Enthousiaste klanten aan het woord

Wat is er nu leuker dat onze klanten vertellen dat ze tevreden zijn over onze werkzaamheden. Lees ik graag als ik een baaldag heb…

klantreview

EEN REVIEW SCHRIJVEN

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.
240 berichten.
Robin Brouwer Robin Brouwer heeft geschreven op 11 februari 2014
Hoi Martin, Ik heb een huis gekocht in Groningen en heb hulp nodig voor het onderhoud van de houten vloer (~27 m2). Ik weet niet meteen wat voor huot het is. Zou je beschikbaar zijn voor eerste inspectie/ quote in de week van 24 Februarie? Ik zou de klus graag voor 5 Maart geklaard hebben, weet niet of je daar ook tijd voor zou hebben? Met vriendelijke groet, Robin Brouwer
Rommy Rommy heeft geschreven op 9 februari 2014
Heldere afspraken, korte communicatielijnen Maar vooral: een man met passie voor zijn vak, levert een goed resultaat. Onze glanzende (gelige)beuken parketvloer van 20 jaar oud is weer licht en mooi mat gelakt. Wij zijn er erg tevreden over!
Viktor Viktor heeft geschreven op 29 januari 2014
Martin Postmus is snel en goed bereikbaar via email en telefoon, geeft helder advies en levert vakwerk, precies volgens afspraak. Onze Jatoba vloer ziet er weer geweldig uit! Een aanrader dus.
Bona Bona heeft geschreven op 15 januari 2014
Wij als Bona van bona.com bevelen ook Postmus Parket aan. Martin Postmus werkt al jaren als ervaren vakman én hij heeft in 2013 het Bona Gecertificeerd Vakmanschap behaald. Nogmaals gefeliciteerd hiermee, je was een waardige leerling 🙂 Als je een vakman zoekt voor je vloer, dan ben je bij Postmus Parket aan het juiste adres.
I. Hoeber I. Hoeber heeft geschreven op 14 januari 2014
Onze 13 jaar oude gele en glimmende beuken lamelparketvloer is weer prachtig licht en mat geworden. Ook zijn alle beschadigingen eruit gegaan, kortom een vloer die nu nog mooier is dan toen hij nieuw was. Alles is keurig volgens afspraak verlopen. Hendrik-Jan en Ineke
Theo en Diana v.d. Lageweg Theo en Diana v.d. Lageweg heeft geschreven op 31 december 2013
Hallo Martin. Bedankt voor het prachtig restaureren van de Junkers beuken parket vloer in ons nieuwe huis. De oude vloer was glanzend en door de jaren erg geel geworden. Op advies van Martin is de vloer geschuurd en daarna in de matte blanke lak gezet. We hebben een nieuwe strakke vloer terug gekregen (mooie matte blank houten vloer, het gele is er helemaal uit!), terwijl de vloer al 23 jaar oud is. We zijn zeer tevreden en bevelen Postmus Parket van harte aan! Groeten Theo en Diana
Bulstra Bulstra heeft geschreven op 22 december 2013
Mijn eikenlamel parketvloer van meer dan 30 jaar oud was zwaar versleten. Martin heeft de vloer zorgvuldig geschuurd, hier en daar creatief gerepareerd en voorzien van een prachtige, warme olielaag. Volledig stofvrij geschuurd, had er geen omkijken naar. Om er maar eens een cliché tegenaan te gooien: ik heb gewoon een nieuwe frisse vloer!! Top!
John Coutinho John Coutinho heeft geschreven op 5 oktober 2013
Wij als collega\'s uit het zuiden des lands. Kunnen Martin postmus van harte aanbevelen.Mijn ervaring is dat Martin er alles aan zal doen om uw vloer weer als nieuw te maken.Een vloer van Martin Postmus betekend een renovatie met 200% tevredenheid garantie. met vriendelijke groet John Coutinho
Jeanine Stevens Jeanine Stevens heeft geschreven op 16 september 2013
Na 26 jaar was de grenenhouten vloer van de spreekkamer toe aan een opfrisbeurt. En zonder stof en met een vrolijk humeur en vanzelfsprekend vakmanschap heeft Martin gedaan wat we tevoren hadden afgesproken. geen stofje te zien na het schuren en een vloer als nieuw.Een tevreden klant en we gaan voor de volgende vloer! Bedankt Martin.Jeanine
M en G Heerlien M en G Heerlien heeft geschreven op 16 juli 2013
Beste Martin, Vakmanschap is meesterschap! Onze Junckers parketvloer is in mei jl. na 23 jaar geschuurd en opnieuw gelakt. De vloer is als nieuw en mooi van kleur. We zijn heel erg blij met het resultaat. Ook het maken van afspraken en de onderlinge communicatie verliep heel erg plezierig. Martin, bedankt!
M.Oosterhuis M.Oosterhuis heeft geschreven op 13 juli 2013
Mijn ervaring met Postmus Parket? Een absolute aanrader: vakman, passie voor zijn vak, duidelijk in afspraken, schrijft Kwaliteit met een hoofdletter K.
Mw.Noorman Mw.Noorman heeft geschreven op 23 juni 2013
