Al meer dan 260 enthousiaste klanten aan het woord!

Heel veel vloeren gerenoveerd waarbij klanten met enthousiasme een review schreven, maar ook een filmpje toestuurde over mijn werkzaamheden.

Ook onze vloer heeft een ware metamorfose ondergaan door dhr. Postmus. Erg vakkundig, en professioneel!! Komt afspraken stipt na en erg aangenaam in de omgang. Zéér aanbevelenswaardig…………….bij deze!

Houten vloer schurenMijnheer uit Bedum

Woensdag 25 januari al iets voor 0.8.00 uur op de stoep. De vloer van 17 jaar oud heeft een metamorfose ondergaan. Wat een prachtig eindresultaat is het geworden! Precies volgens afspraak is alles verlopen. Groetjes Petra Sijbolt

Parket schuren GroningenPetra Sijbolts uit Winsum

Voor onze verhuizing besloten we de 4 jaar oude houten vloer toch nog te laten schuren en oliën. Met veel geluk had Postmus nog een dag op korte termijn beschikbaar. Snelle reacties en de afspraken zijn nagekomen. We kozen voor een lichtere kleur en we waren enorm verrast over het resultaat. De mannen hebben ontzettend netjes gewerkt en nagenoeg stofvrij!

Visgraat vloer gelakt met speciale lakHildemarie uit Eelderwolde

Het is genieten nu, deze vloer ziet er als nieuw en strak uit en ligt al 35 jaar in mijn huis. Naast het vakmanschap, de efficiënte en klantvriendelijke benadering is de aantrekkelijke prijs ook zeker een aspect dat ik wil benadrukken.

Eiken vloer schuren in wijk Reitdiep in GroningenNienke van der Plas uit Groningen

Schrijf een review over de uitgevoerde werkzaamheden.

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.
265 berichten.
Janneke Janneke uit Leeuwarden schreef op 23 mei 2021
Martin en Katrinus hebben vakwerk geleverd. Mijn eiken parketvloer is weer prachtig geworden. Ook ben ik zeer zeer te spreken over de zorgvuldige afhandeling.
Audy & Janine Audy & Janine uit Groningen schreef op 30 april 2021
We hebben net een woning gekocht waar een kambala visgraatvloer in lag. We vonden de vloer prachtig, al moest ie wel even ‘opgefrist’ worden. Katrinus en Martin hebben dit voor ons gedaan en ze hebben topwerk geleverd! Ze hebben de vloer geschuurd en geolied. De vloer is nog mooier geworden dan dat wij hadden verwacht! We zijn zeer tevreden over de vlotte communicatie, heldere offerte en het fantastische resultaat! Dank Postmus Parket!
Daniëlle Daniëlle uit Oostwold schreef op 13 maart 2021
Wederom een geweldig resultaat en heel fijne service! Onze volledige vloer hebben nog niet zo heel lang geleden laten doen door Postmus. Door een kapotte stoelpoot zijn er helaas onlangs diepe krassen in de vloer gekomen. Postmus heeft deze schade naadloos hersteld! De vloer is weer als nieuw; niets meer van te zien. Dank hiervoor 🙂 Ook deze service was weer top! Wij zijn nog steeds tevreden!
Egbert Egbert uit Borgercompagnie schreef op 21 februari 2021
Onze geoliede vloer was naar 18 jaar bijzonder vlekkerig geworden. Daarom is Martin langsgekomen voor advies. Dit omdat we i.v.m. onderhoud graag onze vloer wilden lakken, Dit was volgens Martin geen enkel probleem. In overleg hebben we voor de optie gekozen om nadat de vloer geschuurd was zelf te gaan lakken. De benodigde lak wordt bijgeleverd, dit bleek genoeg om de vloer van 3 laklagen te voorzien. Onderhoudsmiddel wordt eveneens bijgeleverd. Wij zijn bijzonder tevreden met het resultaat en kunnen daarom Postmus parket ook van harte aanbevelen.
Lammie Lammie uit Groningen schreef op 29 januari 2021
De vloer ziet er weer als nieuw uit. De hele gang van zaken was plezierig en steeds volgens afspraak. We kunnen ons zeker vinden in alle eerder geposte positieve recensies.
Franca Spruyt Franca Spruyt uit Bad Nieuweschans schreef op 16 december 2020
Vorige week de vloer laten schuren, en wat is hij mooi geworden!! Van heel geel eiken naar prachtig blank. Je ziet werkelijk niet dat er lak op zit, zo mat. Bijna geen stof te vinden. Vriendelijke mannen. Wat wil een mens nog meer. Jammer dat je geen foto’s kunt plaatsen.
Hedy Hedy schreef op 13 december 2020
Wat werd ik enthousiast na een bezoekje aan de website en het Instagram account van Postmus Parket. Helaas viel onze woonplaats niet onder hun werkgebied... Na me suf gegoogled te hebben, klopte ik toch bij Martin aan... geen ander bedrijf wist me te raken en ik bleef steeds terugkomen bij Postmus Parket. Wat was ik blij toen Martin aangaf dat ze een uitzondering wilden maken. Onze vloeren zijn prachtig geworden; nog mooier dan ik had gehoopt! Wat een vakmanschap zeg! Nogmaals dikke dank!!
B. Brands B. Brands schreef op 13 december 2020
In één woord vakwerk! Maken beloften op de site meer dan waar, de vloer is na renovatie mooier dan nieuw. Vakkundig advies, vriendelijk en bovenal zeer snel contact, vaklui met passie voor vloeren!
Liesbeth Perdok Liesbeth Perdok schreef op 27 november 2020
Deze vakmensen hebben mij een bijzonder mooie vloer teruggegeven, waarvoor veel dank!
Robert van calker Robert van calker uit haren schreef op 23 september 2020
kundig, snel en met het gewenste resultaat. Super gedaan
Plaats een review op mijn Google account

