Prijzen 2018-02-16T06:52:34+00:00

TARIEVEN HOUTEN VLOER SCHUREN EN AFWERKEN

Tijdelijke aanbieding, schuren en oliën. Je betaald 22.95 i.p.v.  26.50  Dat levert je een besparing op van honderden euro’s! Lees even de voorwaarden van deze aanbieding.

Kan mijn vloer ook gekleurd worden?

Ja dat kan! Wij kleuren met kleurolie voornamelijk eiken vloeren, die zijn daar heel geschikt voor. Donkere houtsoorten kun je niet kleuren!

Tarieven houten vloer oliën en lakken

Houten vloer laten oliën

22,95
  • 3 x schuren + polijsten + 1 laag 2k olie

Houten vloer laten lakken

29,50
  • 3 x schuren + polijsten + lakken

Contact

Afspraak maken

“Onze geel-oranje verkleurde eiken vloer is prachtig gerenoveerd door Postmus parket. De ultieme test was een verjaardag met 30 gasten over de vloer. Geen centje pijn, de vloer heeft zich uitstekend gehouden en zag er na stofzuigen en dweilen met Lecol weer super uit!”

Johan en Netty Joure

Voorwaarden

De prijzen zijn per m2 en van toepassing op vloeren vanaf 35m2 in mijn werkgebied Groningen, Friesland, Drenthe. Er wordt een toeslag berekend, bij bovenmatige slijtage, vervorming of vernageling van de te bewerken vloer. De prijzen zijn inclusief BTW  exclusief parkeerkosten indien van toepassing.

Na vele offertes kwamen we de site van Postmus tegen. Deze gaf veel vertrouwen. Dat vertrouwen hebben ze waargemaakt. De vloer ziet er weer fantastisch uit tegen een scherpe prijs. We zijn erg blij met het resultaat en ook dat we Postmus deze klus hebben laten doen.