Enthousiaste klanten aan het woord

Wat is er nu leuker dat onze klanten vertellen dat ze tevreden zijn over onze werkzaamheden. Lees ik graag als ik een baaldag heb…

klantreview

EEN REVIEW SCHRIJVEN

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.
234 berichten.
roelofs roelofs uit groningen heeft geschreven op 3 maart 2018
Via een kennis kwamen we terecht bij Postmus Parket. Hier hebben we absoluut geen spijt van gehad. Het contact was erg aangenaam en positief. Onze vloer heeft een ware metamorfose ondergaan dankzij het vakwerk van Martin en Katrinus. Tot in de puntjes afgewerkt. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat.
Yvonne Yvonne uit Bergen heeft geschreven op 24 februari 2018
Onze eikenhouten vloer is na 20 jaar door Martin en zijn collega onder handen genomen en nu hebben wij een prachtig nieuwe vloer ! Van een donkerbruingele oppervlakte naar een hele lichte vloer, in de olie gezet en van glanzend naar mat. Wat een enorm verschil en dat in amper 2 dagen ! Het contact met Martin verliep zeer prettig en snel via whattsapp en eenmaal in huis gingen ze hard aan de slag. Koffiepauze in hun eigen busje en verder alleen het geluid van de machines en absoluut geen stof. Als we hadden geweten dat deze klus zo snel geklaard was geweest met helemaal geen overlast, hadden we Martin veel eerder gevraagd. We hebben nog nooit zo’n mooie vloer gehad, afgewerkt tot in de meest lastige hoekjes. Geweldig bedankt, Martin !
Marion en Hemmo Marion en Hemmo uit Groningen heeft geschreven op 15 februari 2018
Ons vergeelde en glanzende Junckerparket heeft een ware metamorfose ondergaan ! Dankzij Martin en Katrinus ziet het er weer heel modern uit . Heel netjes en snel gedaan , dus veel dank voor jullie inzet !
Martin Martin uit Haren heeft geschreven op 9 december 2017
Na vele offertes kwamen we de site van Postmus tegen. Deze gaf veel vertrouwen . Dat vertrouwen hebben ze waargemaakt. De vloer ziet er weer fantastisch uit tegen een scherpe prijs. We zijn erg blij met het resultaat en ook dat we Postmus deze klus hebben laten doen.
Henk Henk uit APPINGEDAM heeft geschreven op 27 november 2017
We waren een beetje zat van onze geel-bruine glanzende Eiken vloer. Door de mannen van Postmus Parket is deze prima geschuurd en voorzien van een matte licht grijze laag. Zelfs de lastige plekken zoals onder de radiator omkleding hebben ze de laag aangebracht. Wij zijn dik tevreden over het resultaat.
Robert-Jan Robert-Jan uit Groningen heeft geschreven op 14 november 2017
Martin reageert erg snel. Afspraak gemaakt. Geeft direct vertrouwen. Wat een vakmensen. Martin en Katrinus hebben van onze uitgeleefde vloer weer een mooie vloer gemaakt! Super tevreden. En natuurlijk aan te bevelen. Vakwerk!
Nijenhuis Nijenhuis uit Delfzijl heeft geschreven op 25 oktober 2017
Onze maple vloer van 17 jaar oud had zeker een opfrisbeurt nodig. Via internet veel adressen opgezocht en vergeleken. De uiteindelijke afspraak gemaakt met Martin.En daar hebben we geen spijt van gekregen. Onze vloer ziet er na twee dagen werk weer schitterend uit. We hadden niet verwacht dat de vloer weer zo mooi zou worden. Heel licht en egaal van kleur met een mooie matte afwerking. Al met al heel tevreden en we hopen natuurlijk dat we de vloer nog lang zo houden.
Johan en Netty Johan en Netty uit Joure heeft geschreven op 14 oktober 2017
Onze geel-oranje verkleurde eiken vloer is prachtig gerenoveerd door Postmus parket. De ultieme test was een verjaardag met 30 gasten over de vloer. geen centje pijn, de vloer heeft zich uitstekend gehouden en zag er na stofzuigen en dweilen met Lecol weer super uit!
Jeanette en Wim Jeanette en Wim uit Assen heeft geschreven op 3 oktober 2017
Nadat we onze vloer zelf niet meer goed kregen, toch maar professionele hulp ingeroepen, die we via via aangeraden kregen. Martin en zijn collega zijn harde en schone werkers, die je graag over de vloer krijgt. Het resultaat is perfect geworden, er ligt een nieuwe vloer ! Hadden we 10 jaar eerder moeten doen. Mannen super bedankt ! Groet Wim en Jeanette.
René René uit Groningen heeft geschreven op 21 september 2017
Martin en Katrinus hebben onze verkleurde vloer aangepakt. Super resultaat! Mooi licht van kleur. Deze vakmensen kan ik echt aanraden! Dank!
