Enthousiaste klanten aan het woord

Wat is er nu leuker dat onze klanten vertellen dat ze tevreden zijn over onze werkzaamheden. Lees ik graag als ik een baaldag heb…

klantreview

EEN REVIEW SCHRIJVEN

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.
247 berichten.
fam zur Lage fam zur Lage uit Broek (Friesland) heeft geschreven op 29 september 2018
Postmus parket is ons aangeraden door onze aannemer. Door efficiënt en prettig e-mail contact waren offerte en afspraken snel gemaakt. Het schuren en lakken zijn geheel volgens afspraak en verwachting -stofvrij!!- uitgevoerd, met als resultaat een zo goed als nieuwe en vlekvrije vloer. Perfecte communicatie en -vakmanschap. Met als extra nazorg bij de factuur nog uitleg en tips over het onderhoud. Erg blij met deze mannen!
Jelger Jelger uit Groningen heeft geschreven op 13 september 2018
Geen ingewikkelde offertes en nacalculaties. Gewoon contact via Whatsapp en doen wat er is afgesproken. Ging het overal maar zo gemakkelijk en goed.
Fam.Kleefman Fam.Kleefman uit Delfzijl heeft geschreven op 27 juli 2018
Onze eikenhouten parketvloer is na 17 jaar prachtig gerenoveerd door Martin en zijn college. Wij zijn heel tevreden met resultaat!
Dennis Dennis uit Hoogezand heeft geschreven op 29 juni 2018
Onze hele benedenetage opnieuw laten schuren en oliën door Postmus parket. Eindresultaat is prachtig! Communicatie liep perfect, reageert vaak binnen een uur. Kleine extra's gedaan zonder dit door te berekenen. Perfecte uitleg qua onderhoud. Ik kan iedereen Postmus parket aanraden om hun vloer weer te laten renoveren. Dankjewel Martin en collega!!
Hanne Hanne uit Utrecht heeft geschreven op 11 juni 2018
Blij met het werk van de mannen van Postmus Parket. Het contact verliep soepel, altijd snel reactie, vooraf goed advies over de keuze voor de afwerking, goed verwachtingenmanagement dat sommige vlekken waarschijnlijk zichtbaar zouden blijven (wat uiteindelijk niet zo was), tijdens de klus kosteloos een paar extraatjes gedaan (dank!), en het eindresultaat is mooi geworden. Aanrader!
Lies Korte Lies Korte uit Huizen heeft geschreven op 9 juni 2018
Vakmanschap en ondernemerschap gaan hand in hand. En voor een westerling is de Groningse nuchterheid een weldaad. Weinig woorden, gewoon doen wat afgesproken is. Afstemmen van wat de verwachtingen zijn en dat ten volle waarmaken. Dankjewel Martin.
Marcel Wellen Marcel Wellen uit Eext heeft geschreven op 7 juni 2018
We zijn heel erg tevreden over het resultaat van het stofvrij schuren en oliën van onze eiken houten vloer. Goede fijne communicatie en afspraak snel gemaakt. Daarbij kregen we deskundig advies over de te gebruiken onderhoudsproducten om de vloer lang mooi te houden. Bedankt!
John Dijkman John Dijkman uit Appingedam heeft geschreven op 14 mei 2018
De heren van Postmus parket hebben onze vloeren van de keuken, de gang en de kamer in etappes keurig geschuurd en daarna van een nieuw kleurtje voorzien. De vloeren lagen er al twintig jaar in en zijn nu weer als nieuw. Aangezien zij de klussen hebben geklaard, terwijl wij op vakantie waren hebben we er geen overlast van gehad. Prima werk en dit bedrijf is zeer aan te raden voor klussen aan de vloer.
Marjon Schuurman Marjon Schuurman uit Sappemeer heeft geschreven op 6 mei 2018
Op het internet gezocht naar een vakkundig en betrouwbaar bedrijf om onze eikenhouten vloer na 13 jaar eens te laten schuren. Zo kwamen we bij Postmus Parket terecht. De communicatie met Martin ging perfect, een snelle reactie op ons e-mail verzoek en correct in het afhandelen van onze afspraken. Onze vloer is vakkundig door Martin en Katrinus geschuurd en opnieuw in de matte lak gezet. Wij zijn erg blij met het resultaat!
Martin in 't Hol Martin in 't Hol uit Almere heeft geschreven op 1 mei 2018
Via het internet zijn we uiteindelijk bij Postmus uitgekomen. Hun internet site was duidelijk en liet al veel tevreden klanten zien. Het contact via e-mail was helder en getuigde van vakkennis hetgeen onze aangetaste Marple vloer zeker nodig had. Postmus parket maakte waar wat zij beloven en hebben in korte tijd onze vloer weer als nieuw opgeleverd. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat.
Evert Halmingh Evert Halmingh uit Eelde heeft geschreven op 19 maart 2018
