Klanten aan het woord

Klanten die een review plaatsen over de uitgevoerde werkzaamheden.  Lees onderstaand hun verhaal. Ook enthousiast geworden? Een afspraak is snel gemaakt!

KLIK HIER VOOR HET SCHRIJVEN VAN EEN REVIEW

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.
186 berichten.
Familie Brinkhuis Familie Brinkhuis schreef op 30 mei 2016:
Zwolle, mei 2016 Martin en zijn collega hebben onze vergeelde beukenhouten Junckers parketvloer helemaal blank geschuurd. Daarna behandeld met een matte lak. Het is werkelijk prachtig geworden. Vakwerk! We zijn er heel blij mee. Bedankt! Familie Brinkhuis
Geke Timmerman Geke Timmerman schreef op 16 maart 2016:
Onze 20 jaar afgeleefde beuken parket vloer (+ waterschade na breuk riool) is weer als nieuw! Nooit gedacht dat schuren en lakken zo\'n prachtige nieuwe look zou geven. Wat ben ik blij dat ik niet voor een geheel nieuwe vloer heb gekozen. Ons parket kan er weer 20 jaar tegenaan. Vakmanschap, Martin en collega. Klasse! Verder duidelijk in afspraken en adviezen. Harde werkers!
Robbert Robbert schreef op 25 februari 2016:
\'s Ochtends mijn sleutels afgegeven, \'s middags de sleutel terug gevonden, vergezeld met een ge-wel-dige vloer. Supermooi resultaat en zeer tevreden. Het zegt genoeg dat ik zelfs een berichtje in het gastenboek plaats haha 🙂
Martine Los Martine Los schreef op 22 februari 2016:
Het resultaat is super! De vloer is prachtig geworden. Het contact met Martin was heel fijn en het huis is heel netjes achter gelaten, geen stof of andere troep. Wij zijn enorm blij met onze vloer, nogmaals bedankt!
Peter Room Peter Room schreef op 8 februari 2016:
Afgelopen week heeft Martin samen met zijn collega de 12 jaar oude eikenhouten vloer op onze gehele benedenverdieping gerenoveerd, in totaal 90 m2! De oorspronkelijk white wash geoliede vloer was grauw geworden en zat vol vlekken. Op advies van Martin is de vloer nu afgewerkt met een zeer matte lak. De vloer is weer prachtig licht van kleur en qua onderhoud gaan we er zeker op vooruit. De vloerinspectie en advies vooraf, de duidelijke planning en de prima kwaliteit van het geleverde werk, over alles zijn wij zeer tevreden!
Willem Huisman Willem Huisman schreef op 29 januari 2016:
Afgelopen dagen de houten vloer door Martin en een collega geschuurd en daarna in de Skyltlak gezet en daarna afgelakt met duomat parketlak. Het is alsof er een nieuwe vloer ligt!!! Vakmensen, prettig in de omgang, harde werkers en afspraak is afspraak. Ten zeerste aanbevolen!!
Klaas Koffeman Klaas Koffeman schreef op 18 januari 2016:
Onze eikenvloer is opnieuw geschuurd en geolied (5% wit). Fantastisch resultaat! Zeer vakkundig en snel uitgevoerd met de juiste gereedschappen!
Rolf Jans en Herma Nieuwenhuis Rolf Jans en Herma Nieuwenhuis schreef op 4 januari 2016:
Het is inmiddels alweer een paar maanden geleden, maar wij zijn nog steeds zeer tevreden over het resultaat en de manier waarop het werk is uitgevoerd. Knap zoals ons 20 jaar oude essenhouten parket in praktisch nieuwe staat is teruggebracht.
Hendrik-Jan Pleysier Hendrik-Jan Pleysier schreef op 10 december 2015:
Onze redelijk lelijke gele eikenparket vloer is omgetoverd tot een mooie eiken vloer welke in de greywas olie is gezet.Onze eiken parket vloer ziet er weer als nieuw uit dankzij Martinen collega. Kan niet anders zeggen een aanrader!
