreden over!
Viktor Viktor schreef op 29 januari 2014:
Martin Postmus is snel en goed bereikbaar via email en telefoon, geeft helder advies en levert vakwerk, precies volgens afspraak. Onze Jatoba vloer ziet er weer geweldig uit! Een aanrader dus.
Bona Bona schreef op 15 januari 2014:
Wij als Bona van bona.com bevelen ook Postmus Parket aan. Martin Postmus werkt al jaren als ervaren vakman én hij heeft in 2013 het Bona Gecertificeerd Vakmanschap behaald. Nogmaals gefeliciteerd hiermee, je was een waardige leerling 🙂 Als je een vakman zoekt voor je vloer, dan ben je bij Postmus Parket aan het juiste adres.
I. Hoeber I. Hoeber schreef op 14 januari 2014:
Onze 13 jaar oude gele en glimmende beuken lamelparketvloer is weer prachtig licht en mat geworden. Ook zijn alle beschadigingen eruit gegaan, kortom een vloer die nu nog mooier is dan toen hij nieuw was. Alles is keurig volgens afspraak verlopen. Hendrik-Jan en Ineke
Theo en Diana v.d. Lageweg Theo en Diana v.d. Lageweg schreef op 31 december 2013:
Hallo Martin. Bedankt voor het prachtig restaureren van de Junkers beuken parket vloer in ons nieuwe huis. De oude vloer was glanzend en door de jaren erg geel geworden. Op advies van Martin is de vloer geschuurd en daarna in de matte blanke lak gezet. We hebben een nieuwe strakke vloer terug gekregen (mooie matte blank houten vloer, het gele is er helemaal uit!), terwijl de vloer al 23 jaar oud is. We zijn zeer tevreden en bevelen Postmus Parket van harte aan! Groeten Theo en Diana
Bulstra Bulstra schreef op 22 december 2013:
Mijn eikenlamel parketvloer van meer dan 30 jaar oud was zwaar versleten. Martin heeft de vloer zorgvuldig geschuurd, hier en daar creatief gerepareerd en voorzien van een prachtige, warme olielaag. Volledig stofvrij geschuurd, had er geen omkijken naar. Om er maar eens een cliché tegenaan te gooien: ik heb gewoon een nieuwe frisse vloer!! Top!
John Coutinho John Coutinho schreef op 5 oktober 2013:
Wij als collega\'s uit het zuiden des lands. Kunnen Martin postmus van harte aanbevelen.Mijn ervaring is dat Martin er alles aan zal doen om uw vloer weer als nieuw te maken.Een vloer van Martin Postmus betekend een renovatie met 200% tevredenheid garantie. met vriendelijke groet John Coutinho
Jeanine Stevens Jeanine Stevens schreef op 16 september 2013:
Na 26 jaar was de grenenhouten vloer van de spreekkamer toe aan een opfrisbeurt. En zonder stof en met een vrolijk humeur en vanzelfsprekend vakmanschap heeft Martin gedaan wat we tevoren hadden afgesproken. geen stofje te zien na het schuren en een vloer als nieuw.Een tevreden klant en we gaan voor de volgende vloer! Bedankt Martin.Jeanine
M en G Heerlien M en G Heerlien schreef op 16 juli 2013:
Beste Martin, Vakmanschap is meesterschap! Onze Junckers parketvloer is in mei jl. na 23 jaar geschuurd en opnieuw gelakt. De vloer is als nieuw en mooi van kleur. We zijn heel erg blij met het resultaat. Ook het maken van afspraken en de onderlinge communicatie verliep heel erg plezierig. Martin, bedankt!
M.Oosterhuis M.Oosterhuis schreef op 13 juli 2013:
Mijn ervaring met Postmus Parket? Een absolute aanrader: vakman, passie voor zijn vak, duidelijk in afspraken, schrijft Kwaliteit met een hoofdletter K.
Contact opnemen

Ook enthousiast geworden net als onze klanten?

Maak een afspraak en laat die vloer niet verder versloffen!
Contact opnemen