Enthousiaste klanten aan het woord

Wat is er nu leuker dat onze klanten vertellen dat ze tevreden zijn over onze werkzaamheden. Lees ik graag als ik een baaldag heb…

klantreview

EEN REVIEW SCHRIJVEN

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.
242 berichten.
Fam klein Goldewijk Fam klein Goldewijk heeft geschreven op 28 februari 2013
Superstrak, goed in de lak! Met merkbare zorg en aandacht is onze houten eiken vloer weer als nieuw geworden. En dat terwijl wij op vakantie waren, dus dat is heerlijk thuiskomen. Een aan te raden vakman, die bovendien alles keurig opruimt en achterlaat. Bedankt, Martin!
bea en dicky bea en dicky heeft geschreven op 13 februari 2013
We genieten nog dagelijks van onze mooi gerenoveerde maple vloer die nu ruim 6 maanden geleden, heel professioneel door Martin Postumus is aangepakt. Meerdere malen schuren en lakken en na een week is je vloer weer als nieuw. Hij is een betrouwbare werker, prettig in de omgang, houdt zich goed aan de afspraken en is goed en makkelijk bereikbaar. We bevelen dit bedrijf van harte aan.
Albert Albert heeft geschreven op 1 februari 2013
April 2010 heeft de Firma Postmus Parket mijn vloer geschuurd en geolied.Vloer zag er weer als nieuw uit. Ik was zeer tevreden met de werkwijze van deze firma.Door een ongelukje in 2012 kreeg ik een kras in mijn olie laag.Jammer van de vloer.De heer Postmus is wezen kijken en kwam met het voorstel om de vloer niet te gaan schuren maar hem te gaan polijsten en van een nieuwe olielaag te voorzien.Afgelopen januari heeft hij deze werkzaamheden uitgevoerd. Het resultaat was verbluffend. De vloer is weer als nieuw. Het voordeel hiervan is dat de vloer niet geschuurd hoefde te worden. Het fijne hiervan is dat de heer Postmus met het juiste voorstel komt zodat je niet voor kosten komt te staan die niet nodig zijn. (b:v. vloerschuren).PS: Wat fijn is dat de bereikbaarheid van de heer Postmus zowel telefonisch als mail uitstekend is.
rob van dam rob van dam heeft geschreven op 5 januari 2013
die oude parketvloer vol krassen en verfsputters; we hadden er een hard hoofd in. Maar hij is als nieuw. We zijn super blij en tevreden.
Van Veld Van Veld heeft geschreven op 2 oktober 2012
Hartelijk dank voor prima overleg, afstemming en service. Het resultaat is perfect. Wat is het fijn dat er nog echte vakmensen zijn!!
Geraldine Geraldine heeft geschreven op 23 september 2012
Geweldige snelle en heldere communicatie, prima voorlichting, heel professioneel allemaal! En vooral: een heel plezierige en aardige vakman! Resultaat: een vloer die niet van nieuw te onderscheiden is! Ik kan Martin bij iedereen aanbevelen!
Gerda en Allie Gerda en Allie heeft geschreven op 16 september 2012
U heeft onze parketvloer in mei kompleet behandeld en zijn zeer tevreden over het resultaat waarbij ook opgemerkt kan worden dat wij over uw aanpak en afwerking zeer tevreden zijn. Onze dank hiervoor
Steven en Lien Smid Steven en Lien Smid heeft geschreven op 29 juli 2012
Hallo Martin, Wat zijn wij blij met onze rustieke Frans eiken vloer zoals jij deze hebt gerenoveerd. Jij hebt de lat hoog liggen wat betreft het eindresultaat, klasse. Een leuke vakantie toegewenst in de Dordogne.
Draaijer Draaijer heeft geschreven op 13 mei 2012
Weer een volledige nieuwe houten vloer dankzij Postmus Parket. De professionele communicatie en onderlinge afstemming verdient zeker een pluim. Daardoor is het resultaat precies geworden zoals verwacht. Super. Dank je wel.
roelien en Willem Appelscha roelien en Willem Appelscha heeft geschreven op 13 mei 2012
Onze Junckersvloer was na 14 jaar sterk vergeeld en de lak was erg beschadigd. Martin is eerst bij ons langs geweest om de vloer te bekijken en heeft zijn werkwijze duidelijk uitgelegd. Wij kregen hier direct al een goed gevoel bij. Hij is duidelijk, vriendelijk en correct. Ons gevoel dat er vertrouwen was is ook duidelijk weer te zien in onze vloer. We hebben het idee dat we weer een splinternieuwe vloer hebben. Alle beschadigingen zijn er uit en de vloer is prachtig van kleur. De plinten en de houten vensterbanken zijn weer als nieuw In één woord TOP!!!! Martin bedankt !!
Harry Harry heeft geschreven op 7 mei 2012
Onze rustiek-eiken tapisvloer was nodig aan een opknapbeurt toe. Ook wilden we graag de waslaag vervangen door olie. De vloer ziet er nu weer uit als nieuw!! Licht, mooi van kleur, egaal. Strak vloertje. We zijn dan ook zeer tevreden over het resultaat en over de werkzaamheden van de heer Posthumes. Hij werkt erg netjes en efficient. Zeker aan te bevelen. Bedankt Martin.
Annie Annie heeft geschreven op 23 april 2012
