Enthousiaste klanten aan het woord

Wat is er nu leuker dat onze klanten vertellen dat ze tevreden zijn over onze werkzaamheden. Lees ik graag als ik een baaldag heb…

KLIK HIER VOOR HET SCHRIJVEN VAN EEN REVIEW

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.
224 berichten.
Arnold Arnold uit Groningen heeft geschreven op 27 juli 2017
Mijn buren lieten hun vloer schuren en opnieuw lakken.Zij waren zo tevreden dat ze me direct de naam van Postmus parket noemden. Ik was onder de indruk van het resultaat en kreeg ineens zin om ook mijn vloer te laten doen. Die vloer van massief eiken ligt er vanaf 1998 en daar is op geleefd mag ik wel zeggen. Om 8 uur s'ochtends kwamen ze met twee man sterk en om 4 uur s'middags was er een nieuwe vloer ontstaan. En helemaal zonder stof!! En het was ook nog heel gezellig. Echt een aanrader. Wat ben ik blij dat ik het niet zelf heb gedaan. Vaklui daar heb je wat aan.
Marieke Marieke uit Amsterdam heeft geschreven op 26 juli 2017
Net thuis van vakantie en weer valt mij op hoe prachtig mijn vloer is. Martin en collega hebben in april de vloer onderhanden genomen. Het is een blijft een genot erop te leven.
Peter Peter uit Scheemda heeft geschreven op 23 juli 2017
Onze (toch wel) doorleefde vloer laten schuren door Martin en Katrinus. Na een huisbezoek hadden we er alle vertrouwen in. En niet voor niets. Hard werkende vakmannen die afspraken nakomen en fluitend hun werk doen. Prachtige vloer opgeleverd gekregen, niet verwacht dat het weer zo mooi zou worden.
Ben Ben uit Holwierde heeft geschreven op 18 juli 2017
Update van review van 12 januari 2017. De vloer is na 6 maanden nog helemaal top. Afwerking en uitstraling kan gewoon niet beter.
Jaap Jaap uit Assen heeft geschreven op 16 juli 2017
We hebben onze Junckers Parketvloer door de mannen van Postmus Parket laten schuren en lakken. De mannen werken hard en netjes met als resultaat een prachtige als nieuwe vloer. Het is een prachtige lichte matte vloer geworden, waar we mede door het goede advies, nog vele jaren plezier van hopen te hebben.
Moerman Moerman uit Zuidwolde heeft geschreven op 14 juli 2017
Na vijf jaar intensief gebruik van onze parketvloer was de vloer weer toe aan een opknapbeurt. Dat is door dhr. Postmus en collega heel goed gedaan, onze vloer weer als nieuw. Op een loopvlak zat een grotere beschadiging, dat hebben ze ook goed verholpen. Vakmensen, ik kan ze iedereen aanraden.
Wim en Jannie Wim en Jannie uit Hoogkerk heeft geschreven op 11 juli 2017
Onze parket vloer in ons nieuwe huis laten schuren en lakken door Postmus parket. We zijn zeer tevreden over het resultaat! Als nieuw! De mensen komen sympathiek en vakkundig over.
A.Afman A.Afman uit Bierum heeft geschreven op 8 juli 2017
Heel erg blij met onze geschuurde en gelakte vloer, de vloer lijkt als nieuw, Mooi mat en licht. Vakmannen, geven goed advies.
Sylvia Sylvia uit Gieten heeft geschreven op 23 juni 2017
Onze eiken vloer in woonkamer en hal ziet er weer mooi uit, veel lichter, mooie matte afwerking. ze werken netjes volgens afspraak, geven advies vooraf wat ons heeft doen besluiten om toch de lak afwerking te kiezen ipv een white wash die we in gedachten hadden
Marieke Maneschijn Marieke Maneschijn uit Adorp heeft geschreven op 16 juni 2017
Wat is het mooi geworden! Veel lichter en mat. Ook keurig afgewerkt met de nieuwe plinten.Ik geniet er iedere dag van.
John Dijkman John Dijkman uit Appingedam heeft geschreven op 15 juni 2017
Prima bedrijf en hardwerkende mannen. Onze keukenvloer is na 22 jaar weer als nieuw. Nu onze gang en kamer nog.
Bea Braker Bea Braker uit Assen heeft geschreven op 7 juni 2017
Wat een top bedrijf!! Helemaal blij mee zal het dan ook andere mensen aanraden!! Nogmaals bedankt van een zeer tevreden klant!
Carlijn Janssen Carlijn Janssen uit Hilversum heeft geschreven op 5 juni 2017
Onze vloer ziet er prachtig uit! We zijn erg blij met het resultaat. Zeker een aanrader!