Beste Martin, Ik ben heel blij met mijn vloer! Afgelopen vrijdag 21 juni was het renoveren van mijn vloer klaar. Ik had een 13 jaar oude beukenhouten lamelparketvloer waarvan de houdbaarheidsdatum al lang voorbij leek te zijn. Jjj en je collega bleken enthousiaste vakmannen en ook erg klantvriendelijk. De vloer is geschuurd en opnieuw gelakt. Het resultaat is geweldig. De vloer is weer als nieuw; vlekkeloos, helemaal glad, strak in de lak en weer op kleur. Ik heb geen stof gezien. Ook aan de afwerking (plinten) is veel zorg besteed. Kortom: ik beveel het bedrijf van harte aan. Hartelijke groet van mw. Noorman
Ivo Bosma Ivo Bosma heeft geschreven op 20 juni 2013
Martin heeft - samen met zijn collega Melle - onze vloer gerenoveerd. Martin is niet alleen een vakman, maar hij neemt ook de tijd voor advies, meedenken en beantwoorden van vragen die je hebt. Het resultaat is erg mooi geworden, en de reacties van familie en vrienden zijn alleen maar positief! Ik durf Martin daarom met een gerust hart aan te raden, Ivo Bosma
Frans & Ruth Frans & Ruth heeft geschreven op 16 juni 2013
Martin, Hartstikke bedankt voor het prachtige staaltje vakwerk dat je met onze Jatoba-vloer hebt verricht, wij zijn er blij mee!! Het is ons duidelijk dat je vooral liefde/passie voor je werk hebt! En niet te vergeten gezellig gezelschap bent! Veel succes verder!
Harry Schipper Harry Schipper heeft geschreven op 19 mei 2013
Vorig jaar in September heeft Martin bij ons de vloer opnieuw geschuurd en in de olie gezet. De vloer ziet er weer als nieuw uit, en we genieten er elke dag van. We zijn zeer tevreden Gisteren een mailtje gestuurd voor aanvraag van een nieuw onderhoudsmiddel/schoonmaakmiddel, en vanmorgen al een mailtje terug. Echt Top, niet alleen de vloer schuren/olien maar ook na een jaar een goed advies geven over onderhoud, en hoe we hier aan kunnen komen. Martin voor ons ben je een groot vakman Fam Schipper Assen
Herman-Jan Bodewes Herman-Jan Bodewes heeft geschreven op 17 mei 2013
Via Internet Postmus Parket geselecteerd voor het schuren en lakken van mijn vloer. Het resultaat mag er zijn. Ik ben weer de gelukkige bezitter van een schitterende vloer. Dankzij Postmus (+collega). Een gedegen vakman die waarmaakt wat ie zegt. Ik kan hem iedereen aanbevelen. Top!
Tent Tent heeft geschreven op 2 mei 2013
Snelle service en deskundig advies, met een prachtig resultaat. Onze vloer is weer als nieuw. Bedankt!
Fam Dijk Fam Dijk heeft geschreven op 12 april 2013
Je hebt lieden die een vloer voor je schuren en lakken en je hebt dhr. Postmus. Wat een vakman! Werkt zeer netjes, komt zijn afspraken na, en is ook nog plezierig in de omgang. Kan (en zal) hem bij een ieder aanbevelen. Nog bedankt voor de prachtige vloer.
Fam klein Goldewijk Fam klein Goldewijk heeft geschreven op 28 februari 2013
Superstrak, goed in de lak! Met merkbare zorg en aandacht is onze houten eiken vloer weer als nieuw geworden. En dat terwijl wij op vakantie waren, dus dat is heerlijk thuiskomen. Een aan te raden vakman, die bovendien alles keurig opruimt en achterlaat. Bedankt, Martin!
bea en dicky bea en dicky heeft geschreven op 13 februari 2013
We genieten nog dagelijks van onze mooi gerenoveerde maple vloer die nu ruim 6 maanden geleden, heel professioneel door Martin Postumus is aangepakt. Meerdere malen schuren en lakken en na een week is je vloer weer als nieuw. Hij is een betrouwbare werker, prettig in de omgang, houdt zich goed aan de afspraken en is goed en makkelijk bereikbaar. We bevelen dit bedrijf van harte aan.
Contact opnemen

Wanneer staat jou review erbij?

Klant ”Na 18 jaar was mijn eiken vloer die ooit in de was was gezet wel toe aan een opknapbeurt. Inmiddels was hij oranje verkleurd en zat hij vol vlekken. ‘Als dat maar goed komt’, dacht ik. Nou het is goed gekomen. Ik heb werkelijk een prachtige licht eiken vloer terug. Hij is in een blanke matte lak gezet en ziet er zeer natuurlijk uit. Ik ben er echt heel blij mee en de vakmannen Martin en Katrinus kan ik van harte aanbevelen. Ze werken super netjes en alles wat er op de site beloofd wordt, wordt waargemaakt. Hulde!

Contact opnemen
Plaats een review op mijn Google account

Een review achterlaten op mijn Google pagina

Waarom je mening telt?

Het is mijn doel om mijn bezoekers zo goed mogelijke te informeren over de verschillende producten en mogelijkheden. De ervaring leert dat onpartijdige en eerlijke reactie van andere klanten uiteindelijk van groot belang zijn voor toekomstige klanten. Vandaar dat ik je mening vraag. Ik hoop van harte dat je een paar minuten wilt nemen om een review te schrijven.

Plaats een review op mijn Google account