Arnold Arnold uit Groningen heeft geschreven op 27 juli 2017
Mijn buren lieten hun vloer schuren en opnieuw lakken.Zij waren zo tevreden dat ze me direct de naam van Postmus parket noemden. Ik was onder de indruk van het resultaat en kreeg ineens zin om ook mijn vloer te laten doen. Die vloer van massief eiken ligt er vanaf 1998 en daar is op geleefd mag ik wel zeggen. Om 8 uur s'ochtends kwamen ze met twee man sterk en om 4 uur s'middags was er een nieuwe vloer ontstaan. En helemaal zonder stof!! En het was ook nog heel gezellig. Echt een aanrader. Wat ben ik blij dat ik het niet zelf heb gedaan. Vaklui daar heb je wat aan.
Marieke Marieke uit Amsterdam heeft geschreven op 26 juli 2017
Net thuis van vakantie en weer valt mij op hoe prachtig mijn vloer is. Martin en collega hebben in april de vloer onderhanden genomen. Het is een blijft een genot erop te leven.
Peter Peter uit Scheemda heeft geschreven op 23 juli 2017
Onze (toch wel) doorleefde vloer laten schuren door Martin en Katrinus. Na een huisbezoek hadden we er alle vertrouwen in. En niet voor niets. Hard werkende vakmannen die afspraken nakomen en fluitend hun werk doen. Prachtige vloer opgeleverd gekregen, niet verwacht dat het weer zo mooi zou worden.
Ben Ben uit Holwierde heeft geschreven op 18 juli 2017
Update van review van 12 januari 2017. De vloer is na 6 maanden nog helemaal top. Afwerking en uitstraling kan gewoon niet beter.
Jaap Jaap uit Assen heeft geschreven op 16 juli 2017
We hebben onze Junckers Parketvloer door de mannen van Postmus Parket laten schuren en lakken. De mannen werken hard en netjes met als resultaat een prachtige als nieuwe vloer. Het is een prachtige lichte matte vloer geworden, waar we mede door het goede advies, nog vele jaren plezier van hopen te hebben.
Moerman Moerman uit Zuidwolde heeft geschreven op 14 juli 2017
Na vijf jaar intensief gebruik van onze parketvloer was de vloer weer toe aan een opknapbeurt. Dat is door dhr. Postmus en collega heel goed gedaan, onze vloer weer als nieuw. Op een loopvlak zat een grotere beschadiging, dat hebben ze ook goed verholpen. Vakmensen, ik kan ze iedereen aanraden.
Wim en Jannie Wim en Jannie uit Hoogkerk heeft geschreven op 11 juli 2017
Onze parket vloer in ons nieuwe huis laten schuren en lakken door Postmus parket. We zijn zeer tevreden over het resultaat! Als nieuw! De mensen komen sympathiek en vakkundig over.
A.Afman A.Afman uit Bierum heeft geschreven op 8 juli 2017
Heel erg blij met onze geschuurde en gelakte vloer, de vloer lijkt als nieuw, Mooi mat en licht. Vakmannen, geven goed advies.
Sylvia Sylvia uit Gieten heeft geschreven op 23 juni 2017
Onze eiken vloer in woonkamer en hal ziet er weer mooi uit, veel lichter, mooie matte afwerking. ze werken netjes volgens afspraak, geven advies vooraf wat ons heeft doen besluiten om toch de lak afwerking te kiezen ipv een white wash die we in gedachten hadden
Marieke Maneschijn Marieke Maneschijn uit Adorp heeft geschreven op 16 juni 2017
Wat is het mooi geworden! Veel lichter en mat. Ook keurig afgewerkt met de nieuwe plinten.Ik geniet er iedere dag van.
Contact opnemen

Wanneer staat jou review erbij?

Klant ”Na 18 jaar was mijn eiken vloer die ooit in de was was gezet wel toe aan een opknapbeurt. Inmiddels was hij oranje verkleurd en zat hij vol vlekken. ‘Als dat maar goed komt’, dacht ik. Nou het is goed gekomen. Ik heb werkelijk een prachtige licht eiken vloer terug. Hij is in een blanke matte lak gezet en ziet er zeer natuurlijk uit. Ik ben er echt heel blij mee en de vakmannen Martin en Katrinus kan ik van harte aanbevelen. Ze werken super netjes en alles wat er op de site beloofd wordt, wordt waargemaakt. Hulde!

Contact opnemen
Plaats een review op mijn Google account

Een review achterlaten op mijn Google pagina

Waarom je mening telt?

Het is mijn doel om mijn bezoekers zo goed mogelijke te informeren over de verschillende producten en mogelijkheden. De ervaring leert dat onpartijdige en eerlijke reactie van andere klanten uiteindelijk van groot belang zijn voor toekomstige klanten. Vandaar dat ik je mening vraag. Ik hoop van harte dat je een paar minuten wilt nemen om een review te schrijven.

Plaats een review op mijn Google account