Enthousiaste klanten aan het woord

Wie zegt dat wij zo goed zijn in ons vak? Klanten, die voor kwaliteit gaan! Lees hun verhalen dat doe ik ook als ik een keer mijn dag niet heb 😉

KLIK HIER VOOR HET SCHRIJVEN VAN EEN REVIEW

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.
213 berichten.
roelien en Willem Appelscha roelien en Willem Appelscha heeft geschreven op 13 mei 2012:
Onze Junckersvloer was na 14 jaar sterk vergeeld en de lak was erg beschadigd. Martin is eerst bij ons langs geweest om de vloer te bekijken en heeft zijn werkwijze duidelijk uitgelegd. Wij kregen hier direct al een goed gevoel bij. Hij is duidelijk, vriendelijk en correct. Ons gevoel dat er vertrouwen was is ook duidelijk weer te zien in onze vloer. We hebben het idee dat we weer een splinternieuwe vloer hebben. Alle beschadigingen zijn er uit en de vloer is prachtig van kleur. De plinten en de houten vensterbanken zijn weer als nieuw In één woord TOP!!!! Martin bedankt !!
Harry Harry heeft geschreven op 7 mei 2012:
Onze rustiek-eiken tapisvloer was nodig aan een opknapbeurt toe. Ook wilden we graag de waslaag vervangen door olie. De vloer ziet er nu weer uit als nieuw!! Licht, mooi van kleur, egaal. Strak vloertje. We zijn dan ook zeer tevreden over het resultaat en over de werkzaamheden van de heer Posthumes. Hij werkt erg netjes en efficient. Zeker aan te bevelen. Bedankt Martin.
Annie Annie heeft geschreven op 23 april 2012:
De afgelopen week is onze parketvloer geschuurd en gelakt. Van tevoren was het al bekeken en hadden we een duidelijke offerte gekregen. Alles is heel goed verlopen , netjes gewerkt ( inderdaad geen stof !) en we zijn dus ook erg tevreden !!
Sieta van Pelt Sieta van Pelt heeft geschreven op 20 april 2012:
Bij schoonmoeder, schoonzus en nu ook bij ons zelf een prachtige laminaatvloer superstrak gelegd. Alles keurig opgeruimd en afgewerkt. Maar ook niet te vergeten een hele snelle service. Wij konden met een gerust hart alles uit handen geven en hoefden alleen maar te beslissen wat voor een kleur er op de grond kwam. Heel fijn en heel vertrouwd. Martin bedankt!
Yolanda Alting Yolanda Alting heeft geschreven op 18 april 2012:
Ik ben heel erg tevreden over het schuren en lakken van mijn massieve esdoornvloer. Afspraken zijn goed nagekomen , adviezen duidelijk en goed. Kortom Postmus parket is een betrouwbaar bedrijf waar je prima mee in zee kunt gaan.
Arjen en Marjn Arjen en Marjn heeft geschreven op 6 april 2012:
Onze beukenvloer ziet er weer uit als nieuw. We zijn goed geadviseerd, de uitvoering van het werk verliep helemaal volgens afspraak. Een aanrader om met Postmus parket te werken.
Sikko en Rina de Vries Sikko en Rina de Vries heeft geschreven op 6 april 2012:
Voor de tweede keer, en voor de tweede keer weer super. Eerste keer houten vloer, nu een laminaatvloer, en ook nu weer ZEER tevreden. Hard en goed werkend bedrijf. Goed contact, en goeie afspraken. Vakwerk. Mocht er een derde keer komen, dan weer Postmus Parket!!! Sikko en Rina de Vries
Jan Jan heeft geschreven op 8 januari 2012:
In november hebben we onze 11 jaar oude Junckers beuken parketvloer door de heer Postmus laten schuren. De vloer is prachtig egaal en mooi licht van tint geworden, precies zoals we bedoelden. De werkzaamheden werden door dhr Postmus met zorg uitgevoerd, tijdens het polijsten zie al glans in het dan nog ongelakte hout ontstaan. Het werk wordt nagenoeg geheel stofvrij uitgevoerd. We zijn dan ook zeer tevreden over het resultaat. Gieten, Jan en Gonny
Jan en Lysbert. Jan en Lysbert. heeft geschreven op 27 september 2011:
Onze oude beuken parket vloer ziet er weer als nieuw uit! Goede afspraak zoals het hoort en vakkundig geschuurd en gelakt. En geen stof in het huis! Wij bevelen dhr Postmus zeker aan. Hartelijk nogmaals. Jan en Lysbert.
Rita Oving Rita Oving heeft geschreven op 26 september 2011:
Beste heer Postmus, Wij zijn zeker zeer/uiterst tevreden over het door u geleverde werk. Heel bijzonder ook dat het geheel stofvrij is gebeurd. Wij zijn net 2 weken op vakantie geweest, de keuken wordt woensdag a.s. verder afgemonteerd en begin 2012 hopen we de schilder het af te kunnen laten maken. En voorzichtigheid geboden zodat de vloer niet beschadigd wordt. De stootborden van het trapje naar de eetkamer laten we zwart verven. Lijkt ons heel mooi en passend. Was alles maar zo correct, perfect en met uitstekend resultaat verlopen als uw werk.Een hele goede voortzetting van uw werkzaamheden gewenst. Zodra de onderhoudsfles leeg begint te raken hoort u weer van ons.
Bert Bert heeft geschreven op 3 september 2011:
