Enthousiaste klanten aan het woord

Wat is er nu leuker dat onze klanten vertellen dat ze tevreden zijn over onze werkzaamheden. Lees ik graag als ik een baaldag heb…

klantreview

EEN REVIEW SCHRIJVEN

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.
247 berichten.
Klaas en Hedwig de Jong Klaas en Hedwig de Jong uit Steenwijk heeft geschreven op 24 februari 2020
Onze uitgewoonde eikenvloer zat in de donkere olie. Na schuren, whitewash en lakken is ie weer als nieuw. Wel een beetje dunner maar dat was te verwachten. Keurig gemonteerde nieuwe plinten rondom. We zijn er superblij mee! Prima contact met Postmus; ze doen wat ze zeggen en ze zeggen wat ze doen. Betrouwbaar, eerlijk en vaklui voor een faire prijs. Aanrader!
Mathijs Carolus en Laura Horlings Mathijs Carolus en Laura Horlings uit Groningen heeft geschreven op 30 januari 2020
We hebben Martin in december benaderd en kregen al snel een duidelijke offerte in onze mailbox. De communicatie via Whatsapp was erg prettig en onze houten vloer heeft weer een moderne uitstraling. We kijken er erg naar uit om onze vloer straks in gebruik te nemen als onze nieuwe meubels er zijn. Heel erg bedankt! We zullen je zeker aanbevelen. Met vriendelijke groet, Mathijs Carolus en Laura Horlings
Rita Rita uit Emmeloord heeft geschreven op 29 januari 2020
Snel , netjes en goed geregeld. Contact via Whatsapp. In de nieuwe woning een vloer met Robijn hout was echt aan een opknapbeurt toe. Deze toch mooi licht van kleur gekregen. Ik ben er blij mee.
Hetty Hetty uit Assen heeft geschreven op 18 januari 2020
Zo blij met het resultaat!! En ook zo fijn dat het contact (voornamelijk via whatsapp) goed, duidelijk en snel verloopt. Ik kende het bedrijf niet. Zoekend op het net, kwam ik op de site van Martin terecht en deze sprak mij onmiddellijk aan. Ook deze is duidelijk, to the point en met vele goede reviews. Dit alles gaf mij het vertrouwen en dit is van alle kanten waargemaakt. Dank!!
Tineke Tineke uit Veendam heeft geschreven op 7 januari 2020
Mijn vloer laten schuren door Postmus. Prachtig geworden! Ben super tevreden over de aanpak en service . Via whatsapp snel contact en antwoord op vragen. Heren werken snel en schoon. Zeker een vertrouwd adres dat ik ieder aan kan raden. Mijn 28 jaar oude vloer is weer als nieuw!
Hylko en Wilma Hylko en Wilma uit De Wilgen heeft geschreven op 21 december 2019
Onze Junckers beuken scheepsdekvloer en beuken trap waren twintig jaar oud en goed onderhouden. Toch na zo veel jaar met een gezin er op: geel en vlekkerig. Enige jaren geleden lieten we een deel schuren en opnieuw in de olie zetten; geen goed resultaat. Dus twijfel over hoe verder. We waren zo over dat we een nieuwe vloer wilden. Via internet de heren Postmus over de vloer. Die twijfelden niet. Er kwamen twee vakmensen met hele goede apparatuur. Ze zeiden "goedemorgen" en gingen vijf dagen aan het werk. De lak is prachtig mat en gelijkmatig van tint. De vloer is nog nooit zo mooi geweest. En we hebben dus een heel duurzame oplossing; dat is ook wat waard.
Menno en Yvonne de Haan Menno en Yvonne de Haan uit Uithuizen heeft geschreven op 12 november 2019
Wij zijn heel erg tevreden! Ze waren echt stipt op tijd, heel vriendelijk en super netjes. De vloer is geschuurd en daarna in de grey wash gezet. Het resultaat is echt fantastisch!
Aly en Herman van Beek Aly en Herman van Beek uit Groningen heeft geschreven op 2 november 2019
Onze oude eiken vloer vonden we te donker. De heren van Postumus pakket hebben de vloer geschuurd en in lichte olie gezet. Het resultaat is een prachtige lichte vloer, die mooi is afgewerkt. Echt vakwerk geleverd. We zijn er heel blij mee. Dank jullie wel. Ook voor de goede service t.a.v. samen kleur testen en onderhoudtips na afloop. Helemaal top.
Sterkenburgh Sterkenburgh heeft geschreven op 18 oktober 2019
Goed advies en uitstekend werk geleverd. Echt een aanrader!
Arjan en Heleen Arjan en Heleen uit Wehe-den Hoorn heeft geschreven op 13 oktober 2019
