Eiken vloer schuren op woonark in Groningen

De aanvraag was, kunnen jullie ook een houten vloer schuren op een woonark? Natuurlijk kunnen we dat, maar we hebben vooraf de vloer geïnspecteerd en ook de stroomvoorziening.  Schuren in dit geval met een externe stofzuiger was niet mogelijk dus met de stofzak eraan. Het logistieke verhaal, zoals, passen de machines naar binnen ivm ook het gewicht etc. We troffen een uitgeleefde vloer aan, maar we zijn gretig genoeg om ons daarin vast te bijten. Kortom aan de slag!

Eiken stroken schuren

We hebben deze eiken vloer stevig aangepakt, grof schuren totdat alle vervuiling en slijtage verdwenen was. Dat gaat in meerdere schuurgangen.

Houten vloer lakken

Deze eiken vloer kreeg een speciale lak zodat de vloer langer licht blijft qua kleur en die erg mat en ultra sterk is! Zo voorkom je dat je snel slijtage krijgt in je vloer. De lakken van tegenwoordig glimmen niet en je hebt een groot voordeel met het onderhouden ervan!

Kun je niet kiezen tussen lak of olie? Lees dan mijn blog ”Wat is beter voor je houten vloer, parketlak of olie?”

Afspraak maken

Ik wil ook mijn vloer laten lakken!

Maak nu een afspraak en ontdek de mogelijkheden
Afspraak maken

Woonark Hofstede de Grootkade in Groningen

Aan de Hofstede de Grootkade liggen meerdere woonarken. Dicht bij de binnenstad van Groningen. 10 minuten fietsen en je bent in het centrum. Deze vloer was een leuk project eens wat anders, en dat maakt het leuk!

Hofstede de Grootkade Groningen

Hofstede de Grootkade Groningen