Klanten aan het woord

Klanten die een review plaatsen over de uitgevoerde werkzaamheden.  Lees onderstaand hun verhaal. Ook enthousiast geworden? Een afspraak is snel gemaakt!

Schrijf een review over de uitgevoerde werkzaamheden

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.
182 berichten.
Tanja Tanja schreef op 13 januari 2017:
Onze eiken vloer laten schuren, behandeld met kleurolie en laten aflakken. Van ouderwets bruin en vergeeld naar modern grijs eiken. Zeer tevreden over het resultaat! Complimenten voor Martin en zijn collega!
Ben Ben schreef op 12 januari 2017:
Onze essenvloer laten schuren en lakken. We hadden ons ingesteld op het kleuren van onze vloer maar door de vakkundige kennis van Postmus Parket is dit toch afgeraden. De vloer is nu helemaal perfect geworden. Bedankt Martin & Katrinus. Wij zullen jullie aanraden.
Sjoukje Sjoukje schreef op 7 januari 2017:
Deze week hebben Martin en zijn collega mijn 25 jaar oude grenen vloer geschuurd en gelakt. Prachtig is het juiste woord toen ik de vloer zag. Achteraf had ik Martin al een paar jaar eerder moeten vragen om het te doen. Alle complimenten voor hun. En ook het netjes werken is zeker een pluim waard. BEDANKT.
F.Plat-Bosma F.Plat-Bosma schreef op 20 december 2016:
Vorige week mijn eiken scheepsdekvloer laten schuren en in de olie laten zetten door Martin en zijn collega. De v groeven zijn gerepareerd en hun vakmanschap is bewezen. Het is genieten nu, deze vloer ziet er als nieuw en strak uit en ligt al 35 jaar in mijn huis. Ik kan je deze mannen dus aanbevelen.
Eugene & Karin Eugene & Karin schreef op 11 december 2016:
In ons nieuwe huis lag een houten vloer die enorm versleten was, ook had deze een white wash in het verleden gehad. Martin heeft deze vloer weer in originele staat hersteld en het eindresultaat is geweldig. Het lijkt weer als een nieuwe vloer met een mooie matte uitstraling zoals wij die besproken hadden. Prima werk!
Dicky IJbema Dicky IJbema schreef op 9 december 2016:
De vloer van mijn woonkamer is geweldig opgeknapt. Omdat het parket zeer dun bleek adviseerde Martin mij om de vloer met olie te bewerken in plaats van lak. Dit betekende voor Martin dat hij minder inkomsten kreeg en voor mij dat ik dus goedkoper uit was. Zeer zorgvuldig en snel gewerkt. Zonder stof en overlast.
Ruurd en Anita Ruurd en Anita schreef op 4 december 2016:
Afgelopen week is onze 20-jarige vloer onder handen genomen door Martin en zijn maat Catharinus. Door de informatie die op de website stond, hadden we het vertrouwen gekregen wat we nodig hadden voor het laten uitvoeren van deze klus. De vloer restaureren doe je immers maar één keer, dus wilden we iemand die weet waar hij mee bezig is. Het hele proces ging zoals vooraf afgesproken. Planning en uitvoering zijn perfect verlopen. Overlast was zeer gering, (alleen het uitruimen van de kamer) omdat er stofvrij werd gewerkt. Het uiteindelijk resultaat is werkelijk fantastisch. Wij hebben weer een nieuwe vloer! Mannen bedankt!! Met vriendelijke groet, Ruurd en Anita
Richard & Esther Richard & Esther schreef op 21 november 2016:
Wij hebben een fantastisch huis gekocht, maar helaas lag de eikenvloer en belabberd bij. De looppaden waren bijvoorbeeld duidelijk te zien. Martin glimlachte slechts en heeft zich, samen met zijn collega, anderhalve dag uitgeleefd. Wat een fantastisch resultaat! De vloer is mooier geworden dan we ons konden voorstellen en kan door de goede adviezen nog jaren mee. Postmus Parket, nogmaals hartelijk dank!
Wilma Wilma schreef op 20 november 2016:
Twee mannen uit Groningen veroorzaken een metamorfose in mijn woonkamer. Een 25 jaar oude Junkers vloer weer als nieuw. Met als enige overlast even wat uurtjes niet in de woning mogen omdat de lak moet drogen dat had ik er maar al te graag voor over. Top mannen bedankt voor mijn nieuwe vloer ben er helemaal happy mee zo mooi. Koog aan de Zaan
Arnold en Mirjam van den Broek Arnold en Mirjam van den Broek schreef op 11 oktober 2016:
Hoi Martin, Door een communicatiefout tussen mijn man en ik heb jij van ons nooit een berichtje gehad hoe blij wij met de vloer zijn. Sorry hiervoor. Geweldig is de vloer geworden en allemaal zo netjes!!! Nogmaals bedankt!!!! Wij zijn zeer zeer tevreden.
Gerard Gerard schreef op 22 september 2016:
Beste Martin Postmus. ''We zijn erg blij met het resultaat, het lijkt alsof we een compleet nieuwe vloer hebben! De vloer is lichter geworden dan we hadden verwacht maar we zijn er al helemaal aan gewend. En we hebben zeker geen spijt van de matte lak. De vloer spiegelt niet maar heeft wel een mooie glans! Nogmaals hartelijke dank!!''
Tabe Jorritsma Saskia Mackenbach Tabe Jorritsma Saskia Mackenbach schreef op 20 september 2016:
"Vorige week is onze eiken vloer geschuurd en gelakt. Wij zijn uitermate verrast door het resultaat. De oude, enigszins afgeragde vloer ziet er weer uit als nieuw, met nieuwe plintjes en een prachtige lichte kleur, precies zoals we gevraagd hadden. Onze complimenten voor het werk, de service, het contact en het nakomen van afspraken. Bijzonder is dat, in tegenstelling tot wat je zou verwachten, de klus vrijwel zonder stof in huis is geklaard!"
Marlon en Nick Marlon en Nick schreef op 1 augustus 2016:
Vorige week is de vloer in onze nieuwe woning geschuurd en in de olie gezet. Het resultaat is perfect. Ook de service, het nakomen van de afspraken en het meedenken over de juiste behandeling was erg prettig.
Mattie Stam Mattie Stam uit Mattie Stam schreef op 19 juli 2016:
Anderhalf jaar geleden hebben wij de oude vloer in ons nieuwe huis laten renoveren door Martin en zijn kompaan. De planning was strak, tussen leeg maken van het huis, schilderen en verhuizen in, maar het was allemaal soepel in te passen (wel ruim van te voren afgesproken). Vanaf dat de heren begonnen met het werk, ben ik niet meer ter plaatse geweest. Het was min of meer een surprise-party, toen we het resultaat gingen bekijken en wat voor een surprise!!! De vloer was van donker/vuil essen, opgeschuurd tot helder, licht essen. Een mooie mat-lak erover en alle plinten vervangen (deze lagen er schots en scheef in en sloten niet aan op muren en vloer). Prachtig in een woord. Nu na anderhalf jaar, bestel ik voor het eerst het onderhoudsmateriaal, dat ik bij aflevering van de vloer erbij kreeg geleverd. Nooit meer ander spul erop. Dus een heel tevreden klant, ook na geruime tijd, na de renovatie. Bedankt Martin en co
Sylvia Gul Sylvia Gul schreef op 12 juli 2016:
Onze verkeerd behandelde Junckers vloer, hij is 10 geleden na een verbouwing geschuurd en in de was gezet, is nu weer als nieuw. Martin en zijn collega hebben vakwerk geleverd. Geschuurd en in de matte lak is het weer een plaatje. Nu 2 verjaardagsfeestjes verder is hij nog steeds erg mooi. Een aanrader om deze mensen je vloer te laten behandelen. Wij twijfelden om een geheel nieuwe vloer te nemen maar zijn blij dat we hier voor gekozen hebben.
Bob Dam Bob Dam schreef op 5 juni 2016:
Wat een vakman! Eerlijk advies,geweldig uitgevoerd en een resultaat waar we zeer blij mee zijn. We kunnen iedereen Martin aanbevelen. Prijs kwaliteit verhouding top!
Familie Brinkhuis Familie Brinkhuis schreef op 30 mei 2016:
Zwolle, mei 2016 Martin en zijn collega hebben onze vergeelde beukenhouten Junckers parketvloer helemaal blank geschuurd. Daarna behandeld met een matte lak. Het is werkelijk prachtig geworden. Vakwerk! We zijn er heel blij mee. Bedankt! Familie Brinkhuis
Geke Timmerman Geke Timmerman schreef op 16 maart 2016:
Onze 20 jaar afgeleefde beuken parket vloer (+ waterschade na breuk riool) is weer als nieuw! Nooit gedacht dat schuren en lakken zo\'n prachtige nieuwe look zou geven. Wat ben ik blij dat ik niet voor een geheel nieuwe vloer heb gekozen. Ons parket kan er weer 20 jaar tegenaan. Vakmanschap, Martin en collega. Klasse! Verder duidelijk in afspraken en adviezen. Harde werkers!
Robbert Robbert schreef op 25 februari 2016:
\'s Ochtends mijn sleutels afgegeven, \'s middags de sleutel terug gevonden, vergezeld met een ge-wel-dige vloer. Supermooi resultaat en zeer tevreden. Het zegt genoeg dat ik zelfs een berichtje in het gastenboek plaats haha 🙂
Martine Los Martine Los schreef op 22 februari 2016:
Het resultaat is super! De vloer is prachtig geworden. Het contact met Martin was heel fijn en het huis is heel netjes achter gelaten, geen stof of andere troep. Wij zijn enorm blij met onze vloer, nogmaals bedankt!
Contact opnemen

Ik wil mijn houten laten schuren.

Zullen we afspreken? Ik maak graag kennis met je vloer!
Contact opnemen