Prijzen2018-08-05T07:33:37+00:00

Tarieven houten vloer oliën en lakken

Houten vloer laten oliën

24,95
  • 3 x schuren + polijsten + 1 laag 2k olie

Houten vloer laten lakken

32,50
  • 3 x schuren + polijsten + lakken
Ja ik wil een super mooie houten vloer

“Via bekenden bij Postmus parket terecht gekomen. Snelle reactie bij vragen op Whatsapp en een scherpere offerte dan twee andere concullega’s. Ze hebben hun werk goed gedaan bij een vloer die door de vorige bewoners nooit onderhouden was, op de initiële whitewash behandeling na. Tot onze vreugde hebben ze ook een paar vlekken eruit gekregen, terwijl ze vooraf hadden aangegeven dat dit misschien niet zou lukken. Kortom, wij zijn erg tevreden!”

Nog niet overtuigd?

Bekijk de onderstaande houten vloer, van oudbollig oranje naar modern strak wit

eiken vloer verkleurdNa: Eiken vloer geolied, subtiele witte kleur

Voorwaarden

De prijzen zijn vanaf prijzen, per m2 en van toepassing op vloeren vanaf 35m2 in mijn werkgebied Groningen, Friesland, Drenthe. Er wordt een toeslag berekend, bij bovenmatige slijtage, vervorming of vernageling van de te bewerken vloer. De prijzen zijn inclusief BTW exclusief parkeerkosten indien van toepassing.

”Na vele offertes kwamen we de site van Postmus tegen. Deze gaf veel vertrouwen. Dat vertrouwen hebben ze waargemaakt. De vloer ziet er weer fantastisch uit tegen een scherpe prijs. We zijn erg blij met het resultaat en ook dat we Postmus deze klus hebben laten doen.”