Klanten aan het woord

Klanten die een review plaatsen over de uitgevoerde werkzaamheden.  Lees onderstaand hun verhaal. Ook enthousiast geworden? Een afspraak is snel gemaakt!

KLIK HIER VOOR HET SCHRIJVEN VAN EEN REVIEW

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.
193 berichten.
Arnold en Mirjam van den Broek Arnold en Mirjam van den Broek schreef op 11 oktober 2016:
Hoi Martin, Door een communicatiefout tussen mijn man en ik heb jij van ons nooit een berichtje gehad hoe blij wij met de vloer zijn. Sorry hiervoor. Geweldig is de vloer geworden en allemaal zo netjes!!! Nogmaals bedankt!!!! Wij zijn zeer zeer tevreden.
Gerard Gerard schreef op 22 september 2016:
Beste Martin Postmus. ''We zijn erg blij met het resultaat, het lijkt alsof we een compleet nieuwe vloer hebben! De vloer is lichter geworden dan we hadden verwacht maar we zijn er al helemaal aan gewend. En we hebben zeker geen spijt van de matte lak. De vloer spiegelt niet maar heeft wel een mooie glans! Nogmaals hartelijke dank!!''
Tabe Jorritsma Saskia Mackenbach Tabe Jorritsma Saskia Mackenbach schreef op 20 september 2016:
"Vorige week is onze eiken vloer geschuurd en gelakt. Wij zijn uitermate verrast door het resultaat. De oude, enigszins afgeragde vloer ziet er weer uit als nieuw, met nieuwe plintjes en een prachtige lichte kleur, precies zoals we gevraagd hadden. Onze complimenten voor het werk, de service, het contact en het nakomen van afspraken. Bijzonder is dat, in tegenstelling tot wat je zou verwachten, de klus vrijwel zonder stof in huis is geklaard!"
Marlon en Nick Marlon en Nick schreef op 1 augustus 2016:
Vorige week is de vloer in onze nieuwe woning geschuurd en in de olie gezet. Het resultaat is perfect. Ook de service, het nakomen van de afspraken en het meedenken over de juiste behandeling was erg prettig.
Mattie Stam Mattie Stam uit Mattie Stam schreef op 19 juli 2016:
Anderhalf jaar geleden hebben wij de oude vloer in ons nieuwe huis laten renoveren door Martin en zijn kompaan. De planning was strak, tussen leeg maken van het huis, schilderen en verhuizen in, maar het was allemaal soepel in te passen (wel ruim van te voren afgesproken). Vanaf dat de heren begonnen met het werk, ben ik niet meer ter plaatse geweest. Het was min of meer een surprise-party, toen we het resultaat gingen bekijken en wat voor een surprise!!! De vloer was van donker/vuil essen, opgeschuurd tot helder, licht essen. Een mooie mat-lak erover en alle plinten vervangen (deze lagen er schots en scheef in en sloten niet aan op muren en vloer). Prachtig in een woord. Nu na anderhalf jaar, bestel ik voor het eerst het onderhoudsmateriaal, dat ik bij aflevering van de vloer erbij kreeg geleverd. Nooit meer ander spul erop. Dus een heel tevreden klant, ook na geruime tijd, na de renovatie. Bedankt Martin en co
Sylvia Gul Sylvia Gul schreef op 12 juli 2016:
Onze verkeerd behandelde Junckers vloer, hij is 10 geleden na een verbouwing geschuurd en in de was gezet, is nu weer als nieuw. Martin en zijn collega hebben vakwerk geleverd. Geschuurd en in de matte lak is het weer een plaatje. Nu 2 verjaardagsfeestjes verder is hij nog steeds erg mooi. Een aanrader om deze mensen je vloer te laten behandelen. Wij twijfelden om een geheel nieuwe vloer te nemen maar zijn blij dat we hier voor gekozen hebben.
Bob Dam Bob Dam schreef op 5 juni 2016:
Wat een vakman! Eerlijk advies,geweldig uitgevoerd en een resultaat waar we zeer blij mee zijn. We kunnen iedereen Martin aanbevelen. Prijs kwaliteit verhouding top!
Familie Brinkhuis Familie Brinkhuis schreef op 30 mei 2016:
Zwolle, mei 2016 Martin en zijn collega hebben onze vergeelde beukenhouten Junckers parketvloer helemaal blank geschuurd. Daarna behandeld met een matte lak. Het is werkelijk prachtig geworden. Vakwerk! We zijn er heel blij mee. Bedankt! Familie Brinkhuis
Geke Timmerman Geke Timmerman schreef op 16 maart 2016:
Onze 20 jaar afgeleefde beuken parket vloer (+ waterschade na breuk riool) is weer als nieuw! Nooit gedacht dat schuren en lakken zo\'n prachtige nieuwe look zou geven. Wat ben ik blij dat ik niet voor een geheel nieuwe vloer heb gekozen. Ons parket kan er weer 20 jaar tegenaan. Vakmanschap, Martin en collega. Klasse! Verder duidelijk in afspraken en adviezen. Harde werkers!
