Enthousiaste klanten aan het woord

Wat is er nu leuker dat onze klanten vertellen dat ze tevreden zijn over onze werkzaamheden. Lees ik graag als ik een baaldag heb…

klantreview

EEN REVIEW SCHRIJVEN

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.
240 berichten.
Mieke Hageman Mieke Hageman heeft geschreven op 6 december 2014
Onze eiken parketvloer ziet er weer als nieuw uit, nadat Martin Postmus de vloer heeft geschuurd en in de olie gezet.Echt vakmanschap! Prima ervaring, een echte aanrader!
Maarten Maarten heeft geschreven op 3 december 2014
Martin Postmus en collega hebben een hele prima klus uitgevoerd. Het schuren en lakken van een dertig jaar oude eikenhouten parketvloer. Het resultaat: schitterend! De grijze schuurplekken bij de tafel en aanrecht zijn weg en de vloer ziet eruit als nieuw. Het \"Huzaren stukje\" (gretig aangepakte uitdaging voor Martin) was het aanvullen van een gedeelte waar geen vloer lag na het wegbreken van een stenen plateau. Hier hebben ze op maat gezaagde eikenhouten plankjes in hetzelfde formaat als de originele vloer aangebracht. Dat stuk meerwerk hebben ze gedaan voor een nette prijs met hoge kwaliteit! Kortom: absolute aanrader en zal bij een volgende vloer-bewerking zeker bij Postmus terug komen!
marco ter harmsel marco ter harmsel heeft geschreven op 3 november 2014
Postmus parket heeft afgelopen week mijn Junckers beuken parketvloer geschuurd en gelakt. Samen met de verbouwingen in de woning is het resultaat helemaal top, Ook de samenwerking verliep prima. Ik kan Postmus parket dan ook van harte aanbevelen! Marco.
E de Groot E de Groot heeft geschreven op 3 november 2014
Postmus Parket heeft onze Kambala parketvloer geschuurd en gelakt, de vloer is weer als nieuw! De samenwerking hebben wij ervaren als prettig en zeer correct! Wij raden Postmus Parket van harte aan. Martin, bedankt en goede zaken verder.
Johanna Westerhoff Johanna Westerhoff heeft geschreven op 27 oktober 2014
Paterswolde, 27 Oktober 2014 Martin Postmus, en collega hebben mijn meer dan 30 jaren oude Junckers vloer met beschadigingen en kale plekken, geschuurd en gelakt.(zie ook de foto\'s op Facebook van Postmus Parket) Vandaag kwam mijn schilder langs en vroeg of ik een nieuwe vloer had laten leggen? Ik ben bijzonder tevreden met mijn nieuwe vloer, en kan de Fa. Postmus Parket van harte aanbevelen.
Hilde gerlofs Hilde gerlofs heeft geschreven op 4 oktober 2014
Martin en zijn medewerker hebben ongeveer 75m2vloeren bij ons geschuurd en gelakt. Is prachtig geworden. Hard gewerkt, steeds snel gereageerd en aan de afspraken gehouden. Wij zijn heel tevreden!
Fam Schuldink Fam Schuldink heeft geschreven op 13 september 2014
Onze 20 jaar oude eikenvloer met slijtplekken, is door Martin Postmus en medewerker geweldig gerenoveerd. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat. de vloer was gelakt en is in overleg met Martin Postmus nu geolied met een vergrijsde kleur. De tijd moet leren hoe de vloer zich gaat houden, maar wij hebben er alle vertrouwen in. Kortom wij zijn dik tevreden en bevelen de firma Postmus van harte bij iedereen aan.
Fam.Hoeboer Fam.Hoeboer heeft geschreven op 7 september 2014
Onze lichteiken parketvloer is conform de gemaakte afspraken geschuurd en gelakt. Het resultaat was verbluffend:het was niet van een nieuwe vloer te onderscheiden. Ook de verleende service was prima en werd er ook onderhoud flacons en de informatie hierover afgeleverd. Echt een aanrader dus. Fam.Hoeboer Groningen
Franke Franke heeft geschreven op 3 september 2014
Op 1 september jl., is ons 40 jaar oude juncker beuken parketvloer door de Heer Postmus geschuurd en gelakt, Met een geweldig resultaat, waardoor wij weer jaren plezier van onze vloer zullen hebben. Dhr. Postmus is een vakman die goed werk levert en zijn afspraken nakomt. Tevens is zijn communicatie naar de klant zeer goed en correct. Wij raden de dhr. Postmus aan voor iedereen die zijn vloer wil renoveren. Hartelijk dank, Fam. Franke Bedum.
F. Woltring en M. Borgman F. Woltring en M. Borgman heeft geschreven op 2 september 2014
Wij hebben sedert 20 jaar een beukenhouten parketvloer van Junckers. Destijds is bij het leggen de vloer verkeerd behandeld geweest (het bedrijf legde dit merk vloer voor het eerst) met een olie of impregneermiddel. Martin en collega moesten dan ook in tweemaal zoveel gangen schuren als gebruikelijk, voordat de donkerbruine kleur helemaal was verdwenen. Ik heb zeven vuilniszakken vol schuursel naar de vuilstort gebracht (van een vloer van nog geen 40 vierkande meter oppervlakte). Er zullen dus wel de nodige millimeters verdwenen zijn (maar dat kan deze 2 cm dikke vloer wel hebben...). Het resultaat is erg fraai: prachtig glad gelakt hout, en onze beide kamers zijn véél lichter geworden.
