Enthousiaste klanten aan het woord

Wat is er nu leuker dat onze klanten vertellen dat ze tevreden zijn over onze werkzaamheden. Lees ik graag als ik een baaldag heb…

klantreview

Schrijf een review over de uitgevoerde werkzaamheden.

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.
248 berichten.
Gea Gea uit Groningen heeft geschreven op 3 maart 2023
Onze vloer ziet er weer uit als nieuw! Ook heeft Martin een deel van de lelijk geworden plinten vervangen. Sympathieke man. We zijn erg tevreden en raden Postmus Parket van harte aan.
Petra Petra uit Winsum heeft geschreven op 27 januari 2023
Woensdag 25 januari al iets voor 0.8.00 uur op de stoep. De vloer van 17 jaar oud heeft een metamorfose ondergaan. Wat een prachtig eindresultaat is het geworden! Precies volgens afspraak is alles verlopen. Groetjes Petra Sijbolts
Hildemarie Hildemarie uit Eelderwolde heeft geschreven op 24 januari 2023
Voor onze verhuizing besloten we de 4 jaar oude houten vloer toch nog te laten schuren en oliën. Met veel geluk had Postmus nog een dag op korte termijn beschikbaar. Snelle reacties en de afspraken zijn nagekomen. We kozen voor een lichtere kleur en we waren enorm verrast over het resultaat. De mannen hebben ontzettend netjes gewerkt en nagenoeg stofvrij!
Daniël Daniël uit Bedum heeft geschreven op 6 december 2022
Mooi op korte termijn een afspraak kunnen maken. Vloer geschuurd en geolied en ziet er weer prachtig uit. We zijn er enorm blij mee!
J. Muller J. Muller uit Winsum heeft geschreven op 18 november 2022
Wij hebben in november 2022 onze houtenvloer laten schuren en oliën door ga. Postmus. Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de werkzaamheden en uiteraard ook over het eindresultaat. Een hele prettige bijkomstigheid was dat alles stofvrij is uitgevoerd.
Familie Hut Familie Hut uit Hoogezand heeft geschreven op 14 september 2022
Op 7 september 2022 is onze Kambala parketvloer na 45 jaar gelakt te zijn geweest, gerenoveerd door Postmus Parket, geschuurd en geolied. Toen wij weer thuis kwamen waren we blij verrast, zo mooi en stofvrij. Een pluim voor de mannen. Echt een aanrader !! Familie Hut Hoogezand.
Judith Judith uit Kropswolde heeft geschreven op 14 juni 2022
Onze vloer, met flinke achterstallig onderhoud, lijkt na het schuren en olien weer als nieuw! Eenvoudige communicatie via de whats app en alles was zo bevestigd. Een erg tevreden klant erbij :-).
Fam. Kleine Fam. Kleine uit Appingedam heeft geschreven op 9 juni 2022
Frans eiken vloer van 17 jaar oud ziet er met zijn nieuwe look (geschuurd + Mountain Grey olie) weer uit als nieuw! Erg blij mee.
tineke hemmes tineke hemmes uit uithuizen heeft geschreven op 24 maart 2022
Donderdag 17 maart is onze vloer geschuurd en in de olie gezet en het resultaat is prachtig. Alles verliep soepel en we zijn zeer tevreden over het resultaat De complimenten Tineke Hemmes
Simona Simona heeft geschreven op 22 maart 2022
Op maandag 21 maart heeft postmus parket onze eikenhouten vloer geschuurd en geolied en we zijn heel erg tevreden met het resultaat!! Alles verliep zo soepel en professioneel. Van het contact via de email tot het schuren en de tips en adviezen die we kregen. Ik zou dit bedrijf aan iedereen aanraden! Vakwerk.
Plaats een review op mijn Google account

Een review achterlaten op mijn Google pagina

Waarom je mening telt?

Het is mijn doel om mijn bezoekers zo goed mogelijke te informeren over de verschillende producten en mogelijkheden. De ervaring leert dat onpartijdige en eerlijke reactie van andere klanten uiteindelijk van groot belang zijn voor toekomstige klanten. Vandaar dat ik je mening vraag. Ik hoop van harte dat je een paar minuten wilt nemen om een review te schrijven.

