Al meer dan 260 enthousiaste klanten aan het woord!

Heel veel vloeren gerenoveerd waarbij klanten met enthousiasme een review schreven, maar ook een filmpje toestuurde over mijn werkzaamheden.

Het is genieten nu, deze vloer ziet er als nieuw en strak uit en ligt al 35 jaar in mijn huis. Naast het vakmanschap, de efficiënte en klantvriendelijke benadering is de aantrekkelijke prijs ook zeker een aspect dat ik wil benadrukken.

Eiken vloer schuren in wijk Reitdiep in GroningenNienke van der Plas uit Groningen

Voor onze verhuizing besloten we de 4 jaar oude houten vloer toch nog te laten schuren en oliën. Met veel geluk had Postmus nog een dag op korte termijn beschikbaar. Snelle reacties en de afspraken zijn nagekomen. We kozen voor een lichtere kleur en we waren enorm verrast over het resultaat. De mannen hebben ontzettend netjes gewerkt en nagenoeg stofvrij!

Visgraat vloer gelakt met speciale lakHildemarie uit Eelderwolde

Woensdag 25 januari al iets voor 0.8.00 uur op de stoep. De vloer van 17 jaar oud heeft een metamorfose ondergaan. Wat een prachtig eindresultaat is het geworden! Precies volgens afspraak is alles verlopen. Groetjes Petra Sijbolt

Parket schuren GroningenPetra Sijbolts uit Winsum

Ook onze vloer heeft een ware metamorfose ondergaan door dhr. Postmus. Erg vakkundig, en professioneel!! Komt afspraken stipt na en erg aangenaam in de omgang. Zéér aanbevelenswaardig…………….bij deze!

Houten vloer schurenMijnheer uit Bedum

Schrijf een review over de uitgevoerde werkzaamheden.

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.
265 berichten.
Fam.Kleefman Fam.Kleefman uit Delfzijl schreef op 27 juli 2018
Onze eikenhouten parketvloer is na 17 jaar prachtig gerenoveerd door Martin en zijn college. Wij zijn heel tevreden met resultaat!
Dennis Dennis uit Hoogezand schreef op 29 juni 2018
Onze hele benedenetage opnieuw laten schuren en oliën door Postmus parket. Eindresultaat is prachtig! Communicatie liep perfect, reageert vaak binnen een uur. Kleine extra's gedaan zonder dit door te berekenen. Perfecte uitleg qua onderhoud. Ik kan iedereen Postmus parket aanraden om hun vloer weer te laten renoveren. Dankjewel Martin en collega!!
Hanne Hanne uit Utrecht schreef op 11 juni 2018
Blij met het werk van de mannen van Postmus Parket. Het contact verliep soepel, altijd snel reactie, vooraf goed advies over de keuze voor de afwerking, goed verwachtingenmanagement dat sommige vlekken waarschijnlijk zichtbaar zouden blijven (wat uiteindelijk niet zo was), tijdens de klus kosteloos een paar extraatjes gedaan (dank!), en het eindresultaat is mooi geworden. Aanrader!
Lies Korte Lies Korte uit Huizen schreef op 9 juni 2018
Vakmanschap en ondernemerschap gaan hand in hand. En voor een westerling is de Groningse nuchterheid een weldaad. Weinig woorden, gewoon doen wat afgesproken is. Afstemmen van wat de verwachtingen zijn en dat ten volle waarmaken. Dankjewel Martin.
Marcel Wellen Marcel Wellen uit Eext schreef op 7 juni 2018
We zijn heel erg tevreden over het resultaat van het stofvrij schuren en oliën van onze eiken houten vloer. Goede fijne communicatie en afspraak snel gemaakt. Daarbij kregen we deskundig advies over de te gebruiken onderhoudsproducten om de vloer lang mooi te houden. Bedankt!
John Dijkman John Dijkman uit Appingedam schreef op 14 mei 2018
De heren van Postmus parket hebben onze vloeren van de keuken, de gang en de kamer in etappes keurig geschuurd en daarna van een nieuw kleurtje voorzien. De vloeren lagen er al twintig jaar in en zijn nu weer als nieuw. Aangezien zij de klussen hebben geklaard, terwijl wij op vakantie waren hebben we er geen overlast van gehad. Prima werk en dit bedrijf is zeer aan te raden voor klussen aan de vloer.
Marjon Schuurman Marjon Schuurman uit Sappemeer schreef op 6 mei 2018
Op het internet gezocht naar een vakkundig en betrouwbaar bedrijf om onze eikenhouten vloer na 13 jaar eens te laten schuren. Zo kwamen we bij Postmus Parket terecht. De communicatie met Martin ging perfect, een snelle reactie op ons e-mail verzoek en correct in het afhandelen van onze afspraken. Onze vloer is vakkundig door Martin en Katrinus geschuurd en opnieuw in de matte lak gezet. Wij zijn erg blij met het resultaat!
Martin in 't Hol Martin in 't Hol uit Almere schreef op 1 mei 2018
Via het internet zijn we uiteindelijk bij Postmus uitgekomen. Hun internet site was duidelijk en liet al veel tevreden klanten zien. Het contact via e-mail was helder en getuigde van vakkennis hetgeen onze aangetaste Marple vloer zeker nodig had. Postmus parket maakte waar wat zij beloven en hebben in korte tijd onze vloer weer als nieuw opgeleverd. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat.
Evert Halmingh Evert Halmingh uit Eelde schreef op 19 maart 2018
Ons ruim dertig jaar oude Junckerparket hebben we moeten laten schuren en oliën vanwege wateroverlast in juli vorig jaar. Kwam ik uit bij Postmus Parket: na hun inspectie volgde heel snel een offerte en hun advies gaf mij direkt vertrouwen. Het resultaat is geweldig en we zijn dus erg gelukkig met het resultaat en hun werkwijze (geen overlast!) Enige kritiek puntje: ik prefereer een gesprekje één á twee weken vantevoren (zoals geopperd) over hoe en wat (i.v.m. reserveren van overnachtingen), i.p.v. tien minuten voor werkbegin! Afgezien hiervan: dit adres is een aanrader!!
Peter & Eva Peter & Eva schreef op 14 maart 2018
Via bekenden bij Postmus parket terecht gekomen. Snelle reactie bij vragen op Whatsapp en een scherpere offerte dan twee andere concullega's. Ze hebben hun werk goed gedaan bij een vloer die door de vorige bewoners nooit onderhouden was, op de initiële whitewash behandeling na. Tot onze vreugde hebben ze ook een paar vlekken eruit gekregen, terwijl ze vooraf hadden aangegeven dat dit misschien niet zou lukken. Kortom, wij zijn erg tevreden!
Plaats een review op mijn Google account