De afgelopen week is onze parketvloer geschuurd en gelakt. Van tevoren was het al bekeken en hadden we een duidelijke offerte gekregen. Alles is heel goed verlopen , netjes gewerkt ( inderdaad geen stof !) en we zijn dus ook erg tevreden !!
Sieta van Pelt Sieta van Pelt heeft geschreven op 20 april 2012
Bij schoonmoeder, schoonzus en nu ook bij ons zelf een prachtige laminaatvloer superstrak gelegd. Alles keurig opgeruimd en afgewerkt. Maar ook niet te vergeten een hele snelle service. Wij konden met een gerust hart alles uit handen geven en hoefden alleen maar te beslissen wat voor een kleur er op de grond kwam. Heel fijn en heel vertrouwd. Martin bedankt!
Yolanda Alting Yolanda Alting heeft geschreven op 18 april 2012
Ik ben heel erg tevreden over het schuren en lakken van mijn massieve esdoornvloer. Afspraken zijn goed nagekomen , adviezen duidelijk en goed. Kortom Postmus parket is een betrouwbaar bedrijf waar je prima mee in zee kunt gaan.
Arjen en Marjn Arjen en Marjn heeft geschreven op 6 april 2012
Onze beukenvloer ziet er weer uit als nieuw. We zijn goed geadviseerd, de uitvoering van het werk verliep helemaal volgens afspraak. Een aanrader om met Postmus parket te werken.
Sikko en Rina de Vries Sikko en Rina de Vries heeft geschreven op 6 april 2012
Voor de tweede keer, en voor de tweede keer weer super. Eerste keer houten vloer, nu een laminaatvloer, en ook nu weer ZEER tevreden. Hard en goed werkend bedrijf. Goed contact, en goeie afspraken. Vakwerk. Mocht er een derde keer komen, dan weer Postmus Parket!!! Sikko en Rina de Vries
Jan Jan heeft geschreven op 8 januari 2012
In november hebben we onze 11 jaar oude Junckers beuken parketvloer door de heer Postmus laten schuren. De vloer is prachtig egaal en mooi licht van tint geworden, precies zoals we bedoelden. De werkzaamheden werden door dhr Postmus met zorg uitgevoerd, tijdens het polijsten zie al glans in het dan nog ongelakte hout ontstaan. Het werk wordt nagenoeg geheel stofvrij uitgevoerd. We zijn dan ook zeer tevreden over het resultaat. Gieten, Jan en Gonny
Jan en Lysbert. Jan en Lysbert. heeft geschreven op 27 september 2011
Onze oude beuken parket vloer ziet er weer als nieuw uit! Goede afspraak zoals het hoort en vakkundig geschuurd en gelakt. En geen stof in het huis! Wij bevelen dhr Postmus zeker aan. Hartelijk nogmaals. Jan en Lysbert.
Rita Oving Rita Oving heeft geschreven op 26 september 2011
Beste heer Postmus, Wij zijn zeker zeer/uiterst tevreden over het door u geleverde werk. Heel bijzonder ook dat het geheel stofvrij is gebeurd. Wij zijn net 2 weken op vakantie geweest, de keuken wordt woensdag a.s. verder afgemonteerd en begin 2012 hopen we de schilder het af te kunnen laten maken. En voorzichtigheid geboden zodat de vloer niet beschadigd wordt. De stootborden van het trapje naar de eetkamer laten we zwart verven. Lijkt ons heel mooi en passend. Was alles maar zo correct, perfect en met uitstekend resultaat verlopen als uw werk.Een hele goede voortzetting van uw werkzaamheden gewenst. Zodra de onderhoudsfles leeg begint te raken hoort u weer van ons.
Bert Bert heeft geschreven op 3 september 2011
Onze vloer, oud amerikaans grenen met brede planken ligt al 16 jaar in onze kamer en was toe aan een opknapbeurt. Ik ben zo blij dat we via internet bij Postmus terecht zijn gekomen. wat een vakwerk! keurig schoon alles geschuurd en gelakt, de vloer is weer helemaal als nieuw. goed advies gehad. Kan iedereen aanraden om door hem de vloer te laten doen,zodra kamer ingericht is komt er een foto. Dank je wel voor de vloer, ben er erg blij mee. groetjes bert en petri.
Contact opnemen

Wanneer staat jou review erbij?

Klant ”Na 18 jaar was mijn eiken vloer die ooit in de was was gezet wel toe aan een opknapbeurt. Inmiddels was hij oranje verkleurd en zat hij vol vlekken. ‘Als dat maar goed komt’, dacht ik. Nou het is goed gekomen. Ik heb werkelijk een prachtige licht eiken vloer terug. Hij is in een blanke matte lak gezet en ziet er zeer natuurlijk uit. Ik ben er echt heel blij mee en de vakmannen Martin en Katrinus kan ik van harte aanbevelen. Ze werken super netjes en alles wat er op de site beloofd wordt, wordt waargemaakt. Hulde!

Contact opnemen
Plaats een review op mijn Google account

Een review achterlaten op mijn Google pagina

Waarom je mening telt?

Het is mijn doel om mijn bezoekers zo goed mogelijke te informeren over de verschillende producten en mogelijkheden. De ervaring leert dat onpartijdige en eerlijke reactie van andere klanten uiteindelijk van groot belang zijn voor toekomstige klanten. Vandaar dat ik je mening vraag. Ik hoop van harte dat je een paar minuten wilt nemen om een review te schrijven.

Plaats een review op mijn Google account