Wij zijn super tevreden met onze nieuwe vloer. Top bedrijf, werk snel, netjes, volgens afspraken. Zeer professioneel.
Marcin G
Marcin G
10. Maart, 2023.
Snelle en uitstekende service. Vloer geschuurd en opnieuw geolied. Vloer ziet er weer prachtig uit!
Daniel van Buren
Daniel van Buren
14. December, 2022.
Mijn 25 jaar oude eiken vloer laten schuren, white washen, en daarna mat laten lakken. Had ik 10 jaar eerder moeten doen. Resultaat is fantastisch. Compleet andere kamer
Hans van Dijk
Hans van Dijk
4. Juni, 2022.
Onze rustieke gerookte abdij planken vloer is na 15 jaar intensief gebruik weer als nieuw na de vakkundige renovatie door Postmus parket. Grondige inspectie en aanwijzingen vooraf, realistische prijs en probleemloze en punctuele uitvoering. Wij zijn zéér tevreden en blij met het resultaat. Gunstig neveneffect: je kamer is ook weer eens echt opgeruimd.
Ruud Dekkers
Ruud Dekkers
30. Mei, 2022.
Alleen al om deze mannen zou ik soms willen dat ik weer in Groningen woon. Want dan zou ik in hun werkgebied wonen. Nu niet. Maar dat weerhield Martin er niet van om vrijblijvend mij op zondagochtend over de app adviezen te geven bij aanschaf en behandeling van onze eiken vloer. Fantastisch! Ik ben er echt mee geholpen.
Nienke Blaauw
Nienke Blaauw
18. Juli, 2021.
Onze vloer is als nieuw! We zijn zeer tevreden over het resultaat én de plezierige communicatie.
Caroline Van der Werf
Caroline Van der Werf
15. Juni, 2021.
Hartelijk team dat weet van aanpakken. Snelle communicatie met als gevolg binnen no time een prachtige nieuwe vloer waar we komende jaren goed van gaan genieten!
Luc Smiers
Luc Smiers
5. December, 2019.
Afgelopen week is onze 20-jarige vloer onder handen genomen door Martin en zijn maat Katrinus. Door de informatie die op de website stond, hadden we het vertrouwen gekregen wat we nodig hadden voor het laten uitvoeren van deze klus. De vloer restaureren doe je immers maar één keer, dus wilden we iemand die weet waar hij mee bezig is. Het hele proces ging zoals vooraf afgesproken. Planning en uitvoering zijn perfect verlopen. Overlast was zeer gering, (alleen het uitruimen van de kamer) omdat er stofvrij werd gewerkt. Het uiteindelijk resultaat is werkelijk fantastisch. Wij hebben weer een nieuwe vloer! Mannen bedankt!! Met vriendelijke groet, Ruurd en Anita
A Scholtens
A Scholtens
15. Maart, 2019.
Postmus Parket heeft onze eikenhouten vloer geschuurd en geolied. De werkzaamheden zijn keurig uitgevoerd. In 1 dag hebben ze onze gehele vloer gerenoveerd. Wij zijn erg blij met het eindresultaat. Het contact via whatsapp was erg plezierig (Snel antwoorden op onze vragen) Opvallend, ze werken erg netjes en schoon. GEEN stof. Wij kunnen dit bedrijf dan ook van harte aanbevelen. Erik Loopman.
erik loopman
erik loopman
27. Maart, 2018.
Onze maple vloer van 17 jaar oud had zeker een opfrisbeurt nodig. Via internet veel adressen opgezocht en vergeleken. De uiteindelijke afspraak gemaakt met Martin.En daar hebben we geen spijt van gekregen. Onze vloer ziet er na twee dagen werk weer schitterend uit. We hadden niet verwacht dat de vloer weer zo mooi zou worden. Heel licht en egaal van kleur met een mooie matte afwerking. Al met al heel tevreden en we hopen natuurlijk dat we de vloer nog lang zo houden.
Bennie Nijenhuis
Bennie Nijenhuis
2. Oktober, 2017.
Plaats een review op mijn Google account