Enthousiaste klanten aan het woord

Wat is er nu leuker dat onze klanten vertellen dat ze tevreden zijn over onze werkzaamheden. Lees ik graag als ik een baaldag heb…

klantreview

EEN REVIEW SCHRIJVEN

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.
247 berichten.
Bart Bart heeft geschreven op 28 mei 2010
Onze vloer laten schuren en in de olie laten zetten door Postmus. Perfect resultaat. No-nonsens werkmentaliteit en iemand die zich aan de afspraken houdt. Aanrader.
Anton Reitsema Anton Reitsema heeft geschreven op 11 mei 2010
Wij zijn vanaf ons vakantie adres zeer nieuwsgierig naar huis vertrokken. Direct na aankomst hebben wij de vloer gedetailleerd bekeken. Wij zijn zeer tevreden over het uiteindelijke resultaat en de nieuwe uitstraling dat het met zich meebrengt. Het zeer prettige bijkomstigheid is het stofvrij opleveren van de woning. Aan alle kanten zijn wij gewaarschuwd voor veel stof in het huis als gevolg van het schuren. Wij hebben geen schuurstof aangetroffen. Hartelijk dank. Wij kunnen dhr Postmus van harte aanbevelen.
Carla Ensing Carla Ensing heeft geschreven op 3 mei 2010
Hallo Allen na een jaar ziet mijn vloer er nog als nieuw uit!! Wij zijn nog steeds zeer tevreden. Het onderhoudsmiddel is zo zuinig in gebruik dat het nog steeds niet op is. Maar binnenkort zal ik een nieuwe fles bij je bestellen Je hoort van me met vriendelijke groet Carla Ensing
Trip Trip heeft geschreven op 2 mei 2010
We hebben vorig jaar onze vloer laten schuren en olien door Postmus. We zijn zeer tevreden over het geleverde werk en we hebben Postmus aanbevolen bij kennissen/vrienden. Mocht het nodig zijn komen we zeker bij u terug.
Mijnheer Mijnheer heeft geschreven op 23 januari 2010
Ook onze vloer heeft een ware metamorfose ondergaan door dhr. Postmus. Erg vakkundig, en professioneel!! Komt afspraken stipt na en erg aangenaam in de omgang. Zéér aanbevelenswaardig................bij deze!
Spijk Spijk heeft geschreven op 6 januari 2010
Onze vloer is geschuurd en geolied door de heer Postmus en het resultaat is verbluffend; er is zeer goed werk geleverd en wij zullen hem dan ook zeker aanbevelen bij anderen; nogmaals onze hartelijke dank
Jaap en Maria Jaap en Maria heeft geschreven op 15 september 2009
Nou nou....jullie zijn tovernaars... Van een 12 jaar oude houtenvloer... veel visite..hond..kinderen..enz... naar een haast spik spinter nieuwe vloer ....GEWELDIG... Ik heb fotos genomen..dat men het verschil kan zien..!! Een hele dikke pluim van Jaap en mij..!! Jullie zijn profs....onze grote dank...!!
Contact opnemen

Wanneer staat jou review erbij?

Klant ”Na 18 jaar was mijn eiken vloer die ooit in de was was gezet wel toe aan een opknapbeurt. Inmiddels was hij oranje verkleurd en zat hij vol vlekken. ‘Als dat maar goed komt’, dacht ik. Nou het is goed gekomen. Ik heb werkelijk een prachtige licht eiken vloer terug. Hij is in een blanke matte lak gezet en ziet er zeer natuurlijk uit. Ik ben er echt heel blij mee en de vakmannen Martin en Katrinus kan ik van harte aanbevelen. Ze werken super netjes en alles wat er op de site beloofd wordt, wordt waargemaakt. Hulde!

Contact opnemen
Plaats een review op mijn Google account

Een review achterlaten op mijn Google pagina

Waarom je mening telt?

Het is mijn doel om mijn bezoekers zo goed mogelijke te informeren over de verschillende producten en mogelijkheden. De ervaring leert dat onpartijdige en eerlijke reactie van andere klanten uiteindelijk van groot belang zijn voor toekomstige klanten. Vandaar dat ik je mening vraag. Ik hoop van harte dat je een paar minuten wilt nemen om een review te schrijven.

