Parket schuren en oliën in Groningen

Robert-Jan had deze woning gekocht in de Gerbrand Bakkerstraat in Groningen. Vooraf heb ik de vloer geïnspecteerd, de wensen doorgesproken en offerte opgesteld. Er werd eerst geklust in de woning, zoals een nieuwe keuken plaatsen, wanden sausen etc. Als je niet precies weet wat je eerst moet, schilderen of de vloer? Lees dan mijn meest gestelde vragen pagina!

Parket schuren hoe gaat dat in zijn werk?

De afzelia vloer is in diverse schuurgangen van grof naar fijn geschuurd, natuurlijk stofvrij. Ik heb alle apparatuur om zelfs in kleine gangetjes en ruimtes de vloer professioneel te schuren.

Afzelia vloer oliën

Afzelia vloer geolied krijgt een hele warme en mooie uitstraling je kunt heel goed de structuren zien. Dat maak de vloer klassiek maar ook spannend. Vanuit verschillende kijkhoeken ziet de vloer er anders uit. Na 8 uur droging alweer licht belastbaar. Kun je niet kiezen? Lees dan mijn blog ”Wat is beter voor je houten vloer, parketlak of olie?”

Parket schuren en oliën, zo is het uiteindelijk geworden

  • houten vloer schuren groningen
  • afzelia vloer geolied
  • afzelia vloer geolied
  • afzelia geolied
  • Afzelia geolie, hier zie je mooi de houtstructuren
Parket laten schuren afspraak maken

Houten vloer laten schuren en oliën

” Martin reageert erg snel. Afspraak gemaakt. Geeft direct vertrouwen. Wat een vakman. Martin heeft van de uitgeleefde vloer weer een mooie vloer gemaakt! Super tevreden. En natuurlijk aan te bevelen. Vakwerk! ,,
Robert-Jan uit Groningen

Parket laten schuren afspraak maken

Leuk weetje over Gerbrand Bakkerstraat in Groningen

De Gerbrand Bakkerstraat is een geliefde straat onder young professional, jonge gezinnen, maar ook mensen die gewoon van een ruime woning nabij het centrum houden. De woningen zijn gebouwd in de Amsterdamse Stijl. Ook zijn er van 2 woningen 1 royale stadvilla’s gemaakt. Kortom leefgenot!