Robbert Robbert schreef op 25 februari 2016:
\'s Ochtends mijn sleutels afgegeven, \'s middags de sleutel terug gevonden, vergezeld met een ge-wel-dige vloer. Supermooi resultaat en zeer tevreden. Het zegt genoeg dat ik zelfs een berichtje in het gastenboek plaats haha 🙂
Martine Los Martine Los schreef op 22 februari 2016:
Het resultaat is super! De vloer is prachtig geworden. Het contact met Martin was heel fijn en het huis is heel netjes achter gelaten, geen stof of andere troep. Wij zijn enorm blij met onze vloer, nogmaals bedankt!
Peter Room Peter Room schreef op 8 februari 2016:
Afgelopen week heeft Martin samen met zijn collega de 12 jaar oude eikenhouten vloer op onze gehele benedenverdieping gerenoveerd, in totaal 90 m2! De oorspronkelijk white wash geoliede vloer was grauw geworden en zat vol vlekken. Op advies van Martin is de vloer nu afgewerkt met een zeer matte lak. De vloer is weer prachtig licht van kleur en qua onderhoud gaan we er zeker op vooruit. De vloerinspectie en advies vooraf, de duidelijke planning en de prima kwaliteit van het geleverde werk, over alles zijn wij zeer tevreden!
Willem Huisman Willem Huisman schreef op 29 januari 2016:
Afgelopen dagen de houten vloer door Martin en een collega geschuurd en daarna in de Skyltlak gezet en daarna afgelakt met duomat parketlak. Het is alsof er een nieuwe vloer ligt!!! Vakmensen, prettig in de omgang, harde werkers en afspraak is afspraak. Ten zeerste aanbevolen!!
Klaas Koffeman Klaas Koffeman schreef op 18 januari 2016:
Onze eikenvloer is opnieuw geschuurd en geolied (5% wit). Fantastisch resultaat! Zeer vakkundig en snel uitgevoerd met de juiste gereedschappen!
Rolf Jans en Herma Nieuwenhuis Rolf Jans en Herma Nieuwenhuis schreef op 4 januari 2016:
Het is inmiddels alweer een paar maanden geleden, maar wij zijn nog steeds zeer tevreden over het resultaat en de manier waarop het werk is uitgevoerd. Knap zoals ons 20 jaar oude essenhouten parket in praktisch nieuwe staat is teruggebracht.
Hendrik-Jan Pleysier Hendrik-Jan Pleysier schreef op 10 december 2015:
Onze redelijk lelijke gele eikenparket vloer is omgetoverd tot een mooie eiken vloer welke in de greywas olie is gezet.Onze eiken parket vloer ziet er weer als nieuw uit dankzij Martinen collega. Kan niet anders zeggen een aanrader!
Piet en Cora Wijma Piet en Cora Wijma schreef op 5 december 2015:
In anderhalve dag van een mishandelde naar een prachtige behandelde maple vloer. Complimenten Martin. We hadden best wel hoge verwachtingen maar die zijn nog overtroffen. Bedankt.
Fam. Voerman Fam. Voerman schreef op 25 november 2015:
Onze oude eiken vloer is door Martin Postmus geschuurd en geolied. Resultaat is geweldig, de vloer ziet er als nieuw uit! Martin is een vakman die zijn afspraken nakomt en helder advies geeft. We kunnen iedereen dit bedrijf aanbevelen.
Rinke Rinke schreef op 11 november 2015:
Mijn eikenhouten vloer is prachtig geworden! Van versleten whitewash naar een strak gelakte vloer. Erg tevreden, ook over de communicatie vooraf en tijdens het werk.
Fam. Scheepers Fam. Scheepers schreef op 4 november 2015:
Martin en zijn collega hebben onze Junckers beuken parketvloer na 17 jaar onder handen genomen en het resultaat is verbluffend. De oranje kleur en grijze vlekken zijn verdwenen en de vloer ligt er nog mooier bij dan in het begin. De nieuwe plinten maken het geheel af. De communicatie verliep steeds uitermate plezierig. Mijn complimenten voor het gedegen vakwerk dat geleverd is.
Contact opnemen

Ook enthousiast geworden net als onze klanten?

Maak een afspraak en laat die vloer niet verder versloffen!
Contact opnemen
Plaats een review op mijn Google account

Een review achterlaten op mijn Google pagina

Waarom je mening telt?

Het is mijn doel om mijn bezoekers zo goed mogelijke te informeren over de verschillende producten en mogelijkheden. De ervaring leert dat onpartijdige en eerlijke reactie van andere klanten uiteindelijk van groot belang zijn voor toekomstige klanten. Vandaar dat ik je mening vraag. Ik hoop van harte dat je een paar minuten wilt nemen om een review te schrijven.

Plaats een review op mijn Google account