Joost Bosma Joost Bosma heeft geschreven op 30 augustus 2014
Eiken vloer gerenoveerd. Is als nieuw. Zeer tevreden. Ze denken met je mee, leveren goede service, maar ook bereikbaarheid is dik in orde. Overall erg professioneel. De vloer is hun visitekaartje en dat ziet er (weer) top uit! Bedankt!
Familie Duursema Familie Duursema heeft geschreven op 7 juli 2014
Vakwerk! Onze vloer is als weer als nieuw, dankzij de mannen van Posthumus. Fijne mensen, uitstekende service, zeer aan te bevelen.
A.H. Frik - de Vries A.H. Frik - de Vries heeft geschreven op 12 juni 2014
Wij zijn zeer tevreden met het resultaat van onze parketvloer.Voordien zag het parket er niet uit nog geen 2 jaar geleden hebben wij de vloer zelf geschuurd maar met een zeer tegenvallend resultaat. Dus dan maar een vakman inhuren. via een advertentie op Postmusparket gestuit. We hadden een zeer snelle reactie. Hij beloofde mij dat als wij zijn advies opvolgden wij weer jarenlang plezier van onze Junckers parketvloer zouden hebben. Hij gaf ook een heel helder advies.Geen olie o.i.d. maar weer lakken. Toen dacht ik nouja daar zit ik niet op te wachten. maar het verschil met vroeger is dat het nu niet glimt en dat het er weer als nieuw uitziet.Geweldig.!!!
George van der Weij George van der Weij heeft geschreven op 10 juni 2014
Postmus parket heeft bij ons de vloer gerenoveerd. Schuren en opnieuw in de olie gezet. Het resultaat is geweldig. De vloer is nog nooit zo mooi geweest!! Bedankt voor het fantastische werk. Groet, George
A.J.Friederich A.J.Friederich heeft geschreven op 24 mei 2014
De eerste parketvloer waarbij de rommel na afloop is opgeruimd. Het grootste voordeel was dat ik twee dagen lekker niet hoefde te werken omdat de vloer moest opdrogen en inharden, Nadeel was dan weer dat ik daarna weer harder moest werken om de achterstand in te halen. De vloer ligt er weer strak bij en kan weer een aantal jaren als kantoorvloer mee! De rekensom voor de spam was wel lastig. Bedankt Martin
Jan Peter Jan Peter heeft geschreven op 22 mei 2014
Martin en zijn college overtreffen de verwachting, de beuken vloer ziet er weer als nieuw uit, mooi vlak geschuurd en ook nog eens stofvrij!!! Met een goede olie behandeld , resultaat is geweldig !!!! Absolute aanrader !!! Jan-Peter en Ria
Pieter Dijkhuis Pieter Dijkhuis heeft geschreven op 11 april 2014
Snel, flexibel en op het juiste moment accuraat. Dat is hoe ik de dienstverlening van Postmus Parket kan omschrijven. Kortom een zeer tevreden klant met een mooie nieuwe vloer.
Anne Kroese Anne Kroese heeft geschreven op 22 maart 2014
Postmus Parket heeft werkelijk een wonder verricht in onze woonkamer, het lijkt alsof we een gloednieuwe vloer hebben gekocht. We hebben direct nieuwe plinten gekregen die er keurig in liggen. Bedankt!
JJ Slob JJ Slob heeft geschreven op 24 februari 2014
Onze vloer is door Postmus Parket opnieuw geschuurd en gelakt, met een geweldig resultaat. We zijn er zeer tevreden over, de vloer ziet er weer als nieuw uit! Als het weer nodig is komen wij zeker weer bij dit bedrijf terug!
Philip McCann Philip McCann heeft geschreven op 20 februari 2014
Postmus Parket did a wonderful job on our wooden floors. Beautifully finished. They helped to transform our new house into a home. Philip
Contact opnemen

Wanneer staat jou review erbij?

Klant ”Na 18 jaar was mijn eiken vloer die ooit in de was was gezet wel toe aan een opknapbeurt. Inmiddels was hij oranje verkleurd en zat hij vol vlekken. ‘Als dat maar goed komt’, dacht ik. Nou het is goed gekomen. Ik heb werkelijk een prachtige licht eiken vloer terug. Hij is in een blanke matte lak gezet en ziet er zeer natuurlijk uit. Ik ben er echt heel blij mee en de vakmannen Martin en Katrinus kan ik van harte aanbevelen. Ze werken super netjes en alles wat er op de site beloofd wordt, wordt waargemaakt. Hulde!

Contact opnemen
Plaats een review op mijn Google account

Een review achterlaten op mijn Google pagina

Waarom je mening telt?

Het is mijn doel om mijn bezoekers zo goed mogelijke te informeren over de verschillende producten en mogelijkheden. De ervaring leert dat onpartijdige en eerlijke reactie van andere klanten uiteindelijk van groot belang zijn voor toekomstige klanten. Vandaar dat ik je mening vraag. Ik hoop van harte dat je een paar minuten wilt nemen om een review te schrijven.

Plaats een review op mijn Google account