Al meer dan 260 enthousiaste klanten aan het woord!

Heel veel vloeren gerenoveerd waarbij klanten met enthousiasme een review schreven, maar ook een filmpje toestuurde over mijn werkzaamheden.

Ook onze vloer heeft een ware metamorfose ondergaan door dhr. Postmus. Erg vakkundig, en professioneel!! Komt afspraken stipt na en erg aangenaam in de omgang. Zéér aanbevelenswaardig…………….bij deze!

Houten vloer schurenMijnheer uit Bedum

Het is genieten nu, deze vloer ziet er als nieuw en strak uit en ligt al 35 jaar in mijn huis. Naast het vakmanschap, de efficiënte en klantvriendelijke benadering is de aantrekkelijke prijs ook zeker een aspect dat ik wil benadrukken.

Eiken vloer schuren in wijk Reitdiep in GroningenNienke van der Plas uit Groningen

Voor onze verhuizing besloten we de 4 jaar oude houten vloer toch nog te laten schuren en oliën. Met veel geluk had Postmus nog een dag op korte termijn beschikbaar. Snelle reacties en de afspraken zijn nagekomen. We kozen voor een lichtere kleur en we waren enorm verrast over het resultaat. De mannen hebben ontzettend netjes gewerkt en nagenoeg stofvrij!

Visgraat vloer gelakt met speciale lakHildemarie uit Eelderwolde

Woensdag 25 januari al iets voor 0.8.00 uur op de stoep. De vloer van 17 jaar oud heeft een metamorfose ondergaan. Wat een prachtig eindresultaat is het geworden! Precies volgens afspraak is alles verlopen. Groetjes Petra Sijbolt

Parket schuren GroningenPetra Sijbolts uit Winsum

Schrijf een review over de uitgevoerde werkzaamheden.

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.
265 berichten.
Daniël Daniël uit Bedum schreef op 6 december 2022
Mooi op korte termijn een afspraak kunnen maken. Vloer geschuurd en geolied en ziet er weer prachtig uit. We zijn er enorm blij mee!
J. Muller J. Muller uit Winsum schreef op 18 november 2022
Wij hebben in november 2022 onze houtenvloer laten schuren en oliën door ga. Postmus. Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de werkzaamheden en uiteraard ook over het eindresultaat. Een hele prettige bijkomstigheid was dat alles stofvrij is uitgevoerd.
Familie Hut Familie Hut uit Hoogezand schreef op 14 september 2022
Op 7 september 2022 is onze Kambala parketvloer na 45 jaar gelakt te zijn geweest, gerenoveerd door Postmus Parket, geschuurd en geolied. Toen wij weer thuis kwamen waren we blij verrast, zo mooi en stofvrij. Een pluim voor de mannen. Echt een aanrader !! Familie Hut Hoogezand.
Judith Judith uit Kropswolde schreef op 14 juni 2022
Onze vloer, met flinke achterstallig onderhoud, lijkt na het schuren en olien weer als nieuw! Eenvoudige communicatie via de whats app en alles was zo bevestigd. Een erg tevreden klant erbij :-).
Fam. Kleine Fam. Kleine uit Appingedam schreef op 9 juni 2022
Frans eiken vloer van 17 jaar oud ziet er met zijn nieuwe look (geschuurd + Mountain Grey olie) weer uit als nieuw! Erg blij mee.
tineke hemmes tineke hemmes uit uithuizen schreef op 24 maart 2022
Donderdag 17 maart is onze vloer geschuurd en in de olie gezet en het resultaat is prachtig. Alles verliep soepel en we zijn zeer tevreden over het resultaat De complimenten Tineke Hemmes
Simona Simona schreef op 22 maart 2022
Op maandag 21 maart heeft postmus parket onze eikenhouten vloer geschuurd en geolied en we zijn heel erg tevreden met het resultaat!! Alles verliep zo soepel en professioneel. Van het contact via de email tot het schuren en de tips en adviezen die we kregen. Ik zou dit bedrijf aan iedereen aanraden! Vakwerk.
Ruud Ruud uit Drachten schreef op 13 maart 2022
Op 7 maart zijn de mannen van Postmus parket begonnen om onze rustieke eiken vloer te schuren en bleken. Op 9 maart was de klus geklaard en hebben we nu een veel lichtere en strak gelakte en volledig vlakke vloer terug. Prachtig resultaat. Bovendien er prettig geregeld allemaal. Als je twijfelt om je vloer aan te laten pakken, het eindresultaat is meer dan de moeite waard. Daarnaast een goede prijs/kwaliteit verhouding en prettig omgang. Serieus aan te raden dit bedrijf.
Wouter en Samira Wouter en Samira schreef op 2 maart 2022
Vandaag is onze oranje eikenhouten vloer geschuurd en geolied. Een behoorlijke klus, want de planken van de vloer waren aardig ongelijk. Ondanks dat hebben de mannen van Postmus parket echt topwerk geleverd. Super resultaat, echt aan te raden! Wij zijn erg tevreden 🙂
Sander Sander uit Eelde schreef op 10 februari 2022
Ze hebben onze vergeelde en gesleten eiken parketvloer weer als nieuw gemaakt. Snel, vakkundig en voor een redelijke prijs. Elke euro waard wat ons betreft.
Plaats een review op mijn Google account

