Offerte aanvragen bij Postmus parket uit Groningen

Offerte aanvragen Postmus parket gevestigd in Groningen

Werkgebied 50-60km rond de stad Groningen

  • Vermeld ook het aantal m2 | Wil je parketlak of (kleur)olie of ultra matte lak? | Begane grond of verdieping?
  • .
  • Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
    Je kunt 1 afbeelding van je vloer meesturen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij zijn super tevreden met onze nieuwe vloer. Top bedrijf, werk snel, netjes, volgens afspraken. Zeer professioneel.
Marcin G
Marcin G
10. Maart, 2023.
Snelle en uitstekende service. Vloer geschuurd en opnieuw geolied. Vloer ziet er weer prachtig uit!
Daniel van Buren
Daniel van Buren
14. December, 2022.
Mijn 25 jaar oude eiken vloer laten schuren, white washen, en daarna mat laten lakken. Had ik 10 jaar eerder moeten doen. Resultaat is fantastisch. Compleet andere kamer
Hans van Dijk
Hans van Dijk
4. Juni, 2022.
Onze rustieke gerookte abdij planken vloer is na 15 jaar intensief gebruik weer als nieuw na de vakkundige renovatie door Postmus parket. Grondige inspectie en aanwijzingen vooraf, realistische prijs en probleemloze en punctuele uitvoering. Wij zijn zéér tevreden en blij met het resultaat. Gunstig neveneffect: je kamer is ook weer eens echt opgeruimd.
Ruud Dekkers
Ruud Dekkers
30. Mei, 2022.
Alleen al om deze mannen zou ik soms willen dat ik weer in Groningen woon. Want dan zou ik in hun werkgebied wonen. Nu niet. Maar dat weerhield Martin er niet van om vrijblijvend mij op zondagochtend over de app adviezen te geven bij aanschaf en behandeling van onze eiken vloer. Fantastisch! Ik ben er echt mee geholpen.
Nienke Blaauw
Nienke Blaauw
18. Juli, 2021.
Onze vloer is als nieuw! We zijn zeer tevreden over het resultaat én de plezierige communicatie.
Caroline Van der Werf
Caroline Van der Werf
15. Juni, 2021.
Hartelijk team dat weet van aanpakken. Snelle communicatie met als gevolg binnen no time een prachtige nieuwe vloer waar we komende jaren goed van gaan genieten!
Luc Smiers
Luc Smiers
5. December, 2019.
Afgelopen week is onze 20-jarige vloer onder handen genomen door Martin en zijn maat Katrinus. Door de informatie die op de website stond, hadden we het vertrouwen gekregen wat we nodig hadden voor het laten uitvoeren van deze klus. De vloer restaureren doe je immers maar één keer, dus wilden we iemand die weet waar hij mee bezig is. Het hele proces ging zoals vooraf afgesproken. Planning en uitvoering zijn perfect verlopen. Overlast was zeer gering, (alleen het uitruimen van de kamer) omdat er stofvrij werd gewerkt. Het uiteindelijk resultaat is werkelijk fantastisch. Wij hebben weer een nieuwe vloer! Mannen bedankt!! Met vriendelijke groet, Ruurd en Anita
A Scholtens
A Scholtens
15. Maart, 2019.
Postmus Parket heeft onze eikenhouten vloer geschuurd en geolied. De werkzaamheden zijn keurig uitgevoerd. In 1 dag hebben ze onze gehele vloer gerenoveerd. Wij zijn erg blij met het eindresultaat. Het contact via whatsapp was erg plezierig (Snel antwoorden op onze vragen) Opvallend, ze werken erg netjes en schoon. GEEN stof. Wij kunnen dit bedrijf dan ook van harte aanbevelen. Erik Loopman.
erik loopman
erik loopman
27. Maart, 2018.
Onze maple vloer van 17 jaar oud had zeker een opfrisbeurt nodig. Via internet veel adressen opgezocht en vergeleken. De uiteindelijke afspraak gemaakt met Martin.En daar hebben we geen spijt van gekregen. Onze vloer ziet er na twee dagen werk weer schitterend uit. We hadden niet verwacht dat de vloer weer zo mooi zou worden. Heel licht en egaal van kleur met een mooie matte afwerking. Al met al heel tevreden en we hopen natuurlijk dat we de vloer nog lang zo houden.
Bennie Nijenhuis
Bennie Nijenhuis
2. Oktober, 2017.

”Zit ik eraan vast, als ik op verzenden heb gedrukt?”

Nee, je aanvraag is vrijblijvend! Je krijgt via je mailadres een bevestiging van je aanvraag. Ik neem daarna contact op via de mail.

Geen zin om een formulier in te vullen? Geen probleem stuur dan een WhatsApp bericht

Als je snel een antwoord wilt op je vraag of je wilt ons inplannen voor een vloerrenovatie maar je hebt geen zin om een formulier in te vullen, stuur dan een WhatsApp bericht. Schijf daar in, je woonplaats, hoe groot je vloer is en je afwerking die je wenst op je vloer bijv olie of lak.

Voordelen van WhatsApp

  • WhatsApp wanneer het jou uitkomt
  • 24 / 7 bereikbaar
  • maak foto van je vloer met WhatsApp en stuur die gelijk mee
  • openingstijden Maandag tot donderdag 10:00 17:00 vrijdags gesloten

Altijd snel antwoord  06-38250503
WhatsApp

Werkgebied

eigebied Postmus parket

De blauwe cirkel geeft ongeveer het werkgebied aan.