Klanten aan het woord

Klanten die een review plaatsen over de uitgevoerde werkzaamheden.  Lees onderstaand hun verhaal. Ook enthousiast geworden? Een afspraak is snel gemaakt!

KLIK HIER VOOR HET SCHRIJVEN VAN EEN REVIEW

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.
186 berichten.
Jeanette en Wim Jeanette en Wim uit Assen schreef op 3 oktober 2017:
Nadat we onze vloer zelf niet meer goed kregen, toch maar professionele hulp ingeroepen, die we via via aangeraden kregen. Martin en zijn collega zijn harde en schone werkers, die je graag over de vloer krijgt. Het resultaat is perfect geworden, er ligt een nieuwe vloer ! Hadden we 10 jaar eerder moeten doen. Mannen super bedankt ! Groet Wim en Jeanette.
René René uit Groningen schreef op 21 september 2017:
Martin en Katrinus hebben onze verkleurde vloer aangepakt. Super resultaat! Mooi licht van kleur. Deze vakmensen kan ik echt aanraden! Dank!
Arnold Arnold uit Groningen schreef op 27 juli 2017:
Mijn buren lieten hun vloer schuren en opnieuw lakken.Zij waren zo tevreden dat ze me direct de naam van Postmus parket noemden. Ik was onder de indruk van het resultaat en kreeg ineens zin om ook mijn vloer te laten doen. Die vloer van massief eiken ligt er vanaf 1998 en daar is op geleefd mag ik wel zeggen. Om 8 uur s'ochtends kwamen ze met twee man sterk en om 4 uur s'middags was er een nieuwe vloer ontstaan. En helemaal zonder stof!! En het was ook nog heel gezellig. Echt een aanrader. Wat ben ik blij dat ik het niet zelf heb gedaan. Vaklui daar heb je wat aan.
Marieke Marieke uit Amsterdam schreef op 26 juli 2017:
Net thuis van vakantie en weer valt mij op hoe prachtig mijn vloer is. Martin en collega hebben in april de vloer onderhanden genomen. Het is een blijft een genot erop te leven.
Peter Peter uit Scheemda schreef op 23 juli 2017:
Onze (toch wel) doorleefde vloer laten schuren door Martin en Katrinus. Na een huisbezoek hadden we er alle vertrouwen in. En niet voor niets. Hard werkende vakmannen die afspraken nakomen en fluitend hun werk doen. Prachtige vloer opgeleverd gekregen, niet verwacht dat het weer zo mooi zou worden.
Ben Ben uit Holwierde schreef op 18 juli 2017:
Update van review van 12 januari 2017. De vloer is na 6 maanden nog helemaal top. Afwerking en uitstraling kan gewoon niet beter.
Jaap Jaap uit Assen schreef op 16 juli 2017:
We hebben onze Junckers Parketvloer door de mannen van Postmus Parket laten schuren en lakken. De mannen werken hard en netjes met als resultaat een prachtige als nieuwe vloer. Het is een prachtige lichte matte vloer geworden, waar we mede door het goede advies, nog vele jaren plezier van hopen te hebben.
Moerman Moerman uit Zuidwolde schreef op 14 juli 2017:
Na vijf jaar intensief gebruik van onze parketvloer was de vloer weer toe aan een opknapbeurt. Dat is door dhr. Postmus en collega heel goed gedaan, onze vloer weer als nieuw. Op een loopvlak zat een grotere beschadiging, dat hebben ze ook goed verholpen. Vakmensen, ik kan ze iedereen aanraden.
Wim en Jannie Wim en Jannie uit Hoogkerk schreef op 11 juli 2017:
Onze parket vloer in ons nieuwe huis laten schuren en lakken door Postmus parket. We zijn zeer tevreden over het resultaat! Als nieuw! De mensen komen sympathiek en vakkundig over.
A.Afman A.Afman uit Bierum schreef op 8 juli 2017:
Heel erg blij met onze geschuurde en gelakte vloer, de vloer lijkt als nieuw, Mooi mat en licht. Vakmannen, geven goed advies.
Sylvia Sylvia uit Gieten schreef op 23 juni 2017:
Onze eiken vloer in woonkamer en hal ziet er weer mooi uit, veel lichter, mooie matte afwerking. ze werken netjes volgens afspraak, geven advies vooraf wat ons heeft doen besluiten om toch de lak afwerking te kiezen ipv een white wash die we in gedachten hadden
Marieke Maneschijn Marieke Maneschijn uit Adorp schreef op 16 juni 2017:
Wat is het mooi geworden! Veel lichter en mat. Ook keurig afgewerkt met de nieuwe plinten.Ik geniet er iedere dag van.
John Dijkman John Dijkman uit Appingedam schreef op 15 juni 2017:
Prima bedrijf en hardwerkende mannen. Onze keukenvloer is na 22 jaar weer als nieuw. Nu onze gang en kamer nog.
Bea Braker Bea Braker uit Assen schreef op 7 juni 2017:
Wat een top bedrijf!! Helemaal blij mee zal het dan ook andere mensen aanraden!! Nogmaals bedankt van een zeer tevreden klant!
Carlijn Janssen Carlijn Janssen uit Hilversum schreef op 5 juni 2017:
Onze vloer ziet er prachtig uit! We zijn erg blij met het resultaat. Zeker een aanrader!
Pascal Pascal uit Groningen schreef op 23 mei 2017:
De eiken houten vloer in ons nieuwe huis kon wel een onderhoudsbeurt gebruiken. Martin en Katrinus hebben een oude bruine vloer omgetoverd naar een moderne grijze topvloer. Echt vakwerk, netjes en alles volgens afspraak. Ook wij zijn dik tevreden dus!
Jan en Marike Jan en Marike uit Groningen schreef op 21 april 2017:
Zoek niet verder: Postmus Parket (Martin en Katrinus) is zeer deskundig, zorgvuldig, snel, realistisch, vriendelijk. We wisten niet (meer) hoe mooi onze vloer was.
Marieke - Amsterdam Marieke - Amsterdam uit Amsterdam schreef op 10 april 2017:
Martin en z'n collega hadden uit Rotterdam kunnen komen: "geen woorden, maar daden". Na 15 jaar ziet mijn afzelia vloer er mooier uit dan ooit. Prachtig. Het was fijn thuiskomen: geen stofboel maar heerlijk schoon. Ik verheug me op de volgende keer.....over 15 jaar. Dank jullie!
Govert van der Linden Govert van der Linden uit Amsterdam schreef op 8 april 2017:
Top! Bij thuiskomst op dag 1 waren een aantal machines, een half gesneden bruin en een pak hagelslag het bewijs dat er in mijn appartement wordt gewerkt. De hele vloer was al geschuurd. Bij thuiskomst op dag 2 lag de vloer er schitterend bij, ronkend in de olie. Op dag 3 mocht ik er slechts naar kijken. Op dag 4 heb ik de kamer heringericht, een aantal spullen weggegooid en ik geniet nu van een huis dat als nieuw aanvoelt. Naast het vakmanschap, de efficiente en klantvriendelijke benadering is de aantrekkelijke prijs ook zeker een aspect dat ik wil benadrukken. De reiskosten naar Amsterdam zijn niet niks maar dan nog is de totaalprijs een stuk aangenamer dan de vergelijkende offertes die ik bij Amsterdamse leveranciers heb opgevraagd. Kortom: van harte aanbevolen!
Tryntsje de jong rienstra Tryntsje de jong rienstra uit Nieuwe Mirdum schreef op 15 maart 2017:
Wat hebben wij weer een prachtige vloer gekregen!Echte vakmannen en ook nog eens super vriendelijk..zeer tevreden!!zal het zeker aanbevelen bij vrienden en kenissen een dikke10
Contact opnemen

Ook enthousiast geworden net als onze klanten?

Maak een afspraak en laat die vloer niet verder versloffen!
Contact opnemen