Enthousiaste klanten aan het woord

Wat is er nu leuker dat onze klanten vertellen dat ze tevreden zijn over onze werkzaamheden. Lees ik graag als ik een baaldag heb…

klantreview

EEN REVIEW SCHRIJVEN

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.
242 berichten.
Fam. Arnold Winkel Fam. Arnold Winkel heeft geschreven op 28 augustus 2011
Onze parketvloer (eiken, lamelparket, gelakt) is bijna 30 jaar oud en moest echt heel nodig gerenoveerd worden.Martin en Albert hebben de vloer geschuurd en in 2k-olie gezet.Het resultaat: er ligt gewoon een nieuwe vloer, je kent \'m niet terug.Dat er nog zo\'n mooie vloer tevoorschijn zou komen hadden we niet verwacht.De renovatie gebeurt inderdaad helemaal stofvrij: een prima modern machinepark.Tot slot instructie gehad hoe we de vloer nu moeten onderhouden.Wij zijn tevreden en kunnen deze firma zeker aanbevelen.
jenny jenny heeft geschreven op 25 augustus 2011
Na 17 jaar heeft onze beuken parketvloer een opknapbeurt gekregen, geschuurd en mat gelakt. We hebben weer een nieuwe vloeren, we zijn ontzettend tevreden met het resultaat!
jan en grietje hadderingh jan en grietje hadderingh heeft geschreven op 20 augustus 2011
Onze gelakte lamel parketvloer hebben we 13 jaar in gebruik.Tijd voor een opknap beurt. We hebben nu een geoliede vloer ,is natuurlijk eerst gescheurd.Hij ziet er weer als nieuw uit.Perfect.En inderdaad schuren stofvrij.Wij zijn heel tevreden over Postmus Parket ,afspraken na komen goed uitleg over onderhoud,enz.Een aanrader
Fam. Bertram Fam. Bertram heeft geschreven op 16 augustus 2011
Onze gelakte lamel parket vloer is opnieuw door Postmus Parket geschuurd en in de olie gezet. Vooraf door Martin gewaarschuwd dat er een risico aanzat omdat de vloer al eerder door vorige eigenaar niet zo vakkundig afgewerkt was. We wisten dus duidelijk waar we aan toe waren. Maar....alles is goed verlopen en de vloer ziet er weer prachig uit!Alles netjes volgens afspraak en inderdaad stofvrij. Een aanrader!
Jan-Peter Kusters Jan-Peter Kusters heeft geschreven op 16 juli 2011
Of het mooi geworden is die oude geoliede beuken vloer???? ECHT ALS NIEUW, ongelofelijk mooi geworden, helemaal TOP !!! Reuze bedankt!! Groet, Jan-Peter en Ria
fam Feitsma fam Feitsma heeft geschreven op 11 juli 2011
Onze vloeren zijn door Postmus Parket opnieuw geschuurd en gelakt, met een geweldig resultaat. We zijn er zeer tevreden over, de vloer ziet er weer als nieuw uit! De afspraken worden goed nagekomen en vragen via de mail worden snel beantwoord. Als het weer nodig is komen wij zeker weer bij dit bedrijf terug!
fam Hoornveld fam Hoornveld heeft geschreven op 28 mei 2011
Onze parketvloer heeft een grondige opknapbeurt gekregen en het resultaat is fantastisch. Hij ligt er weer pracvhtig bij! En werkelijk stofvrij!Werkelijk een aanrader!
jaap en willemien vd heide jaap en willemien vd heide heeft geschreven op 4 april 2011
Bedankt voor een prachtig resultaat. Ons eiken parketvloer is weer als nieuw !!
Femke Femke heeft geschreven op 2 februari 2011
Er lag in mijn nieuwe huis op zich een mooie merbauvloer. Alleen was deze nog nooit opgeschuurd en waren er nog al wat slijtageplekken. Mijn verhuisplanning was nog al strak (binnen een week over), maar Martin heeft dit allemaal zo weten in te passen dat de vloer op tijd droog en overloopbaar was voor de verhuizing eind van die week. De vloer ziet er weer als nieuw uit en ik ben erg blij met het resultaat.
Fam de Vries Fam de Vries heeft geschreven op 23 januari 2011
Ook onze vloer is geschuurd en geolied door Postmus parket. Het eindresultaat was super. Alsof er een nieuwe vloer is gelegd. Wat een verschil. Wij zijn zeer tevreden. Dank voor de samenwerking. Bij een eventuele volgende keer weten we bij wie we moeten zijn.
jaap en thea jaap en thea heeft geschreven op 21 oktober 2010
Hoi Martin, Wat heb jij prachtig werk geleverd. We zijn heel blij met jou advies en genieten elke dag van onze nu helemaal nieuwe vloer. Grote klasse en we hopen dat het jouw ook verder heel goed mag gaan, want dat verdien je.
geke kremer geke kremer heeft geschreven op 27 september 2010
een betrouwbaar bedrijf, dat is onze ervaring, met postmusparket. het komt hoe dan ook in orde, gemaakte afspraken worden nagekomen. de vloer ziet er uit als nieuw, geen stof, geen rommel. ga gerust in zee met dit bedrijf. geke kremer
