Klanten aan het woord

Klanten die een review plaatsen over de uitgevoerde werkzaamheden.  Lees onderstaand hun verhaal. Ook enthousiast geworden? Een afspraak is snel gemaakt!

KLIK HIER VOOR HET SCHRIJVEN VAN EEN REVIEW

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.
189 berichten.
Yolanda Alting Yolanda Alting schreef op 18 april 2012:
Ik ben heel erg tevreden over het schuren en lakken van mijn massieve esdoornvloer. Afspraken zijn goed nagekomen , adviezen duidelijk en goed. Kortom Postmus parket is een betrouwbaar bedrijf waar je prima mee in zee kunt gaan.
Arjen en Marjn Arjen en Marjn schreef op 6 april 2012:
Onze beukenvloer ziet er weer uit als nieuw. We zijn goed geadviseerd, de uitvoering van het werk verliep helemaal volgens afspraak. Een aanrader om met Postmus parket te werken.
Sikko en Rina de Vries Sikko en Rina de Vries schreef op 6 april 2012:
Voor de tweede keer, en voor de tweede keer weer super. Eerste keer houten vloer, nu een laminaatvloer, en ook nu weer ZEER tevreden. Hard en goed werkend bedrijf. Goed contact, en goeie afspraken. Vakwerk. Mocht er een derde keer komen, dan weer Postmus Parket!!! Sikko en Rina de Vries
Jan Jan schreef op 8 januari 2012:
In november hebben we onze 11 jaar oude Junckers beuken parketvloer door de heer Postmus laten schuren. De vloer is prachtig egaal en mooi licht van tint geworden, precies zoals we bedoelden. De werkzaamheden werden door dhr Postmus met zorg uitgevoerd, tijdens het polijsten zie al glans in het dan nog ongelakte hout ontstaan. Het werk wordt nagenoeg geheel stofvrij uitgevoerd. We zijn dan ook zeer tevreden over het resultaat. Gieten, Jan en Gonny
Jan en Lysbert. Jan en Lysbert. schreef op 27 september 2011:
Onze oude beuken parket vloer ziet er weer als nieuw uit! Goede afspraak zoals het hoort en vakkundig geschuurd en gelakt. En geen stof in het huis! Wij bevelen dhr Postmus zeker aan. Hartelijk nogmaals. Jan en Lysbert.
Rita Oving Rita Oving schreef op 26 september 2011:
Beste heer Postmus, Wij zijn zeker zeer/uiterst tevreden over het door u geleverde werk. Heel bijzonder ook dat het geheel stofvrij is gebeurd. Wij zijn net 2 weken op vakantie geweest, de keuken wordt woensdag a.s. verder afgemonteerd en begin 2012 hopen we de schilder het af te kunnen laten maken. En voorzichtigheid geboden zodat de vloer niet beschadigd wordt. De stootborden van het trapje naar de eetkamer laten we zwart verven. Lijkt ons heel mooi en passend. Was alles maar zo correct, perfect en met uitstekend resultaat verlopen als uw werk.Een hele goede voortzetting van uw werkzaamheden gewenst. Zodra de onderhoudsfles leeg begint te raken hoort u weer van ons.
Bert Bert schreef op 3 september 2011:
Onze vloer, oud amerikaans grenen met brede planken ligt al 16 jaar in onze kamer en was toe aan een opknapbeurt. Ik ben zo blij dat we via internet bij Postmus terecht zijn gekomen. wat een vakwerk! keurig schoon alles geschuurd en gelakt, de vloer is weer helemaal als nieuw. goed advies gehad. Kan iedereen aanraden om door hem de vloer te laten doen,zodra kamer ingericht is komt er een foto. Dank je wel voor de vloer, ben er erg blij mee. groetjes bert en petri.
Fam. Arnold Winkel Fam. Arnold Winkel schreef op 28 augustus 2011:
Onze parketvloer (eiken, lamelparket, gelakt) is bijna 30 jaar oud en moest echt heel nodig gerenoveerd worden.Martin en Albert hebben de vloer geschuurd en in 2k-olie gezet.Het resultaat: er ligt gewoon een nieuwe vloer, je kent \'m niet terug.Dat er nog zo\'n mooie vloer tevoorschijn zou komen hadden we niet verwacht.De renovatie gebeurt inderdaad helemaal stofvrij: een prima modern machinepark.Tot slot instructie gehad hoe we de vloer nu moeten onderhouden.Wij zijn tevreden en kunnen deze firma zeker aanbevelen.
jenny jenny schreef op 25 augustus 2011:
