Prijzen 2017-11-21T06:35:34+00:00

TARIEVEN HOUTEN VLOER SCHUREN EN AFWERKEN

Wat zijn de mogelijkheden?

Je kunt je vloer laten schuren en lakken met een consumentenlak 29,50 p/m2. Dit is een standaard lak voor normaal gebruik. Misschien wil je iets anders, iets unieks? Bijvoorbeeld je vloer moet lichter worden, ook dat kan! Ik gebruik hiervoor een speciale sterke projectlak. Vraag naar de prijzen en voorwaarden voor deze lak!

”Onze geel-oranje verkleurde eiken vloer is prachtig gerenoveerd door Postmus parket. De ultieme test was een verjaardag met 30 gasten over de vloer. Geen centje pijn, de vloer heeft zich uitstekend gehouden en zag er na stofzuigen en dweilen met Lecol weer super uit!” Johan en Netty  Joure

Kan mijn vloer ook gekleurd worden?

Ja dat kan! Wij kleuren met kleurolie voornamelijk eiken vloeren, die zijn daar heel geschikt voor. Donkere houtsoorten kun je niet kleuren!

Houten vloer oliën en lakken

Houten vloer laten olien

26,50P/m2
  • 3 x schuren + polijsten +1 laag 2k olie

Houten vloer laten lakken

29,50P/m2
  • 3 x schuren + polijsten + lakken

“Ik heb het afgelopen jaar veel gezocht op internet en we hadden echt wel voor goedkopere bedrijven kunnen kiezen. Maar de recensies die ik over jou las en daarbij de manier waarover je over vloeren spreekt, was voor ons doorslaggevend. Geen seconde spijt van zo te zien. Vakwerk!” Lees meer over ‘goedkoop is duurkoop’

Klanten vertellen

“Wat hebben wij weer een prachtige vloer gekregen! Echte vakmannen en ook nog eens super vriendelijk.. zeer tevreden!! Zal het zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen een dikke 10″

Meer klantreviews lezen?

Contact

Afspraak maken

“Onze geel-oranje verkleurde eiken vloer is prachtig gerenoveerd door Postmus parket. De ultieme test was een verjaardag met 30 gasten over de vloer. geen centje pijn, de vloer heeft zich uitstekend gehouden en zag er na stofzuigen en dweilen met Lecol weer super uit!”

Johan en Netty Joure

De prijzen zijn gebasseerd op vloeropppervlaktes vanaf 35 m2. Prijzen zijn vanaf prijzen per m2, inclusief BTW materialen zoals lak en olie, op basis van normale omstandigheden en geheel ontruimde ruimte en exclusief reiskosten en parkeerkosten. Bij bovenmatige slijtage, vervorming of vernageling van de te bewerken vloer zal er een toeslag worden berekend.

2K wil zeggen 2 componenten, wat inhoud dat je vloer in de beginfase veel sterker is dan de reguliere parketoliën en minder vatbaar is voor vlekken! Een sterke parketolie dus, die na 8 uur licht belastbaar is!

Ik heb nog vragen

Het kan zijn dat alles nog niet geheel duidelijk is. Bezoek dan mijn meest gestelde vragen pagina. Staat daar ook je vraag niet bij? Neem dan contact met mij op.