Junckers parket vooral beuken is sterk verkleurd

Een Junckers plankenvloer is met 22 mm dikte, een solide vloer om te schuren. En wat heel belangrijk en prettig is om te weten: bij deze vloer zit er een laag van circa 8 mm tussen toplaag en messing en groef, ruim voldoende zodat de vloer wel 6 keer geschuurd kan worden!

De vloeren die ik onder ogen en voeten krijg, zijn vaak verkleurd. Zo verkleurd beuken bijvoorbeeld sterk naar een gele of oranje tint. Gelukkig kan ik met mijn professionele schuurmachines jouw vloer weer super strak krijgen!

Eerst de verkleuring eruit schuren en daarna lakken met een matte parketlak. Je vloer kan er dan weer jaren tegenaan!

Afspraak maken

Ik wil ook mijn beuken Junckers parket laten schuren en lakken

Weg met die oranje jaren 80 kleur!
Afspraak maken

Ik heb in al die jaren duizenden meters Junckers parket geschuurd. Veelal de houtsoort beuken, die werd blijkbaar veel verkocht 20 jaar terug. Deze vloer zijn vaak sterk oranje verkleurd en dat is niet meer van deze tijd. Althans dat vinden mijn klanten. Gelukkig kunnen we dit oplossen met een speciale parketlak. Je vloer krijgt dan een soort onbehandelde uitstraling, licht modern en mat.

Groeven in de planken

De meeste vloeren van het merk Junckers hebben groeven in de planken, deze zijn vaak zwart maar kunnen schoongefreesd worden!

V groeven in houten vloerdelen, vaak zwart door vuil

V groeven in houten vloerdelen, vaak zwart door vuil

2018-09-21T11:19:52+00:00