Grenen houten vloer schuren in Ter Apelkanaal

Grenen vloer schuren in Ter Apelkanaal was de aanvraag. Mijn klant had deze woning gekocht met daarin een oude versleten grenen vloer. Grenen is een zachte houtsoort, waar veel beschadigingen in kunnen komen. Ook bij deze vloer was dat het geval. Kortom werk aan de winkel.

Houten vloer schuren

De grenen vloer is in diverse schuurgangen van grof naar fijn geschuurd. Omdat deze vloer tevens dient als constructievloer was deze niet geheel vlak.  Uiteindelijk stofvrij geschuurd.

Grenen vloer lakken

Grenen vloeren maar ook andere zachte lichtere houtsoorten kun je beter laten lakken. Zo voorkom je dat je snel slijtage krijgt in je vloer. De lakken van tegenwoordig glimmen niet en je hebt een groot voordeel met het onderhouden ervan! Zo werd ook deze vloer gelakt.

Kun je niet kiezen? Lees dan mijn blog ”Wat is beter voor je houten vloer, parketlak of olie?”

Afspraak maken

Ik wil ook mijn grenen vloer laten lakken!

Maak nu een afspraak en ontdek de mogelijkheden
Afspraak maken

Leuk weetje over Ter Apelkanaal

Ter Apelkanaal (Gronings: Troapelknoal) is een dorp in de gemeente Vlagtwedde in de provincie Groningen. Het ligt langs het gelijknamige kanaal, een voortzetting van het Stadskanaal. Het dorp had in 2009 1060 inwoners. Het grenst aan Ter Apel en Musselkanaal.

Het dorp bestaat uit twee wegen aan beide zijden van het kanaal. Het is een typische veenkolonie. Aan de noordkant van het dorp, bij een knik in het kanaal, staat een groot complex van Avebe.

Bron: Wikipedia