Een review achterlaten op mijn Google pagina

Waarom je mening telt?

Het is mijn doel om mijn bezoekers zo goed mogelijke te informeren over de verschillende producten en mogelijkheden. De ervaring leert dat onpartijdige en eerlijke reactie van andere klanten uiteindelijk van groot belang zijn voor toekomstige klanten. Vandaar dat ik je mening vraag. Ik hoop van harte dat je een paar minuten wilt nemen om een review te schrijven.

Snel en kundig advies gekregen van Martin op onze vragen over vloerrenovatie. Duidelijk een vakman met klantgerichte mindset!
Sydney Brouwer
Sydney Brouwer
23. Februari, 2024.
Martin heeft onze houten Jatoba vloer volledig geschuurd en gelakt en daar zijn we hem erg dankbaar voor! Het is ontzettend mooi geworden. Resultaat boven verwachting, alles was strak, netjes en brandschoon. Absolute aanrader, Martin is een vakman. Groet, Ruurd & Lisa
Groepsaccommodatie Orvelter Hof
Groepsaccommodatie Orvelter Hof
18. December, 2023.
Erg tevreden met de service van Martin. Parket ziet er weer prachtig uit!
Rob de Vries
Rob de Vries
4. Oktober, 2023.
Wij zijn super tevreden met onze nieuwe vloer. Top bedrijf, werk snel, netjes, volgens afspraken. Zeer professioneel.
Marcin G
Marcin G
10. Maart, 2023.
Snelle en uitstekende service. Vloer geschuurd en opnieuw geolied. Vloer ziet er weer prachtig uit!
Daniel van Buren
Daniel van Buren
14. December, 2022.
Mijn 25 jaar oude eiken vloer laten schuren, white washen, en daarna mat laten lakken. Had ik 10 jaar eerder moeten doen. Resultaat is fantastisch. Compleet andere kamer
Hans van Dijk
Hans van Dijk
4. Juni, 2022.
Alleen al om deze mannen zou ik soms willen dat ik weer in Groningen woon. Want dan zou ik in hun werkgebied wonen. Nu niet. Maar dat weerhield Martin er niet van om vrijblijvend mij op zondagochtend over de app adviezen te geven bij aanschaf en behandeling van onze eiken vloer. Fantastisch! Ik ben er echt mee geholpen.
Nienke Blaauw
Nienke Blaauw
18. Juli, 2021.
Onze vloer is als nieuw! We zijn zeer tevreden over het resultaat én de plezierige communicatie.
Caroline Van der Werf
Caroline Van der Werf
15. Juni, 2021.
Hartelijk team dat weet van aanpakken. Snelle communicatie met als gevolg binnen no time een prachtige nieuwe vloer waar we komende jaren goed van gaan genieten!
Luc Smiers
Luc Smiers
5. December, 2019.
Afgelopen week is onze 20-jarige vloer onder handen genomen door Martin en zijn maat Katrinus. Door de informatie die op de website stond, hadden we het vertrouwen gekregen wat we nodig hadden voor het laten uitvoeren van deze klus. De vloer restaureren doe je immers maar één keer, dus wilden we iemand die weet waar hij mee bezig is. Het hele proces ging zoals vooraf afgesproken. Planning en uitvoering zijn perfect verlopen. Overlast was zeer gering, (alleen het uitruimen van de kamer) omdat er stofvrij werd gewerkt. Het uiteindelijk resultaat is werkelijk fantastisch. Wij hebben weer een nieuwe vloer! Mannen bedankt!! Met vriendelijke groet, Ruurd en Anita
A Scholtens
A Scholtens
15. Maart, 2019.
Plaats een review op mijn Google account