Werkelijk fantastisch werk hebben Martin en Katrinus afgeleverd bij ons : echte vakmensen, werken hard en volgens gemaakte afspraken en zijn bovendien aardige kerels. De oude versleten eiken vloer die we aantroffen bij aankoop, is prachtig opgeknapt. Absolute aanrader!
Hilda Hilda uit Groningen heeft geschreven op 5 oktober 2019
Erg blij met het resultaat; vloer geschuurd en geolied. Lijkt weer als nieuw.
Mary en Frans van Gent Mary en Frans van Gent uit Anna Paulowna heeft geschreven op 5 oktober 2019
Maandag 30 september 2019 is onze vloer geschuurd. Hij ligt pas 3 jaar maar de whitewash laag was erg vervuild. Het advies van Martin was de vloer schuren en dan lakken met een matte slijtvaste lak. We hebben twee hondjes dus ik vond het best wel spannend om dat te doen. Dinsdag is de vloer gelakt en onze vloer is weer als nieuw. We zijn er super blij mee. Martin en Katrinus zijn echt vakmensen en werken heel secuur en netjes. Martin dank je wel!!
Henriette Meijee Henriette Meijee uit Tynaarlo heeft geschreven op 29 september 2019
Wij zijn zeer tevreden over onze geschuurde en geoliede vloer. Onze Juncker pakket vloer ziet er weer als nieuw uit!! Martin en Katrinus zijn rustige mannen die lekker hun eigen gang gaan, je hoeft niet thuis te blijven, komen vertrouwd over, voelt gewoon goed. Echt een aanrader!!
J. Galema J. Galema uit Groningen heeft geschreven op 24 september 2019
Wij zijn tevreden met de werkzaamheden die Postmus Parket heeft uitgevoerd. Onze eikenvloer van 11 jaar oud had wel een opfrisbeurt nodig. Het schuren en oliën heeft ervoor gezorgd dat de 'houtlook' weer is hersteld.
Pater Pater uit Roden heeft geschreven op 10 september 2019
Zeer tevreden over onze nieuwe vloer. Een nieuwe kleur, frisse uitstraling en niets meer te zien van de krassen, deuken en slijtageplekken die de vloer in de loop der jaren had gekregen. Vriendelijk personeel, netjes werkend en meedenkend met de klant. Top!
Rick Nieters Rick Nieters uit Oostwold heeft geschreven op 10 september 2019
Wat een resultaat! Martin en Katrinus zijn 2 dagen aan de slag geweest en we hebben er een prachtige nieuwe vloer voor terug! Duidelijk en makkelijke communicatie via Whatsapp, afspraken worden keurig nagekomen. Plinten ook meteen meegenomen zodat alles mooi in dezelfde tint/kleur is. Wij waren blij verrast met het eindresultaat. Absolute aanrader. Vakmensen, no-nonse, harde werkers. TOP!
fam. Langhout fam. Langhout uit Groningen heeft geschreven op 12 augustus 2019
Onze basralokus vloer ziet er weer top uit. De kleurschakeringen van het hout zijn weer mooi zichtbaar. Bij het schuren van de vloer door Postmus parket was er geen stof te zien. Erg fijn is dat ze werken met een duidelijke planning (geen vertragingen) en dat de communicatie soepel verloopt. We zijn zeer tevreden. Super bedankt.
Grianne Grianne uit Foxhol heeft geschreven op 26 juni 2019
Onze 22 jaar oude vloer is weer als nieuw. De vloer had grijze slijtplekken. Postmus parket heeft de vloer geschuurd, de groeven geschuurd, nieuwe plinten geplaatst en gelakt. Echt super mooi geworden en dit alles in anderhalve dag!!! Het lijkt alsof we een nieuwe vloer hebben gekregen. Super bedankt. Wij kunnen weer heel wat jaren vooruit?
Jan Peter Jan Peter uit Veenhuizen heeft geschreven op 13 juni 2019
Perfect!!! In één woord !!! Vakmensen , de oude eiken vloer was niet om aan te zien bij aankoop van het huis. Nu weer als nieuw!!! Helemaal top.
Patricia Sickman Patricia Sickman uit Hardenberg heeft geschreven op 28 mei 2019
Super tevreden over Postmus Parket! Onze eiken vloer flink aan een opknapbeurt nodig. Hij was op meerdere plekken verkleurd en beschadigd door hond en te nat gedweild. Martin en collega hebben de vloer geschuurd en in de white wash olie gezet. Een dag later een matte transparante lak erover en het resultaat is prachtig! De vloer is als nieuw! De mannen weten wat ze doen, en werken heel netjes. Heel erg bedankt mannen!
Contact opnemen