Na 17 jaar heeft onze beuken parketvloer een opknapbeurt gekregen, geschuurd en mat gelakt. We hebben weer een nieuwe vloeren, we zijn ontzettend tevreden met het resultaat!
jan en grietje hadderingh jan en grietje hadderingh schreef op 20 augustus 2011:
Onze gelakte lamel parketvloer hebben we 13 jaar in gebruik.Tijd voor een opknap beurt. We hebben nu een geoliede vloer ,is natuurlijk eerst gescheurd.Hij ziet er weer als nieuw uit.Perfect.En inderdaad schuren stofvrij.Wij zijn heel tevreden over Postmus Parket ,afspraken na komen goed uitleg over onderhoud,enz.Een aanrader
Fam. Bertram Fam. Bertram schreef op 16 augustus 2011:
Onze gelakte lamel parket vloer is opnieuw door Postmus Parket geschuurd en in de olie gezet. Vooraf door Martin gewaarschuwd dat er een risico aanzat omdat de vloer al eerder door vorige eigenaar niet zo vakkundig afgewerkt was. We wisten dus duidelijk waar we aan toe waren. Maar....alles is goed verlopen en de vloer ziet er weer prachig uit!Alles netjes volgens afspraak en inderdaad stofvrij. Een aanrader!
Jan-Peter Kusters Jan-Peter Kusters schreef op 16 juli 2011:
Of het mooi geworden is die oude geoliede beuken vloer???? ECHT ALS NIEUW, ongelofelijk mooi geworden, helemaal TOP !!! Reuze bedankt!! Groet, Jan-Peter en Ria
fam Feitsma fam Feitsma schreef op 11 juli 2011:
Onze vloeren zijn door Postmus Parket opnieuw geschuurd en gelakt, met een geweldig resultaat. We zijn er zeer tevreden over, de vloer ziet er weer als nieuw uit! De afspraken worden goed nagekomen en vragen via de mail worden snel beantwoord. Als het weer nodig is komen wij zeker weer bij dit bedrijf terug!
fam Hoornveld fam Hoornveld schreef op 28 mei 2011:
Onze parketvloer heeft een grondige opknapbeurt gekregen en het resultaat is fantastisch. Hij ligt er weer pracvhtig bij! En werkelijk stofvrij!Werkelijk een aanrader!
jaap en willemien vd heide jaap en willemien vd heide schreef op 4 april 2011:
Bedankt voor een prachtig resultaat. Ons eiken parketvloer is weer als nieuw !!
Femke Femke schreef op 2 februari 2011:
Er lag in mijn nieuwe huis op zich een mooie merbauvloer. Alleen was deze nog nooit opgeschuurd en waren er nog al wat slijtageplekken. Mijn verhuisplanning was nog al strak (binnen een week over), maar Martin heeft dit allemaal zo weten in te passen dat de vloer op tijd droog en overloopbaar was voor de verhuizing eind van die week. De vloer ziet er weer als nieuw uit en ik ben erg blij met het resultaat.
Fam de Vries Fam de Vries schreef op 23 januari 2011:
Ook onze vloer is geschuurd en geolied door Postmus parket. Het eindresultaat was super. Alsof er een nieuwe vloer is gelegd. Wat een verschil. Wij zijn zeer tevreden. Dank voor de samenwerking. Bij een eventuele volgende keer weten we bij wie we moeten zijn.
jaap en thea jaap en thea schreef op 21 oktober 2010:
Hoi Martin, Wat heb jij prachtig werk geleverd. We zijn heel blij met jou advies en genieten elke dag van onze nu helemaal nieuwe vloer. Grote klasse en we hopen dat het jouw ook verder heel goed mag gaan, want dat verdien je.
geke kremer geke kremer schreef op 27 september 2010:
een betrouwbaar bedrijf, dat is onze ervaring, met postmusparket. het komt hoe dan ook in orde, gemaakte afspraken worden nagekomen. de vloer ziet er uit als nieuw, geen stof, geen rommel. ga gerust in zee met dit bedrijf. geke kremer
Wiekens Wiekens schreef op 26 september 2010:
De houten vloer die we hadden overgenomen van de vorige bewoners was zeker niet onze smaak (geel en in hoogglans). Martin is op korte termijn langs geweest en heeft ons van advies op maat voorzien. Uiteindelijk hebben we gekozen voor schuren en skyltlak, zodat de vloer een lichte en natuurlijke (matte) kleur kreeg. Het resultaat is geweldig! Iedereen die langskomt herkent de vloer niet meer terug en is er enthousiast over. Vakwerk!!
Contact opnemen

Ook enthousiast geworden net als onze klanten?

Maak een afspraak en laat die vloer niet verder versloffen!
Contact opnemen