Afzelia vloer geolied in Groningen

Deze klant had een woning gekocht in de Gerbrand Bakkerstraat te Groningen. Een vloerinspectie uitgevoerd, wensen besproken en offerte opgesteld.
De klant ging eerst klussen in de woning, zoals een nieuwe keuken plaatsen, wanden sausen etc. Als je niet precies weet wat je eerst moet, schilderen of de vloer? Lees dan mijn meest gestelde vragen pagina!

Houten vloer schuren

De afzelia vloer is in diverse schuurgangen van grof naar fijn geschuurd, natuurlijk stofvrij. We hebben alle apparatuur om zelfs in kleine gangetjes en ruimtes de vloer professioneel te schuren dat zijn de kleine details die verschil maken!

Afzelia vloer oliën

Afzelia vloer geolied krijgt een hele warme en mooie uitstraling je kunt heel goed de structuren zien. Dat maak de vloer klassiek maar ook spannend. Vanuit verschillende kijkhoeken ziet de vloer er anders uit. Na 8 uur droging alweer licht belastbaar

Kun je niet kiezen? Lees dan mijn blog ”Wat is beter voor je houten vloer, parketlak of olie?”

Afspraak maken

Ik wil ook mijn vloer laten oliën

Maak nu een afspraak en ontdek de mogelijkheden
Afspraak maken

Leuk weetje over Gerbrand Bakkerstraat in Groningen

De Gerbrand Bakkerstraat is een geliefde straat onder young professional, jonge gezinnen, maar ook mensen die gewoon van een ruime woning nabij het centrum houden. De woningen zijn gebouwd in de Amsterdamse Stijl. Ook zijn er van 2 woningen 1 royale stadvilla’s gemaakt. Kortom leefgenot!