Mijn klanten2018-08-04T07:35:38+00:00

Klanten aan het woord

Klanten die een review plaatsen over de uitgevoerde werkzaamheden.  Lees onderstaand hun verhaal. Ook enthousiast geworden? Een afspraak is snel gemaakt!

Schrijf een review over de uitgevoerde werkzaamheden

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.
178 berichten.
Hendrik-Jan Pleysier Hendrik-Jan Pleysier schreef op 10 december 2015:
Onze redelijk lelijke gele eikenparket vloer is omgetoverd tot een mooie eiken vloer welke in de greywas olie is gezet.Onze eiken parket vloer ziet er weer als nieuw uit dankzij Martinen collega. Kan niet anders zeggen een aanrader!
Piet en Cora Wijma Piet en Cora Wijma schreef op 5 december 2015:
In anderhalve dag van een mishandelde naar een prachtige behandelde maple vloer. Complimenten Martin. We hadden best wel hoge verwachtingen maar die zijn nog overtroffen. Bedankt.
Fam. Voerman Fam. Voerman schreef op 25 november 2015:
Onze oude eiken vloer is door Martin Postmus geschuurd en geolied. Resultaat is geweldig, de vloer ziet er als nieuw uit! Martin is een vakman die zijn afspraken nakomt en helder advies geeft. We kunnen iedereen dit bedrijf aanbevelen.
Rinke Rinke schreef op 11 november 2015:
Mijn eikenhouten vloer is prachtig geworden! Van versleten whitewash naar een strak gelakte vloer. Erg tevreden, ook over de communicatie vooraf en tijdens het werk.
Fam. Scheepers Fam. Scheepers schreef op 4 november 2015:
Martin en zijn collega hebben onze Junckers beuken parketvloer na 17 jaar onder handen genomen en het resultaat is verbluffend. De oranje kleur en grijze vlekken zijn verdwenen en de vloer ligt er nog mooier bij dan in het begin. De nieuwe plinten maken het geheel af. De communicatie verliep steeds uitermate plezierig. Mijn complimenten voor het gedegen vakwerk dat geleverd is.
Willemijn Willemijn schreef op 23 september 2015:
Onze merbau vloer is keurig gerepareerd en vlot en netjes geschuurd en gelakt. Zeer betrouwbaar en netjes contact met de mannen. Afspraken perfect nagekomen. Zeker een aanrader!
Schwertman Schwertman schreef op 28 augustus 2015:
Oude gelakte vloer helemaal geschuurd en voorzien van een White Wash Olie, rondom met plinten afgewerkt. Resultaat is zeer mooi geworden!
Timens Timens schreef op 27 augustus 2015:
Op een prettige manier, met respect voor onze spullen hebben Martin en collega onze vloer van een smoezelige bodembedekking veranderd in een zacht glanzende prachtige parketvloer. Mooier nog dan toen deze er voor het eerst in gelegd is. Gerenoveerd met veel vakmanschap en liefde voor het product. Dank.
J.J. Wallinga J.J. Wallinga schreef op 4 augustus 2015:
Twee weken geleden is onze parketvloer (die we eigenlijk al hadden afgeschreven!) door Martin en collega geschuurd en opnieuw in de lak gezet en deze ziet er weer uit als nieuw. Wij zijn zeer tevreden over de werkwijze en ons viel vooral op hoe rustig en zorgvuldig men te werk ging. Er was nauwelijks stof of rommel in huis,wat ook zeer prettig was. Verder kregen we advies over hoe nu met onze \'nieuwe vloer\' om te gaan. We zullen deze aanwijzingen zeker opvolgen.
André en Henny Berends André en Henny Berends schreef op 19 juni 2015:
Vloer als nieuw, vakwerk!!! Zeer tevreden.
Annemarie Gort Annemarie Gort schreef op 1 juni 2015:
Mijn grenen vloer is weer als nieuw! Postmus levert echt vakwerk! Mijn complimenten!
Fam. Oosting Fam. Oosting schreef op 26 mei 2015:
Onze 12 jaar oude geoliede vloer was nodig aan renovatie toe. De vloer is geschuurd en vervolgens behandeld met 2 lagen Skylt lak en 1 laag uiterst matte lak (DUO Matt). Het resultaat is naar onze mening fantastisch. Het is een ander huis geworden. Martin en collega hebben het werk op een keurige manier gedaan. Gaven goed advies en kwamen de gemaakte afspraken na. Goede website, helder, vakkundig, snel. Postmus Parket is een aanrader.
Fam. van den Akker Fam. van den Akker schreef op 8 mei 2015:
Martin en collega hebben ervoor gezorgd dat onze 17 jaar oude vloer er weer als nieuw uitziet! Wij zijn super tevreden en Postmus parket is een echte aanrader. Willy en Helene
Carin Carin schreef op 10 maart 2015:
Tijdens onze vakantie hebben we onze parketvloer in de woonkamer en keuken laten schuren en lakken. Dat hadden we eerder moeten laten doen, de vloer is weer als nieuw! Wij zijn zeer tevreden over Martin Postmus: - Goede indruk via de website, duidelijk verhaal hoe het schuren en lakken in zijn werk gaat. - Snelle service: vlot teruggebeld nadat ik via de website contact opnam, er werd op korte termijn een afspraak gemaakt voor een vloerinspectie. - Bij de vloerinspectie kreeg ik een eerlijk verhaal; geen garanties dat de (forse) slijtageplekken helemaal verholpen konden worden. - Na afloop ziet de vloer er weer supermooi, als nieuw, uit. Zelfs de flinke slijtage en donkere plekken in de keuken zijn weer helemaal hersteld. Een aanbeveling!
Rene Popken Rene Popken schreef op 19 februari 2015:
Na 17 jaar was vertoonde onze massieve Junckers vloer donkere slijplekken en was deze toe aan groot onderhoud. Ook waren we klaar met het intensieve onderhoud dat de olielaag met zich meebracht. Martin heeft hier een geweldige klus geklaard in 2 dagen. De vloer heeft op zijn advies 3 lagen matte lak gekregen en heeft nu weer de uitstraling van een behandeling olie, met de voordelen van lak. De vloer is naar onze mening mooier dan direct na het het leggen. De houtstructuur komt prachtig uit en de originele warme kleur van het rood amerikaans eiken is weer terug. Het was even een klus met leegruimen en kamperen op de bovenverdieping, maar mede door het vakmanschap van Martin was dit de moeite meer dan waard! Van harte aanbevolen!
H. Dijkstra H. Dijkstra schreef op 2 februari 2015:
Onze houten vloer met visgraat is door Martin perfect geschuurd en in de olie gezet. Hij is eerst langs geweest voor een nauwkeurige inspectie van de vloer en gaf uitvoerig advies. De werkzaamheden zelf zijn een week later in één dag voltooid. De vloer heeft zijn oude glans weer terug. Een echte aanrader!
Robert Bongers Robert Bongers schreef op 5 januari 2015:
Martin en zijn collega werkten efficiënt en netjes (stofvrij). De eikenhouten vloer is erg mooi geworden. De waslaag eraf en nu in de olie. We hadden dit dus jaren eerder moeten doen. Het lijkt er ook op dat het onderhoud vanaf nu veel eenvoudiger en sneller zal worden. Een echte aanrader dus!
ValkemaWolters ValkemaWolters schreef op 2 januari 2015:
Vlak voor de Kerst heeft Martin en collega onze beschadigde geoliede eikenvloer omgetoverd in een nieuwe gelakte vloer. Fantastisch werk geleverd: niet zo\'n supergladde glimmende lakvloer, maar een bescheiden glanslaag, in de sfeer van een geoliede vloer. Na jaren van lichte ergernis, kunnen we weer trots zijn op onze mooie vloer. En, stofvrij schuren is echt stofvrij. Een aanrader! Karin en Romi
Mieke Hageman Mieke Hageman schreef op 6 december 2014:
Onze eiken parketvloer ziet er weer als nieuw uit, nadat Martin Postmus de vloer heeft geschuurd en in de olie gezet.Echt vakmanschap! Prima ervaring, een echte aanrader!
Maarten Maarten schreef op 3 december 2014:
Martin Postmus en collega hebben een hele prima klus uitgevoerd. Het schuren en lakken van een dertig jaar oude eikenhouten parketvloer. Het resultaat: schitterend! De grijze schuurplekken bij de tafel en aanrecht zijn weg en de vloer ziet eruit als nieuw. Het \"Huzaren stukje\" (gretig aangepakte uitdaging voor Martin) was het aanvullen van een gedeelte waar geen vloer lag na het wegbreken van een stenen plateau. Hier hebben ze op maat gezaagde eikenhouten plankjes in hetzelfde formaat als de originele vloer aangebracht. Dat stuk meerwerk hebben ze gedaan voor een nette prijs met hoge kwaliteit! Kortom: absolute aanrader en zal bij een volgende vloer-bewerking zeker bij Postmus terug komen!
Contact opnemen

Ik wil mijn houten laten schuren.

Zullen we afspreken? Ik maak graag kennis met je vloer!
Contact opnemen