Klanten aan het woord

Klanten die een review plaatsen over de uitgevoerde werkzaamheden.  Lees onderstaand hun verhaal. Ook enthousiast geworden? Een afspraak is snel gemaakt!

KLIK HIER VOOR HET SCHRIJVEN VAN EEN REVIEW

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.
193 berichten.
Bea Braker Bea Braker uit Assen schreef op 7 juni 2017:
Wat een top bedrijf!! Helemaal blij mee zal het dan ook andere mensen aanraden!! Nogmaals bedankt van een zeer tevreden klant!
Carlijn Janssen Carlijn Janssen uit Hilversum schreef op 5 juni 2017:
Onze vloer ziet er prachtig uit! We zijn erg blij met het resultaat. Zeker een aanrader!
Pascal Pascal uit Groningen schreef op 23 mei 2017:
De eiken houten vloer in ons nieuwe huis kon wel een onderhoudsbeurt gebruiken. Martin en Katrinus hebben een oude bruine vloer omgetoverd naar een moderne grijze topvloer. Echt vakwerk, netjes en alles volgens afspraak. Ook wij zijn dik tevreden dus!
Jan en Marike Jan en Marike uit Groningen schreef op 21 april 2017:
Zoek niet verder: Postmus Parket (Martin en Katrinus) is zeer deskundig, zorgvuldig, snel, realistisch, vriendelijk. We wisten niet (meer) hoe mooi onze vloer was.
Marieke - Amsterdam Marieke - Amsterdam uit Amsterdam schreef op 10 april 2017:
Martin en z'n collega hadden uit Rotterdam kunnen komen: "geen woorden, maar daden". Na 15 jaar ziet mijn afzelia vloer er mooier uit dan ooit. Prachtig. Het was fijn thuiskomen: geen stofboel maar heerlijk schoon. Ik verheug me op de volgende keer.....over 15 jaar. Dank jullie!
Govert van der Linden Govert van der Linden uit Amsterdam schreef op 8 april 2017:
Top! Bij thuiskomst op dag 1 waren een aantal machines, een half gesneden bruin en een pak hagelslag het bewijs dat er in mijn appartement wordt gewerkt. De hele vloer was al geschuurd. Bij thuiskomst op dag 2 lag de vloer er schitterend bij, ronkend in de olie. Op dag 3 mocht ik er slechts naar kijken. Op dag 4 heb ik de kamer heringericht, een aantal spullen weggegooid en ik geniet nu van een huis dat als nieuw aanvoelt. Naast het vakmanschap, de efficiente en klantvriendelijke benadering is de aantrekkelijke prijs ook zeker een aspect dat ik wil benadrukken. De reiskosten naar Amsterdam zijn niet niks maar dan nog is de totaalprijs een stuk aangenamer dan de vergelijkende offertes die ik bij Amsterdamse leveranciers heb opgevraagd. Kortom: van harte aanbevolen!
Tryntsje de jong rienstra Tryntsje de jong rienstra uit Nieuwe Mirdum schreef op 15 maart 2017:
Wat hebben wij weer een prachtige vloer gekregen!Echte vakmannen en ook nog eens super vriendelijk..zeer tevreden!!zal het zeker aanbevelen bij vrienden en kenissen een dikke10
Max en Lineke Oolders Max en Lineke Oolders uit Roden schreef op 7 maart 2017:
Martin en collega zijn echte vakmensen. Onze 22 jarige eiken wasvloer hebben zij in 2 dagen omgetoverd in een prachtige olievloer terwijl wij op vakantie zijn gegaan. Hun vakmanschap is duidelijk naar voren gekomen. We troffen een heel mooie vloer bij thuiskomst aan en alles was keurig opgeruimd . Niks dan lof. We kregen een Bona spraymop met reinigingsvloeistof gratis en binnenkort zelfs een onderhoudsvloeistof en een beschermer van Martin Wij bevelen ze zeker aan bij familie en vrienden.
Bennie en Ellen Bennie en Ellen uit Hoogkerk schreef op 1 maart 2017:
Onze junckers vloer opnieuw geschuurd en gelakt. Vakmanschap! Top bedankt Martin en collega.
Titia en Geert Titia en Geert schreef op 24 februari 2017:
Wij zijn heel erg tevreden over het schuren en in de olie zetten van onze Guatambu vloer.Een andere parketbedrijf had ons verteld dat het heel moeilijk zou worden om de vloer op te knappen, teveel spijkertjes enz. Hun advies was om een nieuwe vloer te kopen. Wat zijn wij blij dat wij Martin Postmus en zijn collega gevraagd hebben om de vloer op te knappen.De vloer is weer als nieuw. Geert en Titia ,Zwolle
Henk Henk schreef op 10 februari 2017:
We zijn zeer tevreden over het resultaat van het schuren en mat lakken van onze eiken parketvloer. Van white wash look naar een mooie natuurgetrouwe kleur en ook zonder glans! Erg mooi geworden; samen met de nieuw strak gestucte witte wanden een complete opfrisbeurt. Vakmanschap loont!
Tanja Tanja schreef op 13 januari 2017:
Onze eiken vloer laten schuren, behandeld met kleurolie en laten aflakken. Van ouderwets bruin en vergeeld naar modern grijs eiken. Zeer tevreden over het resultaat! Complimenten voor Martin en zijn collega!
Ben Ben schreef op 12 januari 2017:
Onze essenvloer laten schuren en lakken. We hadden ons ingesteld op het kleuren van onze vloer maar door de vakkundige kennis van Postmus Parket is dit toch afgeraden. De vloer is nu helemaal perfect geworden. Bedankt Martin & Katrinus. Wij zullen jullie aanraden.
Sjoukje Sjoukje schreef op 7 januari 2017:
Deze week hebben Martin en zijn collega mijn 25 jaar oude grenen vloer geschuurd en gelakt. Prachtig is het juiste woord toen ik de vloer zag. Achteraf had ik Martin al een paar jaar eerder moeten vragen om het te doen. Alle complimenten voor hun. En ook het netjes werken is zeker een pluim waard. BEDANKT.
F.Plat-Bosma F.Plat-Bosma schreef op 20 december 2016:
Vorige week mijn eiken scheepsdekvloer laten schuren en in de olie laten zetten door Martin en zijn collega. De v groeven zijn gerepareerd en hun vakmanschap is bewezen. Het is genieten nu, deze vloer ziet er als nieuw en strak uit en ligt al 35 jaar in mijn huis. Ik kan je deze mannen dus aanbevelen.
Eugene & Karin Eugene & Karin schreef op 11 december 2016:
In ons nieuwe huis lag een houten vloer die enorm versleten was, ook had deze een white wash in het verleden gehad. Martin heeft deze vloer weer in originele staat hersteld en het eindresultaat is geweldig. Het lijkt weer als een nieuwe vloer met een mooie matte uitstraling zoals wij die besproken hadden. Prima werk!
Dicky IJbema Dicky IJbema schreef op 9 december 2016:
De vloer van mijn woonkamer is geweldig opgeknapt. Omdat het parket zeer dun bleek adviseerde Martin mij om de vloer met olie te bewerken in plaats van lak. Dit betekende voor Martin dat hij minder inkomsten kreeg en voor mij dat ik dus goedkoper uit was. Zeer zorgvuldig en snel gewerkt. Zonder stof en overlast.
Ruurd en Anita Ruurd en Anita schreef op 4 december 2016:
Afgelopen week is onze 20-jarige vloer onder handen genomen door Martin en zijn maat Catharinus. Door de informatie die op de website stond, hadden we het vertrouwen gekregen wat we nodig hadden voor het laten uitvoeren van deze klus. De vloer restaureren doe je immers maar één keer, dus wilden we iemand die weet waar hij mee bezig is. Het hele proces ging zoals vooraf afgesproken. Planning en uitvoering zijn perfect verlopen. Overlast was zeer gering, (alleen het uitruimen van de kamer) omdat er stofvrij werd gewerkt. Het uiteindelijk resultaat is werkelijk fantastisch. Wij hebben weer een nieuwe vloer! Mannen bedankt!! Met vriendelijke groet, Ruurd en Anita
Richard & Esther Richard & Esther schreef op 21 november 2016:
Wij hebben een fantastisch huis gekocht, maar helaas lag de eikenvloer en belabberd bij. De looppaden waren bijvoorbeeld duidelijk te zien. Martin glimlachte slechts en heeft zich, samen met zijn collega, anderhalve dag uitgeleefd. Wat een fantastisch resultaat! De vloer is mooier geworden dan we ons konden voorstellen en kan door de goede adviezen nog jaren mee. Postmus Parket, nogmaals hartelijk dank!
Wilma Wilma schreef op 20 november 2016:
Twee mannen uit Groningen veroorzaken een metamorfose in mijn woonkamer. Een 25 jaar oude Junkers vloer weer als nieuw. Met als enige overlast even wat uurtjes niet in de woning mogen omdat de lak moet drogen dat had ik er maar al te graag voor over. Top mannen bedankt voor mijn nieuwe vloer ben er helemaal happy mee zo mooi. Koog aan de Zaan
Contact opnemen

Ook enthousiast geworden net als onze klanten?

Maak een afspraak en laat die vloer niet verder versloffen!
Contact opnemen
Plaats een review op mijn Google account

Een review achterlaten op mijn Google pagina

Waarom je mening telt?

Het is mijn doel om mijn bezoekers zo goed mogelijke te informeren over de verschillende producten en mogelijkheden. De ervaring leert dat onpartijdige en eerlijke reactie van andere klanten uiteindelijk van groot belang zijn voor toekomstige klanten. Vandaar dat ik je mening vraag. Ik hoop van harte dat je een paar minuten wilt nemen om een review te schrijven.

Plaats een review op mijn Google account