Prijzen 2017-09-26T06:16:26+00:00

TARIEVEN HOUTEN VLOER SCHUREN EN AFWERKEN

Wat zijn de mogelijkheden?

Je kunt je vloer al laten schuren en oliën voor een instapprijs vanaf € 22,95 Deze olie wordt door veel bedrijven toegepaste en vergt ook meer onderhoud discipline!  Wil je dit niet kies dan voor de andere variant! Begint het te duizelen? Geen probleem ik help je met de juiste keuze!

Wat moet ik kiezen?

“Wij hebben geen of nauwelijks tijd voor onderhoud van de vloer. We werken en hebben een druk gezinsleven, wat is je advies?” Mijn advies is eenduidig, schuren & lakken!

Het hangt er ook vanaf, welke eisen en onderhoud je aan de afwerklaag stelt. Kies je bijvoorbeeld een 2 componenten olie, dan kun je na 8 uur de vloer betreden en inrichten!

Kan mijn vloer ook gekleurd worden?

Ja dat kan! Wij kleuren met kleurolie voornamelijk eiken vloeren, die zijn daar heel geschikt voor. Donkere houtsoorten kun je niet kleuren!

Houten vloer oliën

Meest gekozen

26,50P/m2
  • 3 x schuren + polijsten +1 laag 2k olie

Budget

22,95P/m2
  • 3 x schuren + polijsten +1 laag olie

Houten vloer lakken

Schuren lakken

28,95P/m2
  • 3 x schuren + polijsten + lakken

De prijzen zijn gebasseerd op vloeropppervlaktes vanaf 30 m2. Prijzen zijn vanaf prijzen per m2, inclusief BTW materialen zoals lak en olie, op basis van normale omstandigheden en geheel ontruimde ruimte en exclusief reiskosten en parkeerkosten. Bij bovenmatige slijtage, vervorming of vernageling van de te bewerken vloer zal er een toeslag worden berekend.

2K wil zeggen 2 componenten, wat inhoud dat je vloer in de beginfase veel sterker is dan de reguliere parketoliën en minder vatbaar is voor vlekken! Een sterke parketolie dus, die na 8 uur licht belastbaar is!

Goedkoop is duurkoop

Lees ook even mijn verhaal wat ik de laatste tijd vaak tegenkom over prijs / kwaliteitverhouding over houten vloer schuren!

Gratis

Gratis onderhoudsadviezen voor je houten vloer nu te dowloaden

Nog vragen?

Het kan zijn dat je nog vragen hebt. De meest gestelde vragen heb ik voor je op een rij gezet. Bekijk mijn faq pagina!

Klanten vertellen

“Wat hebben wij weer een prachtige vloer gekregen! Echte vakmannen en ook nog eens super vriendelijk.. zeer tevreden!! Zal het zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen een dikke 10″

”Ik heb het afgelopen jaar veel gezocht op internet en we hadden echt wel voor goedkopere bedrijven kunnen kiezen. Maar de recensies die ik over jou las en daarbij de manier waarover je over vloeren spreekt, was voor ons doorslaggevend. Geen seconde spijt van zo te zien. Vakwerk!”

Meer klantreviews lezen?

Contact

Afspraak maken

“Net thuis van vakantie en weer valt mij op hoe prachtig mijn vloer is. Martin en collega hebben in april de vloer onderhanden genomen. Het is een blijft een genot erop te leven.”

Marieke, Amsterdam

Junckers beuken parket
Junckers plankenvloer
Lees meer...
parket schuren
Wel of niet zelf parket schuren?
Lees meer...
Nee ik verkoop niet, ik help¡
Nee ik verkoop niet!
Lees meer...
Houten vloer schuren Groningen
Een dag uit het leven van een parketman
Lees meer...