Klanten aan het woord

Klanten die een review plaatsen over de uitgevoerde werkzaamheden.  Lees onderstaand hun verhaal. Ook enthousiast geworden? Een afspraak is snel gemaakt!

KLIK HIER VOOR HET SCHRIJVEN VAN EEN REVIEW

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.
189 berichten.
André en Henny Berends André en Henny Berends schreef op 19 juni 2015:
Vloer als nieuw, vakwerk!!! Zeer tevreden.
Annemarie Gort Annemarie Gort schreef op 1 juni 2015:
Mijn grenen vloer is weer als nieuw! Postmus levert echt vakwerk! Mijn complimenten!
Fam. Oosting Fam. Oosting schreef op 26 mei 2015:
Onze 12 jaar oude geoliede vloer was nodig aan renovatie toe. De vloer is geschuurd en vervolgens behandeld met 2 lagen Skylt lak en 1 laag uiterst matte lak (DUO Matt). Het resultaat is naar onze mening fantastisch. Het is een ander huis geworden. Martin en collega hebben het werk op een keurige manier gedaan. Gaven goed advies en kwamen de gemaakte afspraken na. Goede website, helder, vakkundig, snel. Postmus Parket is een aanrader.
Fam. van den Akker Fam. van den Akker schreef op 8 mei 2015:
Martin en collega hebben ervoor gezorgd dat onze 17 jaar oude vloer er weer als nieuw uitziet! Wij zijn super tevreden en Postmus parket is een echte aanrader. Willy en Helene
Carin Carin schreef op 10 maart 2015:
Tijdens onze vakantie hebben we onze parketvloer in de woonkamer en keuken laten schuren en lakken. Dat hadden we eerder moeten laten doen, de vloer is weer als nieuw! Wij zijn zeer tevreden over Martin Postmus: - Goede indruk via de website, duidelijk verhaal hoe het schuren en lakken in zijn werk gaat. - Snelle service: vlot teruggebeld nadat ik via de website contact opnam, er werd op korte termijn een afspraak gemaakt voor een vloerinspectie. - Bij de vloerinspectie kreeg ik een eerlijk verhaal; geen garanties dat de (forse) slijtageplekken helemaal verholpen konden worden. - Na afloop ziet de vloer er weer supermooi, als nieuw, uit. Zelfs de flinke slijtage en donkere plekken in de keuken zijn weer helemaal hersteld. Een aanbeveling!
Rene Popken Rene Popken schreef op 19 februari 2015:
Na 17 jaar was vertoonde onze massieve Junckers vloer donkere slijplekken en was deze toe aan groot onderhoud. Ook waren we klaar met het intensieve onderhoud dat de olielaag met zich meebracht. Martin heeft hier een geweldige klus geklaard in 2 dagen. De vloer heeft op zijn advies 3 lagen matte lak gekregen en heeft nu weer de uitstraling van een behandeling olie, met de voordelen van lak. De vloer is naar onze mening mooier dan direct na het het leggen. De houtstructuur komt prachtig uit en de originele warme kleur van het rood amerikaans eiken is weer terug. Het was even een klus met leegruimen en kamperen op de bovenverdieping, maar mede door het vakmanschap van Martin was dit de moeite meer dan waard! Van harte aanbevolen!
H. Dijkstra H. Dijkstra schreef op 2 februari 2015:
Onze houten vloer met visgraat is door Martin perfect geschuurd en in de olie gezet. Hij is eerst langs geweest voor een nauwkeurige inspectie van de vloer en gaf uitvoerig advies. De werkzaamheden zelf zijn een week later in één dag voltooid. De vloer heeft zijn oude glans weer terug. Een echte aanrader!
Robert Bongers Robert Bongers schreef op 5 januari 2015:
Martin en zijn collega werkten efficiënt en netjes (stofvrij). De eikenhouten vloer is erg mooi geworden. De waslaag eraf en nu in de olie. We hadden dit dus jaren eerder moeten doen. Het lijkt er ook op dat het onderhoud vanaf nu veel eenvoudiger en sneller zal worden. Een echte aanrader dus!
ValkemaWolters ValkemaWolters schreef op 2 januari 2015:
Vlak voor de Kerst heeft Martin en collega onze beschadigde geoliede eikenvloer omgetoverd in een nieuwe gelakte vloer. Fantastisch werk geleverd: niet zo\'n supergladde glimmende lakvloer, maar een bescheiden glanslaag, in de sfeer van een geoliede vloer. Na jaren van lichte ergernis, kunnen we weer trots zijn op onze mooie vloer. En, stofvrij schuren is echt stofvrij. Een aanrader! Karin en Romi
Mieke Hageman Mieke Hageman schreef op 6 december 2014:
Onze eiken parketvloer ziet er weer als nieuw uit, nadat Martin Postmus de vloer heeft geschuurd en in de olie gezet.Echt vakmanschap! Prima ervaring, een echte aanrader!
Maarten Maarten schreef op 3 december 2014:
Martin Postmus en collega hebben een hele prima klus uitgevoerd. Het schuren en lakken van een dertig jaar oude eikenhouten parketvloer. Het resultaat: schitterend! De grijze schuurplekken bij de tafel en aanrecht zijn weg en de vloer ziet eruit als nieuw. Het \"Huzaren stukje\" (gretig aangepakte uitdaging voor Martin) was het aanvullen van een gedeelte waar geen vloer lag na het wegbreken van een stenen plateau. Hier hebben ze op maat gezaagde eikenhouten plankjes in hetzelfde formaat als de originele vloer aangebracht. Dat stuk meerwerk hebben ze gedaan voor een nette prijs met hoge kwaliteit! Kortom: absolute aanrader en zal bij een volgende vloer-bewerking zeker bij Postmus terug komen!
marco ter harmsel marco ter harmsel schreef op 3 november 2014:
Postmus parket heeft afgelopen week mijn Junckers beuken parketvloer geschuurd en gelakt. Samen met de verbouwingen in de woning is het resultaat helemaal top, Ook de samenwerking verliep prima. Ik kan Postmus parket dan ook van harte aanbevelen! Marco.
E de Groot E de Groot schreef op 3 november 2014:
Postmus Parket heeft onze Kambala parketvloer geschuurd en gelakt, de vloer is weer als nieuw! De samenwerking hebben wij ervaren als prettig en zeer correct! Wij raden Postmus Parket van harte aan. Martin, bedankt en goede zaken verder.
Johanna Westerhoff Johanna Westerhoff schreef op 27 oktober 2014:
Paterswolde, 27 Oktober 2014 Martin Postmus, en collega hebben mijn meer dan 30 jaren oude Junckers vloer met beschadigingen en kale plekken, geschuurd en gelakt.(zie ook de foto\'s op Facebook van Postmus Parket) Vandaag kwam mijn schilder langs en vroeg of ik een nieuwe vloer had laten leggen? Ik ben bijzonder tevreden met mijn nieuwe vloer, en kan de Fa. Postmus Parket van harte aanbevelen.
Hilde gerlofs Hilde gerlofs schreef op 4 oktober 2014:
Martin en zijn medewerker hebben ongeveer 75m2vloeren bij ons geschuurd en gelakt. Is prachtig geworden. Hard gewerkt, steeds snel gereageerd en aan de afspraken gehouden. Wij zijn heel tevreden!
Fam Schuldink Fam Schuldink schreef op 13 september 2014:
Onze 20 jaar oude eikenvloer met slijtplekken, is door Martin Postmus en medewerker geweldig gerenoveerd. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat. de vloer was gelakt en is in overleg met Martin Postmus nu geolied met een vergrijsde kleur. De tijd moet leren hoe de vloer zich gaat houden, maar wij hebben er alle vertrouwen in. Kortom wij zijn dik tevreden en bevelen de firma Postmus van harte bij iedereen aan.
Fam.Hoeboer Fam.Hoeboer schreef op 7 september 2014:
Onze lichteiken parketvloer is conform de gemaakte afspraken geschuurd en gelakt. Het resultaat was verbluffend:het was niet van een nieuwe vloer te onderscheiden. Ook de verleende service was prima en werd er ook onderhoud flacons en de informatie hierover afgeleverd. Echt een aanrader dus. Fam.Hoeboer Groningen
Franke Franke schreef op 3 september 2014:
Op 1 september jl., is ons 40 jaar oude juncker beuken parketvloer door de Heer Postmus geschuurd en gelakt, Met een geweldig resultaat, waardoor wij weer jaren plezier van onze vloer zullen hebben. Dhr. Postmus is een vakman die goed werk levert en zijn afspraken nakomt. Tevens is zijn communicatie naar de klant zeer goed en correct. Wij raden de dhr. Postmus aan voor iedereen die zijn vloer wil renoveren. Hartelijk dank, Fam. Franke Bedum.
F. Woltring en M. Borgman F. Woltring en M. Borgman schreef op 2 september 2014:
Wij hebben sedert 20 jaar een beukenhouten parketvloer van Junckers. Destijds is bij het leggen de vloer verkeerd behandeld geweest (het bedrijf legde dit merk vloer voor het eerst) met een olie of impregneermiddel. Martin en collega moesten dan ook in tweemaal zoveel gangen schuren als gebruikelijk, voordat de donkerbruine kleur helemaal was verdwenen. Ik heb zeven vuilniszakken vol schuursel naar de vuilstort gebracht (van een vloer van nog geen 40 vierkande meter oppervlakte). Er zullen dus wel de nodige millimeters verdwenen zijn (maar dat kan deze 2 cm dikke vloer wel hebben...). Het resultaat is erg fraai: prachtig glad gelakt hout, en onze beide kamers zijn véél lichter geworden.
Joost Bosma Joost Bosma schreef op 30 augustus 2014:
Eiken vloer gerenoveerd. Is als nieuw. Zeer tevreden. Ze denken met je mee, leveren goede service, maar ook bereikbaarheid is dik in orde. Overall erg professioneel. De vloer is hun visitekaartje en dat ziet er (weer) top uit! Bedankt!
Contact opnemen

Ook enthousiast geworden net als onze klanten?

Maak een afspraak en laat die vloer niet verder versloffen!
Contact opnemen