Klanten aan het woord

Klanten die een review plaatsen over de uitgevoerde werkzaamheden.  Lees onderstaand hun verhaal. Ook enthousiast geworden? Een afspraak is snel gemaakt!

KLIK HIER VOOR HET SCHRIJVEN VAN EEN REVIEW

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.
189 berichten.
Mw.Noorman Mw.Noorman schreef op 23 juni 2013:
Beste Martin, Ik ben heel blij met mijn vloer! Afgelopen vrijdag 21 juni was het renoveren van mijn vloer klaar. Ik had een 13 jaar oude beukenhouten lamelparketvloer waarvan de houdbaarheidsdatum al lang voorbij leek te zijn. Jjj en je collega bleken enthousiaste vakmannen en ook erg klantvriendelijk. De vloer is geschuurd en opnieuw gelakt. Het resultaat is geweldig. De vloer is weer als nieuw; vlekkeloos, helemaal glad, strak in de lak en weer op kleur. Ik heb geen stof gezien. Ook aan de afwerking (plinten) is veel zorg besteed. Kortom: ik beveel het bedrijf van harte aan. Hartelijke groet van mw. Noorman
Ivo Bosma Ivo Bosma schreef op 20 juni 2013:
Martin heeft - samen met zijn collega Melle - onze vloer gerenoveerd. Martin is niet alleen een vakman, maar hij neemt ook de tijd voor advies, meedenken en beantwoorden van vragen die je hebt. Het resultaat is erg mooi geworden, en de reacties van familie en vrienden zijn alleen maar positief! Ik durf Martin daarom met een gerust hart aan te raden, Ivo Bosma
Frans & Ruth Frans & Ruth schreef op 16 juni 2013:
Martin, Hartstikke bedankt voor het prachtige staaltje vakwerk dat je met onze Jatoba-vloer hebt verricht, wij zijn er blij mee!! Het is ons duidelijk dat je vooral liefde/passie voor je werk hebt! En niet te vergeten gezellig gezelschap bent! Veel succes verder!
Harry Schipper Harry Schipper schreef op 19 mei 2013:
Vorig jaar in September heeft Martin bij ons de vloer opnieuw geschuurd en in de olie gezet. De vloer ziet er weer als nieuw uit, en we genieten er elke dag van. We zijn zeer tevreden Gisteren een mailtje gestuurd voor aanvraag van een nieuw onderhoudsmiddel/schoonmaakmiddel, en vanmorgen al een mailtje terug. Echt Top, niet alleen de vloer schuren/olien maar ook na een jaar een goed advies geven over onderhoud, en hoe we hier aan kunnen komen. Martin voor ons ben je een groot vakman Fam Schipper Assen
Herman-Jan Bodewes Herman-Jan Bodewes schreef op 17 mei 2013:
Via Internet Postmus Parket geselecteerd voor het schuren en lakken van mijn vloer. Het resultaat mag er zijn. Ik ben weer de gelukkige bezitter van een schitterende vloer. Dankzij Postmus (+collega). Een gedegen vakman die waarmaakt wat ie zegt. Ik kan hem iedereen aanbevelen. Top!
Tent Tent schreef op 2 mei 2013:
Snelle service en deskundig advies, met een prachtig resultaat. Onze vloer is weer als nieuw. Bedankt!
Fam Dijk Fam Dijk schreef op 12 april 2013:
Je hebt lieden die een vloer voor je schuren en lakken en je hebt dhr. Postmus. Wat een vakman! Werkt zeer netjes, komt zijn afspraken na, en is ook nog plezierig in de omgang. Kan (en zal) hem bij een ieder aanbevelen. Nog bedankt voor de prachtige vloer.
Fam klein Goldewijk Fam klein Goldewijk schreef op 28 februari 2013:
Superstrak, goed in de lak! Met merkbare zorg en aandacht is onze houten eiken vloer weer als nieuw geworden. En dat terwijl wij op vakantie waren, dus dat is heerlijk thuiskomen. Een aan te raden vakman, die bovendien alles keurig opruimt en achterlaat. Bedankt, Martin!
bea en dicky bea en dicky schreef op 13 februari 2013:
We genieten nog dagelijks van onze mooi gerenoveerde maple vloer die nu ruim 6 maanden geleden, heel professioneel door Martin Postumus is aangepakt. Meerdere malen schuren en lakken en na een week is je vloer weer als nieuw. Hij is een betrouwbare werker, prettig in de omgang, houdt zich goed aan de afspraken en is goed en makkelijk bereikbaar. We bevelen dit bedrijf van harte aan.
Albert Albert schreef op 1 februari 2013:
April 2010 heeft de Firma Postmus Parket mijn vloer geschuurd en geolied.Vloer zag er weer als nieuw uit. Ik was zeer tevreden met de werkwijze van deze firma.Door een ongelukje in 2012 kreeg ik een kras in mijn olie laag.Jammer van de vloer.De heer Postmus is wezen kijken en kwam met het voorstel om de vloer niet te gaan schuren maar hem te gaan polijsten en van een nieuwe olielaag te voorzien.Afgelopen januari heeft hij deze werkzaamheden uitgevoerd. Het resultaat was verbluffend. De vloer is weer als nieuw. Het voordeel hiervan is dat de vloer niet geschuurd hoefde te worden. Het fijne hiervan is dat de heer Postmus met het juiste voorstel komt zodat je niet voor kosten komt te staan die niet nodig zijn. (b:v. vloerschuren).PS: Wat fijn is dat de bereikbaarheid van de heer Postmus zowel telefonisch als mail uitstekend is.
rob van dam rob van dam schreef op 5 januari 2013:
die oude parketvloer vol krassen en verfsputters; we hadden er een hard hoofd in. Maar hij is als nieuw. We zijn super blij en tevreden.
Van Veld Van Veld schreef op 2 oktober 2012:
Hartelijk dank voor prima overleg, afstemming en service. Het resultaat is perfect. Wat is het fijn dat er nog echte vakmensen zijn!!
Geraldine Geraldine schreef op 23 september 2012:
Geweldige snelle en heldere communicatie, prima voorlichting, heel professioneel allemaal! En vooral: een heel plezierige en aardige vakman! Resultaat: een vloer die niet van nieuw te onderscheiden is! Ik kan Martin bij iedereen aanbevelen!
Gerda en Allie Gerda en Allie schreef op 16 september 2012:
U heeft onze parketvloer in mei kompleet behandeld en zijn zeer tevreden over het resultaat waarbij ook opgemerkt kan worden dat wij over uw aanpak en afwerking zeer tevreden zijn. Onze dank hiervoor
Steven en Lien Smid Steven en Lien Smid schreef op 29 juli 2012:
Hallo Martin, Wat zijn wij blij met onze rustieke Frans eiken vloer zoals jij deze hebt gerenoveerd. Jij hebt de lat hoog liggen wat betreft het eindresultaat, klasse. Een leuke vakantie toegewenst in de Dordogne.
Draaijer Draaijer schreef op 13 mei 2012:
Weer een volledige nieuwe houten vloer dankzij Postmus Parket. De professionele communicatie en onderlinge afstemming verdient zeker een pluim. Daardoor is het resultaat precies geworden zoals verwacht. Super. Dank je wel.
roelien en Willem Appelscha roelien en Willem Appelscha schreef op 13 mei 2012:
Onze Junckersvloer was na 14 jaar sterk vergeeld en de lak was erg beschadigd. Martin is eerst bij ons langs geweest om de vloer te bekijken en heeft zijn werkwijze duidelijk uitgelegd. Wij kregen hier direct al een goed gevoel bij. Hij is duidelijk, vriendelijk en correct. Ons gevoel dat er vertrouwen was is ook duidelijk weer te zien in onze vloer. We hebben het idee dat we weer een splinternieuwe vloer hebben. Alle beschadigingen zijn er uit en de vloer is prachtig van kleur. De plinten en de houten vensterbanken zijn weer als nieuw In één woord TOP!!!! Martin bedankt !!
Harry Harry schreef op 7 mei 2012:
Onze rustiek-eiken tapisvloer was nodig aan een opknapbeurt toe. Ook wilden we graag de waslaag vervangen door olie. De vloer ziet er nu weer uit als nieuw!! Licht, mooi van kleur, egaal. Strak vloertje. We zijn dan ook zeer tevreden over het resultaat en over de werkzaamheden van de heer Posthumes. Hij werkt erg netjes en efficient. Zeker aan te bevelen. Bedankt Martin.
Annie Annie schreef op 23 april 2012:
De afgelopen week is onze parketvloer geschuurd en gelakt. Van tevoren was het al bekeken en hadden we een duidelijke offerte gekregen. Alles is heel goed verlopen , netjes gewerkt ( inderdaad geen stof !) en we zijn dus ook erg tevreden !!
Sieta van Pelt Sieta van Pelt schreef op 20 april 2012:
Bij schoonmoeder, schoonzus en nu ook bij ons zelf een prachtige laminaatvloer superstrak gelegd. Alles keurig opgeruimd en afgewerkt. Maar ook niet te vergeten een hele snelle service. Wij konden met een gerust hart alles uit handen geven en hoefden alleen maar te beslissen wat voor een kleur er op de grond kwam. Heel fijn en heel vertrouwd. Martin bedankt!
Contact opnemen

Ook enthousiast geworden net als onze klanten?

Maak een afspraak en laat die vloer niet verder versloffen!
Contact opnemen