Een review achterlaten op mijn Google pagina

Waarom je mening telt?

Het is mijn doel om mijn bezoekers zo goed mogelijke te informeren over de verschillende producten en mogelijkheden. De ervaring leert dat onpartijdige en eerlijke reactie van andere klanten uiteindelijk van groot belang zijn voor toekomstige klanten. Vandaar dat ik je mening vraag. Ik hoop van harte dat je een paar minuten wilt nemen om een review te schrijven.

Snel en kundig advies gekregen van Martin op onze vragen over vloerrenovatie. Duidelijk een vakman met klantgerichte mindset!
Sydney Brouwer
Sydney Brouwer
23. Februari, 2024.
Martin heeft onze houten Jatoba vloer volledig geschuurd en gelakt en daar zijn we hem erg dankbaar voor! Het is ontzettend mooi geworden. Resultaat boven verwachting, alles was strak, netjes en brandschoon. Absolute aanrader, Martin is een vakman. Groet, Ruurd & Lisa
Groepsaccommodatie Orvelter Hof
Groepsaccommodatie Orvelter Hof
18. December, 2023.
Erg tevreden met de service van Martin. Parket ziet er weer prachtig uit!
Rob de Vries
Rob de Vries
4. Oktober, 2023.
Wij zijn super tevreden met onze nieuwe vloer. Top bedrijf, werk snel, netjes, volgens afspraken. Zeer professioneel.
Marcin G
Marcin G
10. Maart, 2023.
Snelle en uitstekende service. Vloer geschuurd en opnieuw geolied. Vloer ziet er weer prachtig uit!
Daniel van Buren
Daniel van Buren
14. December, 2022.
Mijn 25 jaar oude eiken vloer laten schuren, white washen, en daarna mat laten lakken. Had ik 10 jaar eerder moeten doen. Resultaat is fantastisch. Compleet andere kamer
Hans van Dijk
Hans van Dijk
4. Juni, 2022.
Alleen al om deze mannen zou ik soms willen dat ik weer in Groningen woon. Want dan zou ik in hun werkgebied wonen. Nu niet. Maar dat weerhield Martin er niet van om vrijblijvend mij op zondagochtend over de app adviezen te geven bij aanschaf en behandeling van onze eiken vloer. Fantastisch! Ik ben er echt mee geholpen.
Nienke Blaauw
Nienke Blaauw
18. Juli, 2021.
Onze vloer is als nieuw! We zijn zeer tevreden over het resultaat én de plezierige communicatie.
Caroline Van der Werf
Caroline Van der Werf
15. Juni, 2021.
Hartelijk team dat weet van aanpakken. Snelle communicatie met als gevolg binnen no time een prachtige nieuwe vloer waar we komende jaren goed van gaan genieten!
Luc Smiers
Luc Smiers
5. December, 2019.
Afgelopen week is onze 20-jarige vloer onder handen genomen door Martin en zijn maat Katrinus. Door de informatie die op de website stond, hadden we het vertrouwen gekregen wat we nodig hadden voor het laten uitvoeren van deze klus. De vloer restaureren doe je immers maar één keer, dus wilden we iemand die weet waar hij mee bezig is. Het hele proces ging zoals vooraf afgesproken. Planning en uitvoering zijn perfect verlopen. Overlast was zeer gering, (alleen het uitruimen van de kamer) omdat er stofvrij werd gewerkt. Het uiteindelijk resultaat is werkelijk fantastisch. Wij hebben weer een nieuwe vloer! Mannen bedankt!! Met vriendelijke groet, Ruurd en Anita
A Scholtens
A Scholtens
15. Maart, 2019.
Plaats een review op mijn Google account