Ons ruim dertig jaar oude Junckerparket hebben we moeten laten schuren en oliën vanwege wateroverlast in juli vorig jaar. Kwam ik uit bij Postmus Parket: na hun inspectie volgde heel snel een offerte en hun advies gaf mij direkt vertrouwen. Het resultaat is geweldig en we zijn dus erg gelukkig met het resultaat en hun werkwijze (geen overlast!) Enige kritiek puntje: ik prefereer een gesprekje één á twee weken vantevoren (zoals geopperd) over hoe en wat (i.v.m. reserveren van overnachtingen), i.p.v. tien minuten voor werkbegin! Afgezien hiervan: dit adres is een aanrader!!
Peter & Eva Peter & Eva heeft geschreven op 14 maart 2018
Via bekenden bij Postmus parket terecht gekomen. Snelle reactie bij vragen op Whatsapp en een scherpere offerte dan twee andere concullega's. Ze hebben hun werk goed gedaan bij een vloer die door de vorige bewoners nooit onderhouden was, op de initiële whitewash behandeling na. Tot onze vreugde hebben ze ook een paar vlekken eruit gekregen, terwijl ze vooraf hadden aangegeven dat dit misschien niet zou lukken. Kortom, wij zijn erg tevreden!
Gerard en Tiny vd Velde. Gerard en Tiny vd Velde. uit Leek. heeft geschreven op 9 maart 2018
Via internet terecht gekomen bij Postmusparket om onze houten vloer te laten schuren en olien. Op het internet stonden goede recensies. Wij kunnen dat nu onderschrijven. Vanaf het eerste contact verliep alles uiterst plezierig. Goed advies en een goede begeleiding met het maken van een kleurkeuze van de olie. Kortom, de mensen van Postmusparket hebben perfect werk geleverd. Wij zijn uiterst tevreden met het resultaat.
roelofs roelofs uit groningen heeft geschreven op 3 maart 2018
Via een kennis kwamen we terecht bij Postmus Parket. Hier hebben we absoluut geen spijt van gehad. Het contact was erg aangenaam en positief. Onze vloer heeft een ware metamorfose ondergaan dankzij het vakwerk van Martin en Katrinus. Tot in de puntjes afgewerkt. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat.
Yvonne Yvonne uit Bergen heeft geschreven op 24 februari 2018
Onze eikenhouten vloer is na 20 jaar door Martin en zijn collega onder handen genomen en nu hebben wij een prachtig nieuwe vloer ! Van een donkerbruingele oppervlakte naar een hele lichte vloer, in de olie gezet en van glanzend naar mat. Wat een enorm verschil en dat in amper 2 dagen ! Het contact met Martin verliep zeer prettig en snel via whattsapp en eenmaal in huis gingen ze hard aan de slag. Koffiepauze in hun eigen busje en verder alleen het geluid van de machines en absoluut geen stof. Als we hadden geweten dat deze klus zo snel geklaard was geweest met helemaal geen overlast, hadden we Martin veel eerder gevraagd. We hebben nog nooit zo’n mooie vloer gehad, afgewerkt tot in de meest lastige hoekjes. Geweldig bedankt, Martin !
Marion en Hemmo Marion en Hemmo uit Groningen heeft geschreven op 15 februari 2018
Ons vergeelde en glanzende Junckerparket heeft een ware metamorfose ondergaan ! Dankzij Martin en Katrinus ziet het er weer heel modern uit . Heel netjes en snel gedaan , dus veel dank voor jullie inzet !
Martin Martin uit Haren heeft geschreven op 9 december 2017
Na vele offertes kwamen we de site van Postmus tegen. Deze gaf veel vertrouwen . Dat vertrouwen hebben ze waargemaakt. De vloer ziet er weer fantastisch uit tegen een scherpe prijs. We zijn erg blij met het resultaat en ook dat we Postmus deze klus hebben laten doen.
Henk Henk uit APPINGEDAM heeft geschreven op 27 november 2017
We waren een beetje zat van onze geel-bruine glanzende Eiken vloer. Door de mannen van Postmus Parket is deze prima geschuurd en voorzien van een matte licht grijze laag. Zelfs de lastige plekken zoals onder de radiator omkleding hebben ze de laag aangebracht. Wij zijn dik tevreden over het resultaat.
Robert-Jan Robert-Jan uit Groningen heeft geschreven op 14 november 2017
Martin reageert erg snel. Afspraak gemaakt. Geeft direct vertrouwen. Wat een vakmensen. Martin en Katrinus hebben van onze uitgeleefde vloer weer een mooie vloer gemaakt! Super tevreden. En natuurlijk aan te bevelen. Vakwerk!
Nijenhuis Nijenhuis uit Delfzijl heeft geschreven op 25 oktober 2017
Onze maple vloer van 17 jaar oud had zeker een opfrisbeurt nodig. Via internet veel adressen opgezocht en vergeleken. De uiteindelijke afspraak gemaakt met Martin.En daar hebben we geen spijt van gekregen. Onze vloer ziet er na twee dagen werk weer schitterend uit. We hadden niet verwacht dat de vloer weer zo mooi zou worden. Heel licht en egaal van kleur met een mooie matte afwerking. Al met al heel tevreden en we hopen natuurlijk dat we de vloer nog lang zo houden.
Contact opnemen

Wanneer staat jou review erbij?