Pascal Pascal uit Groningen heeft geschreven op 23 mei 2017
De eiken houten vloer in ons nieuwe huis kon wel een onderhoudsbeurt gebruiken. Martin en Katrinus hebben een oude bruine vloer omgetoverd naar een moderne grijze topvloer. Echt vakwerk, netjes en alles volgens afspraak. Ook wij zijn dik tevreden dus!
Jan en Marike Jan en Marike uit Groningen heeft geschreven op 21 april 2017
Zoek niet verder: Postmus Parket (Martin en Katrinus) is zeer deskundig, zorgvuldig, snel, realistisch, vriendelijk. We wisten niet (meer) hoe mooi onze vloer was.
Marieke - Amsterdam Marieke - Amsterdam uit Amsterdam heeft geschreven op 10 april 2017
Martin en z'n collega hadden uit Rotterdam kunnen komen: "geen woorden, maar daden". Na 15 jaar ziet mijn afzelia vloer er mooier uit dan ooit. Prachtig. Het was fijn thuiskomen: geen stofboel maar heerlijk schoon. Ik verheug me op de volgende keer.....over 15 jaar. Dank jullie!
Govert van der Linden Govert van der Linden uit Amsterdam heeft geschreven op 8 april 2017
Top! Bij thuiskomst op dag 1 waren een aantal machines, een half gesneden bruin en een pak hagelslag het bewijs dat er in mijn appartement wordt gewerkt. De hele vloer was al geschuurd. Bij thuiskomst op dag 2 lag de vloer er schitterend bij, ronkend in de olie. Op dag 3 mocht ik er slechts naar kijken. Op dag 4 heb ik de kamer heringericht, een aantal spullen weggegooid en ik geniet nu van een huis dat als nieuw aanvoelt. Naast het vakmanschap, de efficiente en klantvriendelijke benadering is de aantrekkelijke prijs ook zeker een aspect dat ik wil benadrukken. De reiskosten naar Amsterdam zijn niet niks maar dan nog is de totaalprijs een stuk aangenamer dan de vergelijkende offertes die ik bij Amsterdamse leveranciers heb opgevraagd. Kortom: van harte aanbevolen!
Tryntsje de jong rienstra Tryntsje de jong rienstra uit Nieuwe Mirdum heeft geschreven op 15 maart 2017
Wat hebben wij weer een prachtige vloer gekregen!Echte vakmannen en ook nog eens super vriendelijk..zeer tevreden!!zal het zeker aanbevelen bij vrienden en kenissen een dikke10
Max en Lineke Oolders Max en Lineke Oolders uit Roden heeft geschreven op 7 maart 2017
Martin en collega zijn echte vakmensen. Onze 22 jarige eiken wasvloer hebben zij in 2 dagen omgetoverd in een prachtige olievloer terwijl wij op vakantie zijn gegaan. Hun vakmanschap is duidelijk naar voren gekomen. We troffen een heel mooie vloer bij thuiskomst aan en alles was keurig opgeruimd . Niks dan lof. We kregen een Bona spraymop met reinigingsvloeistof gratis en binnenkort zelfs een onderhoudsvloeistof en een beschermer van Martin Wij bevelen ze zeker aan bij familie en vrienden.
Bennie en Ellen Bennie en Ellen uit Hoogkerk heeft geschreven op 1 maart 2017
Onze junckers vloer opnieuw geschuurd en gelakt. Vakmanschap! Top bedankt Martin en collega.
Contact opnemen

Wanneer staat jou review erbij?

Klant ”Na 18 jaar was mijn eiken vloer die ooit in de was was gezet wel toe aan een opknapbeurt. Inmiddels was hij oranje verkleurd en zat hij vol vlekken. ‘Als dat maar goed komt’, dacht ik. Nou het is goed gekomen. Ik heb werkelijk een prachtige licht eiken vloer terug. Hij is in een blanke matte lak gezet en ziet er zeer natuurlijk uit. Ik ben er echt heel blij mee en de vakmannen Martin en Katrinus kan ik van harte aanbevelen. Ze werken super netjes en alles wat er op de site beloofd wordt, wordt waargemaakt. Hulde!

Contact opnemen
Plaats een review op mijn Google account

Een review achterlaten op mijn Google pagina

Waarom je mening telt?

Het is mijn doel om mijn bezoekers zo goed mogelijke te informeren over de verschillende producten en mogelijkheden. De ervaring leert dat onpartijdige en eerlijke reactie van andere klanten uiteindelijk van groot belang zijn voor toekomstige klanten. Vandaar dat ik je mening vraag. Ik hoop van harte dat je een paar minuten wilt nemen om een review te schrijven.

Plaats een review op mijn Google account