Een review achterlaten op mijn Google pagina

Waarom je mening telt?

Het is mijn doel om mijn bezoekers zo goed mogelijke te informeren over de verschillende producten en mogelijkheden. De ervaring leert dat onpartijdige en eerlijke reactie van andere klanten uiteindelijk van groot belang zijn voor toekomstige klanten. Vandaar dat ik je mening vraag. Ik hoop van harte dat je een paar minuten wilt nemen om een review te schrijven.

Snel en kundig advies gekregen van Martin op onze vragen over vloerrenovatie. Duidelijk een vakman met klantgerichte mindset!
Sydney Brouwer
Sydney Brouwer
23. Februari, 2024.
Martin heeft onze houten Jatoba vloer volledig geschuurd en gelakt en daar zijn we hem erg dankbaar voor! Het is ontzettend mooi geworden. Resultaat boven verwachting, alles was strak, netjes en brandschoon. Absolute aanrader, Martin is een vakman. Groet, Ruurd & Lisa
Groepsaccommodatie Orvelter Hof
Groepsaccommodatie Orvelter Hof
18. December, 2023.
Erg tevreden met de service van Martin. Parket ziet er weer prachtig uit!
Rob de Vries
Rob de Vries
4. Oktober, 2023.
Wij zijn super tevreden met onze nieuwe vloer. Top bedrijf, werk snel, netjes, volgens afspraken. Zeer professioneel.
Marcin G
Marcin G
10. Maart, 2023.
Snelle en uitstekende service. Vloer geschuurd en opnieuw geolied. Vloer ziet er weer prachtig uit!
Daniel van Buren
Daniel van Buren
14. December, 2022.
Mijn 25 jaar oude eiken vloer laten schuren, white washen, en daarna mat laten lakken. Had ik 10 jaar eerder moeten doen. Resultaat is fantastisch. Compleet andere kamer
Hans van Dijk
Hans van Dijk
4. Juni, 2022.
Alleen al om deze mannen zou ik soms willen dat ik weer in Groningen woon. Want dan zou ik in hun werkgebied wonen. Nu niet. Maar dat weerhield Martin er niet van om vrijblijvend mij op zondagochtend over de app adviezen te geven bij aanschaf en behandeling van onze eiken vloer. Fantastisch! Ik ben er echt mee geholpen.
Nienke Blaauw
Nienke Blaauw
18. Juli, 2021.
Onze vloer is als nieuw! We zijn zeer tevreden over het resultaat én de plezierige communicatie.
Caroline Van der Werf
Caroline Van der Werf
15. Juni, 2021.
Hartelijk team dat weet van aanpakken. Snelle communicatie met als gevolg binnen no time een prachtige nieuwe vloer waar we komende jaren goed van gaan genieten!
Luc Smiers
Luc Smiers
5. December, 2019.
Afgelopen week is onze 20-jarige vloer onder handen genomen door Martin en zijn maat Katrinus. Door de informatie die op de website stond, hadden we het vertrouwen gekregen wat we nodig hadden voor het laten uitvoeren van deze klus. De vloer restaureren doe je immers maar één keer, dus wilden we iemand die weet waar hij mee bezig is. Het hele proces ging zoals vooraf afgesproken. Planning en uitvoering zijn perfect verlopen. Overlast was zeer gering, (alleen het uitruimen van de kamer) omdat er stofvrij werd gewerkt. Het uiteindelijk resultaat is werkelijk fantastisch. Wij hebben weer een nieuwe vloer! Mannen bedankt!! Met vriendelijke groet, Ruurd en Anita
A Scholtens
A Scholtens
15. Maart, 2019.
Plaats een review op mijn Google account