Prijzen2018-10-26T21:43:59+00:00

Tarieven houten vloer oliën en lakken

De olie die wij toepassen is een 2 componenten olie, een sterke duurzame parketolie die wanneer aangebracht al naar 8 uur droging licht belastbaar is. De lakken die wij toepassen voldoen aan strenge milieu eisen, dus geen schadelijke stoffen en zijn mat.

Schuren oliën

24,95 p/m2

Schuren lakken

28,50 p/m2

“Geen ingewikkelde offertes en nacalculaties. Gewoon contact via Whatsapp en doen wat er is afgesproken. Ging het overal maar zo gemakkelijk en goed.”

Jelger, Groningen

Snel een afspraak inplannen

Nog niet overtuigd?

Bekijk de onderstaande houten vloer, van oudbollig oranje naar modern strak wit

eiken vloer verkleurdNa: Eiken vloer geolied, subtiele witte kleur

Voorwaarden

De prijzen zijn vanaf prijzen, per m2 en van toepassing op vloeren vanaf 35m2 in mijn werkgebied Groningen, Friesland, Drenthe. Er wordt een toeslag berekend, bij bovenmatige slijtage, vervorming of vernageling van de te bewerken vloer. De prijzen zijn inclusief BTW exclusief parkeerkosten indien van toepassing. De aangeboden lak, is een standaardlak. Moet je vloer lichter worden met een speciale projectlak? Dan betaal je een toeslag.

”Na vele offertes kwamen we de site van Postmus tegen. Deze gaf veel vertrouwen. Dat vertrouwen hebben ze waargemaakt. De vloer ziet er weer fantastisch uit tegen een scherpe prijs. We zijn erg blij met het resultaat en ook dat we Postmus deze klus hebben laten doen.”