Wiekens Wiekens heeft geschreven op 26 september 2010
De houten vloer die we hadden overgenomen van de vorige bewoners was zeker niet onze smaak (geel en in hoogglans). Martin is op korte termijn langs geweest en heeft ons van advies op maat voorzien. Uiteindelijk hebben we gekozen voor schuren en skyltlak, zodat de vloer een lichte en natuurlijke (matte) kleur kreeg. Het resultaat is geweldig! Iedereen die langskomt herkent de vloer niet meer terug en is er enthousiast over. Vakwerk!!
heleen en robert heleen en robert heeft geschreven op 20 september 2010
Wat een super goede service. Even contact leggen met martin, sleutel afgeven en vier dagen laten ziet je vloer er als nieuw uit!! Geen rotzooi of stof. Communicatie via de mail of telefoon, altijd snel reactie. Wij zijn erg blij met onze \"nieuwe\"vloer.
Harald Jan Harald Jan heeft geschreven op 30 juli 2010
Martin is zeer goed bereikbaar. Vraag gesteld via e-mail en dezelfde dag al antwoord. Zo hoort het met een reactiemogelijkheid op een website. Prijstechnisch goed en achteraf kwalitatief super. Ondanks dat wij een type vloer hebben (eikenmozaiek, waarbij niet alle latjes even dik waren) die Martin nog niet eerder had bewerkt is het resultaat schitterend. De vloer is overal superglad geworden. Ook alle lastige hoekjes (en dat waren er veel) zijn perfect afgewerkt. Als we er weer aan toe zijn weten we waar we moeten zijn!
Bart Bart heeft geschreven op 28 mei 2010
Onze vloer laten schuren en in de olie laten zetten door Postmus. Perfect resultaat. No-nonsens werkmentaliteit en iemand die zich aan de afspraken houdt. Aanrader.
Anton Reitsema Anton Reitsema heeft geschreven op 11 mei 2010
Wij zijn vanaf ons vakantie adres zeer nieuwsgierig naar huis vertrokken. Direct na aankomst hebben wij de vloer gedetailleerd bekeken. Wij zijn zeer tevreden over het uiteindelijke resultaat en de nieuwe uitstraling dat het met zich meebrengt. Het zeer prettige bijkomstigheid is het stofvrij opleveren van de woning. Aan alle kanten zijn wij gewaarschuwd voor veel stof in het huis als gevolg van het schuren. Wij hebben geen schuurstof aangetroffen. Hartelijk dank. Wij kunnen dhr Postmus van harte aanbevelen.
Carla Ensing Carla Ensing heeft geschreven op 3 mei 2010
Hallo Allen na een jaar ziet mijn vloer er nog als nieuw uit!! Wij zijn nog steeds zeer tevreden. Het onderhoudsmiddel is zo zuinig in gebruik dat het nog steeds niet op is. Maar binnenkort zal ik een nieuwe fles bij je bestellen Je hoort van me met vriendelijke groet Carla Ensing
Trip Trip heeft geschreven op 2 mei 2010
We hebben vorig jaar onze vloer laten schuren en olien door Postmus. We zijn zeer tevreden over het geleverde werk en we hebben Postmus aanbevolen bij kennissen/vrienden. Mocht het nodig zijn komen we zeker bij u terug.
Mijnheer Mijnheer heeft geschreven op 23 januari 2010
Ook onze vloer heeft een ware metamorfose ondergaan door dhr. Postmus. Erg vakkundig, en professioneel!! Komt afspraken stipt na en erg aangenaam in de omgang. Zéér aanbevelenswaardig................bij deze!
Contact opnemen

Wanneer staat jou review erbij?

Klant ”Na 18 jaar was mijn eiken vloer die ooit in de was was gezet wel toe aan een opknapbeurt. Inmiddels was hij oranje verkleurd en zat hij vol vlekken. ‘Als dat maar goed komt’, dacht ik. Nou het is goed gekomen. Ik heb werkelijk een prachtige licht eiken vloer terug. Hij is in een blanke matte lak gezet en ziet er zeer natuurlijk uit. Ik ben er echt heel blij mee en de vakmannen Martin en Katrinus kan ik van harte aanbevelen. Ze werken super netjes en alles wat er op de site beloofd wordt, wordt waargemaakt. Hulde!

Contact opnemen
Plaats een review op mijn Google account

Een review achterlaten op mijn Google pagina

Waarom je mening telt?

Het is mijn doel om mijn bezoekers zo goed mogelijke te informeren over de verschillende producten en mogelijkheden. De ervaring leert dat onpartijdige en eerlijke reactie van andere klanten uiteindelijk van groot belang zijn voor toekomstige klanten. Vandaar dat ik je mening vraag. Ik hoop van harte dat je een paar minuten wilt nemen om een review te schrijven.

Plaats een review op mijn Google account