Klant ”Na 18 jaar was mijn eiken vloer die ooit in de was was gezet wel toe aan een opknapbeurt. Inmiddels was hij oranje verkleurd en zat hij vol vlekken. ‘Als dat maar goed komt’, dacht ik. Nou het is goed gekomen. Ik heb werkelijk een prachtige licht eiken vloer terug. Hij is in een blanke matte lak gezet en ziet er zeer natuurlijk uit. Ik ben er echt heel blij mee en de vakmannen Martin en Katrinus kan ik van harte aanbevelen. Ze werken super netjes en alles wat er op de site beloofd wordt, wordt waargemaakt. Hulde!

Contact opnemen
Plaats een review op mijn Google account

Een review achterlaten op mijn Google pagina

Waarom je mening telt?

Het is mijn doel om mijn bezoekers zo goed mogelijke te informeren over de verschillende producten en mogelijkheden. De ervaring leert dat onpartijdige en eerlijke reactie van andere klanten uiteindelijk van groot belang zijn voor toekomstige klanten. Vandaar dat ik je mening vraag. Ik hoop van harte dat je een paar minuten wilt nemen om een review te schrijven.

Snelle en uitstekende service. Vloer geschuurd en opnieuw geolied. Vloer ziet er weer prachtig uit!
Daniel van Buren
Daniel van Buren
14. December, 2022.
Mijn 25 jaar oude eiken vloer laten schuren, white washen, en daarna mat laten lakken. Had ik 10 jaar eerder moeten doen. Resultaat is fantastisch. Compleet andere kamer
Hans van Dijk
Hans van Dijk
4. Juni, 2022.
Onze rustieke gerookte abdij planken vloer is na 15 jaar intensief gebruik weer als nieuw na de vakkundige renovatie door Postmus parket. Grondige inspectie en aanwijzingen vooraf, realistische prijs en probleemloze en punctuele uitvoering. Wij zijn zéér tevreden en blij met het resultaat. Gunstig neveneffect: je kamer is ook weer eens echt opgeruimd.
Ruud Dekkers
Ruud Dekkers
30. Mei, 2022.
Alleen al om deze mannen zou ik soms willen dat ik weer in Groningen woon. Want dan zou ik in hun werkgebied wonen. Nu niet. Maar dat weerhield Martin er niet van om vrijblijvend mij op zondagochtend over de app adviezen te geven bij aanschaf en behandeling van onze eiken vloer. Fantastisch! Ik ben er echt mee geholpen.
Nienke Blaauw
Nienke Blaauw
18. Juli, 2021.
Onze vloer is als nieuw! We zijn zeer tevreden over het resultaat én de plezierige communicatie.
Caroline Van der Werf
Caroline Van der Werf
15. Juni, 2021.
Hartelijk team dat weet van aanpakken. Snelle communicatie met als gevolg binnen no time een prachtige nieuwe vloer waar we komende jaren goed van gaan genieten!
Luc Smiers
Luc Smiers
5. December, 2019.
Afgelopen week is onze 20-jarige vloer onder handen genomen door Martin en zijn maat Katrinus. Door de informatie die op de website stond, hadden we het vertrouwen gekregen wat we nodig hadden voor het laten uitvoeren van deze klus. De vloer restaureren doe je immers maar één keer, dus wilden we iemand die weet waar hij mee bezig is. Het hele proces ging zoals vooraf afgesproken. Planning en uitvoering zijn perfect verlopen. Overlast was zeer gering, (alleen het uitruimen van de kamer) omdat er stofvrij werd gewerkt. Het uiteindelijk resultaat is werkelijk fantastisch. Wij hebben weer een nieuwe vloer! Mannen bedankt!! Met vriendelijke groet, Ruurd en Anita
A Scholtens
A Scholtens
15. Maart, 2019.
Postmus Parket heeft onze eikenhouten vloer geschuurd en geolied. De werkzaamheden zijn keurig uitgevoerd. In 1 dag hebben ze onze gehele vloer gerenoveerd. Wij zijn erg blij met het eindresultaat. Het contact via whatsapp was erg plezierig (Snel antwoorden op onze vragen) Opvallend, ze werken erg netjes en schoon. GEEN stof. Wij kunnen dit bedrijf dan ook van harte aanbevelen. Erik Loopman.
erik loopman
erik loopman
27. Maart, 2018.
Onze maple vloer van 17 jaar oud had zeker een opfrisbeurt nodig. Via internet veel adressen opgezocht en vergeleken. De uiteindelijke afspraak gemaakt met Martin.En daar hebben we geen spijt van gekregen. Onze vloer ziet er na twee dagen werk weer schitterend uit. We hadden niet verwacht dat de vloer weer zo mooi zou worden. Heel licht en egaal van kleur met een mooie matte afwerking. Al met al heel tevreden en we hopen natuurlijk dat we de vloer nog lang zo houden.
Bennie Nijenhuis
Bennie Nijenhuis
2. Oktober, 2017.
Prima klus geleverd door Postmus parket. Geen verrassingen en uitvoering zoals van tevoren aangegeven.
Dick Vermeulen
Dick Vermeulen
16. September, 2017.
Plaats een review op mijn Google account