Onze vloer, oud amerikaans grenen met brede planken ligt al 16 jaar in onze kamer en was toe aan een opknapbeurt. Ik ben zo blij dat we via internet bij Postmus terecht zijn gekomen. wat een vakwerk! keurig schoon alles geschuurd en gelakt, de vloer is weer helemaal als nieuw. goed advies gehad. Kan iedereen aanraden om door hem de vloer te laten doen,zodra kamer ingericht is komt er een foto. Dank je wel voor de vloer, ben er erg blij mee. groetjes bert en petri.
Fam. Arnold Winkel Fam. Arnold Winkel heeft geschreven op 28 augustus 2011:
Onze parketvloer (eiken, lamelparket, gelakt) is bijna 30 jaar oud en moest echt heel nodig gerenoveerd worden.Martin en Albert hebben de vloer geschuurd en in 2k-olie gezet.Het resultaat: er ligt gewoon een nieuwe vloer, je kent \'m niet terug.Dat er nog zo\'n mooie vloer tevoorschijn zou komen hadden we niet verwacht.De renovatie gebeurt inderdaad helemaal stofvrij: een prima modern machinepark.Tot slot instructie gehad hoe we de vloer nu moeten onderhouden.Wij zijn tevreden en kunnen deze firma zeker aanbevelen.
jenny jenny heeft geschreven op 25 augustus 2011:
Na 17 jaar heeft onze beuken parketvloer een opknapbeurt gekregen, geschuurd en mat gelakt. We hebben weer een nieuwe vloeren, we zijn ontzettend tevreden met het resultaat!
jan en grietje hadderingh jan en grietje hadderingh heeft geschreven op 20 augustus 2011:
Onze gelakte lamel parketvloer hebben we 13 jaar in gebruik.Tijd voor een opknap beurt. We hebben nu een geoliede vloer ,is natuurlijk eerst gescheurd.Hij ziet er weer als nieuw uit.Perfect.En inderdaad schuren stofvrij.Wij zijn heel tevreden over Postmus Parket ,afspraken na komen goed uitleg over onderhoud,enz.Een aanrader
Fam. Bertram Fam. Bertram heeft geschreven op 16 augustus 2011:
Onze gelakte lamel parket vloer is opnieuw door Postmus Parket geschuurd en in de olie gezet. Vooraf door Martin gewaarschuwd dat er een risico aanzat omdat de vloer al eerder door vorige eigenaar niet zo vakkundig afgewerkt was. We wisten dus duidelijk waar we aan toe waren. Maar....alles is goed verlopen en de vloer ziet er weer prachig uit!Alles netjes volgens afspraak en inderdaad stofvrij. Een aanrader!
Jan-Peter Kusters Jan-Peter Kusters heeft geschreven op 16 juli 2011:
Of het mooi geworden is die oude geoliede beuken vloer???? ECHT ALS NIEUW, ongelofelijk mooi geworden, helemaal TOP !!! Reuze bedankt!! Groet, Jan-Peter en Ria
fam Feitsma fam Feitsma heeft geschreven op 11 juli 2011:
Onze vloeren zijn door Postmus Parket opnieuw geschuurd en gelakt, met een geweldig resultaat. We zijn er zeer tevreden over, de vloer ziet er weer als nieuw uit! De afspraken worden goed nagekomen en vragen via de mail worden snel beantwoord. Als het weer nodig is komen wij zeker weer bij dit bedrijf terug!
fam Hoornveld fam Hoornveld heeft geschreven op 28 mei 2011:
Onze parketvloer heeft een grondige opknapbeurt gekregen en het resultaat is fantastisch. Hij ligt er weer pracvhtig bij! En werkelijk stofvrij!Werkelijk een aanrader!
jaap en willemien vd heide jaap en willemien vd heide heeft geschreven op 4 april 2011:
Bedankt voor een prachtig resultaat. Ons eiken parketvloer is weer als nieuw !!
Femke Femke heeft geschreven op 2 februari 2011:
Er lag in mijn nieuwe huis op zich een mooie merbauvloer. Alleen was deze nog nooit opgeschuurd en waren er nog al wat slijtageplekken. Mijn verhuisplanning was nog al strak (binnen een week over), maar Martin heeft dit allemaal zo weten in te passen dat de vloer op tijd droog en overloopbaar was voor de verhuizing eind van die week. De vloer ziet er weer als nieuw uit en ik ben erg blij met het resultaat.
Contact opnemen

Wanneer staat jou review erbij?

Klant ”Na 18 jaar was mijn eiken vloer die ooit in de was was gezet wel toe aan een opknapbeurt. Inmiddels was hij oranje verkleurd en zat hij vol vlekken. ‘Als dat maar goed komt’, dacht ik. Nou het is goed gekomen. Ik heb werkelijk een prachtige licht eiken vloer terug. Hij is in een blanke matte lak gezet en ziet er zeer natuurlijk uit. Ik ben er echt heel blij mee en de vakmannen Martin en Katrinus kan ik van harte aanbevelen. Ze werken super netjes en alles wat er op de site beloofd wordt, wordt waargemaakt. Hulde!

Contact opnemen
Plaats een review op mijn Google account

Een review achterlaten op mijn Google pagina

Waarom je mening telt?

Het is mijn doel om mijn bezoekers zo goed mogelijke te informeren over de verschillende producten en mogelijkheden. De ervaring leert dat onpartijdige en eerlijke reactie van andere klanten uiteindelijk van groot belang zijn voor toekomstige klanten. Vandaar dat ik je mening vraag. Ik hoop van harte dat je een paar minuten wilt nemen om een review te schrijven.

Plaats een review op mijn Google account