Al meer dan 260 enthousiaste klanten aan het woord!

Heel veel vloeren gerenoveerd waarbij klanten met enthousiasme een review schreven, maar ook een filmpje toestuurde over mijn werkzaamheden.

Het is genieten nu, deze vloer ziet er als nieuw en strak uit en ligt al 35 jaar in mijn huis. Naast het vakmanschap, de efficiënte en klantvriendelijke benadering is de aantrekkelijke prijs ook zeker een aspect dat ik wil benadrukken.

Eiken vloer schuren in wijk Reitdiep in GroningenNienke van der Plas uit Groningen

Ook onze vloer heeft een ware metamorfose ondergaan door dhr. Postmus. Erg vakkundig, en professioneel!! Komt afspraken stipt na en erg aangenaam in de omgang. Zéér aanbevelenswaardig…………….bij deze!

Houten vloer schurenMijnheer uit Bedum

Voor onze verhuizing besloten we de 4 jaar oude houten vloer toch nog te laten schuren en oliën. Met veel geluk had Postmus nog een dag op korte termijn beschikbaar. Snelle reacties en de afspraken zijn nagekomen. We kozen voor een lichtere kleur en we waren enorm verrast over het resultaat. De mannen hebben ontzettend netjes gewerkt en nagenoeg stofvrij!

Visgraat vloer gelakt met speciale lakHildemarie uit Eelderwolde

Woensdag 25 januari al iets voor 0.8.00 uur op de stoep. De vloer van 17 jaar oud heeft een metamorfose ondergaan. Wat een prachtig eindresultaat is het geworden! Precies volgens afspraak is alles verlopen. Groetjes Petra Sijbolt

Parket schuren GroningenPetra Sijbolts uit Winsum

Schrijf een review over de uitgevoerde werkzaamheden.

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.
265 berichten.
Laura Laura uit Sellingen schreef op 2 februari 2022
Afgelopen week is mijn vloer geschuurd en gelakt door Postmus Parket. Het is erg mooi geworden. Bedankt!
Sandra van Aubel Sandra van Aubel uit Groningen schreef op 15 januari 2022
Vrijdag 14 januari is de geoliede parketvloer van 20 jaar oud opnieuw geschuurd en geolied. Het resultaat is prachtig! compliment Het werk is snel en heel schoon uitgevoerd en het maken van afspraken verliep fijn. Snelle reacties op vragen in aanloop naar de uitvoering van deze klus, kortom: dit bedrijf is aan te bevelen.compliment!
André en Tiny André en Tiny uit Roden schreef op 1 december 2021
We baalden al langer van onze gele gladde vloer (gelakt maple). Na een weekje vakantie kwamen we thuis en zagen we het eindresultaat. Een hele mooie lichte en matte vloer. Zijn er superblij mee.
Irma Oud Irma Oud uit Groningen schreef op 19 november 2021
Het is alweer even geleden dat de mannen van Postmus parket mijn woonkamervloer hebben geschuurd. Maar nog elke dag geniet ik van het fantastische eindresultaat! De afgelopen tijd heb ik mijn woonkamer opnieuw gedecoreerd en ingericht, want als ik één nadeel zou moeten noemen van het laten schuren, is het dat al het andere in de kamer oud en versleten lijkt bij zo'n prachtige vloer, die er als nieuw uitziet. 😉 Ik had hoogglanzend dieporanje verkleurd gestoomd beuken parket en nu een lichte matte naturelle vloer met een fluwelen uitstraling. Al met al dus supertevreden, had het veel eerder moeten doen. Mocht je nog twijfelen, niet doen, het resultaat wordt prachtig! Nogmaals bedankt mannen!!
Han Han uit Vries schreef op 29 oktober 2021
Postmus gevonden op internet. Mooie site met duidelijke taal. foto’s gemaild met vloeroppervlakte en direct een offerte. Deze week was het zover. De mannen hebben prima werk geleverd. Vloer weer als nieuw. We zijn er heel blij mee.
Niko Niko uit Groningen schreef op 19 oktober 2021
het is even wat werk alles uit de kamer maar dan krijg je ook wat boven verwachting mooi geworden alle oneffenheden / vlekken en deukjes niets meer van te zien en ook nog zonder dat er overal stof van het schuren ongelofelijk dus je de vloer wil laten doen is er wat ons betreft maar een bedrijf die het goed kan Fa. postmusparket een aanrader
Benny Scholt Lubberink Benny Scholt Lubberink uit Weerselo schreef op 11 oktober 2021
Wat een vakwerk door de Postmus mannen die met het schuren en lakken onze 18 jaar oude vloer een compleet nieuwe aanblik en uitstraling hebben gegeven. Ze hebben de klus die ze hebben willen overnemen van onze lokale parketteur die door ‘n blessure verhinderd was, netjes en schoon, zonder stof in 2 dagen uitgevoerd. Absoluut een aanrader!
Jolanda en Michiel Jolanda en Michiel uit Groningen schreef op 8 oktober 2021
Onze 22 jaar geoliede eiken vloer met v-groef is volledig geschuurd. Daarna met matte lak behandeld. Het resultaat is boven verwachting. Echt prachtig geworden. Lijkt een compleet nieuwe vloer en het is veel lichter in de kamer. Wat een vakmannen. Professioneel en snel. In 2 dagen was het klaar. Ook gebruikten ze een schuurmachine met goede stofafzuiging en weinig tot geen stof in huis. Fantastisch. Een aanrader.
Kasper en Johanna Kasper en Johanna uit Groningen schreef op 4 oktober 2021
We zijn erg blij met onze vloer, de oude vergeelde essen vloer is weer als nieuw. Uitstekende service en advies. Het team heeft met zorg gewerkt en na de werkzaamheden was alles netjes achtergelaten. Ga zo door!
Marian Hisken Marian Hisken uit Groningen schreef op 31 mei 2021
Vandaag is onze bijna 20 jaar oude vloer gerenoveerd er was in die 20 jaar nog nooit een schuurmachine over gegaan ! We hebben besloten om de vloer nog ouder te laten maken met een mooie kleurolie : “antiquity” de kleur past bij de nwe keuken met een “ouderwets” aanrechtblad v graniet . Alle grote vlekken van onze destijds oude dementerende teckel zijn verdwenen ! De kleurolie op de staal is minder mooi dan in het echt ! En ook fijn geen besmettelijke kleur dus superhandig met 2 vrolijke border collies . We zijn zeer tevreden , topprestatie ! 👍Dank je wel Erik & Marian Hisken
Plaats een review op mijn Google account