Piet en Cora Wijma Piet en Cora Wijma schreef op 5 december 2015:
In anderhalve dag van een mishandelde naar een prachtige behandelde maple vloer. Complimenten Martin. We hadden best wel hoge verwachtingen maar die zijn nog overtroffen. Bedankt.
Fam. Voerman Fam. Voerman schreef op 25 november 2015:
Onze oude eiken vloer is door Martin Postmus geschuurd en geolied. Resultaat is geweldig, de vloer ziet er als nieuw uit! Martin is een vakman die zijn afspraken nakomt en helder advies geeft. We kunnen iedereen dit bedrijf aanbevelen.
Rinke Rinke schreef op 11 november 2015:
Mijn eikenhouten vloer is prachtig geworden! Van versleten whitewash naar een strak gelakte vloer. Erg tevreden, ook over de communicatie vooraf en tijdens het werk.
Fam. Scheepers Fam. Scheepers schreef op 4 november 2015:
Martin en zijn collega hebben onze Junckers beuken parketvloer na 17 jaar onder handen genomen en het resultaat is verbluffend. De oranje kleur en grijze vlekken zijn verdwenen en de vloer ligt er nog mooier bij dan in het begin. De nieuwe plinten maken het geheel af. De communicatie verliep steeds uitermate plezierig. Mijn complimenten voor het gedegen vakwerk dat geleverd is.
Willemijn Willemijn schreef op 23 september 2015:
Onze merbau vloer is keurig gerepareerd en vlot en netjes geschuurd en gelakt. Zeer betrouwbaar en netjes contact met de mannen. Afspraken perfect nagekomen. Zeker een aanrader!
Schwertman Schwertman schreef op 28 augustus 2015:
Oude gelakte vloer helemaal geschuurd en voorzien van een White Wash Olie, rondom met plinten afgewerkt. Resultaat is zeer mooi geworden!
Timens Timens schreef op 27 augustus 2015:
Op een prettige manier, met respect voor onze spullen hebben Martin en collega onze vloer van een smoezelige bodembedekking veranderd in een zacht glanzende prachtige parketvloer. Mooier nog dan toen deze er voor het eerst in gelegd is. Gerenoveerd met veel vakmanschap en liefde voor het product. Dank.
J.J. Wallinga J.J. Wallinga schreef op 4 augustus 2015:
Twee weken geleden is onze parketvloer (die we eigenlijk al hadden afgeschreven!) door Martin en collega geschuurd en opnieuw in de lak gezet en deze ziet er weer uit als nieuw. Wij zijn zeer tevreden over de werkwijze en ons viel vooral op hoe rustig en zorgvuldig men te werk ging. Er was nauwelijks stof of rommel in huis,wat ook zeer prettig was. Verder kregen we advies over hoe nu met onze \'nieuwe vloer\' om te gaan. We zullen deze aanwijzingen zeker opvolgen.
André en Henny Berends André en Henny Berends schreef op 19 juni 2015:
Vloer als nieuw, vakwerk!!! Zeer tevreden.
Annemarie Gort Annemarie Gort schreef op 1 juni 2015:
Mijn grenen vloer is weer als nieuw! Postmus levert echt vakwerk! Mijn complimenten!
Fam. Oosting Fam. Oosting schreef op 26 mei 2015:
Onze 12 jaar oude geoliede vloer was nodig aan renovatie toe. De vloer is geschuurd en vervolgens behandeld met 2 lagen Skylt lak en 1 laag uiterst matte lak (DUO Matt). Het resultaat is naar onze mening fantastisch. Het is een ander huis geworden. Martin en collega hebben het werk op een keurige manier gedaan. Gaven goed advies en kwamen de gemaakte afspraken na. Goede website, helder, vakkundig, snel. Postmus Parket is een aanrader.
Contact opnemen

Ook enthousiast geworden net als onze klanten?

Maak een afspraak en laat die vloer niet verder versloffen!
Contact opnemen