Wanneer staat jou review erbij?

Klant ”Na 18 jaar was mijn eiken vloer die ooit in de was was gezet wel toe aan een opknapbeurt. Inmiddels was hij oranje verkleurd en zat hij vol vlekken. ‘Als dat maar goed komt’, dacht ik. Nou het is goed gekomen. Ik heb werkelijk een prachtige licht eiken vloer terug. Hij is in een blanke matte lak gezet en ziet er zeer natuurlijk uit. Ik ben er echt heel blij mee en de vakmannen Martin en Katrinus kan ik van harte aanbevelen. Ze werken super netjes en alles wat er op de site beloofd wordt, wordt waargemaakt. Hulde!

Contact opnemen
Plaats een review op mijn Google account

Een review achterlaten op mijn Google pagina

Waarom je mening telt?

Het is mijn doel om mijn bezoekers zo goed mogelijke te informeren over de verschillende producten en mogelijkheden. De ervaring leert dat onpartijdige en eerlijke reactie van andere klanten uiteindelijk van groot belang zijn voor toekomstige klanten. Vandaar dat ik je mening vraag. Ik hoop van harte dat je een paar minuten wilt nemen om een review te schrijven.

Snelle en uitstekende service. Vloer geschuurd en opnieuw geolied. Vloer ziet er weer prachtig uit!
Daniel van Buren
Daniel van Buren
14. December, 2022.
Mijn 25 jaar oude eiken vloer laten schuren, white washen, en daarna mat laten lakken. Had ik 10 jaar eerder moeten doen. Resultaat is fantastisch. Compleet andere kamer
Hans van Dijk
Hans van Dijk
4. Juni, 2022.
Onze rustieke gerookte abdij planken vloer is na 15 jaar intensief gebruik weer als nieuw na de vakkundige renovatie door Postmus parket. Grondige inspectie en aanwijzingen vooraf, realistische prijs en probleemloze en punctuele uitvoering. Wij zijn zéér tevreden en blij met het resultaat. Gunstig neveneffect: je kamer is ook weer eens echt opgeruimd.
Ruud Dekkers
Ruud Dekkers
30. Mei, 2022.
Alleen al om deze mannen zou ik soms willen dat ik weer in Groningen woon. Want dan zou ik in hun werkgebied wonen. Nu niet. Maar dat weerhield Martin er niet van om vrijblijvend mij op zondagochtend over de app adviezen te geven bij aanschaf en behandeling van onze eiken vloer. Fantastisch! Ik ben er echt mee geholpen.
Nienke Blaauw
Nienke Blaauw
18. Juli, 2021.
Onze vloer is als nieuw! We zijn zeer tevreden over het resultaat én de plezierige communicatie.
Caroline Van der Werf
Caroline Van der Werf
15. Juni, 2021.
Hartelijk team dat weet van aanpakken. Snelle communicatie met als gevolg binnen no time een prachtige nieuwe vloer waar we komende jaren goed van gaan genieten!
Luc Smiers
Luc Smiers
5. December, 2019.
Afgelopen week is onze 20-jarige vloer onder handen genomen door Martin en zijn maat Katrinus. Door de informatie die op de website stond, hadden we het vertrouwen gekregen wat we nodig hadden voor het laten uitvoeren van deze klus. De vloer restaureren doe je immers maar één keer, dus wilden we iemand die weet waar hij mee bezig is. Het hele proces ging zoals vooraf afgesproken. Planning en uitvoering zijn perfect verlopen. Overlast was zeer gering, (alleen het uitruimen van de kamer) omdat er stofvrij werd gewerkt. Het uiteindelijk resultaat is werkelijk fantastisch. Wij hebben weer een nieuwe vloer! Mannen bedankt!! Met vriendelijke groet, Ruurd en Anita
A Scholtens
A Scholtens
15. Maart, 2019.
Postmus Parket heeft onze eikenhouten vloer geschuurd en geolied. De werkzaamheden zijn keurig uitgevoerd. In 1 dag hebben ze onze gehele vloer gerenoveerd. Wij zijn erg blij met het eindresultaat. Het contact via whatsapp was erg plezierig (Snel antwoorden op onze vragen) Opvallend, ze werken erg netjes en schoon. GEEN stof. Wij kunnen dit bedrijf dan ook van harte aanbevelen. Erik Loopman.
erik loopman
erik loopman
27. Maart, 2018.
Onze maple vloer van 17 jaar oud had zeker een opfrisbeurt nodig. Via internet veel adressen opgezocht en vergeleken. De uiteindelijke afspraak gemaakt met Martin.En daar hebben we geen spijt van gekregen. Onze vloer ziet er na twee dagen werk weer schitterend uit. We hadden niet verwacht dat de vloer weer zo mooi zou worden. Heel licht en egaal van kleur met een mooie matte afwerking. Al met al heel tevreden en we hopen natuurlijk dat we de vloer nog lang zo houden.
Bennie Nijenhuis
Bennie Nijenhuis
2. Oktober, 2017.
Prima klus geleverd door Postmus parket. Geen verrassingen en uitvoering zoals van tevoren aangegeven.
Dick Vermeulen
Dick Vermeulen
16. September, 2017.
Plaats een review op mijn Google account