Een review achterlaten op mijn Google pagina

Waarom je mening telt?

Het is mijn doel om mijn bezoekers zo goed mogelijke te informeren over de verschillende producten en mogelijkheden. De ervaring leert dat onpartijdige en eerlijke reactie van andere klanten uiteindelijk van groot belang zijn voor toekomstige klanten. Vandaar dat ik je mening vraag. Ik hoop van harte dat je een paar minuten wilt nemen om een review te schrijven.

Snel en kundig advies gekregen van Martin op onze vragen over vloerrenovatie. Duidelijk een vakman met klantgerichte mindset!
Sydney Brouwer
Sydney Brouwer
23. Februari, 2024.
Martin heeft onze houten Jatoba vloer volledig geschuurd en gelakt en daar zijn we hem erg dankbaar voor! Het is ontzettend mooi geworden. Resultaat boven verwachting, alles was strak, netjes en brandschoon. Absolute aanrader, Martin is een vakman. Groet, Ruurd & Lisa
Groepsaccommodatie Orvelter Hof
Groepsaccommodatie Orvelter Hof
18. December, 2023.
Erg tevreden met de service van Martin. Parket ziet er weer prachtig uit!
Rob de Vries
Rob de Vries
4. Oktober, 2023.
Wij zijn super tevreden met onze nieuwe vloer. Top bedrijf, werk snel, netjes, volgens afspraken. Zeer professioneel.
Marcin G
Marcin G
10. Maart, 2023.
Snelle en uitstekende service. Vloer geschuurd en opnieuw geolied. Vloer ziet er weer prachtig uit!
Daniel van Buren
Daniel van Buren
14. December, 2022.
Mijn 25 jaar oude eiken vloer laten schuren, white washen, en daarna mat laten lakken. Had ik 10 jaar eerder moeten doen. Resultaat is fantastisch. Compleet andere kamer
Hans van Dijk
Hans van Dijk
4. Juni, 2022.
Alleen al om deze mannen zou ik soms willen dat ik weer in Groningen woon. Want dan zou ik in hun werkgebied wonen. Nu niet. Maar dat weerhield Martin er niet van om vrijblijvend mij op zondagochtend over de app adviezen te geven bij aanschaf en behandeling van onze eiken vloer. Fantastisch! Ik ben er echt mee geholpen.
Nienke Blaauw
Nienke Blaauw
18. Juli, 2021.
Onze vloer is als nieuw! We zijn zeer tevreden over het resultaat én de plezierige communicatie.
Caroline Van der Werf
Caroline Van der Werf
15. Juni, 2021.
Hartelijk team dat weet van aanpakken. Snelle communicatie met als gevolg binnen no time een prachtige nieuwe vloer waar we komende jaren goed van gaan genieten!
Luc Smiers
Luc Smiers
5. December, 2019.
Afgelopen week is onze 20-jarige vloer onder handen genomen door Martin en zijn maat Katrinus. Door de informatie die op de website stond, hadden we het vertrouwen gekregen wat we nodig hadden voor het laten uitvoeren van deze klus. De vloer restaureren doe je immers maar één keer, dus wilden we iemand die weet waar hij mee bezig is. Het hele proces ging zoals vooraf afgesproken. Planning en uitvoering zijn perfect verlopen. Overlast was zeer gering, (alleen het uitruimen van de kamer) omdat er stofvrij werd gewerkt. Het uiteindelijk resultaat is werkelijk fantastisch. Wij hebben weer een nieuwe vloer! Mannen bedankt!! Met vriendelijke groet, Ruurd en Anita
A Scholtens
A Scholtens
15. Maart, 2019.
Plaats een review op mijn Google account