Snelle en uitstekende service. Vloer geschuurd en opnieuw geolied. Vloer ziet er weer prachtig uit!
Daniel van Buren
Daniel van Buren
14. December, 2022.
Mijn 25 jaar oude eiken vloer laten schuren, white washen, en daarna mat laten lakken. Had ik 10 jaar eerder moeten doen. Resultaat is fantastisch. Compleet andere kamer
Hans van Dijk
Hans van Dijk
4. Juni, 2022.
Onze rustieke gerookte abdij planken vloer is na 15 jaar intensief gebruik weer als nieuw na de vakkundige renovatie door Postmus parket. Grondige inspectie en aanwijzingen vooraf, realistische prijs en probleemloze en punctuele uitvoering. Wij zijn zéér tevreden en blij met het resultaat. Gunstig neveneffect: je kamer is ook weer eens echt opgeruimd.
Ruud Dekkers
Ruud Dekkers
30. Mei, 2022.
Alleen al om deze mannen zou ik soms willen dat ik weer in Groningen woon. Want dan zou ik in hun werkgebied wonen. Nu niet. Maar dat weerhield Martin er niet van om vrijblijvend mij op zondagochtend over de app adviezen te geven bij aanschaf en behandeling van onze eiken vloer. Fantastisch! Ik ben er echt mee geholpen.
Nienke Blaauw
Nienke Blaauw
18. Juli, 2021.
Onze vloer is als nieuw! We zijn zeer tevreden over het resultaat én de plezierige communicatie.
Caroline Van der Werf
Caroline Van der Werf
15. Juni, 2021.
Hartelijk team dat weet van aanpakken. Snelle communicatie met als gevolg binnen no time een prachtige nieuwe vloer waar we komende jaren goed van gaan genieten!
Luc Smiers
Luc Smiers
5. December, 2019.
Afgelopen week is onze 20-jarige vloer onder handen genomen door Martin en zijn maat Katrinus. Door de informatie die op de website stond, hadden we het vertrouwen gekregen wat we nodig hadden voor het laten uitvoeren van deze klus. De vloer restaureren doe je immers maar één keer, dus wilden we iemand die weet waar hij mee bezig is. Het hele proces ging zoals vooraf afgesproken. Planning en uitvoering zijn perfect verlopen. Overlast was zeer gering, (alleen het uitruimen van de kamer) omdat er stofvrij werd gewerkt. Het uiteindelijk resultaat is werkelijk fantastisch. Wij hebben weer een nieuwe vloer! Mannen bedankt!! Met vriendelijke groet, Ruurd en Anita
A Scholtens
A Scholtens
15. Maart, 2019.
Postmus Parket heeft onze eikenhouten vloer geschuurd en geolied. De werkzaamheden zijn keurig uitgevoerd. In 1 dag hebben ze onze gehele vloer gerenoveerd. Wij zijn erg blij met het eindresultaat. Het contact via whatsapp was erg plezierig (Snel antwoorden op onze vragen) Opvallend, ze werken erg netjes en schoon. GEEN stof. Wij kunnen dit bedrijf dan ook van harte aanbevelen. Erik Loopman.
erik loopman
erik loopman
27. Maart, 2018.
Onze maple vloer van 17 jaar oud had zeker een opfrisbeurt nodig. Via internet veel adressen opgezocht en vergeleken. De uiteindelijke afspraak gemaakt met Martin.En daar hebben we geen spijt van gekregen. Onze vloer ziet er na twee dagen werk weer schitterend uit. We hadden niet verwacht dat de vloer weer zo mooi zou worden. Heel licht en egaal van kleur met een mooie matte afwerking. Al met al heel tevreden en we hopen natuurlijk dat we de vloer nog lang zo houden.
Bennie Nijenhuis
Bennie Nijenhuis
2. Oktober, 2017.
Prima klus geleverd door Postmus parket. Geen verrassingen en uitvoering zoals van tevoren aangegeven.
Dick Vermeulen
Dick Vermeulen
16. September, 2017.
Plaats een review op mijn Google account