Houten vloer schuren en lakken op een unieke werkwijze

“We kunnen 12 uur nadat de vloer is afgelakt inrichten!
Wat een voordeel is dit!”

”Wij zagen er een beetje tegenop om de vloer te laten schuren. Woonkamer leegmaken en dan dagen niet in je huis kunnen. Echter het omgekeerde was waar! Martin en collega, hebben onze vloer geschuurd en gelakt. Door het toepassen van een speciale parketlak konden we de volgende dag de woonkamer al weer inrichten! Wij kozen ervoor om een paar euro meer te betalen zodat wij niet een aantal dagen weg hoefden. Door deze unieke werkwijze willen onze vrienden nu ook hun vloer laten doen! Opvallend, Martin geeft een recht door zee advies en hij weet waar hij over praat! Kortom zoek niet verder, dit bedrijf is wat je zoekt om je vloer te laten schuren!”

Houten vloer laten lakken

Mijn collega is aan het lakken. Rechts op de foto kun je zien hoe mat de vloer opdroogt

Keuzes

Soms kun je geen keuze maken of je hebt geen ervaring met houten vloer afwerking. Wordt het parketlak of olie? Gelukkig kan ik je een gedegen advies geven, welke afwerking het beste past in jouw thuissituatie. Die keuze kan soms verrassend uitpakken! Mijn intentie is, om jou die perfecte vloer te bezorgen, beloofd!Houten vloer gelakt

Contact opnemen

Ik wil mijn houten vloer laten schuren en lakken.

Neem contact op voor een afspraak. Ik maak graag kennis met je vloer!
Contact opnemen

Onderhoud

“Ik wil een houten vloer die gemakkelijk te onderhouden is!”
Dan is mijn advies om je parketvloer af te werken met lak. Een parketlak afgewerkte vloer, is een houten vloer met een sterke toplaag. En nee, het glanst niet zoals die parketlakken van vroeger. Je kunt dus ook hiermee een mat effect realiseren.

Je vloer krijgt sterke lagen beschermende parketlak, zodat de slijtweerstand maximaal is, en waarmee een lange levensduur gegarandeerd wordt. Vooral druk belopen ruimtes, zoals de keuken en hal, worden hierdoor optimaal beschermd.

Milieu

De lakken die ik toepas, zijn milieuvriendelijk dus geen nare geurtjes in je woning! Dat betekent dat de producten, beter zijn voor jouw gezin, je huisdieren en je binnenklimaat.

Houten vloeren oliën

Ik ben zo klaar met die vieze houten vloer!

Daar in de keuken maar ook voor onze bankstel is de vloer helemaal vies en grijs. Onder de eetkamertafel zitten allemaal krassen en die plintjes, die zijn op veel plekken stuk of ontbreken. Het is tijd dat er iets aan gedaan wordt!  We hebben het te lang uitgesteld en geen onderhoud gepleegd, het wordt steeds lastiger om de vloer goed te houden, kan jij helpen?…
Natuurlijk kan ik helpen, ik snap uit ervaring dat je soms geen tijd hebt om je vloer te onderhouden, en echt geloof me je bent niet de enige. Gelukkig kan ik dit voor je oplossen met producten afgestemd op jou woonsituatie.

Zullen we een afspraak maken, mijn intentie is om jou te helpen met weer een mooie houten vloer!

Parketolie

Misschien heb je wel eens van die parketvloeren gezien, met zo’n matte uitstraling en zichtbare, prachtige structuren. Als je je vloer laat afwerken met parketolie, dan krijg je dit effect. Wil je jouw houten vloer qua kleur een andere uitstraling geven? Ook dat kan ik doen. Met meer dan 10 kleuren is er altijd wel een kleur die bij jouw interieur past. Gelukkig kan ik je ook wat dit betreft adviseren. Zo ben je ervan verzekerd dat jouw vloer een topvloer wordt, net als bij mijn andere klanten.

Cool floor in kitchen

De voordelen van parketolie

  • gebaseerd op hardwax en bestand tegen, wijn vlekken enzovoorts.
  • de wax vormt een beschermende laag.
  • je kunt de vloer ook (zelf) plaatselijk bijwerken zonder dat je verschillen ziet.
  • met olie kun je ook vloeren kleuren, met name eiken vloeren zijn hier uitermate geschikt voor.

Onderhoud

  • kleine (water) vlekken kun je weg wrijven met onderhoudsolie
  • heb je geknoeid op je olie vloer? gelijk afnemen!
  • vloer in de keuken vergt meer onderhoud
  • gebruik vilt onder schuivend meubilair
  • tip: speeksel van met name huisdieren en mensen onmiddellijk verwijderen van de vloer! Hier zitten vaak zuren in, die vlekken op je geoliede vloer kunnen veroorzaken!
Portfolio

Bekijk mijn vloeren portfolio.

Zo schuur ik houten vloeren
Portfolio